|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
19.5.2009 10:30:08   
Lsica
Dobro jutro user posted image

Najprej naj odgovorim tebi 10ka - meni so infekt odkrili samo na podlagi rutinskega preverjanja urina, potem me je pa poslala še v laboratorij, na podrobno analizo. (Krvi mi ni pregledala, razen zadnjič enkrat za železo, to pa je v mejah normale.) Kakšnih večjih težav nisem imela, razen, da me je pogosto tiščalo lulat, to pa itak vse nosečnice, a ne? Je pa res, da ji že nekaj mesecev jambram, zaradi izcedkov, meni se je bolj zdelo, da gre za vnetje po tej strani, in si mislim, da je možno da se mi je v tem dolgem času kaj tudi preneslouser posted image na urinarne poti, saj veš kako je to povezano... Mi pa ni hotela dat nobenih svečk... sama sem si pomagala z jogurtom na tamponu (njen nasvet, pa ni bilo kaj bolje), in v lekarni sem kupila kremo Vitagyn ( pomaga, vendar žal ne za dolgo).
Upam, da odkrijejo kaj se pri tebi dogaja, in te pozdravijo user posted image .

harley -  vem, da ti ni lahko, ker ni očeta-partnerja ob tebi ampak mislim, da je včasih bolje tako, da si sam, kot pa da maš nekoga ob sebi, s katerim se sam jeziš, ki ni sposoben poskrbeti zase, kaj šele za otroka. Verjemi, pride čas in z njim tudi pravi človek, ki vaju bo spremljal v življenju tako kot je treba. user posted image Kar pogumno naprej.  

skuštrana - hvala za info o plenicah...user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.5.2009 10:44:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Joj Mala_princeska oprosti... user posted image Sem imela včeraj ves dan v glavi da pustim sporočilo. No, moja osebna z. je rekla da naj do petka, ko imam pregled čim več počivam, pa si merim pritisk, da je sicer še v meji normale, ampak da se potem pogovorim z G. Tako da na vse to, že od včeraj resno počivam... Imam tudi čedalje bolj otekle prste na rokah, in ne bi rada da gre kaj narobe.
Tako da ta teden sigurno ne bova šla. user posted image Za naslednji teden pa tudi ne bi rada karkoli obljubila, vsaj ne pred petkom...

Majana79 ni panike, vidva z user posted image kar lepo počivajta in ubogajta zdravnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se moram učit in tudi počivat konec koncev vsaj zaradi nog, ker otekam tud jaz user posted image , pa moj user posted image me non stop nekaj preganja. Tko da tud nam ta teden ne bo zneslo nikamor. Konec koncev jih lahko (pleničke) tudi potem, ko bo cca. 1 mesec user posted image star(a) začnem uporabljat, so mi pa bambusove res full všeč, mehke,...(trenutno imam samo dve pralni in ene prekrivne hlačke). Če bo pa sila, bom pa Baby center oropala user posted image user posted image user posted image in jih na DinersKartico na obroke vzela. Meni se gre v bistvu za to, da še druge stvari vidim direktno pri njih in kak popust iztržim user posted image user posted image .
Pa ob rojstvu bomo zihr kak denar dobili (sem že povedala svoji mamici, da naj raje denar pusti, kot pa "piuser posted image " kupuje od pliškotov user posted image , trenutno je malo krize, ker je bilo 300 EUR manj dohodka, kar se pa že krepko pozna.
Bom pa iz firbca še kako Loties pralno kupila:
http://www.ekolife.si/si/eko-bombaz/plenice-g119.shtml
Bom kar preko neta naročila. user posted image

Drži se! user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.5.2009 10:53:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Mala Princeska res si luštna, sijoča nosečka! Imaš "tisti žar".
Mojjaka user posted image user posted image user posted image za pobeljeno stanovanje. jaz tud mojega prepričujem, da bi pobelila vsaj hodnik, ki je poln grafitov naših fantov, pa ga nekako ne zagrabi... bo že.

Amaya res poskusi maksimalno odmisliti negativne stvari, čeprav vem, da je težko. Tudi mi nimamo najboljših časov. Prejšnji četrtek je zelo dober družinski prijatelj doživel srčni infarkt - enako kot moj pred 5 meseci in mi je bilo mučno vse skupaj podoživljati. Seveda sem tolažila njegovo ženo in sinova, in so me spraševali vse mogoče stvari - iz prve roke...
Včeraj je pa preminula stara mama mojega . Sicer je bila stara že 84 let in je bila hudo bolna, pa vseeno je hudo, ko pride smrt...
Tudi jaz nočem nikogar "moriti" s temi črnimi stvarmi in si govorim, da je to pač življenje...

