|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
18.3.2009 15:11:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem jezna kot user posted image Klicala sem v Muellrja zaradi HIPP2probiotični in dobila info, da ga ne dobijo iz Nemčije, kljub naročilomuser posted image user posted image user posted image In nimajo pojma zakaj ga ni in kdaj bo prišel  user posted image user posted image user posted image

jaz sem v našem za probiotic hipp 3 dobila odgovor da ga ni, ker menjujejo embalaže user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
18.3.2009 15:11:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  za vse pridne spalčke, se mi zdi, da so tokrat kar skoraj vsi fajn spali. Razen našega Gregca in še koga? user posted image

Soncnica Sandra ***, nisem gledala poročil, kakšno pa je stanje glede firme, v kateri dela tvoj user posted image ?

mi že dva dni spimo kot ubiti... user posted image  user posted image  se veselim dokler traja. gregi pa... pa saj veš kako ti želim, da bi končno pančali

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
18.3.2009 15:17:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan čvekeuser posted image

Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenemuser posted image user posted image Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezvezeuser posted image user posted image user posted image , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
18.3.2009 15:26:08   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Sem dobila odločbo za določitev višine plačila vrtca in je 50%user posted image user posted image user posted image user posted image No, lahko bi bilo manj, samo bolje to kot pri A ko sem plačevala 70%user posted image

no super, jst še poslala nisem

Pri nas je tako, da moraš oddat najmanj 14 dni prej, predno vstopi otrok v vrtec, drugače ti računajo prvi mesec polno cenouser posted image Zato sem pohitela, ker s 1.4 začnem plačevati rezervacijo

ojoj torej sem prepozna

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4829
18.3.2009 15:28:28   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Srčekgirl user posted image user posted image user posted image za dober nakup.

user posted image user posted image user posted image za Nejca.

Gal je prejle pojedel graham kruhek z margarino in zraven pil čaj user posted image user posted image user posted image , upam, da je to znak, da gre malo na bolje.

Super da mu je bolje user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
18.3.2009 15:29:07   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz moram pa ta teden vložiti prosšnjo za podaljšanje porodniške na CSD-ju. Nekega blaznega upanja sicer nimam, ampak bom probala. Ko slišim, da komu podaljšajo, ki sploh nikoli ni bil v RA mi gredo lasje v luft, zato pa bom tudi jaz probala. Kaj bi dala, da bi mi uspelo. Gal bi tako šel v vrtec šele septembra, jaz bi pa tudi začela v vrtcu z novo skupino in z novim šolskim letom. 

Mogoče pa boš prijetno presenečenauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
18.3.2009 15:30:37   
Estrella*

Sem dobila odločbo za določitev višine plačila vrtca in je 50%user posted image user posted image user posted image user posted image No, lahko bi bilo manj, samo bolje to kot pri A ko sem plačevala 70%user posted image

Pri nas je tako, da moraš oddat najmanj 14 dni prej, predno vstopi otrok v vrtec, drugače ti računajo prvi mesec polno cenouser posted image Zato sem pohitela, ker s 1.4 začnem plačevati rezervacijo

ojoj torej sem prepozna

Jana tako je bilo v Medvodah in tukaj, raje pokliči na občino in se prepričaj kako je pri vas.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
18.3.2009 15:31:07   
Estrella*

ojoj torej sem prepozna

Jana tako je bilo v Medvodah in tukaj, raje pokliči na občino in se prepričaj kako je pri vas. Danes delajo do 17huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
18.3.2009 15:32:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

En nasvet rabim punce.

V nedeljo praznujeta moja sestra in moj nečak rojstni dan. Seveda smo vsi povabljeni. Ampak moj user posted image in moja sestra se videt ne moreta in ni variante nobene, da bi moj šel. Jaz bi načeloma šla, zaradi nečaka, ampak po drugi strani ne bi šla, ker vem, da si moj ne želi it in bo užaljen, če bom sama šla. Saj ga razumem, ker če sma midva par in on ni zaželjen, potem tudi jaz nisem zaželjena. Res ne vem, kaj naj nardim, nočem se pa z mojim kregat samo zaradi tega. Kaj naj nardim???

Jaz mislim da bi user posted image mogo razumet, saj je navsezadnje tvoja sestra, če pa se onidva ne razumeta pa je njun problem.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
18.3.2009 15:34:21   
špelin@
Danes je pa mene zagrabil pošten lenoritisuser posted image Mala spi, kuha se enolončnica, jaz pa raje igrice špilam, kot da bi kaj pospravila, pa še ju3 verjetno dobim obiske.

