Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 9:22:40
|
|
|
|
jabolka
|
DOBRO JUTRO SO Ste se naspale ,..? Da vas povabim na kavo ali čaj , in zaželim EN LEP DAN !!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 9:25:35
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jaz sem noro utrujena in trebuh me full tišči danes, zaradi študija sem šla spat skoraj ob 2 h zjutraj, ob 8h pa pokonci in že krajši spehod s psom. S tamalo sva se najedle in sedaj bom imela cca. 1 h miru, ko grejo v trgovino. Ob 11h pa v službo, ob 18h bom doma če bo vse po sreči. To z malo manj aktivnimi , če smo me utrujene - čutijo tudi bebice v naših bušijih, ni treba takoj neke hude panike zganjat. za Amayinega princa.
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.3.2009 9:26:50 >
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 9:32:36
|
|
|
|
meti21
|
Jutro so , spala sem bolj slabo, skoz sem se neki premetavala... Majana79- jaz grem tudi aprila v ZD Šiška na materinsko, bom šla kar sama, ker je moj tut že bil v prvi nosečnosti pa ga nočem zdej s tem obremenjevati pa še časovno mu ne bo zneslo. Jaz sem prvič rodila na rok, dobila popadke, odlušu čep, voda odtekl in hop v porodnišnico. Točna je bila naša princeska. Kako bo pa zdej bomo pa še videli, mislim da čez rok ne bom šla, če je pa res da dlje nosiš potem se lahko pa tut to zgodi, upam da ne . Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 10:32:55
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz mam pa danes pregled... juhu. Vam še javim kako smo... Glede brcik pa jaz nič ne štejem kolikokrat ga začutim... Ker se mi zdi,da čekaj počnem, npr. hodim ga itak ne bom čutila, dokler se ne umirim, vsedem ali uležem. A ve ga čutite tudi če ste aktivne? Sem pa vesela, za vsako ko mi da vedet, da je v trebuščku . No saj danes ga vidim. Me prav zanima, kaj bo spet izvajal(a). Nazadnje je pil(a) plodovnico, se je prav fino videlo, kako premika usta,...pa rokico je imel pred usti, kot bi hotel malo prstke dat v usta. Ja, danes bo lep dan. Čuvajte sebe in vaše bušije...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 11:01:53
|
|
|
|
malagala
|
Hanuši, fragola Jaz imam tudi mirnega . Oglaša se pred 5to zjutraj, začutim kot notranje premikanje, ko položim gor roko, pa čutim izboklinice od premikanja .Brcike so fejst nežne, le tu pa tam...Gibe čutim še vedno pod popkom, kar nizko, nad popokom desno pa čutim glavico, ker je vse trdno...Čeprav počivam, začutim premike vsakih nekaj ur, včasih cel dopoldan nič, pa popoldan ali obratno...Mislim, da sem gibe najbolje čutila tja do 27.t, zdaj sem v 30. t in verjetno res primanjkuje prostora...Moj se prebudi, če masiram trebuh, ali še bolje - če ga ati Tudi mene kdaj zagrabi panika, a konec koncev, nimamo na to nič vpliva... se razvija po svoje ne glede na našo zaskrbljenost No, v torek imam pregled in upam, da je vse OK...Tudi moj trebuh je med manjšimi, končno pa sem prišla na plus 5kg , za kar se, zadovoljna. Me je skrbelo, ker se od 22.t nisem nič zredila, a zdaj kot izgleda, bo šlo kaj gor...Ne morem verjet - 2.6. bo kar hitro tu!!!! Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 11:44:34
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene, pri nas spet grozno piha tako da bomo danes spet bol malo zunaj,,, moj dojenček pa če ne brca se samo za računalnik usedem in začne grozno brcat. očitno mu tipkovnica ni všeč zdj pa spet kosilo kuhat, zvečer pa grem na eno mpico, se mi je malo zluštalo:) no zdj pa dovolj lušt,... da ne bo katera lačna ratala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 12:55:30
|
|
|
|
maycha
|
