Lucka1
|
ja, ob 7h smo imeli ... se je pa zbudil, kot sem že napisala ob 4:30....no comment je rekla vse bp ....no, že prvič je tako rekla, ampak ni bila čist zihr ...ne, prvič je rekla, da naj bi bil blag ekstenzijski vzorec. Danes pa super, samo najprej je samo njo gledal in sploh ni hotel sodelovat - klasika - nobena igrača, ropotuljica, nič....samo njeni lasje . No, sem v ta namen prinesla k sreči enga njegovga kužija s sabo, pa je potem ko nor vlekel, grabil, kamorkoli ga je dala, preprijemal in vse. Nogice si je tlačil v usta, tako da glede tega vse bp - . Še obrnil se je skor, tako da je rekla, da se bo v naslednjih dneh začel obračati, zato naj pazim, da ga več kje ne pustim. Sem pa vprašala ravno za sedenje - pa je rekla, naj še počakam s posedanjem ,da pa lahko tako bočno z eno spodvito nogico - ti verjetno veš, kaj mislim - se igramo in počasi naj mu roko podstavim, da vidi, da se lahko upre. In pa v naročju, pri mizi, če je na eni nogi, da mu ramenski obroč malo zarotiram, da je hrbtenica ravna in ne vleknjena....hm...tole verjento vse skup ni čisto nič razumljivo - lahko v torek pokažem v areni Pa je res fina, ker je rekla, da se lahko pridemo še pokazat....OČITNO NIMAJO DELA??
|