suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca En nasvet rabim punce. V nedeljo praznujeta moja sestra in moj nečak rojstni dan. Seveda smo vsi povabljeni. Ampak moj in moja sestra se videt ne moreta in ni variante nobene, da bi moj šel. Jaz bi načeloma šla, zaradi nečaka, ampak po drugi strani ne bi šla, ker vem, da si moj ne želi it in bo užaljen, če bom sama šla. Saj ga razumem, ker če sma midva par in on ni zaželjen, potem tudi jaz nisem zaželjena. Res ne vem, kaj naj nardim, nočem se pa z mojim kregat samo zaradi tega. Kaj naj nardim??? Jaz bi prišla za kake 15 minut, da bi dala nečaku darilo in vse pozdravila, potem bi se pa izgovorila, da pač nimaš časa, ker je nekaj vmes prišlo. Kjub temu, da se tvoj ne razume s setro, ne bi bilo fer, da od tebe pričakuje , da ne bi šla. To je moje mnenje, odločit se moraš pa itak sama. Se strinjam z Estrello. jst bi pa šla pač kak drug dan, ko tvojega ne bo doma, sej med tednom si tak rekla da ga ni, pa bosta oba zadovoljna, nečak in sestra in tvoj. se strinjam z jano! smo imeli podoben primer pri nas doma, ko sem se konec 4. letnika odselila od mame in šla živet k očetu. prej sem vsakih 14 dni hodila k očetu čez vikend in je eno nedeljo prišel po mene, pa sma šla še k teti na obisk. pa smo se slišali po telefonu in sem povedla, da pridem kasnej. ko sem prišla domov, sem imela vrata zaklenjena (brez ključa), zato sem šla k (mami me je potem klicala, da naj pridem nazaj, češ da vrata niso bila zaklenjena, da se mi je samo zdelo!), čez nekaj dni pa spakirala in šla k očetu. takrat sta mami in očim vso krivdo zvalila na mojga in ga drugje po zobeh nosila. so bli skregani, da se videt niso mogli. če sem šla na obisk, sem šla pač takrat, ko nisma bla s . mi je blo takrat res hudo, da se ne razumejo, ampak so se predlani, ko je babica umrla, pobotali, in se zdaj razumejo. če pa bi takrat popustila, bi se verjetno s K. razšla, jst pa bi bla že vedno deklica za vse pri mami.
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.3.2009 12:56:07 >