|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.4.2009 11:07:10   
Lucka1
tako, user posted image je koncno zaspal, jaz pa šibam po krpo in pucat user posted image prej začnem prej bo konec user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
3.4.2009 11:07:52   
Lucka1
uf, pa še nova stran je - še enih 10, pa smo na tretjem delu, ne? dejmo.....pridem še kaj počekirat....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
3.4.2009 11:09:09   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

punce - peeeeeeeeeeeeeeetek je, če slučajno še katera ni pogruntala....

Mah sem...sam mi je itak vseeno, mi je vsak dan isti user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
3.4.2009 11:18:15   
jolly123
ma jaooooooooo a je lohk moj mož še večji butel no! Pa ta človek se ne zna niti ene stvari sam zmenit no. Zdaj je šel na zavod nest in napišem mu kaj mora komu dat in kaj vprašat in on reče, da so ga poslal na zavarovalnico....OK KVA???? Kaj boš delal na zavoravlnici?? In zdej sploh ne vem kam naj gre in kaj mora kam nest. Pa itak se mora vse na zavodu zmenit!!! In zdej se kle dere kok so vsi glupi in kakšna država je to...ja **** če bi se ti znal zmenit in bi kdaj tud kej vprašal a ne mogoče....JOOOOOOOOJ!!!! 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
3.4.2009 11:34:21   
Pšemek
Punce, saj ne morem verjeti! Sonček se kaže skozi oblake user posted image  user posted image  

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
3.4.2009 11:42:59   
laknerš
Ja, pri nas tudi kuka nekaj izpod oblakov!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
3.4.2009 11:47:00   
Pšemek
Pa imamo spet čisto stanovanje user posted image . Sem se pa odločila, da ko bom velika, da bom imela majhno stanovnje, da ne bo treba tolko pospravlat. Druga možnost pa je, da bom mela ful velko stanovanje pa nekoga, ki bo pospravljal namesto mene. Ampak to šele ko bom velika, prej ne... user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
3.4.2009 11:50:10   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

ma jaooooooooo a je lohk moj mož še večji butel no! Pa ta človek se ne zna niti ene stvari sam zmenit no. Zdaj je šel na zavod nest in napišem mu kaj mora komu dat in kaj vprašat in on reče, da so ga poslal na zavarovalnico....OK KVA???? Kaj boš delal na zavoravlnici?? In zdej sploh ne vem kam naj gre in kaj mora kam nest. Pa itak se mora vse na zavodu zmenit!!! In zdej se kle dere kok so vsi glupi in kakšna država je to...ja **** če bi se ti znal zmenit in bi kdaj tud kej vprašal a ne mogoče....JOOOOOOOOJ!!!! 

Jolly, ne se sekirat... Eni smo taki, da usmerjamo in komandiramo (ženske), drugi so pa taki, ki se pustijo komandirat in sami ne znajo (moški)... user posted image  user posted image  user posted image
Mal se hecam, ne me resno jemat...

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
3.4.2009 11:55:14   
Lovely
Jolly, super, da si uredila, oprosti k je pri meni tok trajalo. Laptopa ne sinhroniziram že od januarja pa mi do mojih dokumentov sploh več ne pusti dostopat dokler ne sinhroniziram s službeno mrežo. Ma sem rekla če ti ne pošljejo danes zjutraj to nardim, valda. Al ga pa iz glave stipkam. Veš kaj, po moje so ga na ZZZS poslali. Kaj pa če ti pokličeš na zavod?

Inya je pa danes taka TEČKA. Sploh ne vem kako naj jo potolažim, pred pol ure je bila tok zaspana in po moje tudi lačna, da se sploh ni hotla niti potolažit za zaspat niti jest, NIČ. No zdaj je končno omagala, pojedla 160ml mlekca in zaspala. Ampak to je šele drugi obrok od zjutraj, ko tudi ni hotla mleka pa sem ji kar kašico not vmešala in je po žličkipojedla 90ml... Pa ravno danes, ko grem zvečer žurat. Bom figo žurala, že vidim da bom ful utrujena. Bom vidla če bo vsajvreme zdržalo dokler se zbudi, da greva en giro. S tem da sem jaz kot strašilo, grozno zgledam, slabo sem spala, ker me je zvijalo in dobila sem menstro user posted image ...

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
3.4.2009 11:55:16   
Pšemek

punce - peeeeeeeeeeeeeeetek je, če slučajno še katera ni pogruntala....