July08 hvala. user posted image user posted image user posted image

Pa ne pobelit grafitov user posted image , da še 3. otrok kaj nariše zdraven user posted image user posted image user posted image . Pri moji sestri vedno, ko pridem je kaj novega na steni (danes ima 5.let nečakinja, ta druga bo pa v jeseni 4. user posted image ).

Sožalje ob izgubi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo grdo bo slišati, ampak eden umre, drugi se pa rodi. user posted image user posted image user posted image V moji prvi user posted image je moj izgubil dedija, ki je dočakal 90. let.

Amaya hudo je ob vsaki izgubi, a sedaj misli na vesele trenutke in se veseli bitjeca pod srčkom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.5.2009 10:59:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Cally
+ 6 kg in porodnišnica NM.
Sedaj pa vse kaže na to, da se bo živčno prestopal na drugi strani vrat, ker naš user posted image  še kar uživa 'po turško' user posted image   in mi je dr. svetoval cr.

Saj boste preživeli tudi CR. Da te potolažim, moja mami je imela 3! Samo po porodu se boste morale pač bolj pazit in boh ne daj dvigovati težkih stvari. Pa malo dlje te bodo v P držali in bolj crkljali - vsaj upam.
user posted image user posted image user posted image A so ti že dali datum za CR? user posted image

Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.5.2009 11:01:01   
bačko
KO vas berem kako vas bodo vaši možeki pobrili spodaj vas prav občudujem.Oziroma vaše možeke.Moj sploh noče slišati o tem.Po nogah bom sestro prosila, spodaj bom pa malo sama probala.
Jaz sem vso kozmetiko kar v lekarni kupila.Kupila sem hladilno mazilo, mandljevo olje in trdo milo.Pa seveda bepanten.
Harley slej kot prej boš našla svojo sorodno dušo in bo takrat zelo lepo.Vem pa da je trenutno zelo težko in te prav občudujem.Če kar koli rabiš kar povej.Smo tukaj!user posted image user posted image user posted image
Amaya moje sožalje.Ni ravno pravi trenutek za take stvari ampak tako je življenje.user posted image user posted image user posted image
Punce moram vam povedati da ste super.Lepo je klepetati z vami in čeprav bom drugič rodila, še vedno kaj novega izvem.Bodite še naprej take.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.5.2009 11:01:38   
biba14
Ojčka user posted image
Naj najprej pohvalim seznam...ful si pridnauser posted image .

Kozmetika : jaz sem kupila večino od Niveje, no pa alkohol in mandljevo olje v lekarni. Če kaj user posted image ne bo odgovarjalo,pa bom menjala.

Kakšne aspiratorje ste kupila? Jaz sem za prvo silo kupila kar tistega navadnega, če pa bi imel user posted image slučajno kakšne večje težave,pa bom kupila kaj boljšega.

Luštkane nosečke ste...jaz sem mojmu zadnjič zatežila,da naju skupaj slika, potem pa me je kap, ko sem videla kaki buhtel sem v obraz postala...bo ta slika ostala karna fotoap.in se ne bo delala slikauser posted image ...mam pa še vedno +11kg, in po novem ( no, že nekaj mesecev,sam nisem na seznamu spreminjala ) 27let.

Drugače pa je obuvanje nogavic meni tudi precej velika misija nemogoče-še dobro,da je poletje in se je začela sezona natikačevuser posted image .

Jaz sem moža prosila,da bo z mano pri porodu, in mi bo ustregel-saj on bi bil tud sam od sebe,ampak mam ful smojo,ker ima okrog sebe same težke tipe in ga pumpajo s tem,da mora bit ženska sama v porodni...bla bla bla...mislim, če sami niso tok močni,da bi bli ob svojih, pol res ni potrebe,da še druge depresirajo s svojimi frustracijami...

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.5.2009 11:02:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
July, ja, Ribodermin. Njemi, meni tudi full diši. V Po jih vedno mažejo s temuser posted image
Drugače imam pa jaz od kozmetike - olivno olje, fenistil ( jaz ga imam just in case, ker sta moja2 oba imela tako ožuljeno pod pazduhu in pričakujem to tudi pri tretjemuser posted image ), ribodermin, trdo milo, fiziološko in konec.

