Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 21:13:47
|
|
|
|
tinca84
|
mala princeska lepi buši
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 21:37:53
|
|
|
|
tinca84
|
To pa sem jaz in moj dragi, trenutno sem na +22kg . En teden nazaj sem imela še lase malo čez ramena, zdaj pa sem se kr čist na kratko postrigla in se mi kg mal bolj vidijo
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 21:45:24
|
|
|
|
bamoocham
|
Dan dan. Hvala za pohvale za sezname. Dodala sem še porodnišnico, kjer bomo rodile. Če sem katero spregledala, naj prosim napiše. Drugače pa ste pridne čvekice. Js sem danes dobila še zadnje cotke, tak da jutri še perem pa likam, potem pa imam vse pripravljeno na prihod naše . Ampak bo lepo počakala na rok, sma se zmenili. Mala_princeska, fajna nosečnica si, Tinca, sem opazila, da si se postrigla (po slikah, ki jih imaš v albumu), ful sprememba! Grem si vročino zmerit, nekaj me lovi. Upam, da ne obležim. Lep večer še naprej vsem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 21:53:24
|
|
|
|
July08
|
Ojla so , vsem dober večer! Za nami je prijeten vikend, ki smo ga preživeli v Beli Krajini, zato se tudi nisem mogla nič javiti. Lenika žal ta vikend ni zneslo, ampak zdaj bomo šli itak zelo pogosto "dol", tako da se kmalu srečamo - upam, da še 2 v 1. Vas grem zdej brat za nazaj!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 21:55:12
|
|
|
|
July08
|
Mojsonček iskrene čestitke še od nas! Mali Zoji pa vse lep na tem svetu!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 22:30:28
|
|
|
|
lino
|
Tinca FULL STA LEPA!!! Mi2 pa nimava skoraj nobene slike, ko sva skupaj..je moj kar navdušen fotograf-slika pa se ne rad in ponavadi itak on slika Sem si pa naredila pod imenom svojo in sinovo slikico (še pred temi 14 kg) ...ta ta debelo bom pa tudi naredila še...če ne bom prevelika za RR Sem bila pa sedaj mal pri majčicah in so mi naredile lušte...kk šikani so . Nočko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 22:40:54
|
|
|
|
Lsica
|
Naj vam še jaz voščim dober večer, danes je kar naporen dan za mano, ampak sem zadovoljna , ker sem toliko postorila doma. Pa še po nakupih sva šla popoldne, sva mislila kupit nek sistem polic, ker prenavljava en mini kabinetek, pa sva se potem premislila.... Bo treba kakšno drugo malce cenejšo rešitev najti Sva pa šla pogledat sandale in jaz sem si kupila dve torbi - mogoče bo ena od njih lahko celo uporabna za v porodnišnico. Ni tako velika, ampak jaz itak ne mislim ne vem kaj s sabo jemat. sončki, jaz sem tudi na antibiotikih in na brusničnem čaju zaradi uroinfekta. Sem mislila, da to, da te skoz lulat tišči paše k nosečnosti , no ja, glavno da se do poroda pozdravimo. Vsaj upam, da ne bom potem imela zaradi antibiotikov spet kakšnih težav z glivicami . Ne vem več čigava, (lino?) ampak meni je zelo všeč ideja, da naše otročke poimenujemo junijski sončki. Zatekanja pa jaz HB (še) ne opazim toliko. Malo v gležnjih, ampak ni panike. Bolj me zdaj matra pritisk dojenčka navzdol v trebuhu, pa ne vem al je to normalno al posledica mojih težav z mehurjem. CTG bom imela pa jaz prvič v sredo - ko bom v 34. tednu. Aja, pa še za seznam - roditi nameravam v LJ. Kilograme pa raje ne omenjam. Skuštrana, jaz bom na začetku tudi uporabljala plenice za enkratno uporabo, pol, ko se mal navadimo bom pa poskusila s pralnimi. A Moltex plenice (Muller) so boljše kot Pampers? Vidim, da so beljene na drugačen način (manj kemije ) Lep večer še naprej...oz. lahko noč tistim, ki se že odpravljate spat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 22:43:43
|
|
|
|
July08
|
Majana hvala za tel. št! Upam, da jo bom kmalu uporabila Lenika upam, da boš tudi ti lahko rodila z EA in po naravni potti, tudi, če se ne bo obrnila. Biba meni je tudi ves čas norooooooooooo vroče. V glavo sem deča kot kuhan rak, samo če hodim zunaj. Loveforever ne vem, kaj je bilo s tabo, ampak jaz bi šla takoj v P. Najbrž ti je začela odtekati voda??? Mojjaka pri meni je bil v 2. čep res sluz, pomešana s krvjo, pa precej "kompaktna". Rodila sem 2 dni potem s svojimi popadki. Bamboocham za seznam. meni je super in verjamem, da ti je vzel ogromno časa. Bravo! Tadejluka držim pesti!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 22:53:39
