|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
9.5.2009 14:14:49   
minča
lep sončen dan!

Mi ga preživljamo bolj delavno, rihtamo si namreč balkonček. Moj mož je zlo priden in pridno štriha zunaj, jst mal vseke tolko priskakljam naokrog, de povem kje naj še kaj popravi. Komaj čakam ,da bo tale balkonček tak kot mora bit tipi-topi, in da bova potem z malo lahko poleti uživali zunaj in se crkljali. Poleti dava ven potem visečo mrežo in je ful velika (zdrži do 150 kg) in upam da se kdaj tud vsi trije zagungamo v njej user posted image user posted image user posted image . Sicer vem da bom morala še cel teden pucat vse za štrihanjem, pa rožice si zrihtat, okna pomit in vse, a le da napredujemo proti cilju, pa je lažje....
Drgač pa me je včeraj zvečer ful bolel trebuh, tak kot da bi delala trebušnjake in te potem vse boli... Mogoč se vezi nategujejo in podobno, se telo pripravlja, kaj pa jst vem... Al pa bi morala več počivat, pa skoz nekaj brskljam in rihtam.. Ful je bolel, pol pa je še mala brcala in kolovratila v trebuščku in res ni bil fajni filing....
Uživejte v lepem dnevu, mi bomo bolj izkoristili za uživanje jutrišnji dan!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
9.5.2009 15:44:25   
dany82
Kot zgleda smo resnično vse še ful aktivne. Ja ni kaj, približuje se dan D.

Tudi mi ne user posted image že doooollllgggo časa, ker je želja iz moje strani takoj izginila, sedaj pa bi mi že kar ugajalo, vendar zaradi kile to ni več mogoče, saj se komaj premikam, kaj šele da bi user posted image .

Se prav pozna ta luna, jaz imam že cel teden nočne more. Noge mi zaenkrat še zelo malo otekajo - upam da bo tako tudi ostalo. Sem pa bila včeraj ponoči 100% da se je naša pupika obrnila (bi bil že čas - 36t3d), zdaj pa nisem več prepričana ker so brcike tako močne in še vsepovsod jih je polno. Bi bila kar najbolj vesela če bi s carskim vse rešili, potem pa še pod isto narkozo kilo zašili in bi kar ob enem okrevala.

Sicer pa bomo videli v sredo na pregledu.

Uživajte v senčki.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.5.2009 19:05:39   
mojjaka
Sva bila z user posted image na sprehodu do mesta, pa sem si privoščla en konkreten sladoled, njaaaami je bil doberuser posted image , pa še user posted image je pasal, je tako veselo plesal potem v trebuščku...

No, pa še za vas ena porcija
user posted image

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.5.2009 20:07:16   
lino
mmmm mojjaka kk fajn zgleda!!! HVALA!!!user posted image

Ja, st sem si tudi sladoled privošlila, je pravzaprav to vse, kar sem danes pojedla (ampak je bilo velikooo sladoleda), pa kako jabolko bom še..., ker danes naj bi bil kao post (ta polna luna) in sem se odločila, da si bom samo malo kalcija privoščila...se mi kg kr kopičijo in mi ni fajn (ne zaradi kg, ampak zaradi počutja, zatekanja,...)

Drugače pa zgleda ta polna luna res zelooo slabo vpliva na nas (koker berem vse neki tišči, pa boli, pa zateka,...pa se mi zdi, da se nam to res ob teh lunah dogaja...
No tudi meni danes vse neki otrdeva in me dol tišči, pa ni panike...lepo počivam in bo že...mi pa ni jasno, kako bom še več kot mesec dni zdržala...no morda danes tako razmišljam, ker mi je ena prijateljica rekla, da glede na veličino trebuška bom sigurno prej rodila (ampak še sploh nima otrok...)

Sem pa bila danes prijetno presenečena, ko sem želela v lakarni nakupiti za user posted image (ribodermin, pa fiziološko, pa kremico za bradavice in ritko,...) pa mi je farmacevtka svetovala naj ne kopujem prej zaradi rokov...in da te stvari itak ni težko dobiti tudi kasneje, če nes kaj preseneti, ker je lekarna skoz podprta...

