|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.4.2009 9:19:10   
Lovely
Lučka, ha ha, jaz sem ista ko se mi sfuzla, ful se smejim in res zgledam nažgana user posted image
Ma super, da je vse bp z Valom, boš pokazala kako za čičat user posted image

Kak je plan danes? Jaz bom verjetno likala (če bo madam pustila, zdaj spi) in komaj čakala, da pride moži domov. Ker grem danes ven, na žur za 30 rd od ene najboljših prijateljic user posted image  Sem šla včeraj v shopping in Lankerš res nimajo nič nikjer. Sem pol v Zari kupila en top - tista varianta k je gor širok (ala 80-ta stil) pa pri bokih ozek, bom imela na kavbojke in štikle in bo to to... Sam popoldne moram še k frizerki k mi ni zneslo prej. Da ne govorim o darilu... točno vem kaj in kje pa ni cajta, tako da bo šla dans mami. Vse v zadnjem trenutku ej.
Za krst pa tudi štala. Nič od nič nikjer. Meni očitno najnovejši trendi ne sedejo. Bom šla v SOliver in si kupila eno klasiko. Nimam kaj.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.4.2009 9:21:19   
Lovely
Oooooooooooooooooo, poglej poglej, nova stran user posted image

Jolly, sem mojim dala včer zvečer nova navodila, če ne dobiš poročaj, da jim izprašim riti user posted image  Sej bosta zrihtala, boš videla. A je on slučajno član sindikata? Če ni kar naj gre, ima pravno varstvo zastonj če bo slučajno kaka štala.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.4.2009 9:22:04   
Lovely
Ja pa spet moji monologi. Mislim ajd čao

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.4.2009 9:26:29   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lučka, ha ha, jaz sem ista ko se mi sfuzla, ful se smejim in res zgledam nažgana user posted image
Ma super, da je vse bp z Valom, boš pokazala kako za čičat user posted image

Kak je plan danes? Jaz bom verjetno likala (če bo madam pustila, zdaj spi) in komaj čakala, da pride moži domov. Ker grem danes ven, na žur za 30 rd od ene najboljših prijateljic user posted image  Sem šla včeraj v shopping in Lankerš res nimajo nič nikjer. Sem pol v Zari kupila en top - tista varianta k je gor širok (ala 80-ta stil) pa pri bokih ozek, bom imela na kavbojke in štikle in bo to to... Sam popoldne moram še k frizerki k mi ni zneslo prej. Da ne govorim o darilu... točno vem kaj in kje pa ni cajta, tako da bo šla dans mami. Vse v zadnjem trenutku ej.
Za krst pa tudi štala. Nič od nič nikjer. Meni očitno najnovejši trendi ne sedejo. Bom šla v SOliver in si kupila eno klasiko. Nimam kaj.

ja, klasika VEDNO vžge - vsaj ne moreš falit - o današnjih trendih pa no comment - skoraj karkoli navleči nase, čimbolj naj barve NE pašejo skupaj in materiali čimbolj različni - pa boš po zadnji modi user posted image user posted image user posted image

danes UPAM, da preživim glede na to, da moj dan že traja 5 ur...pospravljanje je v igri - sesanje,brisanje tal, kopalnica in WC.....kuhinja.....ker jutri nas ni - gremo zjutraj najprej na obisk h kolegom v LAŠKO, potem pa nadaljujemo naprej od maribora, ker en stric praznuje 80 let in se dobimo ob 14h....kdaj bomo nazaj doma raje ne razmišljam....mi je pa zdaj padlo na pamet, da sploh ne govorim o tem, koliko ljudi si bo izmenjalo user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image
a ve kaj komplicirate s tem?
Pri nas ni bilo priložnosti, saj nas je bilo največ skup kakih 5-10, od tega se polovica ni vtikovala v user posted image , nekateri itak niso za stvar. Ampak tam bomo v gostilni....folk od povsod....ne vem no....mah bom videla jutri, samo nimam občutka, koliko so ljudje kaj čisti in če ga bo res vsak hotel mečkat in metat naokoli....user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.4.2009 9:27:26   
Lucka1

