timnala
|
Jutro! Evo..ati v sluzbi, mali je zaspanckal nazaj, jst pa ze po netu skacem Vceraj nas je slo pa 5 kolegic zvecer na pijaco in cvek o vsem - one ze imajo to od prej (kao zadnji ponedeljek v mesecu), k ze majo otrocicke, jst pa parkrat nisem imela casa, vceri smo se pa dobile, k je bil 8. marec. Pa je blo osvezujoce mal o otrocickih (hm..sm bla vesela, da je sele 5 mesecev star , kaj potem vecji ne pogruntajo), mal o partnerjih, mal o vsem..lustno! .stonoga, jst bi bla pa srecna, ce bi prespal celo noc (sicer dans je bil ful priden, je jedel okol 10h pa okol 1h pa okol 4h in potem okol 7h, tak da je blo super), namrec pri joskih nimam problemov, ce potegne (sploh ne vem kaj to pomeni, da mleko tisci..ocitno mam tak velike, da se razporedi ). Zobar..auauaa..tud jst se ga bojim kot kriza..mam pa sreco, da mam v redu zobe in da hodim od 6. razreda OS samo na kontrole pa se to ko se spomnim..na ene 4 leta Sam zdej bo pa treba it..me neki skeli vsake tolko casa pa obcutljivi so mi postali..se hecam, da mi je tamal z dojenjem ves kalcij ven potegnu Muceniki..mi2 z sva pa atiju dala ze zjutraj kolesarski dres pa cokolado pa slikco v okvirju, kjer je slikan z in naso . in zivali..hm..sama tud ne pustim, da bi bla Nacek in Misa sama v sobi (je sicer tecno, ker je treba kar naprej cekirat pa vcasih mal odganjat muco stran..ceprav je imela fazo zanimanja za in ko je mali migal, je mislila, da se bo kr igral z njo, zdej pa HB ne..), sam po drugi strani sm pa vesela, da bo detece odrascalo z zivalco. To nikakor ne more skodit - prednost je, da je potem manj alergij, predvsem pa to, da bo znal imeti rad zivali in ceniti druga ziva bitja. Namrec otroci s kmetij skoraj nimajo astme, ker so skoz v stiku s prahom in dlako itd... Kakorkoli, stik in zivali lahko prinese samo lepse otrostvo in cut za drugacne od nas, v kolikor seveda pazimo, da ne pride do kaksne nesrece.. papa, timnala