|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
28.3.2009 7:25:44   
gogabojan
Aja dobro jutro punce.

Mi smo fajn spali. Sem glih razmišljala, moj otrok si je že prestavil uro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vedno se je zbujal ob 7h, razen ko je kaj biksal. Zadnje čase pa vedno okoli 6h. Jutri bo šla ura naprej, tako da se bo po tanovo zbujal ob 7h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da je fajn, k bo šel kao na stari tir spanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
28.3.2009 7:25:59   
laknerš
Gogabojan sigurno se bo vrnil saj ne bo mogel živeti brez vas. Kakor si opisovala njega in njegov odnos do otrok mislim da ne bo dolgo zdržal. Misli pozitivno!!! Pelji otroke k mami za dopoldan in ga pokliči ter se v miru pogovorita. Če je možno se zmeni z mamo in naj bosta otroka malo dlje pri njej pa pojdita na kavo ali pa na kosilo. Najlažje se bosta pogovorila na javnem kraju zato ker se tam človek malo bolj kontrolira in ne povzdiguje  glasu že zaradi drugih. Če je možno preživita skupaj sama cel dan. Tako se bosta počutila kot takrat ko sta hodila še sama naokrog in to prebudi čisto novo vrsto ljubezni v človeku. Potrudi se in mu povej vse lepe strani vajinega zakona ter da se ni vredno kregati zaradi njegovih. Daj mu tistih 20€, pa naj mamo zastrupi če  hoče. Še jokal bo na tvoji rami, ko bo mama zaradi alkohola predčasno umrla.  

Neposredna povezava do sporočila: 3652
28.3.2009 7:29:40   
coccinella
joj gogabojan, takole ko tole berem......nevem življenje je pa res lahko kruto. Upam da se bo vse uredilo.
Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi in tvojima dvema otročičkoma. Saj bo vredu, kakor je rekla 100noga, le prespat mora.

Neposredna povezava do sporočila: 3653
28.3.2009 7:31:08   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Gogabojan sigurno se bo vrnil saj ne bo mogel živeti brez vas. Kakor si opisovala njega in njegov odnos do otrok mislim da ne bo dolgo zdržal. Misli pozitivno!!! Pelji otroke k mami za dopoldan in ga pokliči ter se v miru pogovorita. Če je možno se zmeni z mamo in naj bosta otroka malo dlje pri njej pa pojdita na kavo ali pa na kosilo. Najlažje se bosta pogovorila na javnem kraju zato ker se tam človek malo bolj kontrolira in ne povzdiguje  glasu že zaradi drugih. Če je možno preživita skupaj sama cel dan. Tako se bosta počutila kot takrat ko sta hodila še sama naokrog in to prebudi čisto novo vrsto ljubezni v človeku. Potrudi se in mu povej vse lepe strani vajinega zakona ter da se ni vredno kregati zaradi njegovih. Daj mu tistih 20€, pa naj mamo zastrupi če  hoče. Še jokal bo na tvoji rami, ko bo mama zaradi alkohola predčasno umrla.  

ja ja s tem se pa tudi jaz strinjam. Lepo si povedala. Naj se zapije.....če že to hoče.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
28.3.2009 7:38:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Nič se ni kuhalo od prej.

Sem mu pa rekla, da ga njegovi mene ne marajo. Naprimer oče ločen od mame.

Ni do sedaj prišel nikoli obiskati vnučka. Moj pravi da kao zaradi majhnega stanovanja. Ma **** majhen stanovanje. Moral bi ga pridt pogledat in pika.

Sestra je ok.

Brat. Hmmm. Njegova žena me ni niti poklicala pa čestitala da sem rodila. Njemu ja, meni ne. Niti kako sem ni vprašala. K pa smo jih vabili da pridejo, pa je rekla kao da v ta picajzl ne bo hodila, naj mi pridemo gor.

Pa sva omenila to. Je on reku, ja kje pa bi prespali. Pa sem rekla **** materna, saj lahko magari najamemo hotelsko sobo.

Čeprav je tašča tu bila čez božične praznike, in so spali pri mojih starših, k majo velikooooooooo prostora.

Pa sem mu rekla da njegovi ne cenijo nas.

Edino to bi se mu lahko zamerila. Kaj več ne. Aja, pa sem mu rekla, da ne razumem, zakaj jo ne dajo - mamo - na zdravljenje prav tako partnerja, če ima od zdravnika napotnico za odvajanje alkohola v bolnici.

In to je to. Sva se skregala zaradi alkohola pri njih in 30 e.

Ah, ni me še doletel hud šok.

K pa me bo,.................

Pa bom že potrpela. Moram zaradi dveh angelčkov.

