|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
7.3.2009 10:49:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dober dan

naša noč je bila po dooooolgem času ok. ob 11 je sitrarla, je pomagala duda, ob 3h sem ji naredila mleko in potem sem pogledala na uro je bila že skoraj 8. to mi deli aneja. joške ne dobiš več niti pod raznouser posted image .

grem brat kaj ste načvekale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.3.2009 10:49:19   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

SPALI SMO FENOMENALNO user posted image user posted image user posted image user posted image  in ja DEREM SE user posted image

Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 user posted image user posted image user posted image

TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno user posted image

Za nazaj bom pa kasneje brala user posted image

pomoje sta se naši dve včeraj na skrito zmenile, da zdej pa ne bosta več nagajali ponoči. manca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.3.2009 10:50:37   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Moja prva nočna mora se ponavlja. user posted image  Maja se je začela obešat name tako kot se je Jaka. user posted image  Skos sitnari, pa samo mami, mami, ....... Ggggrrrrrooooozzzzaaaa!!!!!

user posted image user posted image user posted image
Drži se, saj bomo nekako pregurali vse to...

Saj vem, da bom pregurala vse, samo ...... ne da se mi it še 1x skozi. Nimam pa izbire. Pa še na sprehod ne morem, ker piha kot pri norcih, pa Maja je spet nekaj začela kuhat. user posted image  Sicer vročina je minimalna ampak ima pa jo. user posted image  
Komaj čakam, da pride moj domov, da grem malo ven.
Smo hoteli it domače živali gledat k teti na kmetijo pa ne bo nič iz tega. Mogoče jutri.

Videk je že prišel s sprehoda, sedaj nori v hojici, čez enih 10 minut pa gre spat, jaz pa malo na hrbet TV gledat. Če mi seveda bo in ne bom zopet po bajti norela. je

Tvoj je v službi???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.3.2009 10:50:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnilauser posted image . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju.

Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek.
Potem dela krepko hitro potekajo user posted image user posted image

Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa.

Ko pa bomo vse fertig nardili, pa bom majčice angažirala, da mi pridejo pomagat teh 30 oken spucat.user posted image user posted image Ati pa bo mel preko hroščekeuser posted image user posted image user posted image

Ti pridem z veseljem pomagat.
Kam boš pa pohištvo dala, če imaš toliko oken?

Okna niso do tal, tako da ne bo težav. Edino pri terasi je obsteklo, pa tudi ni čisto do tal. Bom danes od zunaj poslikala, pa bom dala gor, da vidiš.

Je pa mislim da, 22 oken in 7 oken v kleti in dvojna balkonska vrata.

V bistvu je bolj problem za velike omare, sicer pa imaš še 2 steni, ki ju lahko v celoti izkoristiš v vsakem prostoru.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.3.2009 10:51:36   
barbaw

Tvoj je v službi???

Ja. user posted image

A si že kaj zrisala za kuhinjo. Firbec me matra. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.3.2009 10:52:21   
barbaw
A ima katera Britta filter za vodo?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.3.2009 10:52:45   
nia5
Dobro jutro, jaz sem pa danes potegnila do 09.00, je ati poštimal malo, da je mami lahko še malo zadremala user posted image , sicer pa sem bila do zdaj že na petih koncih, no in ja Suzy85 imaš poslano user posted image , spali smo super (zbudila se je le enkrat ponoči in proti jutru-to je meni zakon)user posted image . Grem zdaj še eno kavico spit, potem pa prebrat kaj ste kaj naklofale.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.3.2009 10:53:47   
hijenca

Dobro jutro!

Spala po dolgem času kar OK, se vidi, da je ati doma, da sem se lahko k njemu stisnilauser posted image . Videka matrajo zgornji zobebeki, ima vse napeto, ampak zobeki nočejo ven. Včeraj je bil že ob 19 koma utrujen in zaspan, ampak ker je prišel ati domov je zaspal komaj ob 22.30, pa še to, ker je mama postala huda. On bi se še kar igral in skakal po mami in atiju.

Atija sma že poslala na parcelo, je pridnim električarjem nesel pijačo, pa upam, da bo še on malo pljunil v roke, ker bi rada prvo etažo počasi spucala, ker je sedaj vse oranžno in polno koščkov opek.
Potem dela krepko hitro potekajo user posted image user posted image

Pri nas je vreme lepo, dokler ne prideš ven in vidiš kak nori veter piha. Vse boli okrog hiše. Zdaj pa si grem nekaj za zajtrk poiskat, ni še bilo namreč časa.

Ko pa bomo vse fertig nardili, pa bom majčice angažirala, da mi pridejo pomagat teh 30 oken spucat.user posted image user posted image Ati pa bo mel preko hroščekeuser posted image user posted image user posted image

Ti pridem z veseljem pomagat.
Kam boš pa pohištvo dala, če imaš toliko oken?

Okna niso do tal, tako da ne bo težav. Edino pri terasi je obsteklo, pa tudi ni čisto do tal. Bom danes od zunaj poslikala, pa bom dala gor, da vidiš.

Je pa mislim da, 22 oken in 7 oken v kleti in dvojna balkonska vrata.

V bistvu je bolj problem za velike omare, sicer pa imaš še 2 steni, ki ju lahko v celoti izkoristiš v vsakem prostoru.

V dnevni sobi ne bomo imeli velikih omar, spalnica je trenutno ogromna in jo bomo pregradili, tam bodo omare na 3 stenah, pa likalnica bo baje še tamuser posted image , ha ha, jaz namreč likam zmeraj pred televizorjem.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.3.2009 10:55:01   
hijenca

Tvoj je v službi???