Oooooooooooooooooo, poglej poglej, nova stran user posted image

Jolly, sem mojim dala včer zvečer nova navodila, če ne dobiš poročaj, da jim izprašim riti user posted image  Sej bosta zrihtala, boš videla. A je on slučajno član sindikata? Če ni kar naj gre, ima pravno varstvo zastonj če bo slučajno kaka štala.

a ste v isti firmi??

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.4.2009 9:27:50   
Lucka1

Ja pa spet moji monologi. Mislim ajd čao

he,he, tokrat imava vsaj dvogovor lovely....niso čisti monologi

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.4.2009 9:28:55   
Lucka1
mislim punce, da bo danes padla stran 200.....upam vsaj, ker če vas pridem pogledat potem po koncu vikenda, kot običajno 1xv nedeljo, vas ne najdem več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.4.2009 9:31:20   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro

... to je to.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo se danes zbudili ob 4:30.....pa ker smo šli potem se pokazat v RA, sploh nisem več spala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
verjetno se mi bo strgalo do večera - jaz ko sem neprespana sem potem zvečer kot bi bila pijana in se dostikrat sama sebi smejem in se zabavam...pravi mož, da nobenega ne rabim - tko se mi res malo vtrga, vse mi je smešno. no, komaj čakam večer, čeprav sem dnes sredi noči (torej ob 4:30) preklinjala ko hudič user posted image

user posted image

jaz sem pa tooolk zaspana, sploh ne pridem k sebi, pa sem spala od pol enajstih do pol osmih. Bom šla z Neli spat- če bo uspelo

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
3.4.2009 9:34:01   
Lovely
Ej, Lučka, jaz enostavno ne pustim več, da se jo po rokah podaja sem in tja. Res, pa naj mi zamerijo. Jaz rečem, da ni dobro zanjo, ker se še razvija ipd in potem kao štekajo. Lahko se pa igrajo z njo če je pri meni ali možu ali pa če se valja kje po tleh, jaz kar dekico s sabo vzamem in jo dam na kako tako površino kjer se lahko igra. Tam se pa lahko igrajo z njo. Pa lupčke tudi ne dovolim, da se jo tam cmoka vsepoprek. Rečem, da ne mara tega.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.4.2009 9:35:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

hvala za skrb glede rithe ...mah sej ne vem če je kej boljše, sma po mojem bo treba kr nekej dni , da tole poštimamo, ker tok rdeča, da je že rumena zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne znam razližit, kot bi bla "zažgana" user posted image user posted image ne vem no, videt sploh ni lepo, smao ko jo umivam, nč ne joka, tko da ne vem al jo kej boli, peče ...

Pikica lej jaz grem jutri v LJ dopoldne, pa če boš še ti šla, mi povej, bom vzela kremo s seboj. Ti povem, da bo že naslednji dan mela super. Naš je imel celo hrastice, bil je res bogi.

Danes j eže boljše!!! Goga, sje ni problem, da bi jaz ne mogla it v lekarno in kupit, samo iz izkušenj vem, da je najslabše vsak dan z drugo kremo, ker se učinek sploh ne mor epokazat, zato sme kupila lekarniško hladilno mazilo (ker mi ga je zmanjkalo), sem vmes mazalo z Bubchen , Bepantens em pa imela doma no in danes je DOSTI obljše, HVALA VSEENO!