Evo, sedaj se poslavljam, da mi prej ne crkne akomulator na računalniku...

papa in lepo se imejte!!!user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.5.2009 20:10:38   
tecka
Mojjaka, hvala za sladoled. Moja porcija sicer ni bila takole umetelno izdelana, pa kljub temu zelo dobra in - servirana na novi terasici. Bravo za mojega možauser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.5.2009 20:12:03   
lino
aja še sam to bi rada delila z vami...me je sinko klical iz Slovaške in rekel, da je malo razmišljal o teh deljenih mnenjih imen za user posted image in je pripravljen popustiti in se strinja z Maksom,bi pa želel, da je Davor kao 2 ime, ampak klicali bi ga pa Maks, je rekel, da je sprevidel, da vedno pa le ne more biti vse po njegovo...user posted image user posted image Me včasih preseneti s temi svojimi globokimi mislimi, se vidi, da je devica in mora stvari malo preučiti in se potem odločiti...user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.5.2009 20:23:43   
bjondi
Tudi pri nas ne user posted image  že od začetka zarad izcedkov pa pol lažnih popadkov ...ampak se mi tako lušta-bo treba še mal potrpet...
Današnja polna luna pa dela sto na uro ,sem že prejšnji mesec na polno luno imela lažne popadke-oz. otrdevanje trebuha čist prevečkrat---evo in dans kljub celodnevnemu ležanju spetuser posted image ...tko da počivejte pupe da ne bo katero prehitelo...

Vsemuser posted image  za preglede...tebi Goldy pa user posted image ...pa da bi bilo vse v redu in najlepšem redu...

Ja nč gremo še mal ležat user posted image ...papa

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.5.2009 20:26:55   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

aja še sam to bi rada delila z vami...me je sinko klical iz Slovaške in rekel, da je malo razmišljal o teh deljenih mnenjih imen za user posted image in je pripravljen popustiti in se strinja z Maksom,bi pa želel, da je Davor kao 2 ime, ampak klicali bi ga pa Maks, je rekel, da je sprevidel, da vedno pa le ne more biti vse po njegovo...user posted image user posted image Me včasih preseneti s temi svojimi globokimi mislimi, se vidi, da je devica in mora stvari malo preučiti in se potem odločiti...user posted image user posted image

Sej se bo vse uredilo Lino...ma vi mate že vsaj ime zbrano,mi še to ne oz. mož zgleda da bo kar meni prepustil zadevo...Karin pa smo takoj razložili da bo mamica zbrala svojemu dojenčku ime...ona ko bo velika pa svojemu...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.5.2009 20:52:02   
Janci F
Tudi pri nas imamo malo krizo z imeni, predvsem če bo fant.
Za punco imava trenutno dve imeni, za fanta pa ni noben dokončno odobren.
Upam, da ga bova kmalu izbrala, da naju ne bo  user posted image  prehitel.
Drugače pa smo že popolnoma pripravljeni na Srečkota, vsaj kar se sobice, oblekc in flašk tiče.

Ali mi lahko kakšna pove kako izgledajo lažni in pravi popadki?
Mene namreč pogosto kaj špika in zvija in nimam pojma kaj je to.

Čeprav vam moram priznati, da v sebi še nisem popolnoma dojela, da bom najkasneje čez en mesec že mamica prelepemu otročku.
In ta otroček bo najin in ne bova ga imela samo za par uric ampak za vedno.

Maksimalno uživajte v današnjem večeru in v preostanku vikenda.

Če ima kakšna dober način motivacije za učenje nam mi ga prosim sporoči, ker se res težko spravim k učenju.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.5.2009 23:57:04   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tudi pri nas imamo malo krizo z imeni, predvsem če bo fant.
Za punco imava trenutno dve imeni, za fanta pa ni noben dokončno odobren.
Upam, da ga bova kmalu izbrala, da naju ne bo  user posted image  prehitel.
Drugače pa smo že popolnoma pripravljeni na Srečkota, vsaj kar se sobice, oblekc in flašk tiče.

Čeprav vam moram priznati, da v sebi še nisem popolnoma dojela, da bom najkasneje čez en mesec že mamica prelepemu otročku.
In ta otroček bo najin in ne bova ga imela samo za par uric ampak za vedno.

Maksimalno uživajte v današnjem večeru in v preostanku vikenda.

Če ima kakšna dober način motivacije za učenje nam mi ga prosim sporoči, ker se res težko spravim k učenju.