Anitka: katina je dobila zavrnjano vlogo za podaljšanje porodniške(alergija). Ne vem a rabi človek vezeuser posted image  
Eh... user posted image  

Jaz bom pa petek in spobota sama, ker gre moj v Nemčijo. Ne vem ali naj bom srečna ali žalostnauser posted image Verjetno bom težila po RRuser posted image
Saj zato smo tu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4835
18.3.2009 15:34:48   
nia5

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4836
18.3.2009 15:35:09   
špelin@

hijenca: sem ti enkrat hotela napisat na to temo sestra-tvoj. Mogoče jaz gleda sedaj iz druge perspektive kot sem prej samo eno je jasno; moja sesta ni bila nobena perla in glede izkoriščanja zelo podobna tvoji, pa ti povem, da mi je sedaj ko nimam nobenega od družine več živega, žal za vsako priložnost, ko sem jo zavrnila, da bi preživela nekaj časa z njo, sedaj je pa to nemogoče. Dokler imaš žive sorodnike, izkoristi, ker ti zna na koncu biti žal.Pa ne mi zamerit, ker ne mislim nič škodoželjnega, samo svojo napako ti želim pokazat, ki je ne morem več popraviti.

Razumem te in verjemi, tudi na to sem pomislila. Ampak ne morem na dveh stolih sedet. Zmeraj ko sem kaj prosila sestro, ni mogla, ko sem pred enim tednom prosila nekaj, za najinega očeta, ni mogla, oz. sami izgovori, se mi je tako zamerila. Saj moj A. tudi ni angel, ampak trenutno je edini, ki me pokoncu drži, se celo že lep čas nisma kregala in on je pač pri meni na prvem mestu.

Mislim, da bom v soboto peljala darila, v nedeljo pa ne bom šla.

hijenca saj tem je štos, da tu ni sedenja na 2 stolih. To je tvoja pravica. To , da sem bila jaz za vse sama in sem še sestri rit odnašala, čeprav je bila starejša15 let, pa kuhanje za njene otroke, pa ahtanje, pa posojanje denarja, ki ga nikoli nisem več vidla. Njen mož me ni organsko prenesel in me zaničeval, se izzživljal nad mano....Tega je toliko, pa kljub temu mi je hudo.
Edino prav da te A podpira, saj je tvoj partner in ravno zaradi tega, če te ima rad, bi se on moral potrudit, da tolerira sestro vsaj da pred teboj ne kaže sovraštva.

Absolutno res.

Neposredna povezava do sporočila: 4837
18.3.2009 15:35:24   
špelin@
En nasvet rabim punce.

V nedeljo praznujeta moja sestra in moj nečak rojstni dan. Seveda smo vsi povabljeni. Ampak moj user posted image in moja sestra se videt ne moreta in ni variante nobene, da bi moj šel. Jaz bi načeloma šla, zaradi nečaka, ampak po drugi strani ne bi šla, ker vem, da si moj ne želi it in bo užaljen, če bom sama šla. Saj ga razumem, ker če sma midva par in on ni zaželjen, potem tudi jaz nisem zaželjena. Res ne vem, kaj naj nardim, nočem se pa z mojim kregat samo zaradi tega. Kaj naj nardim???

Pošteno ti povem, da bi jaz zagotovo šla: zaradi nečaka. Ker otrok ni nič kriv in bo tete zelo vesel. Saj ni treba, da tam v nedogled visiš.
Če je pa tvoj user posted image  tako otročji, da bo užaljen, ker greš na RD otroka - svojega nečaka, potem res ne vem...
Sem brala naprej: pojdi pač v soboto voščit in poklepetat vsaj z nečakom, otrok res ni kriv. Saj vidiš, kaj se dogaja okrog prvega otroka tvojega user posted image , z otroki se ne igra in se jih ne meša v zdrahe odraslih.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
18.3.2009 15:35:56   
špelin@

user posted image user posted image
Ja, saj vas je zdaj tudi več user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
18.3.2009 15:37:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem jezna kot user posted image Klicala sem v Muellrja zaradi HIPP2probiotični in dobila info, da ga ne dobijo iz Nemčije, kljub naročilomuser posted image user posted image user posted image In nimajo pojma zakaj ga ni in kdaj bo prišel  user posted image user posted image user posted image

jaz sem v našem za probiotic hipp 3 dobila odgovor da ga ni, ker menjujejo embalaže user posted image

Kdaj pa naj bi prišel na police????

