Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:02:00
|
|
|
|
barbaw
|
Hotela sem to povedat, da kljub temu, da se Montija že en mesec ne držim, se nisem zredila čisto nič. Pa jem večerjo in .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:09:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:24:09
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:39:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa. za spanje Upam, da boš zdaj malo energije nabrala za drug teden. Pa na kavico čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:39:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik O šit. Kako dolgo pa tole pšonavadi traja? Pa da se ves prah poleže?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:48:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa. za spanje Upam, da boš zdaj malo energije nabrala za drug teden. Pa na kavico čakam. Kavica pa obvezno ta teden!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:50:36
|
|
|
|
hijenca
|
Malo prej sem pisala kak sonček je zunaj. Sedaj pa je taka tema nastala, kot da bo ravnokar vlilo, Videk je pa šel z babico na pokopališče svečko prižgat, upam, da ju dež ne dobi. Ker bom mogla z avtom po njiju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:57:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik OMG, to je pa oreng vihar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:05:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik OMG, to je pa oreng vihar To pa je res hudo, imaš delo, da pobrišeš potem prah po stanovanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:11:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik Grozaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:12:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Potem dela krepko hitro potekajo Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:12:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:13:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska. Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti. Lepo preživite soboto! Naj bo dan lažji, ko je bila že noč tako slaba...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:13:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala MANCAAAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:13:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Odpravljamo se od doma, tko da samo na hitro: SLIKCE IZ ČVEKA SO V ALBUMU ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla. Super fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:14:10
|
|
|
|
mafi
|
dorbo jutro spanje katastofa , sedaj pa spi 1rundo, sploh si ne predstavljam kako bom danes zdržala pa še moj ima celodnevno. bo treba kar malo na zrak da se zbihtam drugač pa pijem že drug kofi za vse bolančke in za une ki ste se ponoči naspale in še za tiste ki se niste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:14:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Odpravljamo se od doma, tko da samo na hitro: SLIKCE IZ ČVEKA SO V ALBUMU ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla. Super fotke se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik O šit. Kako dolgo pa tole pšonavadi traja? Pa da se ves prah poleže? Ta hudo je slo zjutraj mimo in sedaj moram odkidat balkone. Sneg se vsaj stopi to sranje pa... Sedaj pa ne vem upam da bo kmalu konec. Ponavadi je to vsak marec pa se v april se potegne.. Piha kot pri norcih... ne ad se dihat. Ampak saj gibat se da, ce si das eno cuno cez usta...Ker zjutraj je blo pa...v momentu cista tema. moja mami je rekla , da je to pa ziher konec sveta.. Mah, kaj cmo proti naravi smo nemocni. Samo, da bi bilo cim prej mimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:15:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro spanje katastofa , sedaj pa spi 1rundo, sploh si ne predstavljam kako bom danes zdržala pa še moj ima celodnevno. bo treba kar malo na zrak da se zbihtam drugač pa pijem že drug kofi za vse bolančke in za une ki ste se ponoči naspale in še za tiste ki se niste A vi tudi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:15:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Potem dela krepko hitro potekajo Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa. Ko pa bomo vse fertig nardili, pa bom majčice angažirala, da mi pridejo pomagat teh 30 oken spucat. Ati pa bo mel preko hroščeke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:15:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala kaj je imela včeraj raport pri Alji , zgleda da je zaleglo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:16:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik O šit. Kako dolgo pa tole pšonavadi traja? Pa da se ves prah poleže? Ta hudo je slo zjutraj mimo in sedaj moram odkidat balkone. Sneg se vsaj stopi to sranje pa... Sedaj pa ne vem upam da bo kmalu konec. Ponavadi je to vsak marec pa se v april se potegne.. Piha kot pri norcih... ne ad se dihat. Ampak saj gibat se da, ce si das eno cuno cez usta...Ker zjutraj je blo pa...v momentu cista tema. moja mami je rekla , da je to pa ziher konec sveta.. Mah, kaj cmo proti naravi smo nemocni. Samo, da bi bilo cim prej mimo. Ampak izgleda pa res strašljivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 10:16:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hotela sem to povedat, da kljub temu, da se Montija že en mesec ne držim, se nisem zredila čisto nič. Pa jem večerjo in .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!