Lsica
|
Dobro jutro Najprej naj odgovorim tebi 10ka - meni so infekt odkrili samo na podlagi rutinskega preverjanja urina, potem me je pa poslala še v laboratorij, na podrobno analizo. (Krvi mi ni pregledala, razen zadnjič enkrat za železo, to pa je v mejah normale.) Kakšnih večjih težav nisem imela, razen, da me je pogosto tiščalo lulat, to pa itak vse nosečnice, a ne? Je pa res, da ji že nekaj mesecev jambram, zaradi izcedkov, meni se je bolj zdelo, da gre za vnetje po tej strani, in si mislim, da je možno da se mi je v tem dolgem času kaj tudi preneslo na urinarne poti, saj veš kako je to povezano... Mi pa ni hotela dat nobenih svečk... sama sem si pomagala z jogurtom na tamponu (njen nasvet, pa ni bilo kaj bolje), in v lekarni sem kupila kremo Vitagyn ( pomaga, vendar žal ne za dolgo). Upam, da odkrijejo kaj se pri tebi dogaja, in te pozdravijo . harley - vem, da ti ni lahko, ker ni očeta-partnerja ob tebi ampak mislim, da je včasih bolje tako, da si sam, kot pa da maš nekoga ob sebi, s katerim se sam jeziš, ki ni sposoben poskrbeti zase, kaj šele za otroka. Verjemi, pride čas in z njim tudi pravi človek, ki vaju bo spremljal v življenju tako kot je treba. Kar pogumno naprej. skuštrana - hvala za info o plenicah...
|