Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 21:48:07
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš A na teli? http://photos-h.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v2094/228/60/1036410299/n1036410299_30064407_4031.jpg ooo, kjera huda bejba , mamica seveda pikica je pa tudi lušna in ona naklada da je ful debela vidiš da si superca Ja ampak to je dve leti nazaj. Mam zdaj precej več kil. ja iz slik na FB ti ni videt da bi mela PRECEJ več kg.... OK se vdam: Ful hvala za komplimente. Grem mogoče že jutri u šoping za cunje pa bom mislila na tole!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 21:50:44
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. lucka1, sem te že zadnjič hotela vprašati... sej ne vem, če si že šla v BC, zakaj ne greš z vozičkom? A ni najlažje? v BC grem v soboto verjetno...je pa tako, da gremo do tja itak z avtom, bo v lupinici, potem bi pa rada samo to prestavila, da ne sestavljam celega vozička...je pa tako, da lupinica ne gre na voziček - ko smo kupovali opremo, sva se z dragim odločila, da naš ne bo v lupinici, razen na poti v avtu...in res ni bil še nič, razen ko se peljemo. Itak nisva imela namena ga vozit po trgovinah, tokrat bo pač izjema, ker gredo moji starši na Kubo za 14 dni, midva z možem, pa bi rada skupaj šla tokrat v BC ....se bomo že znašli...je pa vseeno fajn vedet, kaj nas čaka, zato sem pa tle malo težila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 21:55:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Mi imamo pa napotmico za Celje doma in če se oslabša gremo.Niku tako hropi v pljučah da groza.Sicer je po ventolinu bolje,lahko pa se na hitro poslabša.Zanimivo pa je,da nima ne nahoda,ne vročine.Pridno je in pije..Kri ima super,pa dovolj kisika v krvi.Hrope pa ful.Je malo bolje.Če bi se le znal odkašljat.Je nevarnost pljučnice. Jutri pa spet kontrola. Janja,dobila sem nastavek.Mali tako pridno drži i diha.Zdaj ko leži skoraj ne slišim hropenja,ko ga pa dvignem me je pa groza.ko pokašlja je pa bolje,samo ne zna.Ga tako trepljam pa na trebuh obračam,da bi kašljal.Če joka je bolje ker potem še kašljat začne,samo tako malo moj joka. Drugače je pa to virusno obolenje in je nalezljivo.Virusne pljučnice,bronhitis.... Sem imela mal slabo vest,ker sva vsak dan zunaj,da sem ga paač prehladila,samo nosek ima prazen in to ni prehlad-VIRUS. Pa tako pazim,da ne zahajam v zaprte prostore z veliko ljudmi.Kar zunaj sva.Eh bo že.Da bo le jutri bolje,drugače pa bova pač šla v bolnico,saj tam itak pomagajo,doma sami ne vemo.Je bolje kar v bolnico it,ne pa da imam zdaj to napotnico in ko bo slabše gremo.Ja kako naj vem kdaj in kako.Vsa odgovornost je na meni.Potem pa ga hodim gledat in poslušat. Držte pesti,daa mine.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 21:56:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 21:58:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:00:10
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. lucka1, aha. Moja lupinica tudi ne paše na voziček. Imam pa enostavno zložljiv voziček in tamalega vedno prestavim noter. Nikoli se ne zbudi, je menda že čist navajen kateri voziček pa imaš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:02:28
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mater mi je tale reklama od Si.mobila všeč, oz. komad ki se vrti zraven. A še keri Kje pa je Gogabojan? Mojmu je tudi ta komad ultra všeč. A mogoče katera ve, kdo to poje?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 22:03:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:05:39