ma punce, vaši ginekologi pa res šparajo....meni naredi UZ na čisto vsakem pregledu, da vidim otročka....pa je vedno vse ok, nobenih težav nimam...je rekla, da ve, da vsaka komaj čaka, da bebico vidi, zakaj ji torej ne bi ustregli..... bravo dr. Kuštrinova
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:04:19
|
|
|
|
maycha
|
hej Hanusi, ravno včeraj sem imela redni pregled, pa mi je g. rekla, da je zdaj najbolj pomembno, da brcike štejemo.....vsaj 10 na dan jih mora bit, drugače nujno na pregled.... me je pa potolažila, s tem 10 je mišljeno kolikokrat brcne, ne pomeni to 10 različnih terminov v dnevu.....lahko jih je 10 tudi v 15-ih minutah.....tako da tudi tiste, ki imamo bolj umirjene otročke, to z lahkoto naštejemo:)
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:08:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tiste ki ste imele glukozni test na Polikliniki a se je treb prej naročiti ali ne? Če imaš prvega, to je 50g, potem prideš enkrat med 8 in 10., tako so rekli meni in se ni treba naročat. Za drugega, 100g pa je treba poklicat in se naročit, ker ti še povejo vse glede prehrane pa to. So pa mene vzeli iz ponedeljka na torek, tako da ni bilo treba čakat teden dni al pa kej.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:11:41
|
|
|
|
M2I
|
Včeraj ... sva se potem srečali?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:19:11
|
|
|
|
donna22
|
Punce, jaz sem bila danes na 3D ultrazvoku in se je tak lepo vse vidlo, da se mi še zdaj kar samo smeji od sreče Če katero zanima, sem nekaj slikic dala v album ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:42:12
|
|
|
|
tinca84
|
Ojla! Sem imela zdle obisk sestrične, ki je že 3 leta nisem vidla. Fajn je blo poklepetat, mislim da je kr lušte dobila, ko je trebušček vidla donna22 res se lepo vidi, kaj to je , ali ?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:57:59
|
|
|
|
Goldy
|
maycha - a ti tudi hodiš k nam v Laško? Naša je res fajna. Jaz imam v torek pregled. No, tole glede brcik je tudi mene zanimalo, ali 10 x različno čez dan, ali lahko v enem brcne večkrat.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 13:58:49
|
|
|
|
donna22
|
Če pokaže, se baje res lepo vidi, čeprav meni ni blo čisto jasno Moram pa povedat, da bomo mi imeli - nam je vse pokazala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 14:04:58
|
|
|
|
Goldy
|
maycha - vidim, da imaš rok 6 dni za mano in da so tudi tvoja leta blizu mojim. Pa še v CE boš rodila. Torej se lahko srečava. A boš v MŠ hodila v Laško?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 14:33:30
|
|
|
|
amaya
|
punce hvala za ...vse je v redu. Že isti trenutek sem z njim k sosedi šla, ki ima prijaznega kužka in se je takoj pomiril. Z rokico je vse OK. Zapisnik o poškodbi narejen, samo na policijo ga moram odnesti. Jah, nesreča nikoli ne počiva... Tudi moja pikica se je ustrašila, ker se je potem ponoči kr kobalcala v meni. Ponavadi spi z mano, to noč pa je bila aktivna kot mala ribica.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 15:29:10
|
|
|
|
lino
|
Pozdravljene drage so . Amaya, sem vesela, da je vse o.k....me pa zelo razjezijo taki lastniki . Čestitke vsem za uspešne preglede. Jaz sem danes jezna ko . Sem namreč dobila plačo oziroma bolniško, ki je bila itak samo 450€ (pa mislim, da bi morala dobiti ven vsaj toliko, kot je minimalna mesečna plača) in še od teh 450€ sem morala dati sama 100€ za prispevke... . No, grem sedaj eno čokoladno tortico pojest, da si mal hormon sreče nabijem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 16:32:05
