lino
|
Pozdravljene. Jaz pa se šele sedaj oglašam...sem cel dopoldan počivala in imam 50% manj otekle noge...pa bom sedaj tudi naprej počivala, samo restan krompir naredim za (meso imam še od včeraj) in za sebe riž skuham (bom jedla solato z rižom+ tuno+zelenjavo...) Moj sinek je danes šel na Slovaško na tekmovanje z judo klubom...pa kopali se bodo, ...uglavnem uživali kot vedno (je moj tamali že pol sveta prepotoval - Tunizija, Turčija, Bolgarija = s sdaj pokojno babico, pa potem s klubom vsako leto Split, Ukrajina, Madžarska, Slovaška,...jst pa sem sam do Avstrije prišla, no pa v Gardalendu sem bila ) Glede imen res hvala za nasvete, sem se poskušala že neki pogovarjat, pa ostajata vsak na svojem bregu in tudi ta ideja z 2 imenoma mi ni bila slaba in sem jo predlagala, ampak potem spet ostajata vsak pri svojem kk ga bomo klicali...ma na koncu mu bo dala čist 3 ime (sej veste, kjer se prepirata 2 tretji dobiček ima...) Se pa šele sedaj zavedam kako napako sem naredila, da sem dovolila otroku sodelovati pri izbiri imena, ampak moj na začetku sploh ni sodeloval, ta mali (10 let) pa se je že kar na začetku postavil po robu, da Dare (je bila moja izbira že leta prej) ne more bit, ker ga bodo izzivali (povedal par izpeljank) in potem se je odločil za Davor in vse res odraslo izpeljal (tudi sam šel urejat k sestrični zadevo, da bosta 2 Davorja v družini...se je kr na kosilo povabil in se dogovoril z njenim fantom Davorjem in se mi je res zdelo, da si ob tem odgovornem dejanju zasluži soodločanje-pa bi moj dragi moral že takrat vskočit in bi bilo vse drugače) Pa sej se bomo pa že dogovorili...vseeno pa NAJLEPŠA HVALA ZA NASVETE!!! SUPER STE!!! Glede pajackov imam jaz 3 take tanke (bombažne) ostalo pa vse take zelooo cute plišaste in tudi hlačke in mi je prav žal, da jih ne bo mogel nosit, ampak oprala sem jih pa vseeno tk za vsak slučaj, ko so tk cart...no pa imam cel kup takih hlačk z nogicami in na debelo elastiko pri pasu...bomo videli kako bo vreme... Lenika tebi želim pa res THE best piknik danes...pa kak kos torte nam prišparaj...mmm se mi je lušta...UŽIVAJTE!!! Glede teh neposrečenih G., ki se najdejo in si ne vzamejo časa za nas...niti ne bi komentirala, ker je verjetno full bad...moj G. si vzame čas (se mi zdi za vsako)...in mi tudi vse razloži in res nimam pritožb, pa tudi ena pomembna stvar je zaradi katere sem se zanj odločila...je tudi porodničar (je bil zraven pri porodu 1 sina in se mi zdi pomembno, da G. vedo tudi iz prakse kaj govorijo, ker veliko je takih, ki imajo samo šolo in pa specializacijo...nimajo pa res konkretnih izkušenj... Sicer pa svetujem, da jih pač "nadlegujete", pa tudi po 3x isto stvar uprašate...sej je nijihova služba, da vam jasno povejo kk in kaj, pa vprašanja si že prej pripravite, ker morda se G. niti ne spomni kaj bi vam povedal razen, da je vse pač o.k. Glede hemeroidov pa sloh ne vem kk to zgleda...a to boli??? Uboge ste, pa še krčne žile po luliki...ma se mi kr smilite!!! tk, dovolj za sedaj, grem kuhat... Sam to še vprašam, a za 13.5. smo Korošice še dogovorjene al vam je vse skupi dol padlo??? , da nem sama v Velenju sedela pol...
|