Hvala za nasvete o kozmetiki - ja Ribodermin je zakon ! Točno, pa še fiziološko in gazice moram nabavit....Pa Bepanten..

Zdaj se pa do večera odklopim od RR, da se bom kaj naučila.

Čauči čveke moje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.5.2009 11:04:48   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Harley slej kot prej boš našla svojo sorodno dušo in bo takrat zelo lepo.Vem pa da je trenutno zelo težko in te prav občudujem.Če kar koli rabiš kar povej.Smo tukaj!user posted image user posted image user posted image
Amaya moje sožalje.Ni ravno pravi trenutek za take stvari ampak tako je življenje.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.5.2009 11:08:25   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

prisotnost pri porodu - moj user posted image bo tudi zraven, in je že v MŠ komentiral da bo, pa če bo kdo kaj pameten pa da ne bodo poskrbeli zame, jim bo že povedal. A ni moj heroj? user posted image user posted image

No zdej greva pa malčkat, da bova lepa in okrogla. user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej so vsi heroji...v prvo k je men voda odtekla je kumi k seb pršu  sploh ni vedu kaj narest,da bi vidla kako je po telefonu govoru z unimi iz porodnišnice...no pol pa v P prideva pa mi prav da ga je šraufat začel user posted image ...sem mu rekla ja poišči WC pa pejd a ne...

Tira-jaz sem pa mojega prosila,če me spedena je bil tako prestrašen da me neu kje zarezu,sam so se mi je pa šrvič vse vnel,tko da se do poroda ne brijem več...

Harley -za vsakogar posije enkrat sonček in tudi tebi bo...tudi jaz imam očima že od tretjega leta in ga imam za največji zaklad tega sveta...vzel je mamico s tremi otroki...in tudi na tvoja vrata bo nekoč nekdaj potrkal nekdo ,ki ti trenutno manjka...ne pozabi pa da boš kaj kmalu v naročje objela neprecenljivo vrednost tega sveta...držim pesti in naj ti pot teče s čim manj preprekami...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.5.2009 11:17:27   
harley
Hvala vsem za spodbudne in lepe besede. Tudi sama upam na najbolje in skušam ostati pozitivna. Maksimalno se skušam zamotiti z mislijo na mojo punčko (ki naj mal pohiti user posted image ), vendar me včasih ( 2x na dan) še vedno prelisičijo misli nanj.

Še mal pa ne bom več mela časa in energije, da bi se spraševala zakaj je do tega prišlo...

Amaya, sožalje!!

Glede prisotnosti pri porodu...prepričujejo me, naj vzamem s seboj sestro ali pa kakšno prijateljico vendar se mi zdi porod tako osebna in intimna situacija, da grem raje sama. Zrihtala sem si pa eno babco, ki jo mal poznam in mi je obljubila, da bo z mano, da naj jo pokličem, ko me zgrabijo popadki.

Oh kje je še ta 18. junij....user posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.5.2009 11:37:30   
Naja*
Mojsonček čestitke ob rojstvu vajine hčerkice Zoje user posted image user posted image user posted image user posted image , mali pučki pa čimveč zdravja user posted image user posted image user posted image

Janci vidva sta pa aktivna user posted image  sem vaju pol še v soboto vidla ko sta se vračala iz sprehoda (pri Tušu)

IZVIRNO SPOROČILO: lino
Sem danes slabe volje, ker me vedno vse čaka: kuhanje, umazane obleke, sesanje in pospravljenje, še koša za smeti ne sprazni nihče...user posted image mi včasih presede...pa prosim za pomoč, kao "dejte no, pa mal mi pomagajte, imam noge otečene..." in dobim odgovor " jaja ti kr spat idi..." ampak ne morem, ker naredi pa nihče nič in potem se zbudim in še vedno isto...user posted image Pa sej bo...bom ju3 čistila, ker danes je brez veze, ker bom sam doprinašala zraven in se bomo samo skregali...morda me ju3 mine...ampak rešla ne bom nič...še vedno bom sama za vse...user posted image

Joj Lino kolk mi je tole znano user posted image  , moj pravi "pust bom jst"... pa lepo naprej leži na kavču  user posted image . V prvi nosečnosti mi pa skor kulija ni pustu dvignt user posted image  . Sem pa ugotovila da je edin ena rešitev - da se sprijazneš z usodo user posted image  . Moj je sicer priden, ampak ga nikol ni doma - to je pa cena lastne firme.

