|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
22.3.2009 22:41:08   
Lsica
Evo, še mene, preden se odpravim spat...Smo meli lepo nedeljo, pa ni bilo prej časa za računalnikuser posted image ...

Nisem vas hotela strašit s tem štetjem gibov, sorry, samo tista internetna stran mi je tako polna različnih informacij, pa sem jo hotela deliti z vami. Ne vem, je katera kaj pogledala?

Vidim, da ste že veselo nakupovale, jaz grem pa komaj aprila v akcijo. Saj, še malo..., a ne alina?

Deja, upam da je s tvojim malčkom zdaj že OK. Se mi zdi pa neodgovorno, da takole bolnega otroka pripeljejo v vrtec. Sam ne moreš nič pomagat, rota virus je tako nalezljiv, da se mu zlepa ne izogneš, tudi z mega akcijami razkuževanje in ne vem česa še.

Lenika,  še malo, pa boš uživala v dopoldanskem sončkuuser posted image . Saj prvi teden ti bo manjkala služba, pol se pa hitro razvadiš. A to greš na dopust ? Pa so ti odobrili, kljub temu, da ni čas počitnic?
Jaz grem pa jutri spet v akcijo za podaljšanje bolniške. Potem pa spet čakanje na odločbo...

Lep spanček vsem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.3.2009 7:07:03   
loveforever
dobro jutro, naj vam najprej usterežem s user posted image  ali čajem, kakor kateri paše user posted image

vas moram malo za nazaj prebraztsem včeraj bila odsotna, sedaj pa šibam poslušat mojega user posted image , jupiii, pa da seveda vidimo če so vredo izvidi od sldkorne.... se slišmo ko pridem nazaj

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.3.2009 7:18:09   
kaminek
dobro jutro punce!

najprej je na sporedu jutranja user posted image , katero tudi vam skuham!

že en teden vas sam berem, nism utegnila nč napisat. ja, vidim, da že kr na kup nesete stvari in se pripravljate. sej jst nism nič drugačna. sm rekla, da bom še mal počakal, pa sm ob gledanju vozička v baby centru nakupla mal stvari za oblečt. user posted image  in tudi na koncu sva šla z mojim v soboto v šoping in kupila voziček. namreč, ga še nisva nameravala kupit, pa je blo v baby centru od pet-ned. na vsakih 50€  10 € bonusa. pa še tko je pr men: mam tak trebuh, da mislm, da bom prej kot junija rodila, vsi se čudijo, da me je tolk napihnilo. pa sm začela mal razmišljat, ker mi tud G za vsakič reče, da je velikuser posted image , tko da me je mal "panika" zagrabla in sm rekla, da če pa naju kaj prehiti sva pa v .... Na izbran voziček bi pa itak mogla čakat 8 tednov-halo, kaj je že takrat lahko. tko, da sva imela v soboto probne teste glede sestavljanja, demontaže, nastavljanja ipd. vozička.ko bova ga mela spet v celoti naštimanga, zdej je pospravljen in zložen, ga bom poslikala in dala gor, da ga boste lahko vidle. pa še sobico bom poslikala, ker mava že vse prebeljeno in polepljenouser posted image

vidim, da je debata tud glede ikee: mi2 sva šla tud tam februarja v celovec pogledat, kupla sva sam pohištvo za na galerijo. in sva tud rekla, da bova šla po pohištvo za user posted image  definitivno gor iskat. no, pa ne bova šla, ker: sva naročila posteljico preko recinkota 120x60 cm (80€), prav tako vzmetnico in še dve stvari. pa sva plačala vsega skupaj 144€. taka posteljica, ki jo imajo v recinkotu, je v pikapolonici 127€, torej sva kr profitirala. pa še dostavijo ti na dom zastonj, če je nakup nad 50€. ostale stvari pa bom npr. posteljnino kupila v BC, ker je 13€ različnih barv, npr. pri recinkotu pa je 18€ samo modra barva. tko da se splača malo primerjat cene med seboj. zdej nama manjka samo še previjalna od pohištva!

tako, na kratkouser posted image ! danes grem pa še malo v šoping za mene, mogoč tud za user posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.3.2009 7:51:49   
Anonimen
dobro jutro!

