Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:54:14
|
|
|
|
jolly123
|
Aja koliko časa so pa sploh lahko v vodi?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:55:39
|
|
|
|
timnala
|
Lakners.. za noc! Jolly..glede obroca (fredov obroc) ti svetujem, da si ga kje sposodis - nam so ga posodili eni kolegi in je res super, ker si ti razbremenjen, sam nasga smo na koncu 5 minut dali iz njega in sva ga samo jaz ali moj drzala in je ful bolj uzival. Glede glavice pa tak - sej na bazenu bos neki casa..mi smo prakticirali tako, da je tamal sel prvi v vodo, pol pa nic vec, da ga ne bi kej prehladili. S Tajem pojdi prvo v vodo, potem bo pa tako se ene 2 urci na bazenu in se mu bodo laski ziher posusili, ce ga prej orng z brisaco obrises.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:56:06
|
|
|
|
timnala
|
Mi smo ga imeli ene 15 minut
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:56:18
|
|
|
|
laknerš
|
Jest sm lih včeri brala, da kao najprej 15min pa pol počasi podaljšuješ ampak ne na več kot 45min.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:57:31
|
|
|
|
jolly123
|
Asamo? Uf revež od cselega dneva na bazenu bo samo 15 minut not No sej mogoče itak ne bi hotel več
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 7:59:46
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Asamo? Uf revež od cselega dneva na bazenu bo samo 15 minut not No sej mogoče itak ne bi hotel več Jest mislim da je to mišljeno na enkrat 15min, pol je pa verjetno lahko večkrat po 15.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:00:22
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Mi2 sva dojencka preden sva sla na bazen oblekla v pralno plenicko, Kakšna pa je ta pralna plenička in kje se kupi? Kolk stane? Jaz poznam samo tiste za enkratno uporabo .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:05:05
|
|
|
|
timnala
|
ups..mislila sem plavalno plenicko (smo jih imeli iz DMa pa so super). Lahk pa kupis tud plavalno pralno na www.pleniceracman.si (sam glede na to, da drugace uporabljam v vecini pralne plenicke, se mi ni dalo se na bazen teh vlacit). So pa lustne!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:08:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala ups..mislila sem plavalno plenicko (smo jih imeli iz DMa pa so super). Lahk pa kupis tud plavalno pralno na www.pleniceracman.si (sam glede na to, da drugace uporabljam v vecini pralne plenicke, se mi ni dalo se na bazen teh vlacit). So pa lustne! ej lih zato, ker vem, da uporabljaš pralne, sem bila prperičana, da si imela pralna plavalno ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:08:39
|
|
|
|
iraira
|
Dan punce! Hvala za kavico....jo ravnokar pijem, moja miška se pa igra v igralnem centru...moj sin pravi da ima svoj playstation . Joooj mi imamo tudi danes pikico me kar malo skrbi, ker pravijo da je druga doza hujša kot prva in da ima lahko reakcijo Moj sine je imel vročinske krče ko je bil in me je fuuuuulllllll strah teh ceplenj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:15:09
|
|
|
|
timnala
|
Kje je pa kaj Mandek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:25:17
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
timnala, tale stran racman je pa prav luštna ...bom verjento kaj kupila ...;) mi pa jutri dobimo pikico ... joj a veste da je moj otrok danes sam zaspal ...čudeži se dogajalo!!! sem opazila malo pred osmo da je že zaspana in jo dala v postlco in po 15 min jamranja in čebljanja med mojim zajtrkom (lakom lačen jajčke papu ) vidim roko v luftu in tiho vtanem in pogledam ona SPI! JJJJJJJEEEEEEEJJJJJJJJ ko se zbudi se bova igrale ko se naslednjič naje pa šibava v Kranj ...jolly si za en sprehod? Al pa še kakšna se pridruži?? Morva v Merkur, pa zanima me, če je kje v Kranju Bauhaus al pa Baumax????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:32:15
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga če je kje v Kranju Bauhaus al pa Baumax???? V Kranju je samo OBI
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:35:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kje pa? Bom šla mal tja počekirat ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:36:56
|
|
|
|
iraira
|
V Supernovi če veš kje je....tam kjer je bil prej gorenjski sejem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:38:59
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro! Kok lepo, k je spet sonček! Sem vas prišla samo na hitro pozdravit, ker sem se danes odločila, da se bom večinoma diplomski posvetila. Kar se kuhanja tiče, sem danes frej, ker mojega ne bo na kosilo, samo zase pa res ne bom kuhala. Si bom kej na hitro pripravila. Nejka spančka, tko da mam trenutno ljubi mir in grem... Sej vas bom prišla kej pogledat, da ne bote pozabile name.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:41:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira V Supernovi če veš kje je....tam kjer je bil prej gorenjski sejem ne vem ...jaz samo vem, da so trgovine na Primskovem, tam kjer je Merkur, Lidl, Merkator ...tist kompleks ... pa vem za Qlandijo, pa vem za še en kompleks trgovin desno pod mostom, če greš v hrib, kjer so DM, Takko ... a je mogoče tisto Supernova? ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:41:52
|
|
|
|
jolly123
|
Evo mene izpod tuša zrihtana, da gre Tajko po pikico. Kaj sede tale tuš zgodaj zjutraj. Evo po petih mesecih si ga končno lahko privoščim Pikicastonoga....komot lahko en sprehod oz. če ne drugega se pa vsaj na kofico oglasi. IraIra si dobila moj tlf? Če boš pri volji za kofe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 8:45:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:47:32
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira V Supernovi če veš kje je....tam kjer je bil prej gorenjski sejem ne vem ...jaz samo vem, da so trgovine na Primskovem, tam kjer je Merkur, Lidl, Merkator ...tist kompleks ... pa vem za Qlandijo, pa vem za še en kompleks trgovin desno pod mostom, če greš v hrib, kjer so DM, Takko ... a je mogoče tisto Supernova? ;) Ja tam je supernova. Spodaj so Muller, Pikapolonica, Takko, Mercator, Obi, Lekarna, Knjigarna......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:58:02
|
|
|
|
iraira
|
Jolly skoz mi odpira tisto strasn : če berete tole smo naredili napako..... Upam da mi rata odpret pa da dobim tlf ker se oglasim razen če se bo tamala ressss drla, ampak mislim da se ne bo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 8:59:45
|
|
|
|
iraira
|
To je tam ja .100noga
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 9:03:07
|
|
|
|
jolly123
|
No pa ti kr kle napišem 040 889 679. Bom pol ko pridem nazaj zbrisala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 9:04:08
|
|
|
|
iraira
|
Ok hvala! Skorej sigurno prideva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?