Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:20:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Naklo...prvo selo iz Kranja ven . Katera smer pri krožnem k prideš z avtoceste, desno proti jezerskem, skozi kranj, al škofja loka levo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:20:36
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira O Irma78 a ti si tudi tukaj, sem mislila da sva same z gogabojan . Sem malo vmes izginila, ker imam že več kot mesec dni slabo vest, da nisem v Nikove knjigice, ki mu jih vsako soboto kupujem, nobenega posvetila napisala, pa še dojenčkov album sem morala izpolnit, pa vaju nisem sledila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:21:23
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Naklo...prvo selo iz Kranja ven . Katera smer pri krožnem k prideš z avtoceste, desno proti jezerskem, skozi kranj, al škofja loka levo Ti se kar naprej še pelji po avtocesti, ti ni treba tam ven...imaš izvoz Naklo smo pomembni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:21:25
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan, kam pa greš v LJ? Če greš v center in če ne bo dež padal, se lahko dobimo na kakšnem kofetu. Sem namreč še vedno brez avta, v center pa lahko pridem peš. Pravzaprav ne grem v center. Se ga na veliko izogibam, ker je non stop gužva tam. Grem pa v BC. Sam nevem al bi šla na rudniku (tam bi bila bližje tebi, pa bi lahko dobile se na drinku) al pa v BTC. Bom pa itak morala vreme počakati kakšno bo. No, če bo šla na Rudnik javi (najbolje da me zvrcneš ali pa SMS pošlješ - mene ponavadi dopoldne ni na RR), pa če ne bo lih full padalo, pa prideva do Supernove in greva na kofi. No ok se slišimo jutri. Oz. ti zvrcnem. Sam če bo dež, bom raj očeta prosila, da gre.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:22:15
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira O Irma78 a ti si tudi tukaj, sem mislila da sva same z gogabojan . Sem malo vmes izginila, ker imam že več kot mesec dni slabo vest, da nisem v Nikove knjigice, ki mu jih vsako soboto kupujem, nobenega posvetila napisala, pa še dojenčkov album sem morala izpolnit, pa vaju nisem sledila. Oooooo lepo tole s knjigicami in posvetili, lep spomin bo imel
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:22:18
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Naklo...prvo selo iz Kranja ven . Katera smer pri krožnem k prideš z avtoceste, desno proti jezerskem, skozi kranj, al škofja loka levo Ti se kar naprej še pelji po avtocesti, ti ni treba tam ven...imaš izvoz Naklo smo pomembni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:22:35
|
|
|
|
irma78
|
Aja, iraira za novo zvezdico. Meni pa še kar nekaj postov manjka do nove - ampak, kot vidiš pridno delam na tem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:23:38
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Aja, iraira za novo zvezdico. Meni pa še kar nekaj postov manjka do nove - ampak, kot vidiš pridno delam na tem. Hvala, hvala.... bo hitro, jaz sploh nisem porajtala kdaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:27:00
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira O Irma78 a ti si tudi tukaj, sem mislila da sva same z gogabojan . Sem malo vmes izginila, ker imam že več kot mesec dni slabo vest, da nisem v Nikove knjigice, ki mu jih vsako soboto kupujem, nobenega posvetila napisala, pa še dojenčkov album sem morala izpolnit, pa vaju nisem sledila. Oooooo lepo tole s knjigicami in posvetili, lep spomin bo imel To delam zato, ker meni točno to manjka - nimam nič takega od moje pokojne mami. Imam pa ena pisma, ki sta si jih mojadva pisala, ko je šel moj fotr pri mojih dveh letih v vojsko v BG in sta si vsakodnevno dopisovala - v njih sem tudi prebrala, kaj vse sem počela, kakšne neumnosti izganjala,... Zanimivo za brat, čeprav včasih tudi žalostno, ker sta imela že takrat veliko nesoglasij, no pri mojih 6 letih sta se pa ločila. Kakorkoli, še vedno jih hranim za lep spomin. Sem pa našla ta pisma letos poleti na podstrehi, ki sva jo z mojim pospravljala, da sva lahko vanjo znosila stvari iz zdajšnje Nikove sobice.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:29:24
|
|
|
|
irma78
|
Nič bejbi, meni že malo oči skupaj vleče, pa tudi Niki se nekaj vmes oglaša, tako da vaju počasi zapuščam. Goga, ti pa res kar zvrcni, če boš šla kaj v moj konec. Ko pa dobim avto (upam, da še letos ), pa se lahko tudi jaz kaj zapeljem v Vrhniško smer.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:31:11
|
|
|
|
iraira
|
Nočko irma lepo spite
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:33:43
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Nočko irma lepo spite Mah itak bova sama z . Moj že drnjoha v dnevni, pa ga ne mislim budit, da bi šel k nama v spalnico, psa sta tudi vsak na svojem koncu kuhinje že čisto v komi, tako da sem samo še jaz med živimi. Tudi jaz vam želim lepo, mirno in čim daljšo noč!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:34:11
|
|
|
|
gogabojan
|
Nočka. Lepo pančite.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:39:27
|
|
|
|
iraira
|
No pa lahko noč gogabojan, zjutraj se tipkamo če ne bom preveč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:41:15
|
|
|
|
gogabojan
|
.......