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Mi imamo pa napotmico za Celje doma in če se oslabša gremo.Niku tako hropi v pljučah da groza.Sicer je po ventolinu bolje,lahko pa se na hitro poslabša.Zanimivo pa je,da nima ne nahoda,ne vročine.Pridno je in pije..Kri ima super,pa dovolj kisika v krvi.Hrope pa ful.Je malo bolje.Če bi se le znal odkašljat.Je nevarnost pljučnice. Jutri pa spet kontrola. Janja,dobila sem nastavek.Mali tako pridno drži i diha.Zdaj ko leži skoraj ne slišim hropenja,ko ga pa dvignem me je pa groza.ko pokašlja je pa bolje,samo ne zna.Ga tako trepljam pa na trebuh obračam,da bi kašljal.Če joka je bolje ker potem še kašljat začne,samo tako malo moj joka. Drugače je pa to virusno obolenje in je nalezljivo.Virusne pljučnice,bronhitis.... Sem imela mal slabo vest,ker sva vsak dan zunaj,da sem ga paač prehladila,samo nosek ima prazen in to ni prehlad-VIRUS. Pa tako pazim,da ne zahajam v zaprte prostore z veliko ljudmi.Kar zunaj sva.Eh bo že.Da bo le jutri bolje,drugače pa bova pač šla v bolnico,saj tam itak pomagajo,doma sami ne vemo.Je bolje kar v bolnico it,ne pa da imam zdaj to napotnico in ko bo slabše gremo.Ja kako naj vem kdaj in kako.Vsa odgovornost je na meni.Potem pa ga hodim gledat in poslušat. Držte pesti,daa mine. mbd mogoče pa ne bo treba it.....sej metka tud ni imela vročine je noramalno jedla na tri ure....sam hropela je in izkašlajt se ni znala..sej se ne nobeden po moje...a vi ste dobili nastavek...mogoče ker je mal hujš..jaz nisem imela venotlin na 4 ure ampak 4 krat na dan po dva vdiha oz. 4 krat na dan po 1/3 tablete.....potem sem zmanjševala odmerek....to moraš pazit....nevem če ti je povedala P.....ko bo stanje boljše moraš še vedno dajat ventolin jaz sem ena dva dni po 3 krat na dan, potem en dan dvakrat in potem sam še enkrat....jah nimaš kej jaz sem se tud požirala ker je revica dobila od mance pa kaj ćes ga met izoliranega...tako je bo pa bolj odporen... aja..čimveč ga teptaj po hrbtu pa daj ga na kolena da pase kravice pa ga masiraj tako od pasa proti vratu sam te gibe navzgor...upam da me razumeš..pa tko od pasa proti vratu ga malo s tvojo rokov postavljeno navpično tapkaj eno zraven druge na levi in desni stani pluč.....jaz sem metko res veliko tapkala po hrbtu in jo masirala...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:08:25
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Peg perego pramette. Je že star 3 leta in temu primerno škripa Pa bo že še dober za teh nekaj mesecev. Ob tem sem se spomnila... punce, a se zavedate, da smo že na polovici porodniške??? Joj, groza, kmalu bo treba nazaj v službo.... ma ne nas spominjat no prehitro bo mimo....zato pa izkoristite ta čas...ravno v ponedlejek sem se pelajla mimo šihta...okotbra bom spet tam najleše obdobje bo k bodo naši lumpi mal večji in bomo morale v šiht..ja kto je nimamo kej dost žalosti... gogabojan...kaj bo danes na sporedu???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:11:02
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej Lakerš, kam greš v petek shopping za cunje? V LJ? Bi šla, pa ne vem kam naj grem v Lj. ker nič ne poznam!!! Mogoče ti je katera že odgovorila, ker berem od zadaj naprej ampak vseeno. Največ oblačil zase in za dobiš v LJ v City Parku (BTC) ali pa v Supernovi (LJ-Rudnik). Za dojenčka slinčke s polvinilom pa jaz kupujem v Baby Centru, ker imajo tam take, ki se zapnejo z žabicami in niso za zavezat. Meni so taki najbolj praktični, čeprav so kar dragi - mislim, da so okrog 3 EUR. Baby Center pa je ali v BTCju ali v Industrijski coni Rudnik. Če boš pla kaj v smer Rudnika, te povabim na kavo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:13:15
|
|
|
|
Dream
|
Laknerš kot so že punce napisale, izgledaš zelo super!!! Sicer pa optično zožajo črna oblačila, še posebej, če so kakšne črte v blagu. Valla. raje ne spominjaj na službo... Po eni strani bi šla full, po drugi pa tut slučajno ne, ker sedaj vsak dan kaj novega poštudira in ga je lepo opazovat; potem, ko bo najbolj luštno, bo treb pa it Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala.
