skuštrana
|
Hojla, punce... Uh, spet je čtiva Hanuši, meni je bil drugi porod hujši kot prvi. Je bil otrok veliko večji, pa še s temenom je rinil naprej in smo čakali da se gospod obrne, nisem smela potiskat...No, saj se je obrnil, rodila sem v manj kot eni uri, ampak bolelo pa je...No, očitno ne dovolj, da grem spet Sem pa obakrat rodila brez vsega in bom tudi tokrat...Ma, meni se zdi brezveze nekaj jemat,, če rodim hitro. Tisto urco, dve pa že zdržiš, saj ni tak bav bav... Goldy, joj, kaj berem..Samo da je vse ok. Drži se. Pa vse ostale tudi. Jaz sem pa vsak dan bolj nemobilna, jao, me je začelo vse bolet in iščem recept kakao otroka prepričat da pride ven kaakašna 2t prej Drugače ne vem kakao se bom prikotalila še tehle mesec in nekaj dni... Dojenje, jaz nisem nikoli imela doma flašk in podobnega, sem bolj lene sorte in velik optimist, tako da bom sigurno dojila Pa dude se bomo tudi odpovedali, jo je Liza imela, Arsen ne in sem ugotovila da nam je brez nje veliko lažje. To je meni tak čuden gadget, moraš pazit da je ne pozabiš doma, pa da ne pade kam, pa ponoči jo iščeš povsod..Ma, ko se spomnim..Ne bi več. Grem zdej še za nazaj brat....Cele romane imam za nadoknadit...