|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
3.4.2009 9:03:14   
sončki
lenika nič se ne hvali z kg  moji kg so tud  user posted image
kar ogromni  sem pa skoraj v 31 t in imam
naslednji pregled 17.4 ker je moj ginekolog
na dopustu danes se pa zbudila z bolečim
ušesom  user posted image tako da bom mogla it kr po kapljice
ker me boli k user posted image , drugače pa najmlajša trenutno
še spi je pridna ve da mora mami mal počivat naš user posted image
pa veselo brca že od ranega jutra je pravi mali dirkač
jaz se tudi veselim petka pa nisem v službi sam, da
bom lahko malo poležavala ker predno jih zjutri vse
poštimam se mi ne ljubi it nazaj spat

Moji Sončki

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.4.2009 9:04:57   
mojjaka
Dobro jutro!
Danes sem se pa naspala....nč ni križ boleluser posted image
mojsonček, mi je znana ta bolečina. jaz sem že mojemu gin.na prejšnjem pregledu opisovala to, da me boli, kot da bi dva dni skup kolesarla na enem hudi trdem sedežuuser posted image je pa kak dan boljše, potem pa spet...tako da sem se že navadla.

Sem zjutraj že klepetala po telefonu s kolegico s faxa, ki je snoči rodila-srečnica je bila rešena v 15 minutah, sploh ne morem verjet, še ona sama ne...sem ji kr favš....ja še malo pa bomo mi na vrsti!!!

No, lep dan vsem,pa kljub kislemu vremenu...saj bo boljše!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.4.2009 9:10:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Sem zjutraj že klepetala po telefonu s kolegico s faxa, ki je snoči rodila-srečnica je bila rešena v 15 minutah, sploh ne morem verjet, še ona sama ne...sem ji kr favš....ja še malo pa bomo mi na vrsti!!!

Mojjaka, dej jo vprašej za recept, me bi tudi tako hitro končale. user posted image

lenika, če jih maš ti +15 naj me vrag pocitra. Sploh se ti ne vidi!

deja, lepo da si se spet oglasila in da je vse ok.

sončki, upam da bodo kapljice pomagale in da kmalu preneha bolet. Bolečine v ušesih so meni nekaj najbolj zoprnega, ni čudno da otroke tudi tako boli, če že nas...

Punce, meni je pa jermen dol padel in bi kar nekaj bluzila... user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.4.2009 9:20:52   
mojjaka
user posted image rok je imela že v soboto 28.3., snoči pa se je kr zgodlo...prej cel dan nič...mal čez 19.pa jo je zasekal ful hud popadek, pa kr voda odtekla, v porodno, čez 15 min punčka zunaj...
A si lahk želiš še kaj boljšega????????

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.4.2009 9:25:38   
majana79
O, to je pa res idealni porod. user posted image Madonca, če bi vse tako rojevale, ne bi imeli problemov z nataliteto. user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.4.2009 9:26:36   
bjondi
Lenika -tale tvoj bauhi in pridelane kilce ne grejo skpuser posted image ...prav luškan je...

Mah bi se dal marsikaj napisat na temo kile...vsaka zase najbolj ve koliko so kile njena šibka točka.Pač ene majo metabolizem tak ,da hrano pogledajo in vzhajajo ,smo pa ene take ,ki pojemo vse pa se nam nič ne pozna.No jaz sem prav ponosna na svojih +8 kil do 28t.Bom vsaj še enkrat debelinko v lajfu.Se pa itak vsak vame spotakne ,če kej jem pa da sem ful suhauser posted image -taki komentarji so mi za bruhat.Se pa kot ponavadi name spravijo tiste ,ki imajo krepko krepko čez svojo idealno težo al pa tiste ,ki so pridelale 30kil v nosečnosti.
Jaz pravim nikoli ni prav in hvala bogu ,da smo si različni...

Nč grem jest...