Midva mava tudi težave z imeni. <sem tko kot mali otrok, vsak dan mi je všeč kaj drugega...

Glede učenja pa Janci, pravijo da najtežje se je lotit. Ko enkrat začneš (to se moraš kar mal prisilt) stvari stečejo in gre. Mene še tudi čaka učenje...jaz bi pa že tko rada se sam gnezdenju in otročku posvetila...

Tako, pa še kakšno jutri rečemo...lahko nočko vsem...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
10.5.2009 7:58:08   
Janci F
Dobro jutro,

naj vas počastim z eno user posted image user posted image user posted image  za lepši začetek dneva.
Vidim, da smo danes vse malo zaspanele ali pa se še crkljate pri svojih user posted image  v toplih posteljah.

Midva s Srečkotom sva že pokonci in se počasi spravljam k učenju.
Sem namreč bolj jutranji človek in če zjutraj začnem delat kaj pametnega je dan veliko bolj izkoristen. Če pa dan začnem z lenarjem se pa zvečer sprašujem, če sem sploh kaj pametnega naredila.

Imam pa eno vprašanje glede trebuha, moj je skoraj konstantno trd, popolnoma trd.
Ali ima še kakšna druga ves čas trd trebuh?
Zelo malokrat se zgodi, da se za malenkost omehča, se pa tolažim s tem, da je vse ok, ker Srečkota čutim skoraj cel dan.

Prijetno nedeljo vam želim in uživajte v sončku.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
10.5.2009 9:19:09   
bačko
Jutro!
Lenika me veseli da je praznovanje uspelo.user posted image user posted image user posted image
Tira vem kako je to ko noge zatekajo.Jaz sem imela pri Žani iste probleme.Možek mi jih je zvečer zmasiral in je bilo uredu.Pa kar naprej sem noge v zrak držala.Saj bo kmalu bolje.
Goldy drži se in vedi da bo z tvojim otročkom vse v najlepšem redu.user posted image user posted image user posted image
Jaz imam kar dosti časa trd trebuh ampak vemda je vse uredu.
Naša Žana ima danes tečni dan.Kar naprej joka in teži.Upam da jo bo kmalu minilo.Drugače pa greva zdajle z možekom malo pospravljati potem pa kosilo skuhati, popoldne pa gremo v Tivoli.
Lepo preživite dan.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
10.5.2009 10:38:46   
skuštrana
Goldy, drži se še teh par tednovuser posted image user posted image In ne se preveč sekirat, bo pač pupa malo manjša in bolj drobna....Pa počivaj, počivaj, počivaj...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
10.5.2009 11:13:21   
biba14

No, rodila še nisem, sam nepravi so, ko ti trebuh trdi, včasih kot črvičenje ali bolečine kot menza..ko se to začne v intervalih,pa pot pod noge.
Meni je danes ponoči zopet 2x ful bolel trebuh, vsakič po 2 min,vmes pa 10min nič..ker se je potem umirilo, nisem zganjala panike. So mi pa že zadnjč, ko sem bila v B ugotovili popadke,tako da sem še malo bolj pozorna...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
10.5.2009 11:16:37   
biba14

Jaz bi morala imeti zadnji izpit pred 3 tedni,semse ful naučila...žal pa sem ga potem preležala v B, tako da moja motivacija sedaj čaka na sept.,ker prej rokov nimam...kaj morem..očitno je usoda hotela,da najprej rodim, potem pa se zopet zarijem v knjige....

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
10.5.2009 11:34:25   
harley
men pa zdej preproste ne gre za se učit...z mislimi sem ves čas nekje drugod in me te seminarske naloge spravljajo sam ob živce. vsako oddajo zamudim in hvala bogu imamo precej popustljive prfokse in nam  vse pogledajo skoz prste. upam na ogromen val motivacije, ko se bo mala marjeta rodila in se bodo stvari mal umirile.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.5.2009 12:43:19   
lenika
JanciF, če si jutranji tip človeka, potem ti ne bo težko zjutraj vstajat, ko boš imela otroka. user posted image

Kar pa se tiče imen imava midva tudi težave. Nama je pa vse bolj všeč ime, ki ga je izbral Matic in sicer po prijateljici iz vrtca.

