|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 0:36:27   
gogabojan
vse spite, sam jaz sem še budna

hehe

alone

crazy

mene pa res luna daje

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.3.2009 6:30:38   
Lovely
Dobro jutro,

pa sem prva. No izvolite: user posted image user posted image user posted image  po želji user posted image

Mi smo danes nič spali. Ne vem kaj ji je bilo. Vsake 10 min je bilo nekaj. Ali duda ali ne vem kaj. Ob 3.30h sem ji poskusila dat za jest pa ni hotela, malo čaja je spila. Potem sem pa ob 4.30h zgubila živce in se vdala. Prižgala solno lučko in jo dala na svojo posteljo, je čebljala pol ure potem pa v jok. In je pojedla 170ml. Se me je moj moži pol usmilil, jo vzel, sta šla v njeno sobo in čez 5 min je kar dosti polila user posted image  Bog ve kako jo je prijel ker Inya do zdaj nikoli ni polivala.
Je pa res, da mi je od včeraj kar dostikrat kihnila in se mi zdi, da ji malo iz noska teče, preklet veter včeraj ej. Tako da bova medve danes preventivno doma zaradi nje in zaradi ostalih lumpijev.
Telovadba: jaz za eno vadbo dolgujem, ker mi zadnjič ni hotla vzet keša ker nekaj kao ni imela s seboj. Jaz bi še mesec hodila ampak se bom valda prilagodila vam... Danes naju ne bo.
Lucka1: medve bova danes kot sem napisala za vsak slučaj doma tako da naju ne bo v Tivoli user posted image

Za jutri sem drinko za če bo Inya OK.

Mbd: upam, da bosta kmalu OK. Vem, da ti ni v tolažbo ampak zdaj je lažje za prebolet kot pri 1 mesecu kot se je zgodilo nam. Zdaj ima že boljši imunski sistem, boš videla, da bo vse OK. In kar reci naj ti pokažejo masažo za izkašljevanje, mene so v pediatrični v LJ naučili in je zelo učinkovito.

In niste ve krive, da so malčki zboleli, ne vem katera je pisala. Če je virus ej. Ne moreš otročka pred vsem zaščitit. Tako se je ena moja kolegica krivila k ji je mali zadnjič staknil rota virus na morju.  Halo!!!!!!! Dejte se malo bolj zavedat kok sebe 100% dajete svojim malčkom in da ste najboljše mamice na svetu ko tako lepo skrbite za njih. No way, da ste ve krive. Trust me, jaz sem se požrla ko je bila Inya bolna in sem na koncu prišla do tega. OK jaz se krivim, ker sem dovolila obiske ožje družine pred 3. mesecem ne vedoč da je moževa familija adijo pamet ampak to je druga zgodba.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.3.2009 6:33:40   
Lovely
V glavnem bejbike, upam, da bo danes dober dan, jaz imam možeka doma, je rekel, da mi bo privoščil malo počitka, samo ob 10h ima en meeting... Juhej!!!!!!!!! Po moje bom ves dan spala.

Zdaj grem pa kavico spit.

Lakerš, na uni fotki si pa da best!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.3.2009 6:34:02   
Lovely
Ha ha, spet mam monologe Gogabojan user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.3.2009 6:39:40   
laknerš

Jest se vam tudi pridružim jutri dopoldne v Lj. samo povejte kje pa kdaj pa se dobimo, ker si neznansko želim spoznati nove RRjevke in našo user posted image ˝noro˝user posted image Gogabojano, da vidim če jo tudi v živo tolk razganja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa seveda dobro jutro!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.3.2009 6:43:54   
jolly123
Ma dej no spet moram 15 strani prebrat, mater a nič ne spite user posted image  user posted image

