|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
6.3.2009 16:06:06   
Dream
Midva sva bila tudi na dolgem sprehodu, pa je vmes postalo tako toplo, da sem se morala prit spreobleč. Da vam raje ne govorim, da je kar teklo iz mene, pa vsa sem bila sesuta. Joj, te pruser posted image  kile!!!

Pšemek user posted image user posted image user posted image  za morje! Pa da se še js malo pohvalim: jutri greva z user posted image  na koncert Oliverja Dragojevića, sem dobila karte user posted image user posted image user posted image

Grem zavit darilo, ker gremo potem na en rojstni dan.

Lovely meni je šele včeraj uspelo ugotovit, da Matic podaljšuje čas med obroki in verjetno bo to pomenilo tudi povečanje obroka. Danes poskušam, kako se bo izšlo, pa bomo videli ali sem prav ugotovila ali ne. Sedaj je imel 5 obrokov na dan.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.3.2009 16:11:17   
Dream
O, pa še novo stran mi je uspelo odpreti user posted image user posted image user posted image  Uboga .100noga, če nas bo šla za nazaj brat user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.3.2009 16:36:50   
sončnica24
Hojla midva sva pa danes jedla korenček in to proti pričakovanjem zelo zelo lepo, upamda tako ostane, zdaj čez vikend še korenčkem potem pa boma kuhala krompir za krompirjem pa cvetačo - jaz jo obožujem upam da bo isto.

Noče pa danes nič spat pa še v vozičku se je nekaj bunil tako da sva hitro prišla domov sedaj pa se igra kako dolgo se pač bo potem pa še malo spat če ne bo zvečer preveč sitn.

Kako dolgo pa morajo takšni mali dojenčki spat? Meni se zdi da vedno manj spi čeprav danes še mi ga je uspelo uspavat nazaj tako da je spravo skupaj po čudežu za 10 ur, drugače pa spi od desetih pa nekje okrog 4ih se zbudi se najema in potem potegne do pol osmih - osmih.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.3.2009 16:57:16   
janja 27
čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je končno mal ratalo pridet pred računalnik sem danes naspidirana in imam razlog moja mala metka je spala od 21 h do 7 h brez bujenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno spet po dveh mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tko tud ostane - smajl - trkamnalesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zjutraj sem potem manco peljala v vrtec šla v špar po mal stvari in prišla domov pojedla zajtrk z user posted image pospravla osnovno po hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image in jo ob 10.30 mahnila na spehoduser posted image user posted image user posted image user posted image po 14 dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej KOKL JE PASALLLOOOOOOO.....spet se nadihat mal zraka in malo hodit.....moja mala je pol poti gledala okoli potem pa je zaspala in spala v vozičku doma še dve uriuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem potleh umila in robo dala prat in obesla..evo vse zrihtano..sedaj sem šla še k tašči na kosilo..tam mal čvekala..sedaj sem doma metka mi spi manca pa danes poopldan preživlja z nonouser posted image user posted image user posted image
pikinik jaz verjetno res pridem sama ker ne vem če bo moj za srečlanje s folkom k ga ne poznauser posted image user posted image user posted image deci vsi so isti...sedaj pa ne vem če bom manco vzela s sabo ker dveh ne bom mogla sama pedenat ....socer pa ga mogoče še prepričam do takratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely - ti kr spihaj to jezo ven....tko je vsi smo ljudjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo danes jedli krompir in cvetačo - tudi to gre v ritko...user posted image user posted image user posted image pa še full je pojedla.....no tko jutri še cvetača potem pa brokoli.....

dream bravo za oliverjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti foušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vama priklopim...meni je on  zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

mandek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dober dan.....boga tvoja zala in njeni zobki

lakrneš  - si se že kaj pomirila od šokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej jaz še kr podoživljam tvojo zgodbouser posted image user posted image user posted image user posted image

iraira če te ne bo na piknik te pridemo iskat in te privlečemo tjauser posted image user posted image user posted image

irma78 maš podobne kvadrate v hiši k jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

še kej...nl pametnega...sej itak je post dolllgggggggggg....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.3.2009 17:25:48   
Lovely
Dream, zanimivo. Ampak veš kaj mi je čudno. Da pa po teh parih minutah vojne začne jest in poje ogromno! Torej je lačna user posted image  To mene bega... vedno imam pol slab občutek če jo pustim, da ne je, da če bi se bolj potrudila morda bi... Itak pa vidim kdaj res ne bo jedla in pika... Kaj vem morda pa tudi ona zdaj podaljšuje... Bom opazovala, ful hvala!