Je pa včeraj rekel Matic. Mamica zdaj pa kmalu ne boš več imela tako velikega trebuha, ker se bo sestrica rodila, potem boš pa kmalu spet imela velik trebuh, ker boš imela v trebuhu spet dugo sestrico, pa pol še eno, pa še eno. user posted image

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
10.5.2009 12:53:19   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Je pa včeraj rekel Matic. Mamica zdaj pa kmalu ne boš več imela tako velikega trebuha, ker se bo sestrica rodila, potem boš pa kmalu spet imela velik trebuh, ker boš imela v trebuhu spet dugo sestrico, pa pol še eno, pa še eno. user posted image

Joj kak srček...ja mami bo pač treba še kako sestrico user posted image . Full so posrečeni ti naši user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
10.5.2009 14:29:51   
loveforever
pozdravljene čveke, komaj vas dohajam, moram pol ure prebirat predno lahko kaj napišem.....

lažni popadki- so me začeli matrati tako kot že v prvi nosečnosti, tako da se bolj doma zadržujem..

jancif- moj opis lažnih, popadkov, ki me bodo očitno spremljali trudi to nosečnost: v trebuhu te zvije spodaj se ti zdi da se ti vse odpre da hoče vse ven pa dihat ne moreš-dihat začneš k pesek,... pol pa neha,...... tako je pri meni, vem pa da so lažni ker se ponavljajo v različnoh intervalih

sej ne morem verjet da smo že danes 10.-tega

ja pa še vedno več čvekanja bo, če se ne motim se bodo zdaj pregledi kr močno vrstili, vsaka bo kaj povedala in spet bomo brale ko noreuser posted image  mislim da bom na koncu imela očala iz pirovskih podnov.

mmmmmmmm pivo, a se ga kateri lušta, meni tako paše... noro fajn mrzu, user posted image

no sed kajsenj slišimo. papa

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
10.5.2009 18:07:41   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

mmmmmmmm pivo, a se ga kateri lušta, meni tako paše... noro fajn mrzu, user posted image

no sed kajsenj slišimo. papa

Oja, tak iz zarošene steklenice....pa v kriglici s penco na vrhu...njamiuser posted image .
Pa prej bi jaz še kak čevapčič al pa ražnjič pojedla, fino na roštilju pečen....
Bo res treba na en piknikuser posted image .

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
10.5.2009 18:10:43   
Lsica

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
10.5.2009 19:36:50   
lino
mmmm, jst bi tudi enega spilauser posted image

Sem se pa ravno najedla, sem spekla palačinke in jih nabasala s sladoledom in jagodno marmelado (domačo, ki ima not prave končke jagod-džem) in čres sem dala smetano ter čokoladni greh...ja pravi greh za moje kguser posted image in kriv je moj user posted image , ker se mu je tk luštalo nekaj sladkega ... Pa kaj zdaj, je prepozno za obžalovanje in naj gredo ti grdi kg kr h user posted image ...dobro je pa bilo.

Pazite nase, pa nič pravih popadkov!!!

Se tipkamo!!!user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
10.5.2009 20:30:25   
Snoopyka
[/quote]

ah je srček...nč se strinjam z lino, bo treba pa še eno sestrco!user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
10.5.2009 20:58:01   
Snoopyka
pozdravlene souser posted image !user posted image

zdej pa že dolg nism nč pisala, le brala sm vas.
js pa velik poležavam...ja kaj pa naj ko pa so mi tko naročiluser posted image

bačko-katere si dobla? slučajn retafer?

Goldy-sam ne se sekirat, kr bi s tem user posted image sam škodla...
držim pa pesti, da bo vse vreduuser posted image user posted image

še mal pa bo 15.5 mimo...user posted image čeprav upam da boste zdržale do koncauser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
10.5.2009 21:52:07   
Mala_princeska
Pivo - včasih ga ruknem kak deci, ampak to je redkostuser posted image , no ta rdečega vinčka tud občasno po kosilu (za kri) ob vikendih , drugače pa se itak na veliko izogibam alkotu že nasploh v svojem lifu.

Mi smo imeli včeraj fešto za tastovo 60. letnico in sem malo migala, še dobro da je bilo lepo vreme,
danes smo pa nadaljevali in "ostanke" pojedli user posted image user posted image .

Vikend je tako en dva tri minil.

Upam, da ste se imele lepo......

Pobožajte bušije.

Se beremo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?