|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
19.5.2009 13:44:11   
princ_princeska
pozdravček

harleyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako...sem iz pregleda...vse vredu,(le mene malo skrbi teža dojenčka, ker naj bi imel čez 4kguser posted image user posted image ),....drugače pa drugi teden začnem s ctguser posted image ...

ja pa malinov čaj sem si kupila v sanolaborju, mogoče pa kej prej rodim to našo VELIKO štručkouser posted image ..., da ne bo še več pridelala na težiuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.5.2009 13:45:13   
Ovnica78
Prisotnost pri porodu - upam, da bo možek ob meni. Prvič je bil, vendar je skoraj vse skupaj zamudil, ker je tako hitro šlo. Koga drugega si pa nebi želela zraven, potem sem raje sama.

Britje - pomagam si z ogledalom. Sicer bi me tudi mož pobril ampak malo cvikam, da me nebi porezal user posted image .

Včeraj sem bila na predavanju za EA, pa se še vedno nisem odločila, če jo bom imela ali ne. Podpisala sem, tako imam vsaj možnost, da jo dobim.
Me je pa začelo ful stiskat glede poroda. Prav strah me je postalo. Prvič se sploh ne spomnim, da bi me bilo, mogoče zato, ker nisem vedela kaj naj pričakujem. Zdaj se moram pa prav prisilit, da mislim na kaj drugega, ker me je drugače kar panika user posted image .

Sem pa danes zeloooo lena. Nič se mi ne da in tako, danes nisem naredila še nič pametnega po stanovanju. Imam kar malo slabo vest. Še kuhat mi ni treba, ker grem k mami na kosilo.

princ_princeska glede teže user posted image  se ne obremenjuj preveč, ker se itak ponavadi zmotijo, boš videla.

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 19.5.2009 13:46:44 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.5.2009 14:13:04   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce moram vam povedati da ste super.Lepo je klepetati z vami in čeprav bom drugič rodila, še vedno kaj novega izvem.Bodite še naprej take.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, se čist strinjam s tabo. Jaz bom pa rodila 3., pa še vedno kaj novega izvem user posted image user posted image user posted image
Včasih sem na Facebooku visela, zdaj pa tja sploh ne grem več, samo na RR visim, kadar se na compu.

Lenika kje si pa ti danes???

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.5.2009 14:23:14   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Lenika kje si pa ti danes???

Tukaj, saj sem se že dvakrat oglasila, samo dopoldne me pa res ni bilo. Ni še panike, nisem še šla rodit.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.5.2009 14:23:25   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kar se tiče kilogramov, napišete samo tiste, ki ste jih pridelale malo in jaz. In potem imam sama občutek, da je groza, da sem pridobila toliko kilogramov.

Oj, Lenika, zdaj vidim, da si bila prej gor, pa mene ni bilo, zato sem te zgrešila.
Veš, tvoji kg sploh niso tako zastrašujoči, ker imaš od prej manj podlage.
Jaz sem jih do sedaj pridelala +9, pa še teh ne bi bilo treba, saj sem že v osnovi tehtala ziher več, kot ti sedaj.
Zato: Ne se sekirat!!!
Jaz imam trenutno ful planov, kako se bom spravla v roke po porodu. Upam, da bo res tako, ker sem precej overweight!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.5.2009 14:30:46   
bačko
Naja lepe slikice!user posted image user posted image user posted image
No Žana in jaz sva lepo spali zdajle dobri 2 uri.Je prav pasala da sem se vsaj malo naspala.
Tinca zato sem te vprašala ker imam sama dolge lase in nikakor se ne morem odličiti da bi se postribla na kratko.Imam pa tudi zelo goste lase.Zato vsaka ti čast.user posted image
Lenika jaz imam toliko kg nasploh da sem se zadnjič odločila da bom po porodu začela hujšati.Ko sem začela z mojim vezo to je bilo pred 11 leti sem imela 60 kg.Zdaj pa jih imam ko sem noseča 95.In vem da bom rabila veliko časa da bom shujšala ampak bom.Se nekaj časa nisem obremenjevala s kilogrami zdaj pa se počasi.Bomo skupaj hujšale?user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.5.2009 14:31:46   
July08
Naja full lušten sine!!! A torta je bila dobra?

