hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnila . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju. Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek. Potem dela krepko hitro potekajo Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa. Ko pa bomo vse fertig nardili, pa bom majčice angažirala, da mi pridejo pomagat teh 30 oken spucat. Ati pa bo mel preko hroščeke Ti pridem z veseljem pomagat. Kam boš pa pohištvo dala, če imaš toliko oken? Okna niso do tal, tako da ne bo težav. Edino pri terasi je obsteklo, pa tudi ni čisto do tal. Bom danes od zunaj poslikala, pa bom dala gor, da vidiš. Je pa mislim da, 22 oken in 7 oken v kleti in dvojna balkonska vrata. V bistvu je bolj problem za velike omare, sicer pa imaš še 2 steni, ki ju lahko v celoti izkoristiš v vsakem prostoru. V dnevni sobi ne bomo imeli velikih omar, spalnica je trenutno ogromna in jo bomo pregradili, tam bodo omare na 3 stenah, pa likalnica bo baje še tam , ha ha, jaz namreč likam zmeraj pred televizorjem.