hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom. Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis. No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit) Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!? Jaz se z nobenim ne kregam in vse tole kar si napisala bi požrla, ker se ne maram kregat. Jaz se potem doma z mojim kregam. Midve s taščo nisva v slabem odnosu, se zelo dobro razumeve, le otrok nikoli tam ne puščam, ker nikoli nima časa, ko jo vprašam. Za kakih 10-15 min ni panike, več pa nima časa ali pa je utrujena ali pa ....... Milijon izgovorov. Ma saj je sploh brezveze. Meni tast recimo skos draži Jako z nadimki. Mene to ful jezi in žalosti ampak nikoli nič ne rečem, ker se nočem kregat. Me pa ful vznemiri to, ker je potem Jaka jezen ali žalosten in .... imam jaz težave z njim. opa, ne vem jaz pa ne morem preg tega kar sta napisali , zgleda da imam preveč je.be.n karakter. če mi kaj ne paše še posebi če je v zvezi mojih otrok povem jasno in glasno, ker na koncu nočem gledat žalostnega obraza svojega otroka ali pa prenašat kake neumne reči, če so mu pustil babi in dedi tega pač pri meni ne bo. Mislim da je vzgoja moja in tako bo tudi ostal rada pa prisluhnem,če je kak pameten nasvet.. Jaz bi se lahko vedno kregala pa se mi res ne da, ker ne bi več rada doživela tega kar sem pred 3 leti, ko nisem bila tiho. Še danes se lahko zjokam ob spominu na to in ne bi tega pisala tukaj javno. Zato mariskaj požrem, ampak 1x eksplodiram in se zderem na mojega. Jaz znam bit zelo trmasta in to mi vsi očitajo, ne vidijo pa da so oni še bolj trmasti in da delajo krivico meni in mojemu otroku. Sploh zato, ker je fantek. Maja pa ima privilegije, ker je punčka in to so vedno hoteli. Tole je tako zelo žalostno Žal je tudi pri moji tašči precej podobno: samo ona dela velike razlike med otroki enega in drugega sina... zate. Jaz pa opažam, da moj oče najbolj obrajta Vida, ampak zato, ker je Videk celi nori v dedija, ga zmeraj kliče, in deli lupčke ko vidi dedija. Pa tak prisrčen cmokec, je mali. Če pa dedi da kakšen denar kateremu vnuku, pa da vsem trem.