Zdej bom pa kr zaključla za dane,s mam moželka doma, si je za naju vzel dopust, tko da bomo izkoristili dna, da smo skupaj in vas bom brala zvečer, jutri, v nedeljo ...že kdaj ;) zdaj je na prvem mestu moja družinicauser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.4.2009 9:35:58   
Lovely
Lučka, ne ne, Jolly bodo moji poslali en mušter po mailu k če se jaz priklopim na mrežo do mojih dokumetov mi bo ene 3000 mailov v Inbox poslalo user posted image  Če pa ne bodo jim bom pa user posted image user posted image user posted image  pa se bom pač priklopla.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.4.2009 9:36:32   
Pšemek

danes UPAM, da preživim glede na to, da moj dan že traja 5 ur...pospravljanje je v igri - sesanje,brisanje tal, kopalnica in WC.....kuhinja.....ker jutri nas ni - gremo zjutraj najprej na obisk h kolegom v LAŠKO, potem pa nadaljujemo naprej od maribora, ker en stric praznuje 80 let in se dobimo ob 14h....kdaj bomo nazaj doma raje ne razmišljam....mi je pa zdaj padlo na pamet, da sploh ne govorim o tem, koliko ljudi si bo izmenjalo user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas ni bilo priložnosti, saj nas je bilo največ skup kakih 5-10, od tega se polovica ni vtikovala v user posted image , nekateri itak niso za stvar. Ampak tam bomo v gostilni....folk od povsod....ne vem no....mah bom videla jutri, samo nimam občutka, koliko so ljudje kaj čisti in če ga bo res vsak hotel mečkat in metat naokoli....user posted image user posted image

Joj, meme tudi nekaj podobnega čaka konec meseca v Murski Soboti. Bo tast tam naredil žurko za 60 let. Pa bo ziher 30 ljudi in več tam. Če samo pomislim na to, me je kar groza. Mene sama čistoča ne skrbi toliko. So vi tako ali drugače imeli opravka in ga še imajo z majhnimi otroci. Ampak ko je tukaj, doma naredil ta prvo žurko je bilo 15 ljudi, pa kakor praviš, se niso vsi vtikali v user posted image , pa je bila zaradi tega čist nervozna, jaz ba z njo oz. še bolj kot ona. Se bojim, da bo spet isto. Ali pa še huje, ker ne bom na "domačem terenu". Tle sva se pobrali in šli gor, tam pa res ne vem, kako bo user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
3.4.2009 9:37:00   
Lovely
Inya se je zbudila, grem.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
3.4.2009 9:38:51   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Zdej bom pa kr zaključla za dane,s mam moželka doma, si je za naju vzel dopust, tko da bomo izkoristili dna, da smo skupaj in vas bom brala zvečer, jutri, v nedeljo ...že kdaj ;) zdaj je na prvem mestu moja družinicauser posted image

Tako se govori user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
3.4.2009 9:41:11   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Joj, meme tudi nekaj podobnega čaka konec meseca v Murski Soboti. Bo tast tam naredil žurko za 60 let. Pa bo ziher 30 ljudi in več tam. Če samo pomislim na to, me je kar groza. Mene sama čistoča ne skrbi toliko. So vi tako ali drugače imeli opravka in ga še imajo z majhnimi otroci. Ampak ko je tukaj, doma naredil ta prvo žurko je bilo 15 ljudi, pa kakor praviš, se niso vsi vtikali v user posted image , pa je bila zaradi tega čist nervozna, jaz ba z njo oz. še bolj kot ona. Se bojim, da bo spet isto. Ali pa še huje, ker ne bom na "domačem terenu". Tle sva se pobrali in šli gor, tam pa res ne vem, kako bo user posted image