Majana glede kil je čist možno da je ful vode. Jst sm bla na porodni kot balon in ko sem pršla iz porodnišnice sm mela 10 kg manj, čeprav je mali vagal samo 3300.

Bamoocham user posted image user posted image user posted image  za seznam

Harley user posted image user posted image user posted image  ja res veliko stvari ne znamo  cenit dokler jih mamo - so nam kar samoumevne

CTG je pri nas teden pred rokom v porodnišnici

Prisotnost pri porodu - moj bo tud zraven. Pri prvem porodu je bil tud, ker tistih 14 ur skor skoz sama bit v sobi mi ne bi blo glih prijetno. Pa tud pri CR je bil zraven, pa je prav tako, da moški mal znajo cenit da rojstvo  ni tko da prideš tja in pade ven user posted image

Pa še dve slikci mojega slavljenčka včerajuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.5.2009 11:49:06   
bamoocham
Sem mislila, da bom lahko spala, pa sem zadremala in me je že poštar vrgel pokonc. Sem dobila tisti paket za darovanje krvi pri porodu (šele zdaj so mi ga poslali) in sem mogla it dol podpisat. Tak, da ne bo nič z mojim  spanjem do večera. Me pa čaka 1 pralni stroj cotk za obesit še, pa skuhat  bo treba nekaj, po moje bom kr kako krompirjevo juho si naredla.. nimam glih apetita danes.

Šravfanje zaenkrat se je ustavilo.

Prisotnost pri porodu-js sem mojemu rekla, da ga ne silim in če mu ni, da ni treba, da bo zraven. Ampak je rekel, da bo..bomo vidli, ali si bo premislil, ko se bo začelo..
Se pa strinjam, da je porod res ena intimna izkušnja-js ne bi mogla imet pri porodu zraven sestre, prijateljice ali pa mame. Partner ali pa noben.

Kozmetika-tudi jaz nisem pretiravala..bepanten, fiziološka raztopina, blazinice za umivanje, vata,  krema za ritko, kremica za telo, potem pa mislim, da se že konča. Aspiratorja nisem še kupovala, mnenja so deljena, ne morem se odločit al ja al ne. Bomo videli potem, če ga bomo rabli in ga bomo pač potem nabavili.

Britje-to pa men zdj moj rihta. Me je bril zadnjič in sem skor zraven zaspala, tk nežn je biluser posted image Noge še nekot grejo, ostalo je pa že velik podvig.

Naja, kak lep sinčekuser posted image ...mmm lušte si naredla s tortico, veš.

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.5.2009 12:01:17   
minča
zdravo!

tud jst od mojega pričakujem, da mi bo v oporo pri porodu. Sam da je zraven, drgač pa itak da je vse odvisn od mene. Ampak je po moje boljši filing, jst mislim de mi bo zato mogoč majčkeno lažje... Sam upam, da mi ne bo preveč pamertoval kako naj diham in podobno, ker ga bom drgač kar ven spodila...pomoje ga bo na začetku mal zvila panika in vse, potem pa bo...

punce, mene zanima ali ima tud katera po bedrih in riti take male rdeče pike, kot mozoljčki? Jst ne vem kaj je to.  V nosečnosti se mi zdi de sem ful pridelala celulita, zdaj pa še ti izpuščajčki...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.5.2009 12:21:08   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: minča

punce, mene zanima ali ima tud katera po bedrih in riti take male rdeče pike, kot mozoljčki? Jst ne vem kaj je to.  V nosečnosti se mi zdi de sem ful pridelala celulita, zdaj pa še ti izpuščajčki...

Jaz jih imam...vročinski izpuščajčki, ko se potiš, pa mal več špehca (vsaj pri meni ), pa hormončki....idealna kombinacijauser posted image . Jaz sem se kar z otroškim pudrom naštupalauser posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.5.2009 12:22:41   
lenika
Lepo pozdravljene!

