Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:48:56
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Hahaha sem zdaj naredila kviz na FB, ki mi je pisan na kožo. Hahaha Sem kvizirala koja cura si iz Sexa i grada. Samantha Jones Opis: Kao i Samantha, ti si slobodna ženska koja voli sex i ne stidi se to reći naglas . Ne možeš popamtiti sve svoje ljubavnike ! Ljubav i brak su riječi koje ne postoje u tvome rječniku ! Tvoj moto je: Što veće-to bolje ! Izgledaš jako atraktivno ! Biraš posao u kojem se možeš zabaviti. Fajn ane. evo grem še jaz naredit test
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:49:58
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Hahaha sem zdaj naredila kviz na FB, ki mi je pisan na kožo. Hahaha Sem kvizirala koja cura si iz Sexa i grada. Samantha Jones Opis: Kao i Samantha, ti si slobodna ženska koja voli sex i ne stidi se to reći naglas . Ne možeš popamtiti sve svoje ljubavnike ! Ljubav i brak su riječi koje ne postoje u tvome rječniku ! Tvoj moto je: Što veće-to bolje ! Izgledaš jako atraktivno ! Biraš posao u kojem se možeš zabaviti. Fajn ane. s tem so pa čisto tebe zadeli. Boljše te ne bi mogli opisati!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:50:12
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš No zdej je pa moj možek prišel domov grem pa še jaz spat oz ajhope. itak da morta zalit sedaj k bosta lastnika hiške parcele gozda, ej boš res veleposestnica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:52:00
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila. Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim. se ti rola od alkohola sej cviček je pa res eno švoh vino sam da tebi tvoj ni nalažč naštimal da bi se ti mal brolalo Ma, bi morala prej jaz njemu kaj podobnega naštimat. Se meni danes fulllllllllllllllllllllllllll dogaja, on je pa preveč bolan, da bi bil kaj aktiven. Škoda, še klobase nimamo nobene v hladilniku. Čisto vege scena.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:53:40
|
|
|
|
janja 27
|
evo moj rezultat kviza Poput Charlotte, ti znaš kako se zabaviti, ali u granicama jer imas određene životne principe. Izgraditi karijeru, brak i dobiti djecu je za tebe najvažnije. Vjerna si prijateljica. Biraš posao koji je u skladu sa tvojim strastima. Znaš biti jako elegantna i profinjena. seks pri meni je out
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:54:02
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam.. Tudi jaz sem to včeraj zasledila, samo imam pa problem, ker so v istem terminu tudi Odvetniki na popTv, ki jih tudi rada gledam in imam problem, kaj naj gledam. Pa še z vami ponavadi zvečer čvekam, tako da imam čisto preveč stvari za počet na enkrat. sej si lahko SW in glddaš vse naenkrat Mislim, da je naziv SW že oddan, pa tudi jaz si ga ne zaslužim. Sem preveč len človek. ja ja oddan je bil meni ampak si ga lahko delim s tabo hvala za prijaznost, ampak s tabo se pa res ne morem primerjat, tako da ti kar ostani SW jaz bom pa LW (beri "lazy woman").
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:54:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan I R M A is in the haus. Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes. Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla. Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala ). Ena pesmica gre tako. Pluj, pluj barčica, nežno čez vodo, veselo, veselo, veselo, veselo, kako je to lepo. No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih. mislila si tole jaz jo imam doma je od mance.....pojoča knjigica full je dobra....mi znamo že vse napamet Točno tole. Res je fulllllll dobra. Sem jo videla pri Nikovem bratrancu in sem rekla, to pa mi moramo imeti in sem jo toliko časa iskala, pa sva jo včeraj končno najdla. Samo ni pa ravno poceni - 25 EUR - to je skoraj polovica Goginega vozička. Halooo!!!! Eno tretino ne polovico. Popravi!!!!!!!!! Pa kaj če je fulll poceni, meni je všeč. Pa jaz ga bom vozila. Pa full poceni je bil. Briga me kaj si druge mislite o našem vožičku. Meni tudi marsikaj ni všeč, pa človeku ne vzamem veselja.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se sam hecam. Tale humor pa je mal čuden, če mal pomislim. Ah saj me poznate. Da se hecam. AL PA NE
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:54:59
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila. Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim. se ti rola od alkohola sej cviček je pa res eno švoh vino sam da tebi tvoj ni nalažč naštimal da bi se ti mal brolalo Ma, bi morala prej jaz njemu kaj podobnega naštimat. Se meni danes fulllllllllllllllllllllllllll dogaja, on je pa preveč bolan, da bi bil kaj aktiven. Škoda, še klobase nimamo nobene v hladilniku. Čisto vege scena. pri vege sceni je pa lohk kumara al pa banana
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:57:47
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila. Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim. se ti rola od alkohola sej cviček je pa res eno švoh vino sam da tebi tvoj ni nalažč naštimal da bi se ti mal brolalo Ma, bi morala prej jaz njemu kaj podobnega naštimat. Se meni danes fulllllllllllllllllllllllllll dogaja, on je pa preveč bolan, da bi bil kaj aktiven. Škoda, še klobase nimamo nobene v hladilniku. Čisto vege scena. pri vege sceni je pa lohk kumara al pa banana se podpišem pod to Al pa kak GIANT korenček
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 23:58:52
