Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:01:44
|
|
|
|
Anitka
|
Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:06:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za vse pridne spalčke, se mi zdi, da so tokrat kar skoraj vsi fajn spali. Razen našega Gregca in še koga? Naš je to noč tudi nekaj rogovilil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:11:03
|
|
|
|
jana81
|
suzy jst Nejcu tud dam žemljo in jo celo zgloda, sam koskruha je pa mehkejši in kr drobi. samo škorjo pa normalno zgloda. anitka kaj češ taki so deci, tud moj je včasih doma samo v postli ...ne se preveč jezit, maš pa več časa za RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:17:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!! mya, ja norice še kar so....res, da so krastice, a je tako grdo za videti, da komaj čakam, da izginejo. Pena, ki sem jo kupila v lekarni pa zelo pomaga proti srbenju A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom. Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis. No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit) Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:18:33
|
|
|
|
jana81
|
ob 8h sem pojedla 4 prepečence, spila kafe, ki ga še vedno pijem , zdej pa sploh nisem lačna. pred 3 dnevi bi do zdej pojedla že ohoho stvari, od včeraj se mi je pa želodec skrču in sploh ne morem jest. Kar prav pride ena taka prebavna motnja, maš pol večji zagon hujšat in manj jest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:18:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna. kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:23:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ob 8h sem pojedla 4 prepečence, spila kafe, ki ga še vedno pijem , zdej pa sploh nisem lačna. pred 3 dnevi bi do zdej pojedla že ohoho stvari, od včeraj se mi je pa želodec skrču in sploh ne morem jest. Kar prav pride ena taka prebavna motnja, maš pol večji zagon hujšat in manj jest. sam da sta se pozdravla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:25:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka kaj češ taki so deci, tud moj je včasih doma samo v postli ...ne se preveč jezit, maš pa več časa za RR. Ja res se je brezveze jezit, samo če me pa to dvigne do stropa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:26:18
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma nazaj s sprehoda. Sonček je krasen, veter pa piha kot nor. Sma zato hitro noter pobegnila. Sedaj je pojedo skutico, grema počasi rito previt, potem pa gre spat. Jaz pa bom šla malo TV gledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:27:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna. kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! To me še čaka v tem tednu in iz ene pijače bodo spet nastale ruuuuunde!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:38:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna. kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! To me še čaka v tem tednu in iz ene pijače bodo spet nastale ruuuuunde!!!!!!! Očitno rabi malo oddiha od vaju, ker ni navajen bit cel teden skupaj...ah ti moški Z mojim se tudi cel dan ne vidiva in zvečr potem stalno išče nekaj, siten ko 100 hudičev...ampak jaz se ne pustim več, da bi me to prizadelo...nima smisla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:44:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Kako ste? Mene je včeraj dragi razp... in sem šla zgodaj spat tako, da nisem sodelovala na večernem čveku. Ufff sem še danes jezna in žalostna obenem Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze , pa še tečka rdečka je prišla pa je mera polna. kak mi je to poznano! prileti iz službe, šiba v šolo, pol pa treba še na kakšno pijačo skočit, ker že "dooolgo" ni videl kolegov! Za obe vaju Midva z Gregcem sva pribežala noter, ker takoooooooo piiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa, da je groza Kar naenkrat se je veter tako zavrtinčil, da sem se komaj obdržala na nogah, voziček je skoraj vrglo okrog, potem sem pa v hrbet kasirala še po zraku letečo kartonasto škatlo in me kar boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!! mya, ja norice še kar so....res, da so krastice, a je tako grdo za videti, da komaj čakam, da izginejo. Pena, ki sem jo kupila v lekarni pa zelo pomaga proti srbenju A veste zakaj sem jaz v tako dobrih odnosih z vsemi? Ker veliko stvari požrem oz. če mi kaj hudo ne paše vedno z lepa povem, ali pa sem tiho. Tudi z mojo taščo in tastom. Me zanima, kaj bi vi rekle na to, če bi vaši otroci jedli hrano brez vaše vednosti, katero ji vi še ne bi dali? Če bi pekoč gumi najprej nekdo prežvečil dokler ne peče več in potem dal otroku? Če bi skoraj vsako žličko najprej v svoja usta in nato otroku? Če bi jih dobili po riti? ......Sem prepričana, da bi večina od vas dobila popi*ditis. No, meni te malenkosti niso prioriteta pri vzgoji (razen tepeža po riti za stvari, ki se dajo drugače rešit) Če pa se kuha npr. kot pri edinaos, pa seveda ni boljšega kot odkrit miren pogovor. Če je P odrastel z njo in je fajn človek postal, res ne vidim razloga, zakaj ji ne bi zaupala AT. Saj je njena babica, a ne!? Se strinjam z podčrtanim, drugo pa ne glih čist