Sploh ne morem verjet - najperej vse lepo in prav potem pa spoka zarad enga prepira ---pa kje ma glavo res no ...
kar pa se stanovanja tiče, tud jaz včasih slišim  da je majhno in zarad tega nimava dost obiskov, samo user posted image  so pa vsi prišli pogledat ...to je čist nekej drugega kot pa hodit tedensko na obiske, to se spodobi, pa tud če ej majhno stanovanje ...

sicer pa zakaj bi pa mogli prespat? Sej lahko pridejo za en dan, tud če je daleč ...sami izgovori ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.3.2009 7:40:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

ja ja s tem se pa tudi jaz strinjam. Lepo si povedala. Naj se zapije.....če že to hoče.

se podpišem pod tole ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.3.2009 7:42:48   
gogabojan
Hvala punce. Saj ne grem prvič čez touser posted image user posted image user posted image user posted image . Čudn smisel za humor. Odšel je že ob 6h.

Zdaj grem prespati. Saj mi sms pošilja, sam .........  Zgleda rad komunicira prek sms-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   Ampak začuda, me ne skrbi kako bom živela brez njega. Ampak me skrbijo očitki, zakaj sem drezala v to. Alkohol + denar = pelje v katastrofo.

Moji bodo rekli, zakaj nisem raje bila tiho. Da je to njen lajf in naj dela z njim kar hoče. Saj tašča je ok. Jo mam rada. Ne prenesem enostavno alkohola. Zaradi njega je prišlo do posilstva. Tako da to pa res ne prenesem. Hvala bogu, moj niti kaplice alkohola ni spil od kar je z menoj.

Moram kakih pol ure prespati.

Želim vam lepo prijetno jutro. Pri nas tak sveti sonček.

Lankerš bojan je že včeraj šel k babici čez vikend.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
28.3.2009 7:48:09   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Nič se ni kuhalo od prej.

Sem mu pa rekla, da ga njegovi mene ne marajo. Naprimer oče ločen od mame.

Ni do sedaj prišel nikoli obiskati vnučka. Moj pravi da kao zaradi majhnega stanovanja. Ma **** majhen stanovanje. Moral bi ga pridt pogledat in pika.

Sestra je ok.

Brat. Hmmm. Njegova žena me ni niti poklicala pa čestitala da sem rodila. Njemu ja, meni ne. Niti kako sem ni vprašala. K pa smo jih vabili da pridejo, pa je rekla kao da v ta picajzl ne bo hodila, naj mi pridemo gor.

Pa sva omenila to. Je on reku, ja kje pa bi prespali. Pa sem rekla **** materna, saj lahko magari najamemo hotelsko sobo.

Čeprav je tašča tu bila čez božične praznike, in so spali pri mojih starših, k majo velikooooooooo prostora.

Pa sem mu rekla da njegovi ne cenijo nas.

Edino to bi se mu lahko zamerila. Kaj več ne. Aja, pa sem mu rekla, da ne razumem, zakaj jo ne dajo - mamo - na zdravljenje prav tako partnerja, če ima od zdravnika napotnico za odvajanje alkohola v bolnici.

In to je to. Sva se skregala zaradi alkohola pri njih in 30 e.

Ah, ni me še doletel hud šok.

K pa me bo,.................

Pa bom že potrpela. Moram zaradi dveh angelčkov.

Sploh ne morem verjet - najperej vse lepo in prav potem pa spoka zarad enga prepira ---pa kje ma glavo res no ...
kar pa se stanovanja tiče, tud jaz včasih slišim  da je majhno in zarad tega nimava dost obiskov, samo user posted image  so pa vsi prišli pogledat ...to je čist nekej drugega kot pa hodit tedensko na obiske, to se spodobi, pa tud če ej majhno stanovanje ...

sicer pa zakaj bi pa mogli prespat? Sej lahko pridejo za en dan, tud če je daleč ...sami izgovori ...

Se čisto strinjam s teboj. Nima veze če je majhno stanovanje. MORALI bi priti na obisk. In da so sami izgovori.

Mah razmišljam, morda pa njega vse to še bolj muči, ker mu oče in brat nista prišla pogledat otroka. Pa itak da sva midva prva šla dol pokazat dojenčka, ker njegova mama in njen partner nista mela keša.

Pa sem rekla, pejd greva vnuka pokazat tvoji mami. Pa smo šli. Sam zato, ker ga imam fulll rada, pa k se je on pogovarju z mamo pa spraševal kdaj pridejo, pa sem videla, da mu je fullllllllllllll težko. Zato sem šla dol z user posted image . Pa tega nihče ne ve, da sem si rekla, da bom videla, kdaj bo kdo od njegovih prišel pogledat ROKA. Pa sem videla kako stvar stoji.

Mah zgleda da ni imel dosti ljubezni moj. Pa ne zna fajn s čustvi in prioriteto.

Punce, ne se več utrujat z menoj.

Raje pomislite kak lep dan je, pa da bo odlično družinsko veselje bilo.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
28.3.2009 7:57:16   
laknerš
Pri nas pada dež!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lih danes ko smo vsi doma pa bi lahko cel dan preživeli skupaj, zunaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3659
28.3.2009 7:58:18   
PikicaStonoga

Odšel je že ob 6h.