|
|
|
|
gogabojan
|
ALKOHOL SEKS in že se klofajo strani, čeprav trenutno samo tri k klofamo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:00:01
|
|
|
|
irma78
|
Jaz sem pa Carrie. Poput Carrie, ti si savremena ženska koja traži ljubav i obožava modu! Jako si inteligentna i pokušavaš da shvatiš ljude oko sebe i njihove postupke. U modi ne poznaješ granice i originalna si. Voliš posao u kojem možeš izraziti svoju kreativnost. Carrie rulezzzzz!!! Se ne bi čisto strinajla s tem, ali pač?????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:01:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Hmmmm irme ni . Upam da je prebrala post do konca, da mi ne bi zamerila za post. Ne najdem irme. Morda pa se javi. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:02:26
|
|
|
|
gogabojan
|
AAAA tu si. Sm mislila da si ušla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:02:34
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila. Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim. se ti rola od alkohola sej cviček je pa res eno švoh vino sam da tebi tvoj ni nalažč naštimal da bi se ti mal brolalo Ma, bi morala prej jaz njemu kaj podobnega naštimat. Se meni danes fulllllllllllllllllllllllllll dogaja, on je pa preveč bolan, da bi bil kaj aktiven. Škoda, še klobase nimamo nobene v hladilniku. Čisto vege scena. pri vege sceni je pa lohk kumara al pa banana Že, že, ampak banane nimam (pa še preveč ukrivljene so za moj primer), kumarice imam pa samo vložene - te bi bile pa čisto premajhne, pa še kisle po vrhu. Bi še mojo zagiftale, potem bi bila pa čisto frigidna.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:04:14
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Hmmmm irme ni . Upam da je prebrala post do konca, da mi ne bi zamerila za post. Ne najdem irme. Morda pa se javi. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Zakaj že????? Jaz pa zamerila???? Haloooo, me očitno še niste dovolj spoznale. Korenčke imam pa samo sesekljane, takoi da no go.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:07:10
|
|
|
|
janja 27
|
ja irma a res nimaš nobene prave zelenjave pa kak vege si pol nč k nimaš nobenega pripomočka pa tvojga uporabi pa kaj če kiha in kašlja in ne vem še kaj po enem dobrem bo tkoj zdrav
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:11:17
|
|
|
|
janja 27
|
nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:11:22
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ja irma a res nimaš nobene prave zelenjave pa kak vege si pol nč k nimaš nobenega pripomočka pa tvojga uporabi pa kaj če kiha in kašlja in ne vem še kaj po enem dobrem bo tkoj zdrav Jaz nisem vege, vege scena je samo v našem hladilniku, pa veliko zelenjave, samo nobene v ta pravi obliki. Mojega pa raje ne grem zbudit za , ker jih lahko še fašem. Hecam, ampak v 13. letih sem se naučila, da z mojim se glede spanja ni za hecat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:16:10
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ja irma a res nimaš nobene prave zelenjave pa kak vege si pol nč k nimaš nobenega pripomočka pa tvojga uporabi pa kaj če kiha in kašlja in ne vem še kaj po enem dobrem bo tkoj zdrav Jaz nisem vege, vege scena je samo v našem hladilniku, pa veliko zelenjave, samo nobene v ta pravi obliki. Mojega pa raje ne grem zbudit za , ker jih lahko še fašem. Hecam, ampak v 13. letih sem se naučila, da z mojim se glede spanja ni za hecat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:18:21
|
|
|
|
gogabojan
|
je zdaj v spanju Bogi čawbaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:19:42
|
|
|
|
irma78
|
Punce, ura je spet pozna in mislim, da je res že čas, da se v mižarevo odpravim. Sem tale PhotoScape sprobala in je res super zadeva - rezultat lahko vidite na FB. Nočko vsem, ki ste še med živimi! papa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 0:23:08
|
|
|
|
irma78
|
Aja, še tole, ker me jutri (ups, danes) dopoldne po vsej verjetnosti ne bo na RR. Tiste, ki boste jutri v Areni: čvekajte sto na uro, uživajte, pa kakšen sonček nam pričarajte!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:08:58
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro čveke! Tale ura je čist zmešala moj sistem.Mali pa spi-zdaj.Ponoči pa kar neki,enih 5x sem morala vstat.Vmes pa,ko bi človek lahko spal,se neki oglaša in me ogovarja:"to je moja roka,moj rdeči nos...zelena noga,to pa žgečka....modro uho...objemi me...A katera ve zakaj se gre????Ko pa začne prepevat,mi ga pa dol vrže....Nekdo mi je podtaknil v posteljo psa "Pametnega kuža" Nik ga obožuje,le pri meni mu pa ni treba spat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:14:27
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro nočne ptice Mislim, da se vam da Mismo danes spali celo noč oz. moška osebka, jaz pač nisem....itak. Bi bilo prelepo. Eden je neki stokal, drugi kašljal, tko da standard dve ure pokonc in gledanja v luft dokler končno ne omagam Dobro se mejte danes na čveku, upam da se vam bova lohk pridružila drug teden. IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda. Koliko sta pa morala v rit lezt Joke
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:29:15
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro! Sem vas prišla na hitro pozdravit, zdej grem pa za nazaj brati in bom sproti komentirala. Ste bile spet kar pridne po tistem, ko sem šla jaz spat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?