Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 16:06:06
|
|
|
|
Dream
|
Midva sva bila tudi na dolgem sprehodu, pa je vmes postalo tako toplo, da sem se morala prit spreobleč. Da vam raje ne govorim, da je kar teklo iz mene, pa vsa sem bila sesuta. Joj, te pr kile!!! Pšemek za morje! Pa da se še js malo pohvalim: jutri greva z na koncert Oliverja Dragojevića, sem dobila karte Grem zavit darilo, ker gremo potem na en rojstni dan. Lovely meni je šele včeraj uspelo ugotovit, da Matic podaljšuje čas med obroki in verjetno bo to pomenilo tudi povečanje obroka. Danes poskušam, kako se bo izšlo, pa bomo videli ali sem prav ugotovila ali ne. Sedaj je imel 5 obrokov na dan.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 16:11:17
|
|
|
|
Dream
|
O, pa še novo stran mi je uspelo odpreti Uboga .100noga, če nas bo šla za nazaj brat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 16:36:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla midva sva pa danes jedla korenček in to proti pričakovanjem zelo zelo lepo, upamda tako ostane, zdaj čez vikend še korenčkem potem pa boma kuhala krompir za krompirjem pa cvetačo - jaz jo obožujem upam da bo isto. Noče pa danes nič spat pa še v vozičku se je nekaj bunil tako da sva hitro prišla domov sedaj pa se igra kako dolgo se pač bo potem pa še malo spat če ne bo zvečer preveč sitn. Kako dolgo pa morajo takšni mali dojenčki spat? Meni se zdi da vedno manj spi čeprav danes še mi ga je uspelo uspavat nazaj tako da je spravo skupaj po čudežu za 10 ur, drugače pa spi od desetih pa nekje okrog 4ih se zbudi se najema in potem potegne do pol osmih - osmih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 16:57:16
|
|
|
|
janja 27
|
čveke čvekaste meni je končno mal ratalo pridet pred računalnik sem danes naspidirana in imam razlog moja mala metka je spala od 21 h do 7 h brez bujenja BRAVO končno spet po dveh mesecih upam, da tko tud ostane - smajl - trkamnales zjutraj sem potem manco peljala v vrtec šla v špar po mal stvari in prišla domov pojedla zajtrk z pospravla osnovno po hiši in jo ob 10.30 mahnila na spehod po 14 dneh ej KOKL JE PASALLLOOOOOOO.....spet se nadihat mal zraka in malo hodit.....moja mala je pol poti gledala okoli potem pa je zaspala in spala v vozičku doma še dve uri tko da sem potleh umila in robo dala prat in obesla..evo vse zrihtano..sedaj sem šla še k tašči na kosilo..tam mal čvekala..sedaj sem doma metka mi spi manca pa danes poopldan preživlja z nono pikinik jaz verjetno res pridem sama ker ne vem če bo moj za srečlanje s folkom k ga ne pozna deci vsi so isti...sedaj pa ne vem če bom manco vzela s sabo ker dveh ne bom mogla sama pedenat ....socer pa ga mogoče še prepričam do takrat lovely - ti kr spihaj to jezo ven....tko je vsi smo ljudje mi smo danes jedli krompir in cvetačo - tudi to gre v ritko... pa še full je pojedla.....no tko jutri še cvetača potem pa brokoli..... dream bravo za oliverja sem ti fouš se vama priklopim...meni je on zakon mandek za dober dan.....boga tvoja zala in njeni zobki lakrneš - si se že kaj pomirila od šoka ej jaz še kr podoživljam tvojo zgodbo iraira če te ne bo na piknik te pridemo iskat in te privlečemo tja irma78 maš podobne kvadrate v hiši k jaz še kej...nl pametnega...sej itak je post dolllgggggggggg....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 17:25:48
|
|
|
|
Lovely
|
Dream, zanimivo. Ampak veš kaj mi je čudno. Da pa po teh parih minutah vojne začne jest in poje ogromno! Torej je lačna To mene bega... vedno imam pol slab občutek če jo pustim, da ne je, da če bi se bolj potrudila morda bi... Itak pa vidim kdaj res ne bo jedla in pika... Kaj vem morda pa tudi ona zdaj podaljšuje... Bom opazovala, ful hvala!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 17:30:21
|
|
|
|
iraira
|
Kaj pa če bi ji probala dat pol ure prej za jest kot običajno? Kaj pa če je preveč lačna pa se zato krega in noče jest-pri nas je bilo tako zdaj ji pa rajši malo prej dam preden je ful lačna ne vem, samo predlog Lovely
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 18:25:00
|
|
|
|
suzy124
|