< Sporočilo je popravil Dream -- 11.3.2009 22:15:26 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:14:57
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, če boste šle v šoping v LJ, se lahko zmenimo za en kofe???????????????????????? Al pa kratek sprehodek?????????????????????????' Po štacunah Jaz nameravam iti v BC. Pa pol še mal naokrog. Tako da, če vam bo tečno, povejte, se zmenimo in se dobimo (bomo piknik mal prehitele ). pa če povem po resnici, bi mi prav pasalo. Če boste šle v petek v shoping in na kavo, a se vam lahko na kavi še midva z pridruživa?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:22:03
|
|
|
|
irma78
|
[/quote] Sicer pa: a še koga od vaših tolk daje luna kot našega danes? Kr neki je že cel dan z izjemo spanja. Hoče jest, hoče spat, hoče se igrat, pol pa nbeno stvar noče [/quote] Pri našemu Niku je danes vpliv lune izgledal tako, da je bil ultra tečkast, kljub temu, da sva bila dopoldne 2 uri na sprehodu.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:26:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin Punce dejte mi neki povedat. Katero mleko naj kupim za . Do sedaj sem dojila zdej pa ji zgleda ne bo pasalo več al pa je to le posledica tega da je bolana in ji ne paše. Zdle sem ji kr ta zdrob iz Mullerja nardila pa pol precedila da je blo tekoče da je lahk spila po flaši, spila je pa 100 . Pa še to kolk ml na obrok pa naj bi spil tak otrok? Če dojiš sploh nimaš občutka kolk pojejo, spijejo. Jaz sem zelo zadovoljna z AM. Če poliva, lahko kupiš AM AR, drugače pa navadnega. Daješ mu pa toliko kot piše na navodilih - ponavadi je obrok 180-210 ml, čeprav bi jaz tvojega , ki je bila bolana, počasi navajala na umetno mleko.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:32:44
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, če boste šle v šoping v LJ, se lahko zmenimo za en kofe???????????????????????? Al pa kratek sprehodek?????????????????????????' Po štacunah Jaz nameravam iti v BC. Pa pol še mal naokrog. Tako da, če vam bo tečno, povejte, se zmenimo in se dobimo (bomo piknik mal prehitele ). pa če povem po resnici, bi mi prav pasalo. Če boste šle v petek v shoping in na kavo, a se vam lahko na kavi še midva z pridruživa? odvisno od ure - prideva mogoče še midva z ...nekaj sem opoldne že zmenjena....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:33:11
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala. Pri našemu Niku je situacija enaka in sva se že zanimala za avtosedež in se na koncu odločila, da bova kupila Romer King Plus. Sedaj čakava samo, da nama kaj EUR kapne ali pa da bo kje v akciji, ker je cena cca. 250 EUR.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:34:33
|
|
|
|
irma78
|
Očitno imam spet monolog, me ne marate???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:36:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Heloooooooowwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ste me kaj pogrešale??????????????????????? Vem da ne.hahaha Madona, pa saj nič ne pišete. Janja27 povej, katero temo želite . Bujna domišljija deluje tisoč na uro. DAJ PUNCE, BODTE FACE, GREMO V PETEK NA PIJAČO DOPOLDNE. Itak bomo vse v nabavo šle. Ajde bom rekla JAZ ČASTIM....................z vašim dnarjem iz vaše denarnice.................. ve pa plačate . Ne ne hecam se GLEDE PLAČILA. Sam bi se pa lahko zmenili za pijačko al ne. Mbd - držimo pesti za tvojega . Sej bo boljše. Dokler je normalno, se ne sekirati. Mene P ni poslal v bolnico, čeprav je v mesecu in pol dobil sam 160 g. Hropel pa je tako, kot da bi bili zraven motorji al pa da žagajo drevo zraven. Lankerš - kr obleci tisto, kot si mela na slikici. Si super. Pa trakec mej tudi v laseh. BJUTIFUL (smeh je namenjen varijanti, piši kao i što govoriš) Irma 78 - če nev nobena hotla iti na kofe, grevi lahko sami
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:40:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Očitno imam spet monolog, me ne marate??? ah ne sekiri se IRMA jaz mam tudi včasih monolog tu gori. Pa mi je vseeno . Lučka1 Irma, meni je vseeno kdaj. Le do 14h moram biti nazaj, ker malega poberem iz šole. Tak da lahko kar povesta kdaj. Men je res čist čist vseeno. Sam ne ob 6h, k me zebe zjutraj, pa nebi rada da mi RIT PLOSKA. Evo me že meče. Hmmmmmmmmmmmm bo treba it
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:46:56
|
|
|
|
gogabojan
|
MADONA PUNCE Pa kaj mate tu gori štrajk al kaj??????? Al pa vam nagajajo?????????????? Če pa slučajno vam pa je opravičeno. Ve kr dalje dajte
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:48:23
|
|
|
|
irma78
|
gogabojan - sva zmenjeni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 22:49:47
|
|
|
|
irma78
|
Meni je načeloma glede ure vseeno, samo pred 10. bi težko, ker Nik ponavadi malo dlje spi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 23:09:05
|
|
|
|
irma78
|
Danes je pa veliko zatišje tukaj gor. Kaj dogaja, a ima luna vpliv na vas in vse ? Jaz sem pa mojega srečkota za že včeraj izkoristla, pa mi danes verjetno ne pripada. Sploh, ker sem se malo predolgo s kolegico na kavi zamudila in je moral sam skopat, previt, nahranit in uspavat, tako da na kaj več še pomislit ne smem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 23:23:27
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo jaz sem fajn . Ampak je vmes , tak da je moj moral vse iz začetka . Madona, pa saj malček ni niti eno uro spal, pa kr tečnari nekaj. Zdaj pa se razmetava naokoli. Je morda kriva luna??? Al pa ker sva mu jogi zamenjala??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?