Danes bom pa čist znorela, ej ne vem več kaj je našemu otroku, tko gnilo spi zdanje čase da bog pomagaj. Ob pol dvanajstih se je zbudil kakal ampak zaspal takoj nazaj z usrano rito, jaz pa tud, ker sem takrat lih domov prišla in se ulegla. Se zbudi ob pol treh, ga previjem, pojeva...dam spat ene pol ure ma neke monologe...zaspi, ob 4-ih spet neko stokanje jamranje, ga grem dat na bok, ob petih spet!!!! In pol na vsake 10 minut do 6-tih, ko sem ga bla itak že sita in sem vstala. Mislim pa kaj mu je??? A mogoče preveč spi čez dan?? Spi dopoldne pol ure, popoldne pa od 2 do 3 ure v kosu. Sam mislim, da to ne bi smelo bit to, je tudi več spal čez dan pa je potem ponoči spal...v glavnem jaz mam že čist podočnjake, pa zdi se mi da jih ma Tajko tud mal user posted image user posted image

V glavnem čvek je uspel maksimalno, ga moram obvezno še kdaj ponoviti, po treh pirih se mi je pojstla doma malo vrtela, ampak ni bilo sile smo preživeli user posted image Mi je pa dala kolegica malo za mislit, glede določenih stvari, tko da zdej premišljujem....

Telovadba naju ne bo, ker bi morala plačat danes...pa nimam keša, tko da fajn telovadite. user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.3.2009 6:44:05   
laknerš
Gogabojan pa brez zamere!!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.3.2009 6:44:42   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest se vam tudi pridružim jutri dopoldne v Lj. samo povejte kje pa kdaj pa se dobimo, ker si neznansko želim spoznati nove RRjevke in našo user posted image ˝noro˝user posted image Gogabojano, da vidim če jo tudi v živo tolk razganja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj in kje ste se to menile, mater jaz moram še vse za nazaj prebrat user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.3.2009 6:52:36   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kdaj in kje ste se to menile, mater jaz moram še vse za nazaj prebrat user posted image

Jutri dopoldne naj bi se dobile nekje v ljubljani. Baje da gremo vse v BTC tako da predvidevam da tam nekje.

Stolček ti pripeljem enkrat po tretji, ko bomo šli v nabavo v Kranj. Če ga sploh hočeš? Lepo bi te prosila če mi daš še enkrat tel.št. ker sem menjala telefon pa je šlo vse v user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.3.2009 6:58:13   
laknerš

Jolly takole zgleda ta stolček. Če hočeš ti ga dam.

http://img.bolha.com/images/image/20125/21025/_499ef8255599a.jpg

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.3.2009 6:59:54   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mbd mi smo imeli bronhitisuser posted image in to virusni tko da JA jolly je nalezlijiv ker metka ga je dobila od manceuser posted image user posted image

Ma sem spraševala , ker zadnjič pri pediatru, ko  sva se šla cepit se usede zraven mene ena mamica s punčko in una punčka ful gleda Taja in ta mamica jo da blizu taja da sta se dotikala, potem pa pogledam in vidim da punčka kar hrope, ko pa je kihnila in to direkt v Taja, vprašam to mamico če je prehlajena, pa reče ne bronhiolitis ma user posted image user posted image Mislim....jaz sem se kar popokala na drugo stran sobe user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.3.2009 7:01:14   
jolly123
Mi bomo meli pa pomoje zob user posted image No ne vem, ker pač prvič vidim kaj takega in ne vem kako rastejo zobki, samo zdaj sem opazila, da ma kar neki na dlesni tam kjer rastejo zobki, kot bi se ena vdrtina naredila, pa rdeče je okoli, belega pa noč ne vidim user posted image Je pa siten k sto mater user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.3.2009 7:02:56   
jolly123
Laknerš ti pošljem SMS. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.3.2009 7:05:25   
PikicaStonoga
TELOVADBA!!!
Mi je vaditeljica odogovorila, njen mail se glasi (sam imena sem spremenila z nickiuser posted image user posted image user posted image ) :

Vadba iz prejšnjega tedna, ko je bila odpovedana, se vam ne šteje med vaše vadbe.
Jutri se izteče naslednjim: coconella, corti, PikicaStonoga.
lakners in jolly imata še eno vadbo v dobrem.
valla. ima še dve vadbi.
lovely zadnjič ni plačala in se lahko odloči ali plača posamezni vadbi (prejšnjič in jutri skupaj 20eur ali pa 4 vaje za 30eur).

jolly in laknerš torej danes obvezno pridita, to so njeni podatki!!! Jaz si bom pa plačala posamezno, pa se danes naprej zmenimo!!!!!