|
|
|
|
harley
|
Za seznam, če se ti bo slučajno dalo Pričakujem punčko, rodila bom v Šempetru, prvega otroka in dala sm gor 10kg (vsaj mislim)! Ko berem o vaših partnerjih, se mi včasih taka skomina utrne...še vedno me žalosti dejstvo, da bomo same in da naju noče in ne mara več. Tako da če ste včasih jezne na vaše ker ne znajo pospravljati za sabo in ker ne vidijo sami kdaj potrebujete pomoč.....to je vse super kot berem se mi zdi, da vas ima večina prav super može oz. partnerje. Vsem želim, da bi bli vedno tako srečni in da bi eden drugega cenili in si stali ob strani....joj kar objokana sem mal Najbolj se sprašujem kakšen občutek mora biti, ko predaš prvič malega otročička svojemu fantu/možu, ki je vsa objokan in presrečen....mogoče nekoč.... LAHKO NOČ VSEM!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.5.2009 22:58:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Lsica, http://www.bebeco.co.uk/moltex-oko---new-white-544-p.asp Tule imaš napisano o Moltexovih eko plenicah. Te plenice niso beljene, so 50% bio razgradljive, baje jo lahko daš na kompost Ma, kaj pa vem, meni Pampers ne sedejo ( smo morali kupiti za Arsena sedaj, ko smo bili pri meni, ker imajo v Tušu samo te, pa so mi grozne, Liza je pa imela po njih TAKOJ rdečo rit) potem pa nevem kdo sploh še ima newborn plenice Babylove mogoče. Pa v Postojni, ko sem rodila Arsena so imeli te pleničke pa so mi bile všeč. Imaš pa še ene eko na trgu - http://www.helpy.si/program/otroske-plenice.aspx?gclid=CI6CzdKMvpkCFUESzAodyjxF7g samo teh ne poznam. Pa Alana od DM, ampak oni nimajo newborn.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 3:36:15
|
|
|
|
mery15031981
|
Ojla so No kot vidite(glede na uro) SPET ne morem spat .S pisanjem ste tako pridne da vas enostavno ne dohajam več. za seznam:naslednji pregled 29.5.,kilogrami +8,80kg moj sonček:čestitke očiju in mamici ob rojstvu hčere,mali Zoji pa predvsem zdravja ,pa seveda čimprejšni odhod iz porodnišnice.Lepo se cartajte bamoocham:super sezna,pridna Tadejluka-držimo pesti
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 5:26:45
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
Dobro jutro punce! Kot vidite tudi jaz ne morem spat tako, da vam danes jaz pošiljam prvo jutranjo kavico. Za seznam bi dodala da grem rodit v ljubljano, stara sem 27 let pridobila pa sem si +19kg. naslednji pregled pa imam 25.05. kar se tiče CTG-ja pa so ga meni pri prvih dveh nosečnostih delali od 36 tedna naprej. Me pa zanima, če boste vse vzele svoje drage k porodu?LP
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 6:49:26
|
|
|
|
amaya
|
Definitivno bo moj darling ob porodu z mano. Tudi prvič je bil in moram reči, da je to super, da imaš nekoga zraven. Saj v končni fazi ni pomembno, da je to on...lahko je tudi kdo drug
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 7:13:33
|
|
|
|
mojjaka
|
Dobro jutro! Sem vas včeraj prav pogrešala, ko nisem mogla do računalnika, ker so nam KONČNO zbelili stanovanje in je bila še zvečer prava bomba!!! Še danes me čaka končno pucanje, pa zavese moram oprat, pa vse police prebrisat, pa posteljnino oprat, pa okna....samo sem pa ful vesela, da zdaj lahko končno pripravim "kotiček" za našega Sobice ne more dobiti, ker sva v enosobnem stanovanju, mava po ločeno spalnico in dnevno in v spalnici bom uredila tak lep kotiček... Je pa bilo včeraj taaako vroče, jaz pa okol cel dan letala, ker v stanovanju nisem mela kaj iskat, ker so do 18 zvečer delali...me je prav zdelalo...pol pa je blo treba še zluftat... no, kakorkoli že, vesela sem, da smo to nardili Danes pa imam pregled, pa 1.CTG. Komaj čakam!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 7:50:34
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi NASLEDNJA LUNA je 7.6. -sam jaz takrat še ne grem rodit...pol pa nau hotu ven bom pa na uno padla k bo 7.7 ... Jaz bi bla vesela, da bi 7.6.09 rodila, z mojim možekom bova praznovala prvo obletnico poroke