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 3.4.2009 0:53:08 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 7:09:52
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Naša noč je bila v redu. Samo mami ni nič spala, ker je oče takoooo smrčal, da je za pop........ Dežek ne pada, sončka ni. Sam da dežek ne pada pa bo vse ok. Želim vam prijetno dopoldne. Aja glava me takooooooooooooooooo boli. Že med spanjem sem čutila da me boli (kolikor sem pač spala).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 7:49:46
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 k ste debatitale od oktobrk nas je kr nekaj tule z različnimi letnicami evo jaz sem najstarejša janja27 - 77 valla - 79 gogabojan - 80 mater ma sem res stara in še polna sivih las ja, evo še ena 1977 - jaz :) pa še ena- a smo res najstareješ? Se sploh ne počutim Punce za tolažbo - jaz sem 1976 ja, to pa je res veeeeelika razlika
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 7:50:50
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek aha, jaz se ju3 pridružim hujšanju....danes ne, ker trenutno pospravljam banano z nutello kaka kombinacija pa je to? nisem še slišala - a je dobro? verjetno sladko sladko....jaz sem bolj za kislo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 7:54:02
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....????? Kje so kaj seznami???? Jaz ponavadi hodim kaj kukat...zdaj pa jih že kar dolgo ni..? Še malo pa 200..Po moje jutri,100% sam opazka - pri nas občina ne da nič nikoli nič....nobenih paketov, denarja, niti letakov ali obvestil , tako da nikar o denarju....razen če jaz nič ne vem - kaj pravite LJUBLJANČANKE - je kje karkoli za nas mamice z dojenčki?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 7:54:31
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce neverjetno žalostna zgodba. Poznate umor v medvodah, ko je blaž ubil starše?? No od njegovega brata žena je bila takrat noseča. Rodila je na dan umora!!!!!!!!!!!! To je bilo septembra. Danes ponoči pa mu je umrla. Menda ne najdejo razloga, bila je kolikortoliko zdrava. Naj bi bil srček. Bila je stara le šest mesecev. Pri njemu dela moj dragi. Mi je to moj dragi povedu. Je reku da je hotel povedati unmu k jih pelje, naj ga odpelje domov, da objame in poljubčka oba sinova. MADONA, jih jaz na videz poznam, parkrat besede zamenjali, srce pa se mi para. Pa na jok mi gre. Punce, danes posvetite svojim in nato vsak dan še bolj kot ponavadi svojo ljubezen, kajti nikoli ne veš. Jaz sem se že fullll pocartala s svojima dvema angelčkoma. Joj,joj, kako hudo mi je za njih joj,joj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 8:00:58
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Mene pa zanima,ali so v vaših občinah kaj pozorni do mamic in dojenčkov??Karkoli?Razen denarja seveda,ki ga vsepovsod dobite več kot pri nas.Ali kako društvo....????? Kje so kaj seznami???? Jaz ponavadi hodim kaj kukat...zdaj pa jih že kar dolgo ni..? Še malo pa 200..Po moje jutri,100% Kako to misliš pozorni? Drugače pa v naši občini mi tudi denarja nismo dobili Vsaka občina bi mogla dati denar za novorojenčka, samo vlogo je treba oddati. Mi smo dobili 25.marca za materinski dan- 250€ ne vem če je res tako.....meni so rekli, da LJ ne da nič?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 8:05:20
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro punce. Naša noč je bila v redu. Samo mami ni nič spala, ker je oče takoooo smrčal, da je za pop........ Dežek ne pada, sončka ni. Sam da dežek ne pada pa bo vse ok. Želim vam prijetno dopoldne. Aja glava me takooooooooooooooooo boli. Že med spanjem sem čutila da me boli (kolikor sem pač spala). Probaj svojemu možu kupiti uno, ki se da na nos, proti smrčanju oz. za lažje dihanje.....Baje da pomaga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 8:13:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 8:14:46
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce neverjetno žalostna zgodba. Poznate umor v medvodah, ko je blaž ubil starše?? No od njegovega brata žena je bila takrat noseča. Rodila je na dan umora!!!!!!!!!!!! To je bilo septembra. Danes ponoči pa mu je umrla. Menda ne najdejo razloga, bila je kolikortoliko zdrava. Naj bi bil srček. Bila je stara le šest mesecev. Pri njemu dela moj dragi. Mi je to moj dragi povedu. Je reku da je hotel povedati unmu k jih pelje, naj ga odpelje domov, da objame in poljubčka oba sinova. MADONA, jih jaz na videz poznam, parkrat besede zamenjali, srce pa se mi para. Pa na jok mi gre. Punce, danes posvetite svojim in nato vsak dan še bolj kot ponavadi svojo ljubezen, kajti nikoli ne veš. Jaz sem se že fullll pocartala s svojima dvema angelčkoma. Joj,joj, kako hudo mi je za njih joj,joj Joj, jaz nisem slišala za to, ampak res hudo. A kar tako je umrla, nič ni bila bolana, ali kaj? joj res, ko izveš kaj takega te srce zaboli in takoj pomisliš na svoje otročičke.... Ja radi jih imejte še bolj in cerklajte jih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 8:20:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?