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.5.2009 14:41:50   
majana79
Mala_princeska, hvala za razumevanje. user posted image Sporočim v petek kaj in kako, pa držale bomo pesti za tvoj izpit.

Kg... Sej ne boste verjele, ampak od kar sem se jaz zredila se je moj user posted image tudi (je šel čez 100, kar je pri njemu skrajna meja...), tako da sva včeraj sklenila, da ko se mali rodi, greva na bolj zdrav način prehranjevanja, ker on je že na meji glede ITM in to ni dobro. Jaz sicer računam da bo šlo z vozičkanjem dol, tako da moramo vse tako mislit. user posted image Zdaj je itak prepozno da bi karkoli naredile, ker smo že vse proti koncu.

bačko, a se nismo glede hujšanja po porodu že enkrat nekaj pogovarjale, se mi zdi da si omenila, da bosta skupaj hodila na fitnes ali nekaj podobnega? user posted image Vem da je ena omenjala, ampak se ne morem spomnit.

Aja, podpiram pa idejo, da damo kilograme ven iz seznama! user posted image user posted image

Zdaj moram pa klicat zaradi aparata za pritisk v trgovino, da bo šel moj potem pogledat, ker njemu razložit kaj vse mora vprašat... Sploh ni tehničen tip. user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.5.2009 15:14:20   
tinca84
bačko sej jaz sem ful dolgo odlašala s striženjem, pol me je pa kr naenkrat prjelo. Vmes ko me je strigla me je kr dušilouser posted image , ampak sedaj mi ni žal, sam nisem se še čist navadla ko se vidim v ogledalu. Je pa res da so kratki lasje ful praktični, umiješ si jih ful hitro, sedaj ne rabim subrine (prej sem se komaj razčesala), ne zmastijo se ti tk hitr, frizuro maš takoj narejeno sam mal želeja ali voska pa je, fen manj uporabljaš (kar je boplj zdravo), jaz sem tak tip da se mi ne da navijat in likat.... Skratka mi je tak ful boljše.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.5.2009 15:24:58   
Janci F
Pozdravljene,

no pa sem še jaz danes iz pregleda.
Dobila sem napotnico za ctg ( v četrtek), za porod in za amnio 1.6.2009.
Baje, da je naš otrok res velik, saj meni še vedno trebuh noro raste.

Danes sem dala bris za streptokok b, tako da sedaj čakam izvide.

Ko mi je danes ginekologinja pretipala trebuh, sem ji povedala, da mi je čudno da imam velikokrat na vrhu trebuha dve bunki, otrok pa je obrnjen na glavo in ima zgoraj samo eno rit. Me je moja ginekologinja kar malo preplašila, ker je rekla mogoče sta pa dva in me je vprašala koliko različnih ginekologov mi je delalo UZ in glede na to, da so mi ga delali 4 različni (vključno z njo) sva prišli do zaključka, da je velika verjetnost, da se samo otrok tako čudno postavi, čeprav sem imela občutek, da ni najbolj prepričana v to.

Lenika jaz imam toliko kg nasploh da sem se zadnjič odločila da bom po porodu začela hujšati.Ko sem začela z mojim vezo to je bilo pred 11 leti sem imela 60 kg.Zdaj pa jih imam ko sem noseča 95.In vem da bom rabila veliko časa da bom shujšala ampak bom.Se nekaj časa nisem obremenjevala s kilogrami zdaj pa se počasi.Bomo skupaj hujšale?user posted image

Tudi jaz imam veliko zaloge od prej in seveda še kar nekaj pridelane med nosečnostjo, tako da me tudi čaka kar ornk hujšanje po porodu.
Če povem po pravici upam na čudež dojenja in dolgih sprehodov, da kakšna drastična dieta ne bo nujno potrebna.