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
18.3.2009 15:42:27   
jana81

ojoj torej sem prepozna

Jana tako je bilo v Medvodah in tukaj, raje pokliči na občino in se prepričaj kako je pri vas.

sem šla prebrat pogodobo od vrtca, in piše isto v 15 dneh, zdej bom pa kr spemenila vpis na 6.4. , ker imamo itak 1.2.3.aprila uvajanje, upam da ne bodo težili.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4841
18.3.2009 15:44:28   
Čmrlika

to je bilo tudi moje vprašanje...je odgovorila , ne vem, kmalu bo, saj pri ostalih tud niso dolgo rabli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4842
18.3.2009 15:47:17   
Čmrlika
Takole. Jaz sem svojo nalogo že opravila. user posted image  za slučaj,ker grem zdaj s Tajo k Pediatrinji. in potem še malo okrog in me ne bo. Pa da ne bi me kdo kregal , da se sama ven mečem pol pa me ni,user posted image   sem že odprla 17. del majskih hroščkov! user posted image

Čao in se vidimo tam, edino eno prosim če bi zafopala še seznam.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
18.3.2009 15:47:41   
mafi
hvala vsem na čestitkahuser posted image , bom prenesla Filipuuser posted image , sam zdele spi 1rundouser posted image user posted image .
vročina se je umirila na 38user posted image in je bolje kot ko je bila 40, je že bolj razposajen in že manj spiuser posted image user posted image .

drugače pa smo danes letal po štacunah in Filipu kupil nov voziček (mogoče si bo pa zapomnil kaj je dobil za 10muser posted image user posted image ).

vzunaj pa piha kot pri norcihuser posted image

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
za vse pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
18.3.2009 15:49:17   
mafi

Takole. Jaz sem svojo nalogo že opravila. user posted image  za slučaj,ker grem zdaj s Tajo k Pediatrinji. in potem še malo okrog in me ne bo. Pa da ne bi me kdo kregal , da se sama ven mečem pol pa me ni,user posted image   sem že odprla 17. del majskih hroščkov! user posted image

Čao in se vidimo tam, edino eno prosim če bi zafopala še seznam.

sem mal poškililauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
18.3.2009 15:50:00   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

FILIP
VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

mya, ja norice še kar so....res, da so krastice, a je tako grdo za videti, da komaj čakam, da izginejo. Pena, ki sem jo kupila v lekarni pa zelo pomaga proti srbenjuuser posted image

A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom.
Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis.
No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit)
Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!?

A ti to mirno zraven gledaš user posted image . Oprosti, ampak jaz bi res pop.i.zdila, če je malenkost, lepo povem in če se to ne upošteva, pol pa tista oseba ne spoštuje ne mene in ne mojega otroka. Da pa bi jo kdo po riti, pol pa bi se zelo drugače pogovarjali.

prednosti, ki mi jih nudita, v ogromni meri pretentajo te slabosti

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
18.3.2009 15:50:11   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili user posted image  Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače user posted image

Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail user posted image ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne.

vau to je bilo pa hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Po kateri dieti pa hujšaš špelin@? Jaz tudi že 2 dva tedna hujšam z dieto majn žri in sem v dveh tednih zgubila 2,5 kg. Samo dolgo verjetno ne bo delovala ta dieta. Zato bi rada potem kaj drugega. 90 dnevna ločevalna mi ne gre. Sem poskušala, samo sem se potem tako slabo počutila.
Moram pa zgubiti zajetno količino kg. 20 bi blo idealno. Samo jaz sem si za začetek dala cilj -10kg.
mi bi lahko poslala na mail to dieto?

lp

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
18.3.2009 15:51:27   
mafi

škoda da nisem vedla bi ti jaz danes pogledala, če ga imajo, ker sem bila v btc in na rudniku

Neposredna povezava do sporočila: 4848
18.3.2009 15:55:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Ali je pri vsakem vnetju ušes prisotna vročina?
Ne. Moja velika pika ima vneta upesa in ni imela nič vročine.

Nejc je prišel iz vrtca ful slabe volje,da ga ušesa bolijo,ima zagnančke pod očmi.Zaenkrat ima temperaturo 37,4,merjeno v ušesku.Sedajle je šel spat,potem bomo pa videli.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
18.3.2009 15:57:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Soncnica Sandra ***, nisem gledala poročil, kakšno pa je stanje glede firme, v kateri dela tvoj user posted image ?

Plače za januar še vedno niso dobili in 14 dni so že doma ter čakajo, da jih pokličejo, TRR so blokirani, materiala ni, delajo samo uni v pisarni user posted image , ...... user posted image

Šit user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?