MŠ v LJ-06.04.09-a gre kera na ta trermin?Pa ob kateri uri?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.4.2009 9:49:08   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

a kkšna fura safr z bolečo sramno kostjo user posted image  mene od včeraj tko boli, da hodim k raca... niti ven ne upam, ker ne vem kako bi se privlekla po stopnicah do stanovanja... moram kaj pogruntat kako omilit težave user posted image

jst sm zadnji teden med temi, k jih ful boli sramna kost. sej prej me je tud občasno, zdej pa kr vsak dan in to hudoooooo, tko da daljših sprehodov si sploh več ne predstavljam.
sem pa na pregledu pri G vprašala, kako si pomagat, pa je rekla, da z masažo z led.kockam user posted image (da se prehladim tam spodaj, ker sm že tako občutljiva????) oz. se kupi tak pas, k ti kolke bolj skup drži user posted image  (a ni namen, da se razširiš čim bolj, da gre potem lažje pri porodu???).

tako nas je mati narava naredila in to mormo sprejet. sej pol se kr navadiš, da te boli, že če se obrneš na postelji, da o hoji oz. racanju user posted image  ne govorim

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.4.2009 9:53:11   
bačko
Jutro!
Alina daj pri meni samo moja leta popravi.Jih imam že 30.user posted image Kilogramčkom pa dosedaj 4+.Tuda jaz sem se pri Žani na koncu začela veselo rediti.
Mojsonček tudi meni boli.Predvsem ko ležim.Ko hodim in sedim ni take panike.Meni je G rekla da me boli zato ker so mišice malo bolj šibke kot v prvi nosečnosti in če me bo še bolelo da naj povem.Tako da mislim da to ni nič narobe.Mene v prvi nosečnosti niti malo ni bolelo.
Lenika lep trebušček in mali je že pravi poba.user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz bi tako rodila v drugo.user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.4.2009 9:56:15   
kaminek

user posted image rok je imela že v soboto 28.3., snoči pa se je kr zgodlo...prej cel dan nič...mal čez 19.pa jo je zasekal ful hud popadek, pa kr voda odtekla, v porodno, čez 15 min punčka zunaj...

jst bi tud tko melauser posted image user posted image user posted image ! jah, to je pa bolj izjema blo pri njej, žal. ker pr men se bo zihr vleklo in vleklo.....user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.4.2009 9:58:28   
Mala_princeska

Danes gledam prispevke na Bibaleze.si, so kar zanimivi.

Aleksija Iris  in Aleksandra Tisa - lušni punčki.
http://bibaleze.si/clanek/starsi/jelincic.html

Smejem se Wernerju, ki bo julija tudi očka.

Ta je huda izjava:"Otroka nisem požrla"
http://bibaleze.si/clanek/prihajam_pripravita_se/tina-otroka-nisem-pozrla.html

To je pa tisto, česar se jaz bojim  , da se moj  ne bi prav obrnil v glavično vstavo.
No, še dobro, da sem tole sedaj našla in se malo potolažila: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/video-zunanji-obrat.html

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.4.2009 10:04:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst bi tud tko melauser posted image user posted image user posted image ! jah, to je pa bolj izjema blo pri njej, žal. ker pr men se bo zihr vleklo in vleklo.....user posted image

Babnice (ljubkovalno seveda user posted image ) če boste mislile na zapletene in dolge porode, pa če se boste full bale, pa mislile na bolečino - potem bo zares hudo. Jaz menim, da je psihična priprava in spodbujanje in opogumljanje sebe pot k lažjemu porodu. S strahom psihično same zaustavljamo popadke. Meni je pri prvem porodu babica v porodni opogumila in rekla da bo šlo hitro in res je šlo. Rodila sem en dva tri. Brez večjih bolečin. Pomembno je pozitivno razmišljanje, res opogumljanje samega sebe, če te pa še partner spodbuja - pa še toliko bolje. user posted image Vse bomo zmogle - boste videle.
Jaz v prvo nisem dobila ne umetnih popadkov, ne epiduralne, ne ultive, pa sem preživela (samo dve tableti vaginalno za odpiranje), pa še partner je zamudil. In res se nisem obremenjevala z zapleti, lahko rečem da pri pol stvareh nisem vedela zakaj se je šlo......
Je pa res odvisno od praga bolečine - moj prag je tud dokaj nizek, pa sem se presenetljivo dobro držala takrat.

