Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:07:10
|
|
|
|
Lucka1
|
tako, je koncno zaspal, jaz pa šibam po krpo in pucat prej začnem prej bo konec
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:07:52
|
|
|
|
Lucka1
|
uf, pa še nova stran je - še enih 10, pa smo na tretjem delu, ne? dejmo.....pridem še kaj počekirat....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:09:09
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce - peeeeeeeeeeeeeeetek je, če slučajno še katera ni pogruntala.... Mah sem...sam mi je itak vseeno, mi je vsak dan isti
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:18:15
|
|
|
|
jolly123
|
ma jaooooooooo a je lohk moj mož še večji butel no! Pa ta človek se ne zna niti ene stvari sam zmenit no. Zdaj je šel na zavod nest in napišem mu kaj mora komu dat in kaj vprašat in on reče, da so ga poslal na zavarovalnico....OK KVA???? Kaj boš delal na zavoravlnici?? In zdej sploh ne vem kam naj gre in kaj mora kam nest. Pa itak se mora vse na zavodu zmenit!!! In zdej se kle dere kok so vsi glupi in kakšna država je to...ja **** če bi se ti znal zmenit in bi kdaj tud kej vprašal a ne mogoče....JOOOOOOOOJ!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:34:21
|
|
|
|
Pšemek
|
Punce, saj ne morem verjeti! Sonček se kaže skozi oblake
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:42:59
|
|
|
|
laknerš
|
Ja, pri nas tudi kuka nekaj izpod oblakov!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:47:00
|
|
|
|
Pšemek
|
Pa imamo spet čisto stanovanje . Sem se pa odločila, da ko bom velika, da bom imela majhno stanovnje, da ne bo treba tolko pospravlat. Druga možnost pa je, da bom mela ful velko stanovanje pa nekoga, ki bo pospravljal namesto mene. Ampak to šele ko bom velika, prej ne...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:50:10
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 ma jaooooooooo a je lohk moj mož še večji butel no! Pa ta človek se ne zna niti ene stvari sam zmenit no. Zdaj je šel na zavod nest in napišem mu kaj mora komu dat in kaj vprašat in on reče, da so ga poslal na zavarovalnico....OK KVA???? Kaj boš delal na zavoravlnici?? In zdej sploh ne vem kam naj gre in kaj mora kam nest. Pa itak se mora vse na zavodu zmenit!!! In zdej se kle dere kok so vsi glupi in kakšna država je to...ja **** če bi se ti znal zmenit in bi kdaj tud kej vprašal a ne mogoče....JOOOOOOOOJ!!!! Jolly, ne se sekirat... Eni smo taki, da usmerjamo in komandiramo (ženske), drugi so pa taki, ki se pustijo komandirat in sami ne znajo (moški)... Mal se hecam, ne me resno jemat...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:55:14
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, super, da si uredila, oprosti k je pri meni tok trajalo. Laptopa ne sinhroniziram že od januarja pa mi do mojih dokumentov sploh več ne pusti dostopat dokler ne sinhroniziram s službeno mrežo. Ma sem rekla če ti ne pošljejo danes zjutraj to nardim, valda. Al ga pa iz glave stipkam. Veš kaj, po moje so ga na ZZZS poslali. Kaj pa če ti pokličeš na zavod? Inya je pa danes taka TEČKA. Sploh ne vem kako naj jo potolažim, pred pol ure je bila tok zaspana in po moje tudi lačna, da se sploh ni hotla niti potolažit za zaspat niti jest, NIČ. No zdaj je končno omagala, pojedla 160ml mlekca in zaspala. Ampak to je šele drugi obrok od zjutraj, ko tudi ni hotla mleka pa sem ji kar kašico not vmešala in je po žličkipojedla 90ml... Pa ravno danes, ko grem zvečer žurat. Bom figo žurala, že vidim da bom ful utrujena. Bom vidla če bo vsajvreme zdržalo dokler se zbudi, da greva en giro. S tem da sem jaz kot strašilo, grozno zgledam, slabo sem spala, ker me je zvijalo in dobila sem menstro ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:55:16
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce - peeeeeeeeeeeeeeetek je, če slučajno še katera ni pogruntala.... že navse zgodaj zjutraj, če nisi opazila ali z drugimi besedami, ti maš pa pozne .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:57:00
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely ker me je zvijalo in dobila sem menstro ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:58:48
|
|
|
|
Lovely
|
Pšemek, ful si pridna pa Nejka tudi, ker ti pusti. Jaz sem včeraj gospo, ki mi pri tem pomaga, poslala domov, ker je prišla delat s heksenšusom in jo je ful bolelo. Je pa prišla zaradi Inye, ker pravi, da pač zaradi nje mora bit čisto... V glavnem, flet je obupen, komaj čakam, da jutri pride, pravi, da je bolš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:59:22