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 7:51:52
|
|
|
|
fragola
|
No v glavnem dobro jutro vas na hitrco pozdravim, ker grem na pregled, komaj čakam, da vidim kaj mi reče! Tako, da se tipkamo potem in takrat vam bom povedala tudi za koliko kg sem se zredila!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 8:07:00
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Noč je bila obup.Meni je ponoči tako vroče.Vsa sem premočena.Tako da zdaj spim samo še spodnje hlačke in majica.Upam da bom potem ko bo šla Žana spat tudi jaz malo. Loveforever jaz sem imela ctg že v 36 tednu. In jutri ga tudi imam. Mala princeska lepa slikica in lep buši. Jaz bom pa danes prvič pila malinov čaj. Amaya grde spomine probaj čim prej pozabiti,lepi pa naj te spremljajo. Tinca zelo lep par sta.Zakaj si si postrigla lase?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 8:16:00
|
|
|
|
Hanuši
|
Dobro jutro so , najprej vsem, ki imate danes pregled . Jaz bom pa danes po moje pop....., ker mi internet dela z nadsvetlobno hitrostjo . Ma že pol leta govoriva, da morava ta Siol ukint. Plačujeva skoraj 30€, zato, da vsaj 2x na teden zgubljam živce. No kar se poroda tiče bo moj definitivno zraven, je želja obeh. Pri prvem sem imela prijateljico pa je bilo tut O.K. Po moje je fajn, da imaš nekoga, da nisi čisto sama. Kar se pa spanja tiče, moram pa potrkat, ampak zadnji teden spet spim kot ubita. Zbudim se 1x do 2x za lulat, ampak takoj zaspim nazaj, ker prej sem pa bedela tut po 3 ure ponoči. Upam, da bo to spanje zdržalo do konca, ker pol se mormo pa tko al tko pripravit na dežuranje . No al pa ne. Meni je Hana po enem mesecu začela spati od 10 zvečer do 8 zjutraj. Upam, da se bo Bine po sestrici vrgel . Aja pa bamoocham za seznam. Ful si pridna
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 8:21:58
|
|
|
|
minča
|
dobro jutro! Evo mene, jst sem že opravila danes pregled pri ginekologu. Imela sem že drugič CTG. Vse ok. Maternični vrat še zaprt, a je lepo mehak . Me je tud pregledala in ugotovila, da je že spuščen (že zatipala glavco) in rekla da lepo napredujemo . Tak da sem prov vesela. Pa tud bris mi je vzela za streptokok. Lepo opravite preglede tudi vse ostale, ki jih imate danes! in uživajte. Aja, za seznam - naslednji pregled 26.5., kg pa bom raje zamolčala...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 8:24:17
|
|
|
|
*blu*
|
Jutro! Bačko, jaz pijem čaj zjutraj in zvečer po eno skodelico. Prevrem vodo pa prelijem dve mali žlički listov. Kako pa ti? Sem pa jaz občasno tudi vsa prepotena ponoči, prav zoprn očutek. Se pa spomnim, da sem po prvem porodu še en mesec tako švicala, da je kar teklo od mene. Sploh kadar je mala začela jokat, v potokih pot, pa še mleko iz obeh jošk. V glavnem hormoni. Bamoocham, super seznam. Jaz računam, da bom rodila v Trbovljah (če mi bo uspelo pravočasno priti iz KR), tako kot prvič.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.5.2009 8:25:28
|
|
|
|
majana79
|
Jutro vsem! Jaz sem spala bolj tako tako, okoli pol 2 sem mogla vstat, ker me je vse tiščalo, ampak potem je pa nekako šlo. Se pa zbujam, ker mi trdijo prsti na rokah pa noge me bolijo... Ma bo že :) Nama je pa moj oči včeraj naredil komarnike na oknih (revež se je tako matral, ker imamo 100 let stara okna, vsa pošvedrana), tako da sva končno spala ob svežem zraku. No, kolikor ga je lahko bilo, ker je bilo v LJ ob 10 še čez 20 stopinj... Zdaj pa z Miškom še luftava. harley, me je kr srce stisnilo ob tvoji zgodbi važna sta itak vidva z otročkom, enkrat vaju bo imel pa rad kak drug očka, tak ki kar gre itak ni vreden počenega groša. skuštrana, te plenice sem tudi jaz gledala, pa celo vzela en paket, da bomo imeli za 'pokrpat' prisotnost pri porodu - moj bo tudi zraven, in je že v MŠ komentiral da bo, pa če bo kdo kaj pameten pa da ne bodo poskrbeli zame, jim bo že povedal. A ni moj heroj? No zdej greva pa malčkat, da bova lepa in okrogla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!