Drugače pa DOBRO JUTRO!user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 7:12:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.3.2009 7:19:49   
laknerš
OK jutri, Arena, še uro rabmo. Men je vsen kdaj razen tega da moram bit do 13h doma.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.3.2009 7:21:15   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Moj je tudi danes grozno spal! Jolly, sam da sem se za razliko od tebe jaz spraševala, če je to zaradi prekratkega popoldanskega spanca user posted image

ja sej če bi premalo spal bi pa rekla da je zaradi tega user posted image user posted image

V petek pa ne morem, grem že z našimi v šoping v KR po kopalke in stuff za v toplice user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.3.2009 7:31:22   
Lucka1
lovely - pazita nase z Inyo...nič hudega za Tivoli, saj bo še dolgo tam, kjer je user posted image , mi pa tudi ni vrag, da se ne bi tam dobili slej ko prej - itak da prav, da ostaneta doma....se boš bolje počutila, pa tudi spočila po divji noči. Včer je res pihalo ko hudič - midva sploh nisva šla ven, čeprav sva se že čist pripravila, potem pa hočem zluftat stanovanje, pa me skor odpihne...seveda sva ostala doma - ČEPRAV JE TEČKAL CEEEEEL DAN IN NI SPAL NIČ PREKO DNEVAuser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.3.2009 7:40:12   
jolly123
Bo zob..sem skoraj 80 %  user posted image   user posted image Če mu drgnem dlesni kar utihne, pa čutim neki odspodi.
No pol rečmo, da mamo razlog za slabo spanje, ko je že en teden budnica vsako uro  user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.3.2009 7:47:23   
gogabojan
Jutro punce.

Hvala za čajuser posted image user posted image user posted image . Oprostite mi za včerajšnje monologe. Saj veste luna pa hormoni pa to.

Saj ko je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konec, sem se umirila.

COFFE - če ste za, se lahko zmenimo ob 11h????????? Irma nebi pred 10h, če pa ob 11h, pa eno uro za klepet ali več. Ostalo pa je pot do doma, ker lankerš mora biti ob 13h doma jaz pa ob 14h. Tak da kar povejte. Lankerš, sem sramenžžljiva FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL na začetku. Ko pa se sprostim pa sam blablablablbablabla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lovely - upajmo, da je to samo prehodno.

Jolly - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka.

Zdaj pa moram pogledat nazaj, če sem kaj spustila

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.3.2009 7:49:20   
Pšemek
Dobro jutro!

Mi smo danes spali kot ponavadi, zdaj se pa že nekaj časa pridno igra.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ob tem sem se spomnila... punce, a se zavedate, da smo že na polovici porodniške??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, groza, kmalu bo treba nazaj v službo....user posted image

Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dream
Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala. 

Prerastla je moja še ni (HB), sem pa že razmišljala, kaj bi kupili. Verjetno Romer King Plus ali Maxi Cosi Tobi. Sta med najvarnejšimi, temu primerna pa je tudi cena user posted image . Samo dam rajši malo več denarja, pa da je res varna notri! Čakam na kakšno akcijo, če pa prej ne bo nobene, ga bomo pa v Avstriji nabavili. Gremo konec aprila v MS, pa bomo še do Gradza skočili.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.3.2009 7:50:12   
laknerš
Gogabojan sem jest zlo podobna tebi. Najprej rabim kakšno minutko da se klimatiziram pol me pa ni za ustavit.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.3.2009 7:51:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit user posted image  user posted image  user posted image

Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane?
Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.3.2009 7:55:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane?
Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade?

Stari dopust ti propade.

Pri nas v službi, piše kao v interni pogodbi, ne pogodbi, ki sem jo jaz podpisala, da če ne delaš pol leta ali več, ti pripada potem samo polovico dopusta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da se nimam jaz kaj veseliti.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.3.2009 7:56:25   
gogabojan

Gogabojan sem jest zlo podobna tebi. Najprej rabim kakšno minutko da se klimatiziram pol me pa ni za ustavit.

Ja bomo mele na začetku tiho mašo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?