jaz pa danes brez kave ostanem. user posted image
no spali smo ok se je ene 2x zbudil pa malo spil, pa čez čas nazaj zaspal, pa pokonci je od enih pol7. drugače pa bruhal ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image . HB! bomo vidli kak bo kaj danes. je pa ga vročina kuhala celo noč. upam, da danes vsaj kaj poje.
no sem pa že jaz dobila drisko in neko slabo mi če bit, tako, da juhuhu sem spet jaz navrsti(kot da pred 14 dnevi ni bilo zadosti).
drugače pa je anej tudi dosti boljše volje.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
23.3.2009 10:08:25   
loveforever
tako pa smo nazaj s pregleda. vse je vredu, user posted image  se je lepo slišal, moram pa namesto ene mg tablete vzeti najmanj 2-3 + donat, zaradi krčev in otrdevanja trebuha.

no pa dobila sem tudi potrdilo o PDP-ju, kjer piše da si 60 dni prej lahko na CSD-ju zrihtam vse potrbno, tako da bom okoli 20 apirla šla rihtat.

no pa za na seznam: 20.4.2009 naslednji pregled spol pa vem a ne povem:):):)  sem pa med 27 in 28 tednom.

ja midva z mojim pa bova šla v Toyrus nekje v sredini aprila nakupiti vse potrebno večino imam od ta prvega otroka, tako da nama manjkajo samo malenkosti.

bamoocham- kako je bilo na pregledu???

no grem malo pospravljat

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.3.2009 10:39:36   
maycha
me cel vikend ni bilo blizu računalnika:)
M2I - za "štamperl"?user posted image

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.3.2009 10:43:26   
Hanuši
Čao pupe,
No sem vas morala najprej malo za nazaj prebrati.
Mi smo meli ful luštkan vikend. Celo soboto sva z mojim user posted image  ta velki princeski sobo rihtala. Je moj ravno reku, da je pri 9 letih še vedno princeska, glede na to, da se roza še ne moremo odpovedat. Pa naj bo, še prehitro bo kakšna ala punk scena prišla, pol bomo pa pogrešali roza.

No v petek sem po moje mal preveč zapaničarla. V soboto in včeraj je bil pa naš princ tok živahen, da sem se kar božala, da ga malo pomirim.

No včeraj sva šla pa 2 meseca starga pubeca obiskat. Sej sploh ne morem verjet, da lahko tok hitro pozabiš, kakšna mala in nebogljena bitja so to. Tak cuker. Joj komaj čakam, da bom svojega tko pestvala kot sem včeraj Črta.
Vbistvu se zdi še ful daleč, ampak tako blizu.

No lepo se imejte, pa se še kaj napišemo.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.3.2009 10:45:57   
maycha
hej Goldy, tudi jaz hodim v Laško ja....super zadovoljna:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.3.2009 10:47:44   
maycha
aha, še tole Goldy....v MŠ imam namen hodit v Celje....lahko pa se vseeno srečava kdaj v Laškem ali Celju....da malo počvekavauser posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.3.2009 10:52:40   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

bamoocham- kako je bilo na pregledu???

Haj. Me veseli, da je vse okuser posted image
Js ga imam čez 40 min, ob pol 12h, tak da grem počasi v ZD. Se javim, ko pridem nazaj. Lepo se mejte.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
23.3.2009 11:08:15   
princ_princeska
Ola moje user posted image , kako smo

Sama pa komaj čakam sredo, ko imam pregled in bomo spet videli našega dojenčka...joj, kako se vlečejo ti dnevi, bolj ko se bliža pregled, bolj so dnevi dolgi, pa saj bodo že minil...dvakrat še grem ponoči ajat in pregled je že tu...user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem hujša kot mali otroci, ko se kaj veselijo in ne morejo dočakat..user posted image user posted image user posted image

No glede vozičkov pa tudi z mojim oklevava med MUTSY(4kolesnik) in JANE(3kolesnik)...Bova še videla oziroma bova mogla bit kr hitra, ker so dobavni roki tako dolgi, če jih nimajo na zalogi pri nas...Ali mogoče katera ve, ali imajo v Toyrusu tudi te modele(mutsy, jane)...

lep dan

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 561
23.3.2009 11:45:06   
Goldy
maycha - ni problema, se dobiva kje. Trenutno se držim še malo bolj doma, ker sem še na bolniški, pol aprila (druga polovica) pa ni problem. Lahko pa se dobiva kje v Laškem, ko boš imela pregled prej. Kdaj pa imaš pregled? Ma sem fibrbčna....user posted image  Zdej pa šibam, pride mizar merit za previjalno.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.3.2009 12:04:06   
loveforever
punce na koliko tednov imate preglede? js sem jih mela na6t, sedaj pa mi je dala naslednjega čez4. kaj pa ve

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.3.2009 12:12:02   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

punce na koliko tednov imate preglede? js sem jih mela na6t, sedaj pa mi je dala naslednjega čez4. kaj pa ve

Jst jih imam že skoz na 4 tedne, 4 in pol...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 564
23.3.2009 12:19:19   
maycha
goldy, naslednji pregled mam šele 23.4., tak da šele čez en mesec....če boš kaj prej v Celje hodila, javi....se lahko tudi prej dobiva kje...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.3.2009 12:47:06   
fragola
Dober dan punce!

jaz se nisem cel vikend nič oglasila, sva z mojim skozi nekja uzunej delala!!! Je blo prav fajn, ker je blo super vreme!!!

