špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: sem ti enkrat hotela napisat na to temo sestra-tvoj. Mogoče jaz gleda sedaj iz druge perspektive kot sem prej samo eno je jasno; moja sesta ni bila nobena perla in glede izkoriščanja zelo podobna tvoji, pa ti povem, da mi je sedaj ko nimam nobenega od družine več živega, žal za vsako priložnost, ko sem jo zavrnila, da bi preživela nekaj časa z njo, sedaj je pa to nemogoče. Dokler imaš žive sorodnike, izkoristi, ker ti zna na koncu biti žal.Pa ne mi zamerit, ker ne mislim nič škodoželjnega, samo svojo napako ti želim pokazat, ki je ne morem več popraviti. Razumem te in verjemi, tudi na to sem pomislila. Ampak ne morem na dveh stolih sedet. Zmeraj ko sem kaj prosila sestro, ni mogla, ko sem pred enim tednom prosila nekaj, za najinega očeta, ni mogla, oz. sami izgovori, se mi je tako zamerila. Saj moj A. tudi ni angel, ampak trenutno je edini, ki me pokoncu drži, se celo že lep čas nisma kregala in on je pač pri meni na prvem mestu. Mislim, da bom v soboto peljala darila, v nedeljo pa ne bom šla. hijenca saj tem je štos, da tu ni sedenja na 2 stolih. To je tvoja pravica. To , da sem bila jaz za vse sama in sem še sestri rit odnašala, čeprav je bila starejša15 let, pa kuhanje za njene otroke, pa ahtanje, pa posojanje denarja, ki ga nikoli nisem več vidla. Njen mož me ni organsko prenesel in me zaničeval, se izzživljal nad mano....Tega je toliko, pa kljub temu mi je hudo. Edino prav da te A podpira, saj je tvoj partner in ravno zaradi tega, če te ima rad, bi se on moral potrudit, da tolerira sestro vsaj da pred teboj ne kaže sovraštva. Absolutno res.
|