|
|
|
|
Pšemek
|
Zdej sem pa jaz tista, ki ima monologe . Samo Lovely me je vmes zmotila .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 11:59:34
|
|
|
|
Lovely
|
Zgleda, da Inya res lepo spi, grem dol perilo obesit pa likat. Pa pa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:00:24
|
|
|
|
Lovely
|
Ja, zdaj sem pa jaz megla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:01:33
|
|
|
|
Pšemek
|
A si še tle, Lovely? sem mislila, da si že za likalno mizo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:01:37
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Inya je pa danes taka TEČKA. Sploh ne vem kako naj jo potolažim, pred pol ure je bila tok zaspana in po moje tudi lačna, da se sploh ni hotla niti potolažit za zaspat niti jest, NIČ. No zdaj je končno omagala, pojedla 160ml mlekca in zaspala. Ampak to je šele drugi obrok od zjutraj, ko tudi ni hotla mleka pa sem ji kar kašico not vmešala in je po žličkipojedla 90ml... Pa ravno danes, ko grem zvečer žurat. Bom figo žurala, že vidim da bom ful utrujena. Bom vidla če bo vsajvreme zdržalo dokler se zbudi, da greva en giro. S tem da sem jaz kot strašilo, grozno zgledam, slabo sem spala, ker me je zvijalo in dobila sem menstro ... za Za Inyo pa se poskusi ne sekirat glede hrane...saj veš sedaj, da lepo napreduje, da sodeluje in je večinoma dobrovoljka....vsak ima kdaj bolj čuden dan in sigurno jih bo še več, ko ne bo hotela jest - temu se ne moreš izognit, tvoje skrbi in slaba volja lahko vse skup še poslabšajo, če Inya to začuti. Le pejt ven in se poskusi fino imet - tudi če kak obrok spusti inya - bo že jutri nadoknadila, saj ni vrag, da bi lačna ostala - saj veš, da pokaže, ko bi jedel.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:02:26
|
|
|
|
Lovely
|
Aja, kaj sem pa jaz danes jedla: kavo, kavo in kavo Not good, I know. Grem en jabolk pojest pred ekšn. Lučka, petek zametek. A greš z mano na žur (to je resno vprašanje btw k moži ne gre)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:02:55
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imam na mobitelu še ta staro uro. Pa mi ni bilo nič jasno, k je bila ura šele 11, ko sem pogledala .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:03:16
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, saj ne morem verjeti! Sonček se kaže skozi oblake hm...nekak se ne more odločit, al bi posijalo al ne, ne? dejmo sonce dejmo, polepšaj nam ta težek dan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:03:48
|
|
|
|
Lovely
|
Tenks Lučka, ja spet me je zaneslo v sekiranje. Sem točno to rabila slišat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:05:21
|
|
|
|
Lovely
|
Zdej pa res grem, Lučka če se odločiš je žur v Sputniku fyi btw
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:05:33
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, saj ne morem verjeti! Sonček se kaže skozi oblake hm...nekak se ne more odločit, al bi posijalo al ne, ne? dejmo sonce dejmo, polepšaj nam ta težek dan GO SONCE, GO SONCE, GO
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:06:35
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Aja, kaj sem pa jaz danes jedla: kavo, kavo in kavo Not good, I know. Grem en jabolk pojest pred ekšn. Lučka, petek zametek. A greš z mano na žur (to je resno vprašanje btw k moži ne gre) a tri kave.....al samo povdarek na kavi? Jaz pa kava, ananas in kava....ampak žitna, k sreči. ej, žurka pa drugič - danes sem vstala ob 4:30!!!! in še nič spala in kolkor se poznam ker je petek, bom pokonci še vsaj do 23h......jutri pa peljem v Laško in potem nekam bogu za hrbet naprej od MB.....pa vmes seveda obiskujem ljudi in zabavam Vala, potem pa še domov....je moj rekel, naj tokrat jaz peljem, da se on malo naspi....že tko ne vem, kako bomo....a imam lahk v dobrem?????pliiiiiiiiiiiiiiizzz, al kako smo že včasih rekli??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 12:10:30
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Zdej pa res grem, Lučka če se odločiš je žur v Sputniku fyi btw a na Viču??? na spletu piše, da je dans predstavitev CDja Pande?????al je še kje kak z istim imenom....pismu si me zdejž nakurla za žurat...se moram res v kratkem odločit in it ven - 1x bi šli lahk kam plesat? 03.04.2009 ob 21h Predstavitev CDja skupine PANDA
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?