Hanuši
|
fragola hvala za zajtrk, Pri nas je tudi včeraj zvečer prav hudo deževalo. Bliskalo se je tako, da sploh luči nismo rabili. Ampak spalo se je pa enkratno, je blo tko friško. tecka nikar si že zdaj ne razbijaj glave z dojenjem. Vse te svetovalne službe so tko al tko katastrofa. No skoraj vse. Ker za njih obstaja samo dojenje in popolnoma nič drugega. Meni je pri prvi v 2. mesecu začelo zmanjkovati mleka, pa sem ubogala njihove nasvete, dojit pa dojit pa dojit, ker s sesanjem se ti dela mleko. Posledica: otrok priklopljen name 24 ur, začela je zgubljati na teži, moje bradavice take, da jih pogledat nisem smela, kaj šele se jih dotaknit-boleče in krvaveče, jaz totalno neprespana s takimi podočnjaki, da se me je patronažna ustrašila. In potem je ona (tudi totalna zagovornica dojenja) temu naredila konec. Mojega je poslala v lekarno po Milumil, otrok mi je po 4 dneh končno zaspal za 5 ur, sej nisem mogla dojet. No in od takrat smo kombinirali. Tko, da, če mleko je, potem je , če ga pa ni pa tut ni konec sveta, greš pač na adaptiranega. Moja princesa je stara 9 let, za svojo starost to al tko prevelika, v šoli ful pridna, do sedaj še nobenega testa ni pisala niti z eno napako, vedno 100%, hodi na vsa tekmovanja. Tko, da mislim, da se ji nič ne pozna da smo od 2. meseca dodajali od 3,5 pa 100% prešaltali na adaptirano mleko. Če se boš pa že zdele sekirala, pa pazi, da ti psiha kakšne blokade ne naredi. Bodi sproščena pa boš videla. Tudi jaz si želim, da bi lahko dojila, samo, če bom pa na istem pa pač bom, zdaj saj vem kaj narest, da ne bom spet trpela, ko žival. Upam, da me ne boš vzela prekritično, sam res mi grejo ti svetovalci za dojenje zelooooooooooooooo na k......
|