Soncnica Sandra ***
|
Evo zdej pa grem naredit kratko obnovo včerajšnjih in današnjih postov, če mi bo uspelo: Vsem čvekicam, ki ste spraševale, kaj je prejšnjo noč mučilo Manco: pojma nimama kaj je bilo. Zaspala je malo čez 8 zvečer in spala do 23.40, potem pa se je začela akcija, ful jo je nekaj zvijajo, ful je prdala, in ni bilo šans spati, zato sem bila posledično tudi jaz včeraj zjutraj kot cunja. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 boš pokazala tudi nam? prosiiim! če boš lepo prosila, ti jih bom pa pokazala no IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz danes nisem spala več kot 2 uri, pa ni bil kriv Videk, ampak imamo zopet neko družinsko sranje, na žalost pa o tem res ne morem pisat na javnem forumu, pa čeprav bi mi prav prišlo, komu malo pojamrat. karkoli že imate, drži se punca. in upam, da čim prej vse čim bolje uredite IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vid... vse naj naj za 10.mesec! Tudi midve z Manco se pridružujeva čestitki, kljub enodnevni zamudi IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma? Ja midva imava v načrtu mogoče čateške poleti za par dni,drugače pa dopust po poroki-morje tudi pri nas bo ista zgodba, po vsej verjetnosti IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Midva sva že od P in je z malim res veliko bolje (Ne)spali smo standardno, ampak na srečo ni bilo večurnega vrešča. da je z Gregijem bolje!!!! in za spanje prav tako IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali je možno,da ga napenja tudi zaradi zobkov? Saj od hrane ne je kaj takega,da bi ga napenjalo to vprašanje si tudi jaz postavljam. ampak po moje je odgovor DA glede na to, da naša ni jedla nič takega kar napenja oziroma kaj novega IZVIRNO SPOROČILO: darmar Javljam se v 16. delu. punce! Sporočam vam podatke za našo pupiko: teža: 5460, višina 70, glavica: 45. Vse je Ok, zelo je bila pohvaljena od zdravnice, ima pa slabo kri, hemoglobine le 108. Pa da naj kao kupva en sirup za izgoljšanje. Bi rekla, da bi mi lahko ona kaj predpisala. No prav, čez tri mesece mava spet kontrolo krvi. A zdel nek uživate??? Vse fajn bodte!!! o izgubljena duša kako da te ni bilo na čvek? lepe mere, sem pa naprej prebrala, da je mal višja teža ja IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem pa žalostna, ker ga Taja tak svira ponoči že par dni upam, da jo kmalu minejo te nočne veselice IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dobila od Jake v vrtcu čestitko za dan žena. Sem bila čisto . za Jaka!!! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa Gal je danes staknil prvo buškico Pa je bil tak korajžen fantiček, da je le malo zajokal oz. skoraj nič za buško in upam, da je vse vredu IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena ful lepo IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@.. tudi v mojem imenu IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? mi smo ji par dni kazali kako se dela papa, pol je pa sama začela oponašat IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za zobarja!!! SRČEKGIRLL IN NATY: ful luštne slikice!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moje,moje ljubezen še na drug način : IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve od kod je firma PIKOLO, ki dela vozičke (Rutar jih prodaja) in kolesa? Rabila bi njihovo kolo, pa nimam pojma kje jih prodajajo. jz sem jih videla v BC v Kranju IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jao meni sem šla trapa gledat slikce od SG čvek pri Žanu, in bi bilo bolje da jih ne bi zakaj že ne??? IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drage frendice, če tega ne bi posredovala naprej, bi me doletelo strašno prekletstvo IZVIRNO SPOROČILO: kasso čez teden dni pa bo Varja že šarmirala z očali mislim, da bo prav simpatična pupa tudi z očali IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala. Res je bogi... Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica: Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla. Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila... In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala.. A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes?? Zdej pa se barbaw: A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko? za Omarja za kluče od stanovanja. kdaj pa potem računata, da se selite? Jaz imam kuhinjo in jedlnico vse skupaj in mi ni žal IZVIRNO SPOROČILO: mafi kaj je imela včeraj raport pri Alji , zgleda da je zaleglo zgleda da res IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj punce jaz sem tok vesela.... cist se mal kake pol urce pa pridejo. Upam, da me boste vse saj enkrat obiskale!! UŽIVAJTEEEEEEEEEE podpišem!!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja prva nočna mora se ponavlja. Maja se je začela obešat name tako kot se je Jaka. Skos sitnari, pa samo mami, mami, ....... Ggggrrrrrooooozzzzaaaa!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje sta se naši dve včeraj na skrito zmenile, da zdej pa ne bosta več nagajali ponoči. manca upam, da imaš prav IZVIRNO SPOROČILO: sesil hijenca ima nov avtar. lep lep Evo, sedaj pa mislim, da je nastala jara kača . Bolj me skrbi, da bo post predlog, da bi bil na eni strani objavljen
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|