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa dober dan mi2 sve tudi že s sprehoda in zdaj mala princess pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna kot Klicala sem v Muellrja zaradi HIPP2probiotični in dobila info, da ga ne dobijo iz Nemčije, kljub naročilom In nimajo pojma zakaj ga ni in kdaj bo prišel kaj bomo pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! Čmrlika hvala za super kavico , mmmm je dobro dela po neprespani noči. Dobro zrihtaj pri zdravniku. Midva z Galom greva ob 8. spet k zdravniku, imava spet že tretjo kontrolo in po pravici povedano mi je prav glupo spet iti, ker ta P je za moje pojme čist nesposobna in vedno govori ima virozo, Galu se pa stanje ne izboljšuje in kašlja še bolj kot prej, pa še vedno nič ne je. Imam občutek, da ima vse dlesni vnete, ker so zelo debele. Edina, no mogoče se bo pa z varstvom AT še vse uredilo in mogoče bosta tako z taščo zakopali bojno sekiro, ampak pogoj je, da jo dobiš na pogovor na 4 oči, sami!!!! Če nisi zadovoljna s P, pa si probaj drugo poiskat, pa fajn opravita. o jooj a Gala pa še vedno matra , božček , kdaj pa ti začneš delat? ja z taščo se bomo pa danes usedli in malo pogovorili, jao že zdaj imam cmok v grlu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:52:23
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Midva s Tilnom sva s potepanja,malo sva zapravljala,vglavnem za Nejca.Ko je bil doma,ni nič rabil,sedaj pa ves čas nekaj.Sem mu kupila dežne hlače in jakno,da ne bo moker,kadar bodo šli ven.tilen je pa dobil nove abs nogavičke,včeraj pa senčnik za na voziček Sedaj sem si privoščila eno orenk solato,popoldne pa samo še banano in jogurt,pa smo opravili za danes. Itak popoldne nisem lačna,zvečer pa spat uidem,da me ne matra. Zadnjič sem gledala slike z morja,pa mi moja rit ni všeč in sedaj sem se resno lotila hujšanja Za vse bolančkane in nespalčke in za njihove mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:54:53
|
|
|
|
aurora28
|
Midva sva nazaj od P. In končno se je ta vražja P odločila in ga najprej dala na inhalacijo in nato še enkrat poslušala pljuča. Zdaj sva dobila Ventolin na 6 ur po dva vdiha in jutri imava zopet kontrolo. Pa me ni hotela poslušati in danes sem s seboj vzela še moža in sva ji oba rekla, da se kašelj ne umirja, ampak čedalje bolj krepi. Moj pikec mali, ko zagleda P začne vpiti in postane rdeč v glavo kot kuhan rak , ga čist razumem zakaj. Filip vse najboljše za obmesečnico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:55:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow, I'm back Evo, jst sm opravla na CSD. Pol sm šla pa mal v šoping. Sm Vidku kupla poganjalca in za prenosno posteljo podlogo . Enkrat bom pa še prenosno posteljo. Tko, zdej grem pa preobleč se in še mal pospravt pol pa k se Vid zbudi VEN na SONČKKKKAAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:55:45
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, ti moram povedati, da sem, odkar se držim tvoje diete (no, samo tega, da zvečer ne jem OH in da skoraj več ne jem sladkarij), shujšala skoraj 2 kili Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače Ej, to je od 10.3. (sem šla pogledat, kdaj si mi poslala mail ), a je možno, da se tako pozna?? Tehtala sem se v enakih oblačilih (kavbojke + puli) na isti tehtnici, obakrat dopoldne.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.3.2009 10:59:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Edina: upam, da ni letelo name (da se oglašajo nezaželjene osebe) Žal mi je da ja AT ostala brez vrtca. V Dragomlju je brez vrtca ostalao kar nekaj otrok (mislim, da če jih je 30 je občina dolžna poskrbet za njihovo varstvo) in ker niso poskrbeli so strši otroke pripeljali kar k županu. Pol so jim zrihtal vrtec v kratkem. mya26 ne kje pa , saj punce vejo, da sem mislila na Provokatorja Ti pa se le bolj pogosto javljaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 10:58:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ob 8h sem pojedla 4 prepečence, spila kafe, ki ga še vedno pijem , zdej pa sploh nisem lačna. pred 3 dnevi bi do zdej pojedla že ohoho stvari, od včeraj se mi je pa želodec skrču in sploh ne morem jest. Kar prav pride ena taka prebavna motnja, maš pol večji zagon hujšat in manj jest. sam da sta se pozdravla! nisva še glih čist ok, ampak je boljše. je še siten, pa podočnjake še ima. Je pa zdej nečakinja dobla še rota virus in vneto grlo.. za bogico malo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?