Cally in JanciF najlepša hvala!!! Sem vam dolžna kavico!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz mam preglede na 4tedne, zdaj komaj čakam, da spet vidim našo bebico!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.3.2009 13:26:39   
Goldy
maycha - šele čez en mesec imaš pregled? A si ga imela potem v kratkem? Sem mislila, da bomo sedaj imele preglede bolj pogosto.user posted image  Takrat bom jaz že na dopustu. Nič, potem se bova pa res mogli kaj prej kje dobit. Ti sporočim, če bom kaj telovadila po CE. Čeprav v trgovine ne smem več, ker sem zdaj dobila kar nekaj cotk in ..... Bom pa verjetno potrebovala kaj zase. Ker imam trenutno samo ene nosečniške hlače (ker sem pač doma), samo če se mi zdi da v CE nič ne najdem!!! A si ti na bolniški (lahko da si napisala, pa sem spregledala...)?
Mizar je zmeril, tako da bo naredil previjalno nad pralnim strojem. Ne gre drugače, imamo manjše stanovanje, pa še tako se mi zdi bolj praktično.

Jaz imam preglede na 4-5 tednov, jutri bom pa videla kako bo naprej.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.3.2009 15:09:11   
Lsica
bamoocham, princ_princeska vse dobro na vajinem pregledu!!! Dobro se naglejta svojih bebic...

loveforever mene tudi zdaj naroča na 4 tedne - naslednji pregled mam 20. aprila, tako kot tiuser posted image .

Vidim da mate že skoraj vse porihtano in ogromno nabavljenega za vaše dojenčke..., že po tem se vidi, da smo čedalje bližje našemu pričakovanju. Jaz sem sam oblekce sprot kupovala, to mi ni blo težko, pol sva pa tud en dan šla gledat vozičke in kar vzela enega, ki je bil ugoden - tako kot ti kaminek ta vikend. Aja za katerega si se pa ti odločila? Zdaj naju pa čaka še en dan izlet v Ikeo, kjer bova odvisno od tega kaj nama bo všeč malo več zapravljala (posteljica, jogi, posteljnina, previjalna, brisače, plenice,....) Jaz se vsake stvari, ki jo kupim veselim, pa čeprav so to samo nogavičke. Zadnjič sem bila v neki trgovini za tamake ("obaibi" al neki podobnega?) in če bi vedela, kaj pričakujemo - fantka ali punčko- bi po mojem kupila kaj tudi za pol, ko bo 6, 12 mesecev star. Tako lepe stvari imajo, da ne moreš iti stran.

Ups, kolk je že ura. Šibam kuhat, čez 10-20 min je moj že doma.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.3.2009 15:17:54   
bamoocham
Dan.

Evo, sem s pregleda.

Morem povedat, da je vse ok, naša bebika raste. Je pa 100%user posted image , smo še 1x za ziher pogledali. Kri imam super, sladkor tudi, tako da me sploh ne bojo dali naprej na test za sladkornouser posted image
Morem pa dat jutri kri, ker  dobim v ponedeljek injekcijo za RH- in rabijo sveži izvid.
Naša pikica se je obrnila, tako da je v glavični vstavi, posteljica je še kar nizko.
Srček ji je malo hitreje bil (171 utripov-me malo skrbi, zakaj toliko). Smo potem čez pol minute spet merili in je bilo 154. Ko grem v LJ, morem to omenit, ker če bo treba, bom mogla it še na pediatrijo zarad srčeka-na še bolj podroben pregled.