Naja, vajin Lan je pa res simpatičen fant, se mi zdi kar malo navihan.

Kar se sprehodov tiče, pa moram priznati da jih obožujem.
Res je, da sva dolžnino močno skrajšala, saj ne zdržim več dolgih tur.
Še vedno pa greva velikokrat na sprehod, odvisno od energije in razpoloženja, če je le mogoče grem na zrak vsaj 2x na dan, ker ne morem bit not zaprta.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.5.2009 15:30:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ko mi je danes ginekologinja pretipala trebuh, sem ji povedala, da mi je čudno da imam velikokrat na vrhu trebuha dve bunki, otrok pa je obrnjen na glavo in ima zgoraj samo eno rit. Me je moja ginekologinja kar malo preplašila, ker je rekla mogoče sta pa dva

Joj, a se heca al kaj? Da ti na koncu nosečnosti reče nekaj takega... user posted image user posted image
Če te kaj tolaži, se meni dogaja isto. Na desni strani zatipam ritko, na levi pa spet nekaj trdega, okroglega. Moj pravi, da so to kolena. Pa sem prepričana da nimamo 2 user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.5.2009 15:39:06   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ko mi je danes ginekologinja pretipala trebuh, sem ji povedala, da mi je čudno da imam velikokrat na vrhu trebuha dve bunki, otrok pa je obrnjen na glavo in ima zgoraj samo eno rit. Me je moja ginekologinja kar malo preplašila, ker je rekla mogoče sta pa dva

Joj, a se heca al kaj? Da ti na koncu nosečnosti reče nekaj takega... user posted image user posted image
Če te kaj tolaži, se meni dogaja isto. Na desni strani zatipam ritko, na levi pa spet nekaj trdega, okroglega. Moj pravi, da so to kolena. Pa sem prepričana da nimamo 2 user posted image user posted image

Pri meni je ginekologinjo šokiralo to, da sta obe "bunki" skoraj enako veliki in zato druga ne more biti koleno ali pa komolec.
Res me je kar močno šokirala, sploh zato ker imamo v družini kar nekaj dvojčkov in ko sem videla njen izraz na obrazu in ugibanje nisem več prepričana kaj naj si mislim, ker me ni ravno prepričala, da bi bil lahko otrok tako "skrivljen".

Bomo videli kar bo pa bo.
Čeprav jaz sem prepričana, da je eden, ker mislim, da bi do sedaj že to opazili.
Če bosta pa slučajno res dva, bo pa mojega user posted image  čakalo kar veliko nakupov predenj pridem jaz z user posted image user posted image  domov. user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.5.2009 15:41:15   
bamoocham
Babnce moje, če hočete, brišem kg ven iz seznamauser posted image
Uh, js imam tut zaloge še od prej, preden sem zanosila. Rajš ne govorim, ker sem bila res kot polna luna, pa sem shujšala potem za 23 kg (mater sem bla vztrajna), zanosila sem z 80 kg..tak da me je kr lepo še skup. Sem pa js tut odločena, da po porodu začnem spet na kg gledat in probat prit na težo pred nosečnostjo (oz. še kako kg manj).

Janci, veš kaj se je moji mami naredilo pri porodu?? Ko je bila noseča pred 26 leti (nosila naj bi samo 1 otroka-mene), so ji tut na ultrazvoku rekli, da je samo 1 otrok.
No rodili sma se pa 2 user posted image ..skor jo je kap, ji rečejo pri porodu..ŠE EN OTROK JE.. (zato sma se pa rodili prezgodaj, je mama dobila v 7 mesecu popadke)...
Nočem te strašit, sej pri tebi verjetn ni isto stanje. Res pa je, da so tebi ultrazvoke delali 4 gin, moji mami pred 26 leti pa 1 gin in 1 ultrazvok v celi nosečnosti.....