V drugo priznam, da bom tud jaz mogoče bolj en strahopetni zajc, ampak upam da bo v drugo vsaj pol tako kot v prvo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.4.2009 10:06:23 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.4.2009 10:34:07   
princ_princeska
Jutro...

Ja ti kilogramči...sama pravim, kakor se počutimo...samo da je z našimiuser posted image vse ok, kilce so tazadnja skrb in tudi, bodo že šle dol, ko bo vse za nami...če pa ne čist vse, patud nč hudga, bo pa malo rezerve ostalouser posted image

No pa grem malo papatuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.4.2009 10:34:46   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Kako pa je s pridobivanjem teže v zadnjih dveh mesecih? Tiste, ki imate izkušnje....Zadnjič mi je namreč ena punca, ki je mamica dveh otrok rekla, da se je ona vedno zredila šele na koncu in se ji je zdelo blazno veliko da sem sama v sedmih mesecih pridelala 9 kg. Se mi pa zdi da je tud ona mal obsedena s kg, ker me vsakič ko me vidi vpraša samo koliko sem se zredila. Kot da je to najbolj pomembno user posted image

Jutrček
Ma ene so res čist obsedene s kilami ( jaz sem zase mislila, da sem,ampak ko poslušam user posted image  orog sebe...joj joj user posted image  ,vidim, da sm še najmanjši komplikatoruser posted image  ) 
Eh, to je baje čist odvisno od posameznice: vsaj meni so tako druge user posted image  rekle, ki so že rodile. Ene se najbolj zredijo od 4-6, druge 5-7 meseca, zadnji mesec dobiš ful gor samo zaradi zastajanja vode : če nam bo zastajala, potem lahko damo gor tud 5 kg v 1 mesecu,ampak to je voda,ki gre teden-2 po porodu ven, tako da nič skrbetuser posted image .

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.4.2009 10:41:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Se pa itak vsak vame spotakne ,če kej jem pa da sem ful suhauser posted image -taki komentarji so mi za bruhat.

Se podpišem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.4.2009 10:51:38   
loveforever
dobro jutro, no pri nas danres malo dežujeuser posted image  pa dobro, sej bo... imamtoliko dela da na vreme sploh nimam časa študiratuser posted image .

tadejluka a so ti kaj omenili v katerem tednu pride do CR v primeru da se otrok ne obrne, a čakajo na rok poroda??

kile v 27t sem jih pridelala +9 zdaj sem v 29 t, tako da v 31 vam spet povem. ponavad se na vsak pregled zredim do 3kg in moja g pravi da sem čistoo vredu. v prvi user posted image  sem jih vse skupaj predelala 18.

tako sedaj pa avto spucat, grem jutri v salnsberg v avstrijo in pa v graz v toysa,....  tako da me čaka lepa sobotauser posted image

se tipkamo kaj kasneje

aja , nekaj mi povejte a čutite svoje otroke prav kopt brcike ali bolj kot kobacanje sem in tja. ker mene moj user posted image  ne brca ravno ampak sam čutim ko mi neke dele telesa ven potisne al pa se obrača in plazi po mojem trebuhuuser posted image  kako pa je pri vas??

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.4.2009 10:53:02   
bačko
Mala princeska lepo si napisala.
Moj prag bolečine pa je velik.Imam drugače zeloo boleče menstroacije in ko mi je moja mama približno opisala porod se niti malo nisem bala.In tudi zdaj se ne bojim.Jaz sem edino imela po porodu težave ker pojsteljica ni hotela ven pa še moja pupika me je zelo raztrgala.Ne bom opisovala težav da ne bom katero prestrašila.

Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.4.2009 11:04:49   
lenika
Bačko pri meni je bil največji problem ta, da mi nihče ni povedal po pravici glede porodnih bolečin in so vsi govorili, da to ni nič hudega in potem sem jaz mislila, da umiram. No, sedaj vsaj vem, kaj me čaka.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.4.2009 11:15:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever
aja , nekaj mi povejte a čutite svoje otroke prav kopt brcike ali bolj kot kobacanje sem in tja. ker mene moj user posted image  ne brca ravno ampak sam čutim ko mi neke dele telesa ven potisne al pa se obrača in plazi po mojem trebuhuuser posted image  kako pa je pri vas??

Jaz našega čutim različno. Enkrat kot da se kotali notr, drugič kot da se upre v trebuh, tretjič kot da res brca, četrtič pa kot da kolca. user posted image Važno je, da jih čutimo in da se nekaj dogaja.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.4.2009 11:30:44   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

Včasih je brcika, včasih me malce frcne, ponavadi pa se le zaziba sm in tjauser posted image .

Mene sramna kost ne boli, imam pa že 2 dni ful močne krče v predelu maternice...potem popustijo, pa spet pridejo. Glede na to, da sem bila prejšnji teden pri G in je bilo vse ok, nevem, če bi komplicirala..morda se le razteza vse skupajuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.4.2009 11:35:58   
tinca84
Pozdravljene lepe user posted image !

Jaz sem se že skoraj pocajtala, samo smrkam še malo.

Vsem ki vas bolijo sramne kosti, ušesa.... želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image , poznam to in je minilo po dveh tednih. Sem tudi jaz hodla kot raca.

Vas moram pohvalit glede kg, se niste nič kaj velik zredile. Druge komentarje pa preslište, ker največ imajo za povedat tiste, ki še niso bile noseče. Ne mislim Vas ampak ljudi okoli nas. Jaz sem jih že kar nekaj pridelala pa se čist nič ne sekiram, edino celulit po riti in bedrah mi je mal težko gledatuser posted image

za seznam: +13kg

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.4.2009 11:36:13   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Se pa itak vsak vame spotakne ,če kej jem pa da sem ful suhauser posted image -taki komentarji so mi za bruhat.

Enim ni nikoli prav...mene so najprej vsi zafrkavali, da sm debela, pol sem shujšala, sem bila po njihovih pojmih anoreksična, pol sm nekaj kilc dobila gor...pa sm spet kao zgubljala kontrolo nad sabo....ljudje,ki imajo toliko komentarjev o drugih so še najbolj bogi-ker imajo velik problem sami s sabo- "rastejo" le, če druge " v drek tišijo". Zato se že nekaj časa ne oziram nanje...glavno da se človek dobro počuti v svoji koži..kajti živimo zase in za svoje dobro...ne za drugeuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.4.2009 11:39:24   
sončki
biba14 jaz mam iste težave te krči me
kar precej motijo zato tudi zadnje čase
bolj počivam res pa da je to moj 4 otroček
in glede na to  da zelo rada prej rodim
( tamalo sem kar 5t prej)  kr počivam
upam da  bomo še kr nekaj časa zdržali
drugače pa drugih težav res nimam

Moji Sončki

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.4.2009 11:57:58   
lenika
Jaz imam pa največje težave trenutno z želodcem. Peče me zgaga, tišči me v želodcu in velikokrat čutim občutek slabine. To se mi sedaj že nekaj dni dogaja. Saj tako je bilo tudi v prvi nosečnosti proti koncu. Ma, bomo že preživele tudi to.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.4.2009 12:34:10   
Mala_princeska
Današnje darilo - doplačilo dohodnine user posted image . (Bom zvečer preverila - če so vsi podatki pravi)

Šibam....se beremo kaj zvečer.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.4.2009 12:56:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Današnje darilo - doplačilo dohodnine user posted image . (Bom zvečer preverila - če so vsi podatki pravi)

A si nisi zračunala kok nej bi dobila oz.plačala?HM...za plačat pa res ni gud...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?