Danes ste pa toliko napisale, da sem vas komaj prebrala. Sem imela dopoldne ene opravke in me ni bilo doma. Pridem domov, pa vidim, da ste naklofale 3 strani. Prave čveke smo/ste.user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.5.2009 12:22:42   
Nataša31
Se opravičujem ker 'vpadam' v vašo temo. Naja¸, bi mi lahko samo prosim povedela, kje ste naročili torto od vašega slavljenčka?
Namreč, naš Tibor je mahnjen na risanko Cars, pa bi mu za rojstni dan tole torto naročili.
Hvala in LP
Nataša

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.5.2009 12:31:43   
skuštrana
jOJ, KAJ VSE ŠE MENE ČAKA DANESuser posted image Jaz pa kar nekaj bluzim, hladilnik prazen, na tleh imam goro igrač, pa en stroj baby cotk za oprat, pa...Arsen spi, jaz pa kot sem že rekla kar nekaj bluzimuser posted image Pa saj niti ne morem drgač, zunaj je 30 stopinj..Jao, jaz pa še razmišljam ali naj klimo prižgem ali neuser posted image Nimam preveč rada teh stvari in če ni res zadnja sila se jim izogibam.

Britje - no commentuser posted image Noge si še komot pošlihtam, tisto bolj visoko pa...Šumauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.5.2009 12:35:50   
tinca84
Dan dan!

Vidim da imamo vse podobne probleme glede spanja, zatekanja, prebavnih motenj....

harley user posted image user posted image user posted image

bačko
več razlogov je zakaj sem se čist postrigla, mal sem mela uničene konice, priprava na user posted image user posted image in mal je bla tud želja mojga.

Nimam pojma kaj bi za kosilo nardilauser posted image , kaj boste ve delale?

< Sporočilo je popravil tinca84 -- 19.5.2009 12:37:02 >

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.5.2009 12:39:39   
lenika
Kar se tiče kilogramov, napišete samo tiste, ki ste jih pridelale malo in jaz. In potem imam sama občutek, da je groza, da sem pridobila toliko kilogramov.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.5.2009 12:39:42   
biba14
Tinca84 : kratki lasje so ful bolj praktični...jaz si nonstop menjam frizuro, ko sem zanosila,sem imela dolge kodraste lase rdeče barve, pol sem se ostrigla čist na kratko in pobarvala črno...zdaj pa mi spet rastejouser posted image v rjavi barvi...mislim,da je sploh ni barve in dolžine, ki je nebi imelauser posted image user posted image .

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.5.2009 12:42:46   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kar se tiče kilogramov, napišete samo tiste, ki ste jih pridelale malo in jaz. In potem imam sama občutek, da je groza, da sem pridobila toliko kilogramov.

Pomoje samo zatekaš ful...jaz še nič in ko vidim sebe pred user posted image in sedaj, je več kot očitno, da sem pridelala 11 kil špehcauser posted image ..tak da ne se sekirat..jaz mam še celi mesec pred sabo,uf...mesec vročine in sladoleda ( z user posted image sva čist nora nanj in vsak večer pred tv zmaževa eno banjico ( 1000 ml))...je moj čist srečen, ko se bašem z njim in ni le on sladoledožerecuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.5.2009 12:43:24   
Cally
Pa saj ni tako hudo Lenika.... da te potolažim - jaz imam zaloge kg že od prej...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.5.2009 12:44:20   
tinca84
lenika podajva si rokeuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.5.2009 12:47:57   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej pravim, da je boljše, da jih skinemo dol user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.5.2009 12:51:09   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: harley

Za seznam, če se ti bo slučajno dalo user posted image

Pričakujem punčko, rodila bom v Šempetru, prvega otroka in dala sm gor 10kg (vsaj mislim)!

Ko berem o vaših partnerjih, se mi včasih taka skomina utrne...še vedno me žalosti dejstvo, da bomo same in da naju noče in ne mara več. Tako da če ste včasih jezne na vaše ker ne znajo pospravljati za sabo in ker ne vidijo sami kdaj potrebujete pomoč.....to je vse super user posted image   kot berem se mi zdi, da vas ima večina prav super može oz. partnerje. Vsem želim, da bi bli vedno tako srečni in da bi eden drugega cenili in si stali ob strani....joj kar objokana sem mal user posted image
Najbolj se sprašujem kakšen občutek mora biti, ko predaš prvič malega otročička svojemu fantu/možu, ki je vsa objokan in presrečen....mogoče nekoč....

LAHKO NOČ VSEM!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

italijani imajo en lep pregovor: meglio soli che mal accompagnati....(boljše biti sam, kot imeti slabo družbo ob sebi). Očitno te ni vreden. Vem, da je hudo in da boli...in še bo, brez veze se slepiti....ne pusti se in dovoli, da ti ljudje okoli tebe pomagajo! Predvsem po porodu...ker zdaj še gre, potem pa hormoni naredijo svoje!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!