Ja. user posted image

V tem programu od Alne se ne znajdem, imam v ikeinem programu nekaj zrisano. Samo mam na drugem računalniku.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.3.2009 11:02:03   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala.

Res je bogi...

Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica:

Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla.
Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila...
In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala..

A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes??

Zdej pa se barbaw:

A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?

omar, hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za ključe od stanovanja. pa sta ga le dočakalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.3.2009 11:03:56   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

dober večer

načvekala ste kar nekaj strani. imam domače branje.
moj dan je danes prav natrpan. ko sem prišla domov s čveka, smo šle z anejo še en krog z vozičkom - je blo zelo lepo vreme. pol pa hitro do kopra, nakupli plenice...in še kaj. nato na pa body pump.
naty, dobro da si dala na mizo une napolitankeuser posted image , to je blo moje kosilo, pol pa sem pojedla še 3 jogurte doma. ni blo časa kuhat - to je djetauser posted image

Zdrava predvsemuser posted image . user posted image user posted image user posted image za miganje. Punca, spet sva pozabili na ročuser posted image

sem se spomnila ko si že odpeljala...pa na naslednjem čveku (to govorimo že lep časuser posted image )

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.3.2009 11:04:24   
barbaw

Tvoj je v službi???

Ja. user posted image

V tem programu od Alne se ne znajdem, imam v ikeinem programu nekaj zrisano. Samo mam na drugem računalniku.

Če boš hotela lahko prideš kdaj k meni na obisk pa ti pomagam.

Maja mi je zakuhala na 39. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 512
7.3.2009 11:04:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, jaz sem pa danes potegnila do 09.00, je ati poštimal malo, da je mami lahko še malo zadremala user posted image , sicer pa sem bila do zdaj že na petih koncih, no in ja Suzy85 imaš poslano user posted image , spali smo super (zbudila se je le enkrat ponoči in proti jutru-to je meni zakon)user posted image . Grem zdaj še eno kavico spit, potem pa prebrat kaj ste kaj naklofale.

user posted image user posted image user posted image  da si se lahko malo naspala

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.3.2009 11:04:31   
barbaw

V dnevni sobi ne bomo imeli velikih omar, spalnica je trenutno ogromna in jo bomo pregradili, tam bodo omare na 3 stenah, pa likalnica bo baje še tamuser posted image , ha ha, jaz namreč likam zmeraj pred televizorjem.

Če imaš možnost pregradi steno kot si napisala in imej "vgradno" omaro. Jaz jo bom tudi imela kasneje. So mi ful všeč spalnice brez ogromnih omar. Jaz lahko samo sanjam spalnico brez omar.
Likam pa tudi jaz pred tv. user posted image  Če ne pa naj ti naredi priključek za TV v likalnici, pa kakšen 50cm ekran je tudi dovolj. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 514
7.3.2009 11:06:41   
sesil

moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.3.2009 11:08:13   
hijenca

Če imaš možnost pregradi steno kot si napisala in imej "vgradno" omaro. Jaz jo bom tudi imela kasneje. So mi ful všeč spalnice brez ogromnih omar. Jaz lahko samo sanjam spalnico brez omar.
Likam pa tudi jaz pred tv. user posted image  Če ne pa naj ti naredi priključek za TV v likalnici, pa kakšen 50cm ekran je tudi dovolj. user posted image

To mu moram naročit še. TV pa imam še svoj, ta stari, bo za likalnico čisto dovolj.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.3.2009 11:09:29   
hijenca

Tvoj je v službi???

Ja. user posted image

Boga Majčikauser posted image user posted image user posted image , upam, da je kaj drugega ne muči še zraven. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.3.2009 11:10:47   
sesil

Tvoj je v službi???

Ja. user posted image

Boga Majčikauser posted image user posted image user posted image , upam, da je kaj drugega ne muči še zraven. user posted image

ojoj, sam to pa ni od zobkov, je previsoka vročina. da hitro ozdravi user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.3.2009 11:10:55   
hijenca
Aja, glede moje kuhinje. Rada bi, da mi še moj en meter zraven pozida, potem pa bo. Moram točno izmerit, kake so sedaj mere, potem pa se bom spravla k delu. Sem se pa že odločila, da štedilnika ne bom imela na otoku.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 519
7.3.2009 11:12:05   
barbaw

To mu moram naročit še. TV pa imam še svoj, ta stari, bo za likalnico čisto dovolj.

Sem ti hotela napisat, da ga drugače ziher kdo šenka na bolhi, pa vidim, da že imaš enega. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.3.2009 11:12:07   
barbaw

Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.3.2009 11:12:55   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

SPALI SMO FENOMENALNO user posted image user posted image user posted image user posted image  in ja DEREM SE user posted image

Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 user posted image user posted image user posted image

TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno user posted image

Za nazaj bom pa kasneje brala user posted image

user posted image user posted image user posted image  MANCAAAAAAAAAAAAA!!!

BRAVO MANČIKA, tko naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 522
7.3.2009 11:12:59   
Srčekgirll

Pr nas ma babi in tašča in jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.3.2009 11:13:02   
Srčekgirll

dober dan

naša noč je bila po dooooolgem času ok. ob 11 je sitrarla, je pomagala duda, ob 3h sem ji naredila mleko in potem sem pogledala na uro je bila že skoraj 8. to mi deli aneja. joške ne dobiš več niti pod raznouser posted image .

grem brat kaj ste načvekale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.3.2009 11:16:17   
barbaw

ojoj, sam to pa ni od zobkov, je previsoka vročina. da hitro ozdravi user posted image user posted image

Trenutno je kot cunja in jo moram po rokah vlačit.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

žan
dežale

imeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?

sara (19%)

lea (20%)

lana (25%)

eva (36%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!