Danes se pa vidi da je lepo vreme je tukaj kr malo zatišja Sma tudi midva bila na sprehodu , potem sma se še pa mal pri kolegici oglasla , mal na čvek in je bilo prav fino . Upam da bo sedaj čim več takšnih dni, da bomo lahko čim več časa zunaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 18:29:53
|
|
|
|
ajetam@
|
jest sem pa lačna pa se nikol ne spomnem nič zanimivega za jest. vedno ena in isto jem. grrr. kaj ve kaj jeste ? pol grem pa a kulinariko da bom kaj našla pa je toooook receptov da se spet ne morem odločit aja opažam da je že veliko malčkov kar lepo spalo, potem pa je prišlo obdobje ko so kar nehali. no vidim da sta zdej že dva malčka lepo spala tko da upam da se spet vrnemo v obdobje ko smo lepo spali
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 18:52:14
|
|
|
|
Marisha
|
Joj, ajetem@ midva z sva se zdajle tolk nabasala, da mi je zdaj kar slabo . Jedla sva pa ene full dobre dimljene klobase . Zdaj jih pa spet nekaj časa ne bom, ker sem se preveč najedla in jih imam za nekaj časa dost. Meni se takšne stvari hitro uprejo. Nikoli se mi pa ne upre sladoled, tega sem pa zmožna pojesti na tone. Imam v službi šefico, ki je ista kot jaz, tako, da je potem v najini pisarni vedno sladoled na sporedu ali pa čokolada Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:02:09
|
|
|
|
Marisha
|
Joj, ravno zdajle sem razmišljala. Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Mark bo verjetno šel, seveda, če bomo dobili. Če bi imela možnost ga ne bi dala, ampak sta obe babici ca. 100 km stran od nas, tako, da žal nimam nikogar drugega, da bi ga pazil Kako bo pa pri vas? Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:05:12
|
|
|
|
*talcy*
|
OJLAAAAA PUNCE ....sem vam prišla samo sporočit da je moja frizura KKRRATKKA!!!!!!!! Jjoj ko je čudno met kratko čupo ko sm pa imela takooooo dolge ..... zdaj pa grem počasi se štimat ker grem v Vertigo(diskoteka) je Cetinski če ga katera posluša?! no lohk se mal čudno sliši sam moram mal možgančke na off dat.... malo mi je težko zaradi ma če pomislim saj itak bo spal .... tato ga bo pa čuval tako da bo v dobrih rokah
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:11:28
|
|
|
|
Marisha
|
*talcy* tudi jaz sem se odločila, da grem na "remont" glave . Tudio jaz imam precej dolge lase in sem se odločila, da se bom čist na kratko postrigla, ker mam že dost tega, da imam non stop samo spete lase. Pa uživaj na koncertu !! Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:13:46
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira jolly jaz ji korenček ali pa cvetačo z aptamilom zmiksam in fullll rada je.probaj če še nisi Sem tudi to že sprobala pa je isto bljak, edino če sadje zraven umešam potem poje vse in to v neomejenih količinah
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:19:40
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Dream, zanimivo. Ampak veš kaj mi je čudno. Da pa po teh parih minutah vojne začne jest in poje ogromno! Torej je lačna To mene bega... vedno imam pol slab občutek če jo pustim, da ne je, da če bi se bolj potrudila morda bi... Itak pa vidim kdaj res ne bo jedla in pika... Kaj vem morda pa tudi ona zdaj podaljšuje... Bom opazovala, ful hvala! Men je to isto delal, pa sem ga pustila. Mislim mu daš za jest in on glavo stran obrača, pljuva, se dere in ne vem kaj vse. Pa je pojedel 20 ml pa sem ga pustila in mu tri ure nisem dala nič, pa je čez tri ure potem ful pojedel. OK mogoče slaba taktika, samo jaz sem mela mir on je jedel takrat ko je bil res lačen. Pa da ne boš mislila, takrat ko sem ga pri miru pustila in sem mislila ziher bo ponoči rompompom, ker bo lačen, je pa spal 12 ur v kosu. Zdaj ko sem ga pa silila, se je pa zbudil čist ob nečloveških urah ves lačen Kdo bi jih razumu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:22:07