že navse zgodaj zjutraj, če nisi opazila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ali z drugimi besedami, ti maš pa pozne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
3.4.2009 11:57:00   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
ker me je zvijalo in dobila sem menstro user posted image ...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
3.4.2009 11:58:48   
Lovely
Pšemek, ful si pridna pa Nejka tudi, ker ti pusti. Jaz sem včeraj gospo, ki mi pri tem pomaga, poslala domov, ker je prišla delat s heksenšusom in jo je ful bolelo. Je pa prišla zaradi Inye, ker pravi, da pač zaradi nje mora bit čisto... V glavnem, flet je obupen, komaj čakam, da jutri pride, pravi, da je bolš user posted image

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
3.4.2009 11:59:22   
Pšemek
Zdej sem pa jaz tista, ki ima monologe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Samo Lovely me je vmes zmotila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
3.4.2009 11:59:34   
Lovely
Zgleda, da Inya res lepo spi, grem dol perilo obesit pa likat. Pa pa

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
3.4.2009 12:00:24   
Lovely
Ja, zdaj sem pa jaz megla user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
3.4.2009 12:01:33   
Pšemek
A si še tle, Lovely? sem mislila, da si že za likalno mizo user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
3.4.2009 12:01:37   
Lucka1

Inya je pa danes taka TEČKA. Sploh ne vem kako naj jo potolažim, pred pol ure je bila tok zaspana in po moje tudi lačna, da se sploh ni hotla niti potolažit za zaspat niti jest, NIČ. No zdaj je končno omagala, pojedla 160ml mlekca in zaspala. Ampak to je šele drugi obrok od zjutraj, ko tudi ni hotla mleka pa sem ji kar kašico not vmešala in je po žličkipojedla 90ml... Pa ravno danes, ko grem zvečer žurat. Bom figo žurala, že vidim da bom ful utrujena. Bom vidla če bo vsajvreme zdržalo dokler se zbudi, da greva en giro. S tem da sem jaz kot strašilo, grozno zgledam, slabo sem spala, ker me je zvijalo in dobila sem menstro user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Za Inyo pa se poskusi ne sekirat glede hrane...saj veš sedaj, da lepo napreduje, da sodeluje in je večinoma dobrovoljka....vsak ima kdaj bolj čuden dan in sigurno jih bo še več, ko ne bo hotela jest - temu se ne moreš izognit, tvoje skrbi in slaba volja lahko vse skup še poslabšajo, če Inya to začuti.
Le pejt ven in se poskusi fino imet - tudi če kak obrok spusti inya - bo že jutri nadoknadila, saj ni vrag, da bi lačna ostala - saj veš, da user posted image pokaže, ko bi jedel.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
3.4.2009 12:02:26   
Lovely
Aja, kaj sem pa jaz danes jedla: kavo, kavo in kavo user posted image  Not good, I know. Grem en jabolk pojest pred ekšn.

Lučka, petek zametek. A greš z mano na žur (to je resno vprašanje btw k moži ne gre)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
3.4.2009 12:02:55   
Pšemek
Jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imam na mobitelu še ta staro uro. Pa mi ni bilo nič jasno, k je bila ura šele 11, ko sem pogledala user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
3.4.2009 12:03:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Punce, saj ne morem verjeti! Sonček se kaže skozi oblake user posted image  user posted image  

hm...nekak se ne more odločit, al bi posijalo al ne, ne? dejmo sonce dejmo, polepšaj nam ta težek dan user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
3.4.2009 12:03:48   
Lovely
Tenks Lučka, ja spet me je zaneslo v sekiranje. Sem točno to rabila slišat user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
3.4.2009 12:05:21   
Lovely
Zdej pa res grem, Lučka če se odločiš je žur v Sputniku fyi btw

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
3.4.2009 12:05:33   
Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

hm...nekak se ne more odločit, al bi posijalo al ne, ne? dejmo sonce dejmo, polepšaj nam ta težek dan user posted image

GO SONCE, GO SONCE, GO

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
3.4.2009 12:06:35   
Lucka1

Aja, kaj sem pa jaz danes jedla: kavo, kavo in kavo user posted image  Not good, I know. Grem en jabolk pojest pred ekšn.

Lučka, petek zametek. A greš z mano na žur (to je resno vprašanje btw k moži ne gre)

a tri kave.....al samo povdarek na kavi? Jaz pa kava, ananas in kava....ampak žitna, k sreči.

ej, žurka pa drugič - danes sem vstala ob 4:30!!!! in še nič spala in kolkor se poznam ker je petek, bom pokonci še vsaj do 23h......jutri pa peljem v Laško in potem nekam bogu za hrbet naprej od MB.....pa vmes seveda obiskujem ljudi in zabavam Vala, potem pa še domov....je moj user posted image rekel, naj tokrat jaz peljem, da se on malo naspi....že tko ne vem, kako bomo....a imam lahk v dobrem?????pliiiiiiiiiiiiiiizzz, al kako smo že včasih rekli??

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
3.4.2009 12:10:30   
Lucka1

Zdej pa res grem, Lučka če se odločiš je žur v Sputniku fyi btw

a na Viču???

na spletu piše, da je dans predstavitev CDja Pande?????al je še kje kak z istim imenom....pismu si me zdejž
nakurla za žurat...se moram res v kratkem odločit in it ven - 1x bi šli lahk kam plesat?

03.04.2009 ob 21h    Predstavitev CDja skupine PANDA

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?