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tiste ki ste imele glukozni test na Polikliniki a se je treb prej naročiti ali ne? Če imaš prvega, to je 50g, potem prideš enkrat med 8 in 10., tako so rekli meni in se ni treba naročat. Za drugega, 100g pa je treba poklicat in se naročit, ker ti še povejo vse glede prehrane pa to. So pa mene vzeli iz ponedeljka na torek, tako da ni bilo treba čakat teden dni al pa kej. sj je res, kako je šlo pa teb na tem tavelkem testu? vem, da te je ful skrbel, zato te vprašam... glede na to, da nisi nč rekla, predvidevam, da je blo vse ok?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 17:45:02
|
|
|
|
majana79
|
Mony, res je, hvala bogu je bilo vse OK (izvide sicer še čakam), ampak je sestra tam takoj meni in še eni nosečki rekla da je vse ok, in sva lahko šli. Vseeno pa zdaj malo bolj pazim kaj jem, da res ni sladko vsak dan 3x na jedilniku.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 18:06:48
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mony, res je, hvala bogu je bilo vse OK (izvide sicer še čakam), ampak je sestra tam takoj meni in še eni nosečki rekla da je vse ok, in sva lahko šli. Vseeno pa zdaj malo bolj pazim kaj jem, da res ni sladko vsak dan 3x na jedilniku. sm zelo vesela zate, da je vse ok. vsaj ena skrb manj, a? je pa vseen fajn, da se mal paziš, že zarad sebe, a ne...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 18:42:33
|
|
|
|
majana79
|
Seveda je fajn, tako zame, kot za malega. Žal sem sladkosneda že od zmeraj, v nosečnosti mi je pa še posebno vse dišalo. Pa tudi sladkor imam na zgornji meji že od prej, tako da vsekakor previdnost ni odveč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 18:47:32
|
|
|
|
mojjaka
|
Pozdravljene! Samo da se vam javim in vas pozdravim. Vesela sem, da je petek, se bomo lahko 2dni cartlali doma, ker vreme bo itak čisto sfiženo... no zdaj pa dobimo obiske, tako vam samo še zaželim lep zaćetek vikenda!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 19:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da ste pridne danes. jaz sem imela zjutraj spet rahlo roza izcedek in sem cel dan preležala. od takrat ni bilo več nič videti in upam, da tako ostane. sem pa klicala G ,ki še vedno ne dela, tako, da bi v vsakem primeru mogla iti v P na pregled in če bo ju3 spet kaj, se grem ju3 pokazat. drugače pa kot sem že enkrat napisla se mi to zelo pogosto dogaja tako, da ne paničarim preveč. verjetno je spet kako vnetje kaj pa vem, nisem preveč pametna no, toliko, da sem vas pozdravila, sedaj pa rem malčka spat spravim in grem tudi jaz nazaj v vodoravni položaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 20:30:39
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Pozdravljene drage so . Amaya, sem vesela, da je vse o.k....me pa zelo razjezijo taki lastniki . Čestitke vsem za uspešne preglede. Jaz sem danes jezna ko . Sem namreč dobila plačo oziroma bolniško, ki je bila itak samo 450€ (pa mislim, da bi morala dobiti ven vsaj toliko, kot je minimalna mesečna plača) in še od teh 450€ sem morala dati sama 100€ za prispevke... . No, grem sedaj eno čokoladno tortico pojest, da si mal hormon sreče nabijem. ????? čakaj, kako to? a si ti preko s.p.?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.3.2009 7:05:45
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce, se spet malo oglašam. Od zadnjega prehlada nisem čisto "ta prava". Me kar neki krči dajejo in trebuh otrdeva. Tako da bo ta vikend namenjen počivanju. Sicer pa pri nas nič novega, v četrtek sem imela pregled in je bilo vse ok, dobila sem tudi potrdilo o PDP (moja G jih očitno že daje). Papirje pa bom začela urejati šele po aprilski plači, da bo porodniška malo večja:) Pa še podatek za seznam: imeli bomo . Zaenkrat je še Srečko
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?