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Joj, ravno zdajle sem razmišljala. Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Mark bo verjetno šel, seveda, če bomo dobili. Če bi imela možnost ga ne bi dala, ampak sta obe babici ca. 100 km stran od nas, tako, da žal nimam nikogar drugega, da bi ga pazil Kako bo pa pri vas? Lp, Marisha Naš bo šel v jasli, kaj pa čmo. Ne vem kakorkoli vseeno se mi zdijo jasli najboljša izbira, bo imel vsaj nek urnik, pa družbo itd. Pri babicah bi bilo čisto preveč razvajanja, pa če ne bi hotel jest pač ne bi, bi dobil čokolado itd.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:25:56
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem mela pa obiske danes. Sta prišli dve sodelavki, smo se res naklepetali po dolgem in počez. Mi je kar kriza ko slišim kaj vse se v službi dogaja, se spomnim kaka muka mi je bila delat. Mater so taki gnili časi, da človek sploh ne ve a bi službo menjal, drugače ziher bi jo, sem jo tudi imela namen.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:31:23
|
|
|
|
Marisha
|
Mi se tudi vsaj enkrat na teden slišimo ali mailamo s sodelavkami in sodelavcem , Jih prav pogrešam, ker smo res fajn kolektiv, je pa tudi pri nas kriza,... še dobro, da sem na porodniški Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:38:28
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Lp, Marisha Naše na srečo ne bo treba dati,bova z našo mami pokombinirale službe in bo imela varstvo doma......še dobro, ne bo treba še to plačevat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:39:49
|
|
|
|
ajetam@
|
joj tale vrtec mene še matra. ne vem a bi si vzela še eno leto frej ali pa bi šla že letos na faks. ne vem. delat verjetno ne bom šla ker bi rada faks končala.. ma ne vem kaj bom... ja jolly meni se pa zdi tvoja taktika kul. jaz bi tut tko naredila... meni na srečo še ni to počel. jojjj trkam!!! ena gre na žurko - prav je tako!!!! aprila pridejo neki mega dj-ji in sva se z mojim že zmenila da greva in pika. sam me malo skrbi kako bo potem naslednji dan, če bova celo noč žurala. pol bova ponoči prišlča domov, mali pa ob 7ih že pokonci. ufff to bo kriza. sam vseen je treba se mal znoret in plesat tko da uživajjjjjjjj no, no nikar ne jambraj da je frizura kratka. tok kot je kratka moja že ne more bit evo pojedla jajčka z bučkam, malega nafutrala zdej pančka mami bo pa na kavču jedla sladkarije pol pa spat. jutri pa spet vozičkat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:40:23
|
|
|
|
iraira
|
tolllllllk bo hitro minila ta porodniška da se nam še sanja ne. Samo poglejte svoje lupčke kako rastejo pa vam bo jasno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:42:48
|
|
|
|
iraira
|
Jolly za tvojo taktiko pri hranjenju, drugič bom jaz tudi tako naredila če bo štrajkala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:43:22
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ ena gre na žurko - prav je tako!!!! aprila pridejo neki mega dj-ji in sva se z mojim že zmenila da greva in pika. sam me malo skrbi kako bo potem naslednji dan, če bova celo noč žurala. pol bova ponoči prišlča domov, mali pa ob 7ih že pokonci. ufff to bo kriza. sam vseen je treba se mal znoret in plesat Kaj šele moj, ki že ob petih straši okol, se mi prav ven ne da, ker vem da bom prišla ob dveh domov, ob treh ga bom hranila, ob petih bom pa že vstala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:46:28
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly za tvojo taktiko pri hranjenju, drugič bom jaz tudi tako naredila če bo štrajkala Hvala. Ni rečeno, da se bo pri vas obneslo, pri nas se je. Ma sej malo taktiziraš pa vidiš kaj gre skozi. Zdaj sem pogruntala, da če poje kašico in čez eno uro cirka dobi še malo mleka, da gre spat vsaj za eno uro pa pol
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 19:59:33
|
|
|
|
*talcy*
|
ajetam@ ... hvala za vspodbudne besede glede žura .... bom šla se mal znoret kaj pa čim naj si misli kdo kar hoče ..... vidva pa kar aprila žurat res bo drugi dan malo zaspan ampak kaj bo en dan se že zdrži a ne?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 20:00:52
|
|
|
|
*talcy*
|
marisha.... ti kar pojd pod škarje...moj možek mi je vedno pravila kako sem zanemarjena s frizuro ... speto v čop in to je to ..sem pop****** in se šla ostrič
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?