Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:21:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. hmmm, pravijo da ja, sama razlike nisem opazila . za boljši okus je neka palčka (ne vem s katere kovine). neka čira čara. lahko vprašam če zeliš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:27:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala. Res je bogi... Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica: Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla. Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila... In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala.. A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes?? Zdej pa se barbaw: A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko? Oh bogi Omar , zate pa za ključe, meni so tudi všeč odprti prostori in kot je Estrella napisala, če imaš dobro napo imaš komot brez stene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:29:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila katastrofalna, ob enih sem že skoraj izgubila živce. Gregor ga je začel lomit že ob 23h, potem se je samo stopnejvalo, dokler ni šel po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni. sesil, hvala tudi tebi ****, joj, bogi Omar Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je Res veeeeliiiiiik zate. Za malega miška pa Aha, da ne pozabim: za stanovanje. Mi smo zdajle mislili iti v Müllerja, ker nimam več ne plenic, ne soka za Gregca, da ne naštevam vsega ostalega, ampak zaradi vročine ne gremo. Sem se pa za popoldne dogovorila z mojo mami, da ga bo pazila, upam, da popoldne ne bo vse izropano... Kavoooooooooooo!!! Pa saj to ni res več, kaj živce in potrpljenje kje po novem prodajajo , ne vem kako zdržiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:32:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem te že včeraj vprašala kje si jih staknila, so svetovni klik Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:33:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša je začela delat mehurčke s slino, zraven ji pa slina v potoku teče po bradi. Nimam pojma kaj ji je to tako všeč. To naša počne že en čas, če ji le grata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:35:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala bravo Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:37:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja jst sem spila svoj šejk, zdej se pa nalivam z vodo. nočko tud tebi Nič kaj tolažilno, kajne? ja nič, ampak kopalke so moja motivacija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:37:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa uživaj z obiski!!!!!!!!!! Ja, sam vihar je pa se vedno... Evo tkole to zgleda... klik ojoj grozno zgleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:37:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. Železna volja pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:38:51
|
|
|
|
jana81
|
jst sem bla že s prijateljico zunaj na kafetu, ampak grozno piha, sem misla da naju bo odneslo skupaj z Nejcem in vozičkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:39:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** avioni letijo Aja pa hvala za Omarja za pikepoke je danes veliko bolje. Lahko bi se reklo kot nov... Pa se je vse poštimalo, te pikapoke res delajo čudeže
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:39:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:40:39
|
|
|
|
sesil
|
pri nas je 12 stopinj in nič ne piha. sonček se edino včasih skrije. aneja pa spi ....upam da bo še sonček, ko bo vstala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:42:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. ve 5 kg, jaz pa vsaj 10 . včeraj sem si naložila večjo kilažo na pampu, pa imam danes težke noge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:47:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja jst sem spila svoj šejk, zdej se pa nalivam z vodo. nočko tud tebi Nič kaj tolažilno, kajne? ja nič, ampak kopalke so moja motivacija vsa čast ti. ej, če bi jaz imela tako postavo kot ti, bi se z veseljem oblekla bilo kake kopalke (edino une od starih non ne) a šejk je pa od herbalifa? ma res pomaga in na kakšnem principu? kakšna je pa sestava teh napitkov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:51:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. hmmm, pravijo da ja, sama razlike nisem opazila . za boljši okus je neka palčka (ne vem s katere kovine). neka čira čara. lahko vprašam če zeliš Prosim lepo. Pri nas ima včasih (poletnih mesecih) voda vonj po gnojnici. Na vodovodu pravijo, da se to meni samo zdi. Sem se skregala enkrat z enim dežurnim, ker je rekel, da imam bujno domišljijo. Ful je nagravžna in tako iz pipe sploh ni dobra za pit. Je neoporečna ampak bljak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:51:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. Jaz sem tistih 5 kar komot skinla v 3 tednih. Ni bilo napora, le odpovedovanje hrani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:58:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. ve 5 kg, jaz pa vsaj 10 . včeraj sem si naložila večjo kilažo na pampu, pa imam danes težke noge a pa to veš, da če hočeš shujšat moreš met manjšo kilažo in več ponovitev, če hočeš pa se nabildat pa večjo kilažo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:58:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja jst sem spila svoj šejk, zdej se pa nalivam z vodo. nočko tud tebi Nič kaj tolažilno, kajne? ja nič, ampak kopalke so moja motivacija vsa čast ti. ej, če bi jaz imela tako postavo kot ti, bi se z veseljem oblekla bilo kake kopalke (edino une od starih non ne) a šejk je pa od herbalifa? ma res pomaga in na kakšnem principu? kakšna je pa sestava teh napitkov? veš moja postava v kopalkah ni idealna, zato pa morem mal utrdit vse skup..trebuh je bil včasih čist trd pa rit tud, zdej pa ni tako. ja šejk od herbalifa pijem (proteine in beljakovine), po treningu samo beljakovine. To je hrana, ampak izbalansiran obrok, kot če bi zvečer pojedla zrezek, ker po treningu moreš mišico nafilat. ti bom na mail poslala sesatvo, ampak je v angleščini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:59:38
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ mi je uspelo prebrat knjigo. A ti kdaj pečeš mlečni kruh?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 11:59:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. Jaz sem tistih 5 kar komot skinla v 3 tednih. Ni bilo napora, le odpovedovanje hrani. men odpovedovanje ne gre, ker tega ne morem delat v nedogled, raje migam in jem normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 12:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. Jaz sem tistih 5 kar komot skinla v 3 tednih. Ni bilo napora, le odpovedovanje hrani. men odpovedovanje ne gre, ker tega ne morem delat v nedogled, raje migam in jem normalno. Meni pa miganje ne gre. Bom migala maja v službi, do takrat pa se komot odpovedujem. Jaz sem se mogla marsičemu odpovedovat celo življenje in sem navajena, tako da mi ni hudega. Mam prakso.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 12:04:29
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem Majo popokala spat in upam, da bo spala. Sitna je pa ful. Bogica moja. Samo roke pa roke, ki jih drugače sploh ne mara. Jo mora očitno fejst matrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 12:06:22
|
|
|
|
hijenca
|
Videk tudi spi, sedaj že eno uro, potem pa morama šibat na parcelo. Meni se pa tako ni, bi raje doma cote likala, kot pa da moram samo letat. Mislim, da se Videk oglaša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 12:07:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam. barbaw skupaj nam bo uspelo, pa čeprav je teh 5 kg najtežje dat dol, vsaj meni. Prej gre 30 kil dol, kot pa 5. ve 5 kg, jaz pa vsaj 10 . včeraj sem si naložila večjo kilažo na pampu, pa imam danes težke noge a pa to veš, da če hočeš shujšat moreš met manjšo kilažo in več ponovitev, če hočeš pa se nabildat pa večjo kilažo? vem vem, ampak jaz rabim tudi moč, za moje športne podvige. na pump hodim zaradi mišic, tekla in bicikel gonila bom pa za hujšanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!