kaminek
|
dobro jutro punce! najprej je na sporedu jutranja , katero tudi vam skuham! že en teden vas sam berem, nism utegnila nč napisat. ja, vidim, da že kr na kup nesete stvari in se pripravljate. sej jst nism nič drugačna. sm rekla, da bom še mal počakal, pa sm ob gledanju vozička v baby centru nakupla mal stvari za oblečt. in tudi na koncu sva šla z mojim v soboto v šoping in kupila voziček. namreč, ga še nisva nameravala kupit, pa je blo v baby centru od pet-ned. na vsakih 50€ 10 € bonusa. pa še tko je pr men: mam tak trebuh, da mislm, da bom prej kot junija rodila, vsi se čudijo, da me je tolk napihnilo. pa sm začela mal razmišljat, ker mi tud G za vsakič reče, da je velik , tko da me je mal "panika" zagrabla in sm rekla, da če pa naju kaj prehiti sva pa v .... Na izbran voziček bi pa itak mogla čakat 8 tednov-halo, kaj je že takrat lahko. tko, da sva imela v soboto probne teste glede sestavljanja, demontaže, nastavljanja ipd. vozička.ko bova ga mela spet v celoti naštimanga, zdej je pospravljen in zložen, ga bom poslikala in dala gor, da ga boste lahko vidle. pa še sobico bom poslikala, ker mava že vse prebeljeno in polepljeno vidim, da je debata tud glede ikee: mi2 sva šla tud tam februarja v celovec pogledat, kupla sva sam pohištvo za na galerijo. in sva tud rekla, da bova šla po pohištvo za definitivno gor iskat. no, pa ne bova šla, ker: sva naročila posteljico preko recinkota 120x60 cm (80€), prav tako vzmetnico in še dve stvari. pa sva plačala vsega skupaj 144€. taka posteljica, ki jo imajo v recinkotu, je v pikapolonici 127€, torej sva kr profitirala. pa še dostavijo ti na dom zastonj, če je nakup nad 50€. ostale stvari pa bom npr. posteljnino kupila v BC, ker je 13€ različnih barv, npr. pri recinkotu pa je 18€ samo modra barva. tko da se splača malo primerjat cene med seboj. zdej nama manjka samo še previjalna od pohištva! tako, na kratko ! danes grem pa še malo v šoping za mene, mogoč tud za lep dan vam želim
|