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.3.2009 17:30:21   
iraira
Kaj pa če bi ji probala dat pol ure prej za jest kot običajno? Kaj pa če je preveč lačna pa se zato krega in noče jest-pri nas je bilo tako zdaj ji pa rajši malo prej dam preden je ful lačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem, samo predlog Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.3.2009 18:25:00   
suzy124
Danes se pa vidi da je lepo vreme je tukaj kr malo zatišjauser posted image user posted image user posted image

Sma tudi midva bila na sprehoduuser posted image user posted image user posted image , potem sma se še pa mal pri kolegici oglasla , mal na čvek in je bilo prav finouser posted image user posted image user posted image .
Upam da bo sedaj čim več takšnih dni, da bomo lahko čim več časa zunaj.user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.3.2009 18:29:53   
ajetam@
jest sem pa lačna pa se nikol ne spomnem nič zanimivega za jest. vedno ena in isto jem. grrr.
kaj ve kaj jeste ?
pol grem pa a kulinariko da bom kaj našla pa je toooook receptov da se spet ne morem odločit user posted image

aja opažam da je že veliko malčkov kar lepo spalo, potem pa je prišlo obdobje ko so kar nehali. no vidim da sta zdej že dva malčka lepo spala tko da upam da se spet vrnemo v obdobje ko smo lepo spali user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.3.2009 18:52:14   
Marisha
Joj, ajetem@ midva z user posted image  sva se zdajle tolk nabasala, da mi je zdaj kar slabo user posted image .
Jedla sva pa ene full dobre dimljene klobase user posted image . Zdaj jih pa spet nekaj časa ne bom, ker sem se preveč najedla in jih imam za nekaj časa dost. Meni se takšne stvari hitro uprejo.

Nikoli se mi pa ne upre sladoled, tega sem pa zmožna pojesti na tone. user posted image  user posted image  user posted image

Imam v službi šefico, ki je ista kot jaz, tako, da je potem v najini pisarni vedno sladoled na sporedu ali pa čokolada user posted image

Lp, Marisha

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.3.2009 19:02:09   
Marisha
Joj, ravno zdajle sem razmišljala.

Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Mark bo verjetno šel, seveda, če bomo dobili. Če bi imela možnost ga ne bi dala, ampak sta obe babici ca. 100 km stran od nas, tako, da žal nimam nikogar drugega, da bi ga pazil user posted image  user posted image

Kako bo pa pri vas?

Lp, Marisha

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.3.2009 19:05:12   
*talcy*
OJLAAAAA PUNCE ....sem vam prišla samo sporočit da je moja frizura KKRRATKKA!!!!!!!!user posted image  Jjoj ko je čudno met kratko čupo ko sm pa imela takooooo dolge .....

zdaj pa grem počasi se štimat ker grem v Vertigo(diskoteka) je Cetinski če ga katera posluša?!

no lohk se mal čudno sliši sam moram mal možgančke na off dat....
malo mi je težko zaradi user posted image  ma če pomislim saj itak bo spal .... tato ga bo pa čuval tako da bo v dobrih rokah user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.3.2009 19:11:28   
Marisha
*talcy* tudi jaz sem se odločila, da grem na "remont" glave user posted image . Tudio jaz imam precej dolge lase in sem se odločila, da se bom čist na kratko postrigla, ker mam že dost tega, da imam non stop samo spete lase.

Pa uživaj na koncertu !!

Lp, Marisha

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.3.2009 19:13:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

jolly jaz ji korenček ali pa cvetačo z aptamilom  zmiksam in fullll rada je.probaj če še nisi

Sem tudi to že sprobala pa je isto bljak, edino če sadje zraven umešam potem poje vse in to v neomejenih količinah user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.3.2009 19:19:40   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dream, zanimivo. Ampak veš kaj mi je čudno. Da pa po teh parih minutah vojne začne jest in poje ogromno! Torej je lačna user posted image  To mene bega... vedno imam pol slab občutek če jo pustim, da ne je, da če bi se bolj potrudila morda bi... Itak pa vidim kdaj res ne bo jedla in pika... Kaj vem morda pa tudi ona zdaj podaljšuje... Bom opazovala, ful hvala!

Men je to isto delal, pa sem ga pustila. Mislim mu daš za jest in on glavo stran obrača, pljuva, se dere in ne vem kaj vse. Pa je pojedel 20 ml pa sem ga pustila in mu tri ure nisem dala nič, pa je čez tri ure potem ful pojedel. OK mogoče slaba taktika, samo jaz sem mela mir on je jedel takrat ko je bil res lačen. Pa da ne boš mislila, takrat ko sem ga pri miru pustila in sem mislila ziher bo ponoči rompompom, ker bo lačen, je pa spal 12 ur v kosu. Zdaj ko sem ga pa silila, se je pa zbudil čist ob nečloveških urah ves lačen user posted image Kdo bi jih razumu user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 564
6.3.2009 19:22:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Joj, ravno zdajle sem razmišljala.

Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Mark bo verjetno šel, seveda, če bomo dobili. Če bi imela možnost ga ne bi dala, ampak sta obe babici ca. 100 km stran od nas, tako, da žal nimam nikogar drugega, da bi ga pazil user posted image  user posted image

Kako bo pa pri vas?

Lp, Marisha

Naš bo šel v jasli, kaj pa čmo. Ne vem kakorkoli vseeno se mi zdijo jasli najboljša izbira, bo imel vsaj nek urnik, pa družbo itd. Pri babicah bi bilo čisto preveč razvajanja, pa če ne bi hotel jest pač ne bi, bi dobil čokolado itd.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.3.2009 19:25:56   
jolly123
Jaz sem mela pa obiske danes. Sta prišli dve sodelavki, smo se res naklepetali po dolgem in počez. Mi je kar kriza ko slišim kaj vse se v službi dogaja, se spomnim kaka muka mi je bila delat. Mater so taki gnili časi, da človek sploh ne ve a bi službo menjal, drugače ziher bi jo, sem jo tudi imela namen. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.3.2009 19:31:23   
Marisha
Mi se tudi vsaj enkrat na teden slišimo ali mailamo s sodelavkami in sodelavcem user posted image , Jih prav pogrešam, ker smo res fajn kolektiv, je pa tudi pri nas kriza,... še dobro, da sem na porodniški user posted image  user posted image

Marisha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.3.2009 19:38:28   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Lp, Marisha

Naše na srečo ne bo treba dati,bova z našo mami pokombinirale službe in bo imela varstvo doma......še dobro, ne bo treba še to plačevatuser posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.3.2009 19:39:49   
ajetam@
joj tale vrtec mene še matra. ne vem a bi si vzela še eno leto frej ali pa bi šla že letos na faks. ne vem. delat verjetno ne bom šla ker bi rada faks končala.. ma ne vem kaj bom... user posted image

ja jolly meni se pa zdi tvoja taktika kul. jaz bi tut tko naredila... meni na srečo še ni to počel. jojjj trkam!!!

ena gre na žurko -  prav je tako!!!!
aprila pridejo neki mega dj-ji in sva se z mojim že zmenila da greva in pika. sam me malo skrbi kako bo potem naslednji dan, če bova celo noč žurala. pol bova ponoči prišlča domov, mali pa ob 7ih že pokonci. ufff to bo kriza. sam vseen je treba se mal znoret in plesat user posted image
tko da uživajjjjjjjj user posted image user posted image

no, no nikar ne jambraj da je frizura kratka. tok kot je kratka moja že ne more bit user posted image user posted image user posted image

evo pojedla jajčka z bučkam, malega nafutrala zdej pančka mami bo pa na kavču jedla sladkarije pol pa spat. jutri pa spet vozičkat user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.3.2009 19:40:23   
iraira
tolllllllk bo hitro minila ta porodniška da se nam še sanja ne. Samo poglejte svoje lupčke user posted image  kako rastejo pa vam bo jasnouser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.3.2009 19:42:48   
iraira
Jollyuser posted image user posted image user posted image  za tvojo taktiko pri hranjenju, drugič bom jaz tudi tako naredila če bo štrajkalauser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.3.2009 19:43:22   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

ena gre na žurko -  prav je tako!!!!
aprila pridejo neki mega dj-ji in sva se z mojim že zmenila da greva in pika. sam me malo skrbi kako bo potem naslednji dan, če bova celo noč žurala. pol bova ponoči prišlča domov, mali pa ob 7ih že pokonci. ufff to bo kriza. sam vseen je treba se mal znoret in plesat user posted image

user posted image user posted image Kaj šele moj, ki že ob petih straši okol, se mi prav ven ne da, ker vem da bom prišla ob dveh domov, ob treh ga bom hranila, ob petih bom pa že vstala user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.3.2009 19:46:28   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jollyuser posted image user posted image user posted image  za tvojo taktiko pri hranjenju, drugič bom jaz tudi tako naredila če bo štrajkalauser posted image

Hvala. Ni rečeno, da se bo pri vas obneslo, pri nas se je. Ma sej malo taktiziraš pa vidiš kaj gre skozi. Zdaj sem pogruntala, da če poje kašico in čez eno uro cirka dobi še malo mleka, da gre spat vsaj za eno uro pa pol user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.3.2009 19:59:33   
*talcy*
ajetam@ ... hvala za vspodbudne besede glede žura .... bom šla se mal znoret kaj pa čim naj si misli kdo kar hoče .....
vidva pa kar aprila žurat user posted image user posted image user posted image  res bo drugi dan malo zaspan ampak kaj bo en dan se že zdrži a ne? user posted image  

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.3.2009 20:00:52   
*talcy*
marisha....user posted image user posted image user posted image ti kar pojd pod škarje...moj možek mi je vedno pravila kako sem zanemarjena s frizuro ... speto v čop in to je to ..sem pop****** in se šla ostričuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?