Ja in mene tudi. Imasta pa stric in teta 40 in 50. Skupaj praznujeta na moj rojstni dan 18.Aprila in bo nekaj več kot 90 ljudi. Večinoma moja žlahta tako da svojega otroka pomoje ne bom videla cel večer.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.4.2009 9:42:39   
laknerš
Pikicastonoga uživajte!!! Pa saj veš, danes lahko jeva user posted image user posted image user posted image . Moj današnji zajtrk sta bili dve banani.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.4.2009 9:43:04   
Pšemek
Jaz bom pa mal krpo v roke vzela, čeprav se je Nejka odločila, da bo danes izpustila dopoldanski počitek. In točno to je bilo tudi prejšnji teden, ko sem se jaz namenila pospravljati. Prejšnji teden je potem bila kar pridna in se sama zabavala, potem pa je končno zaspala. Upam, da bo danes tudi tako! Zdele se sama zabava na tleh s svojimi igračkami.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
3.4.2009 9:59:43   
M_mojca
Punce, jst vas ne folgam brat....se trudim pa ne gre...bom poskusla tokom dneva mal za nazaj prebrat - SPET...lol user posted image   pa napišem kej...papauser posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.4.2009 10:40:05   
Pšemek
Jaz pa danes Jolly pogrešam! Se ni še nič oglasila. Sem se spomnila nate Jolly zaradi M_mojce. Ker vem, da je ona res pridna in ima skoraj končano diplomsko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Midve pa kar neki odlašava pa zabušavava, nad Dream sem pa že skorej obupala, ker še začeti noče! Tale a na tipkovnici se mi zdi bolj kot izgovor, pa da je ta drugi računalnik počasen. Sej za Word ne rabiš ne vem kako zmogljivega računalnika user posted image .
Jaz sem se včerej spet mal spravila k diplomski, sem direktorci poslala vprašalnik v kontrolo. Zdej pa čakam na njen odgovor s pripombami. Za naslednji teden sem pa že s user posted image  zmenjena, da grem v knjižnico. Bomo šli kar vsi trije, če bo lepo vreme, onadva bosta ta čas, ko bom jaz v knjižnici, mal okol vozičkala.

(Evripid)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.4.2009 10:42:14   
Pšemek
Meni je Nejka končno zaspala, jaz sem pa ta čas, ko se je ona zabavala že ves prah pobrisala. Zdej pa samo še sesalec zalavfam, pa bo dovolj za danes. Upam, da je ne bom zbudila s tem. Ponavadi je kar pridna in spančka kljub sesalcu.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
3.4.2009 10:59:10   
jolly123
Evo mi smo že navsezgodi čist leteči. Sva šla z mojim k njegovemu delodajalcu neki zrihtat, patronažna je bila tuki baje jo moram čez dva meseca poklicat, da nama bo povedala, če lahko jeva jogurte in meso user posted image  user posted image Mislim kr neki no.
Zdej grem pa neki jest ker sem čist prestradana user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
3.4.2009 11:01:06   
jolly123

Lučka, ne ne, Jolly bodo moji poslali en mušter po mailu k če se jaz priklopim na mrežo do mojih dokumetov mi bo ene 3000 mailov v Inbox poslalo user posted image  Če pa ne bodo jim bom pa user posted image user posted image user posted image  pa se bom pač priklopla.

Lovely sem ti potem mail poslala, da sem dobila. Sem se spomnila da je ena iz našega društva tud vodja kadrovske in sem jo buzerirala že ob 7-ih zjutri user posted image
Ej hvala ti vseeno!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.4.2009 11:02:20   
jolly123

Meni je Nejka končno zaspala, jaz sem pa ta čas, ko se je ona zabavala že ves prah pobrisala. Zdej pa samo še sesalec zalavfam, pa bo dovolj za danes. Upam, da je ne bom zbudila s tem. Ponavadi je kar pridna in spančka kljub sesalcu.

Mater pri našem še bu ne smeš rečt ko on spi kaj šele da bi sesalec prižgala user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.4.2009 11:05:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mater pri našem še bu ne smeš rečt ko on spi kaj šele da bi sesalec prižgala user posted image

ja, našega sesalec tudi ne moti...pravzaprav ko spi, ga nič ne moti - jaz vcasih v njegovo soba skocim kaj iskat - odpiram, zapiram vrata, pa nič.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.4.2009 11:06:31   
Lucka1
punce - peeeeeeeeeeeeeeetek je, če slučajno še katera ni pogruntala....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?