Aja, naredila mi je še vaginalni pregled (vse zaprto) in ultrazvok (3D ni delala, ker se ni vredu videlo), dobila sem 1 slikico obraza.user posted image

Za južno sva se kr ven povabila, sva šla na pico, zdaj  pa grema kupit previjalnouser posted image
Se beremo kasneje.
Sem bila pohvaljena glede kg-pridelala 8kg do zdaj.user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 23.3.2009 15:21:29 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.3.2009 15:25:45   
bamoocham
Aja, dobila sem potrdilo o datumu poroda, tako da si lahko grem počasi rihtat na CSD paketekuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.3.2009 15:37:58   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Lenika,  še malo, pa boš uživala v dopoldanskem sončkuuser posted image . Saj prvi teden ti bo manjkala služba, pol se pa hitro razvadiš. A to greš na dopust ? Pa so ti odobrili, kljub temu, da ni čas počitnic?
Jaz grem pa jutri spet v akcijo za podaljšanje bolniške. Potem pa spet čakanje na odločbo...

Lep spanček vsem...

Lsica sem že toliko izčrpana, da gotovo ne bom pogrešala službe. Mislim, da je nekje do 31.tedna v razredu več kot dovolj. Drugače pa bo to bolniška in ne dopust. Me je hotela poslat še prejšenji teden zaradi zatekanja nog, visokega pritiska, slabokrvnosti (hemoglobin 91). Pa sem se s šefom zmenila, da delam še 2 tedna, da uredi zamenjavo in da predam posle. Je pa rekel, da je bolje, da grem sedaj kot pa konec aprila, ker sedaj je dobil odobreno z ministrstva delavko za 3 mesece, čez en mesec pa vprašanje, če bi dobil in bi morali pokrivati z notranjim kadom. Tako, da je sedaj volk sit in koza cela.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.3.2009 16:07:30   
lino
Lep pozdrav drage souser posted image .

Vidim, da res pridno nakupujete in rihtate-urejate sobice,... Sama še nimam nič pripravljeno, razen cotke imam. Sedaj moramo še pa malo po stanovanju uredit (imam hodnik za belit in pa še se bo kaj našlo). user posted image bo spal zraven naju v spalnici, kjer bova uredila povijalno mizo in zibelko (kasneje kinderpet) in morda bova tisto steno tudi pobarvala...

Pa v Ikeo bo treba še v nabavo (HVALA ZA CENE!!!).

Sicer pa me sedaj vedno bolj skrbi, ker sem danes izvedela, da bodo verjetno (99%) podjetje v katerem sem zaposlena zaprli do 20. aprila (zato tudi samo 300€ bolniške)...kaj bom potem pa nimam pojma.user posted image user posted image

No, se kasneje slišimo, ker je ravno user posted image domov prišel, se najeva in grem na MŠ.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.3.2009 17:06:14   
biba14
Ojla...
Jaz imam preglede na 4.tedne...mi pa krvi ni še nič pregledal,morda mi bo dal v sredo napotnico...
Jaz bi se tudi morala spravit kaj za user posted image  kupit, sam kaj ko bi  user posted image  rad bil vedno zraven,pa nima nikdar časa...tako da je sobica še vedno praznauser posted image . No,edino kar čakam je voziček, ki zamuja že 10 dni, zdaj pa so me klicali, da nimajo pojma,kdaj pride...mislim user posted image , kok so neodgovorni.
Jutri pa imam 3d, komaj čakam...da končno vidim kak je to malo bitje težko..in veliko user posted image .

Lepo se imejte
papa

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.3.2009 17:20:51   
bačko
Dan!
Jaz ima pregleda na 4 teden.
Danes sem šla na glukozni test in sem imal malo povišan sladkor tako da moram v četrtek še enkrat.Upam da bo v četrtek vse uredu.Meja je 7,4 jaz pa sem imela 7,9.
Mala princeska vem kako je s temi krči.Pij magnezij je veliko bolje.Kadar jaz pozabim spiti magnezij imam takoj ponoči krče v nogi.
Deja upam da bo Anej kmalu bolje.Za njega pa veliko user posted image user posted image user posted image .
Tiste ki ste šle v Celovc v Ikejo a ste šle še v kakšne druge trgovine.? Otroške mislim?A so kje v bližini?Ker bi midva jutri šla v Ikejo pa me zanima katere trgovine so še v bližini.
Nič lepo se imejte!In hvala že v naprej za odgovore.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.3.2009 18:25:26   
M2I
maycha - ja enkrat bo pa res trebauser posted image . Če ne prej ko v porodnišnici. Sam zmenit se morava, katera bo "prišvercala" pijačouser posted image .

Jaz bom tam 21.4., ti pa malo kasneje, tako, da se bova zgrešili. Škoda.
Bom  pa tam že sicer prej, ker sem 0- in dobim eno v ...
Ja jaz, ki tako obožujem igle user posted image  in podobne zadeve. A nimam sreče?

< Sporočilo je popravil M2I -- 23.3.2009 18:30:11 >

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?