Js sem pa še 1x pregledala torbo za v porodnišnico, če imam vse pripravljeno, pa vse cote v omarah sem zložila...zdj vas grem pa malo za nazaj brat.
Papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.5.2009 16:00:38   
kalanteja
Bamoocham in Janci F- tudi moji mami se je zgodilo podobno, vsi so mislili, da bo fantek, pa potem ko se je sestra rodila je babica rekla, uh še ena je, in bila sem jaz, moja mama je bila totalno šokirana, ker tega res ni pričakovala, ker v rodu nimamo dvojčkov, no oče je res moral kar fest lavfat okrog, pa tedaj se ni dobilo toliko stvari takoj

mama je rekla, da se ji je zdelo malo čudno, da je čutila brce vsepovsod, je pač mislila, da je otrok pač toliko živahen, je pa rodila 3 tedne prezgodaj, mene so komaj rešili, ker sem imela popkovni dvakrat okoli vratu, pa menda sem že cela shirana bila, potem sem pa še hujšala preveč, da so se res vsi full bali zame

je pa rekla, da se je v zadnjih mesecih full zredila, prej pa niti ne

sam za današnji čas, da bi spregledali je pa men tudi čudn ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.5.2009 16:06:24   
majana79

Pri meni je ginekologinjo šokiralo to, da sta obe "bunki" skoraj enako veliki in zato druga ne more biti koleno ali pa komolec.

Huh... A da bi ti pa še enkrat naredila UZ pa možno? user posted image Joj, mene bi kap, priznam. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.5.2009 16:06:54   
bačko
Janci ta bi bila pa malo huda, da do zdaj ne bi ugotovila da imaš dva.Pomoje se je malo zmotila.No boš videla ko boš rodila.
Imam eno vprašanje.Mene zadnje 4 dni kar naprej na veliko potrebo žene.Prej sem šla na 2 dni enkrta zdaj pa grem 4 krat na en dan.Pomoje se bliža porod.Kaj pa ve mislite?user posted image
Pri Žani je bili malo drugače.Bom videla jutri na ctg-ju kaj bo pokazalo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.5.2009 16:12:05   
Lsica
Janci, tale tvoja G pa ma  smisel za  humor user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.5.2009 16:27:41   
loveforever
OJ souser posted image .. zopet en vroč dan.------ pa koliko jih še prihaja user posted image , z njimi pa naši user posted image

july08 - sem G povedala pa me je pogledala in videla da je plodovnice še dovolj, tako da če se mi še slučajno ponovi in v večji količini grem v Puser posted image

harley user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj tudi tebe najde sreča 

ja tudi pri meni mi bo možek ob porodu stal ob strani, če ne bo kje na kakšni furi:):)

ctg- pri prvi user posted image  sem imela prvič v 37 tednu in skoz do 41t, zdj pa je država baje dala nova pravila in mi pripada samo na dan PDP-ja in vsak drugi dan po PDP-juuser posted image  ma bo že, js že vem kaj so popadki, mogoče bom prvič mela ctg na porodni miziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.5.2009 16:33:24   
Janci F

Imam eno vprašanje.Mene zadnje 4 dni kar naprej na veliko potrebo žene.Prej sem šla na 2 dni enkrta zdaj pa grem 4 krat na en dan.Pomoje se bliža porod.Kaj pa ve mislite?user posted image
Pri Žani je bili malo drugače.Bom videla jutri na ctg-ju kaj bo pokazalo.

bačko tudi jaz zadnje čase hodim zelo pogosto na blato. Prej sem šla max. 1x na dan, sedaj grem pa tudi 3-4x, po pravici povedano pa nimam pojma kaj je to.

Jaz imam pa v četrtek prvi ctg, bomo videli kako bo.