Kam je pa šel? Kje misli spat? Sej bne more domov k svojim, če ma službo...

Zdaj grem prespati. Saj mi sms pošilja, sam .........  Zgleda rad komunicira prek sms-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  

In kaj piše? Se bo vrnil????? user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3660
28.3.2009 8:00:03   
PikicaStonoga

Pri nas pada dež!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lih danes ko smo vsi doma pa bi lahko cel dan preživeli skupaj, zunaj!!!

V LJ je pred eno uro bil tak lep sonček, zdej se je pa nekam skril :(
Samo upam, da ne bo padalo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.3.2009 8:04:23   
mbd0411
Jutro!

Goga...,pusti naj živijo svoje življenje.Tvoj je pa otročji,če je kar pri prvi oviri pobral stvari in odšel.Pa sms ti pošilja.Mislim...To je otročje,ne zameri.Ne vem kak karater si ti,a če mene vprašaš,jaz bi vse pustila naaj se zapijajo,ti pa HB imaš svoje življenje,svoje otročke..Zanje te naj skrbi in ostalo potisni daaaaleč stran.
Uživaj v sončku,ker mi8 imamo oblačno in deževno.user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.3.2009 8:08:10   
iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro punce.

Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojjjoooj!
A misliš da te hoče samo malo prestrašit ali resno misli?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.3.2009 8:17:53   
iraira
Gogabojan zs imaš

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.3.2009 8:22:21   
jolly123

Naša je zaspala okol osmih in se lihkar zbudila user posted image  sem jo spet podojila in spet spi ...odkar uvajamo GH je spanje kr neki ...
Je pa ob petih ko je jedla kašico pojedla na petih žličkah + voda (pojma nimam kolk nanese, ker nimam tistih lončkov), pa je pol še parkrat potegnla joško in ni več hotla ...ma dej tretji dan pa ji je blo dost za dve uri in poluser posted image user posted image

Mogoče je pa to zanjo ena taka velika sprememba da ne ve kako hendlat z njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.3.2009 8:23:17   
jolly123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro punce.

Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dej nehi no....ta je pa še hujši od mojega user posted image user posted image Veš kaj SPLOH SE NE SEKIRAJ! Če so mu take stavri bolj pomembne...pol pa le kar....

Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.3.2009 8:24:16   
jolly123
Pa dobro jutro! Moj otrok je prvič v svojem življenju spal do 20 do 7 user posted image  user posted image Spat je šel 15 čez 6, se prvič zbudil ob pol 4 in potem še toliko potegnil user posted image  user posted image  

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.3.2009 8:32:52   
gogabojan
Punce, zdaj se je moj premislil in me prosi če se lahko vrne.

Toliko sam da veste kako pa kaj je pri nas.

Tu se je tudi sonček nekaj skril.

Aja .100noga on je pred vlakom. In misli iti domov  user posted image user posted image   je mislil iti domov.

Saj sem rekla. Ko ma user posted image user posted image user posted image user posted image mlade, jih ima več.

Sam mene pa se držijo kot pijavke.

Pa saj bo. Z leti bo bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.3.2009 8:33:45   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pa dobro jutro! Moj otrok je prvič v svojem življenju spal do 20 do 7 user posted image  user posted image Spat je šel 15 čez 6, se prvič zbudil ob pol 4 in potem še toliko potegnil user posted image  user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.3.2009 8:35:10   
PikicaStonoga

Aja .100noga on je pred vlakom. In misli iti domov  user posted image user posted image   je mislil iti domov.

Saj sem rekla. Ko ma user posted image user posted image user posted image user posted image mlade, jih ima več.

Pa saj bo. Z leti bo bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma vidiš sem vedla, da bo vse OK ...ker je blo med vama prej vse OK, ne moreta it narazen zarad enga prepira!!! Maš pa zdej ti aduta v rokah, da mu postaviš pogoje, kaj in kako ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3670
28.3.2009 8:39:42   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mami eno fajn kašico za nagrado

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
28.3.2009 8:41:07   
gogabojan

Ma vidiš sem vedla, da bo vse OK ...ker je blo med vama prej vse OK, ne moreta it narazen zarad enga prepira!!! Maš pa zdej ti aduta v rokah, da mu postaviš pogoje, kaj in kako ...user posted image user posted image user posted image

To pa itak.

Madona bo fenomenalen seks pomoje bil. Saj pravijo, da je najboljši seks po spravi. Tega ne vem, bom pa videla kmalu - če pride res nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
28.3.2009 8:50:54   
PikicaStonoga

To pa itak.

Madona bo fenomenalen seks pomoje bil. Saj pravijo, da je najboljši seks po spravi. Tega ne vem, bom pa videla kmalu - če pride res nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa res sam na seks misliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3673
28.3.2009 8:52:14   
gogabojan

To pa itak.

Ti pa res sam na seks misliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je treba mal hecat. Če ne bi se požrla živa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3674
28.3.2009 9:06:18   
iraira

Superca Jolly !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?