Ali ima kakšna nosečniško sladkorno?
Meni je G rekla, da naj do poroda bom na dieti, ker mi trebuh ful hitro raste.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.5.2009 16:50:16   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Joj, Janci, noro.
jaz bi tudi prosila (če ne kar zahtevala) še en UZ. Sicer bi šla pa na samoplačniškega. Ker mislim, da te v porodni drugače obravnavajo če vejo, da imaš dvojčka.
No, pa tudi zate bi bilo bolje, da si prepričana..

Loveforever jaz pa sploh ne vem, kakšen občutek je, ko ti odteče voda. Pri prejšnjih porodih so mi obakrat v P predrli mehur.
Lahko katera pove???

Janci kakšno dieto pa ti je priporočila G?

< Sporočilo je popravil July08 -- 19.5.2009 16:52:43 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.5.2009 16:54:02   
Hanuši
Janci F ta bi bla pa mal krutauser posted image user posted image user posted image . Pa po moje, da pri vseh UZ zdaj se jim pa to mal teži zgodi. Upajmo.

harley verjamem, da ti je zdaj težko, sam sem ziher, da tut nate čaka ta pravi. Jaz sem pri prvi sicer imela moža, a je blo tko kot, da ga ne bi bilo. Za vse sem bila sama, za finance, za otroka, dopust,... skratka pri Haninih 2,5 letih mi je pa prekipelo, ker kot sem rekla, za vse sem bila sama, sam sekirat me je pa znal.
Tko, da po moje je bolje, da si sam, ker veš, da ga ni, da bi se nanj naslonil, ker jest sem bila pa tut kot bi bila sama, sam vedno sem upala, sej mogoče pa bo kej, pol pa vedno samo razočaranje.

A je bilo očitno to potrebno, da sem spoznala zdajšnjega lubija, za katerega pa vem, da bo max. očka, ker partner je že, pa tut s Hano funkcioniramo kot prava družinica

Tko, da ne obupat. Vsaka stvar je za nekaj dobra, čeprav trenutno zgleda hudičevo hudo in grozno.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.5.2009 16:58:44   
July08
Hanuši user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo zgodbo. Sama namreč mislim, da še vse preveč žensk trpi v zakonu, ker nimajo poguma zapustiti moža.
A če si sami ne uredimo življenja, nam ga nihče ne bo.....žal je tako.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.5.2009 17:26:58   
mojjaka
Jaz sem tudi s pregleda....
našuser posted image je še vedno na ritki, čeprav sem še imela upanje, da se bo prav naštimal in punce drage, 1.6.GREM ROOOODIT!!! Tako sva se po posvetu z mojim G odločla, no me je sicer najprej šokiral ,da bi kar drug teden, potem pa sva se zmenila, da grem v ponedeljek 25. na pregled k njemu v porodnišnico in na CTG, mogoče me že takrat zadrži, če ne pa 31.5. na sprejem in v ponedeljek 1.6. CARSKI REZ. No, poleg lege na ritki imam manj plodovnice, kot bi je mogla met(na sp.meji) pa zatekanje in pritisk sem mela danes 130/90.
Fuuul sem šokirana, nisem pričakovala kaj takega, so se mi kr solze vlile, ko sem prišla v avto.... ma, pa že mora bit tako...samo da bo z našimuser posted image vse vredu.
Aja imel naj bi danes 3200g, CTG je bil OK.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.5.2009 17:29:08   
Mala_princeska
Lenika, July08, Bačko bomo pa po porodu hujšale user posted image user posted image user posted image in ustanovile klub junijskih09 hujšaric user posted image , jaz bom tud mogla kaj dol dobit, če hočem še kako normalno konfekcijsko oblečt.

July08 meni je prvič v porodnišnici na postelji (ker so me not obdržali) odteklo malo vode in enostavno se samo ulije in si cela mokra po nogah, po postelji, tak je ta občutek.user posted image

Janci res noro, da bi bila sedaj 2.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.5.2009 17:39:52   
bačko
Mojjaka važno da bo dete zdravo.Verjamem da si hotela roditi po naravni poti ampak važna sta ti in otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!