|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 20:59:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
25.3.2009 20:59:27   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

irma, jaz imam še neko razpršilo od Justa. Kadar ima zamašen nosek, 1x posprejam po posteljici in to pol ful lepo diši celo noč in čisti dihalne poti.

goga, lepo si napisala in se čist strinjam s tabo. Svojo mamo res razumeš šele takrat, ko imaš tudi sam otroke.
Naš tudi obožuje riževo kašico. Poskusi še z gresovo (saj veš, Mueller user posted image ), je tudi zelo nevtralna in ful dobra. Mislim, še jaz bi to jedla, če ne bi blo tolk drago user posted image

Kje pa kupiš to razpršilo - v lekarni ali kje drugje?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 21:00:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.3.2009 21:01:33   
laknerš

laknerš, dejva se jutri zgodaj dopoldne slišat. Mene namreč dons mal grlo boli, pa bom vidla, al bo šlo čez noč na boljše ali na slabše.
Aja, petek mam pa jest že zaseden.

Ok ti kar poklič, al pa SMS napiš če se dobiva, pa kje. A maš mojo št.?

Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 21:03:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.3.2009 21:04:47   
irma78
quote]IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

.100noga  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve poskuse GH in to ravno na obletnico 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lep datum, da boš vedela, kdaj je prvič probal GH. Pri nas smo tudi pri točno 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image dali prvič GH.

Moj OBOŽUJE riževo kašico. Sem se odločila, da bo vedno pred spanjem oz. za večerjo dobil riževo kašico. K mu tak fajn gre v rito, da je odlično ga gledat.

Smo pa bili pri moji mami. Je moj reku da ja bom šla in vnučke pokazala babici, na materinski dan. Da je to najlepše darilo, kar lahko mami daš. DA VIDI, DA SI ZRASTU, IN DA TE JE ODHRANILA V PRIDNEGA, ZDRAVEGA ČLOVEKA, IN DA SI JI DAL POTOMCE. No pa sem morala iti, čeprav mi se ni šlo.

Je pa mama rekla da slučajno nebi nič kupovali (vedno nekaj kupimo, darilo), ker ga nev sprejela. Pa je bojan se spomnil fajn.

Je Bojan pri sosedi ROBUTAL rože.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si jih je trajno sposodil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj so bili sam par zvončkov in ena narcisa. Potem pa sem še jaz nabrala mačice, cel šopek, in smo šli k MOJI MAMI.

Je bila zelo vesela. Je rekla: Evo, to pa je darilo dano s srcem, ne pa komercializirano darilo.

Ok punce, vem da to ne paše sem, sam sem morala dati iz sebe. Morda pa bom ta forum pokazala ji, da mislim nanjo. No vam se bo mogoče zdelo zelo neumestno ker tu pišem ampak veste kaj KAJ ME BRIGA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMI MOJA ZLATA, VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN. ZDAJ, KO IMAM SVOJE OTROKE, VEM SKOZI KAKŠNO PUSTOLOVŠČINO SI HODILA TUDI TI. KAKE OBČUTKE SI IMELA, STRAH, GROZO, SREČO, JOK, BOLEČINO, SMEH IN ZADOVOLJSTVO.

HVALA MAMA, zaradi tebe sem postala ta oseba, ki sem danes. Si lahko ponosna na sebe, kajti zame si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU.  Neizmerno te imam rada.

Aja od Bojana sem pa dobila v steklu vrtnico, ki lahko to steklo obesiš. Zelo zelo lepo. Bom jutri, če se bom spomnila slikala in vam pokazala.

[/quote]

To si pa tako lepo napisala, da sem kar solzne oči dobila. Jaz sem se danes neštetokrat spomnila na mojo pokojno mami in mi je prav hudo, ker ji ne bom mogla nikoli več povedati, kako jo imam rada in kako hvaležna sem ji za vse kar mi je dala in me vzgojila v to kar sem sedaj. Še najbolj pa mi je hudo, ker ne bo nikoli videla vnučka. Ji pa v mislih  pošiljam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.3.2009 21:09:57   
irma78

Irma, ma ne, saj veš, Just prodajajo zastopniki, drugje ga ne dobiš.

Sem sedajle malo iskala po njihovi spletni strani, pa nisem nič podobnega našla. Mi lahko prosim poveš, če se razpršilu kaj posebno reče in jih bom jutri kontaktirala. Hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.3.2009 21:10:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu?

Mene bolj zanima, kdaj te seks spet začne zanimati user posted image

tud mene

sva od p., vemo nič, ali vročinski izpuščaj, viroza, ki ima samo izpuščaj ali alergijauser posted image , opazovati, je pa en drek, jaz sem pa itak spet preč

sigurno te začne zanimat, ko hočeš novega lumpa user posted image   user posted image user posted image user posted image
drugače pa ajetam poskusi kak lubrikant, da bo vse skup čimbolj vlažno, lahko je samo presuho vse skupaj....vseeno ni več tolko časa za predigro, kot nekoč - al pa vsaj miru ni...ponavadi je mir, ko se nam ne slončka, ko pa bi, se pa tamal user posted image zbudi  user posted image user posted image user posted image

afnica - joj, upam, da bo bolje...po mojem ne more kar naenkrat tako burno reagirat, če je že prej jedla enako stvar?? user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.3.2009 21:12:33   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

valla. prej je spala 45 min :)
zdele spi še tretjo rundo ..evo čez par minut bo pol ure, bomo vidli, kdaj se zbudi ;) hehe
čaj ji ne diši ...
ob petih ko pride moj domov, bo pa dobila korenje ...pa da vidimo! ;)

oooo, pikica a si začela uvajat?? a s korenjem torej - a sam eno žličko al kako? No, sej bom do konca prebrala, kar zamujam od danes, pa mogoče že najdem odgovor  - bravo punci user posted image user posted image user posted image , za prvi poskus, kakorkoli se je že izšlo....sigurno naletim na komentar nekje naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 21:16:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.3.2009 21:17:03   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Lucka, si dobila lupinico? Je bilo vse OK?

pšemek, ravno zato sem sploh prižgala računalnik, da se ti zahvalim in sporočim, da je bilo vse suuuuper - hvala. user posted image ....ker se mi SMS ne da tipkat, pa sploh ne vem, kje mi leži mobitel....TV se mi ne gleda, brat se mi da še manj....pa zdaj vidim, ko sem že na netu, da bom kar tu ostala user posted image user posted image user posted image

sem nekaj čisto breeeeeezvoljna te dni - je še katera naveličana vsega??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.3.2009 21:19:49   
afnica mala
Tijani vse naj naj za 5 mesecuser posted image  in za GH user posted image

me prav zanima kako bo s pikami jutri, zdaj jih ima še po obrazuuser posted image  oz. po čelu, za ušeski, po glavici. Upam, da je viroza in ne alergija na KM. Pa jesti noče in noče.
Mi smo šli pa še k mojim na kosilo, jaz pa še v nabavo in knjižnico. Z user posted image  sva spila en šampanjc (joj kolk hitro gre 1 flaša, da bi novo načeli pa ne gre, kaj če bi slučajno imela Neli slabo noč), zdaj pa počasi spat- je bil naporen dan.
Bodite lepo

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.3.2009 21:21:33   
irma78

Irma, evo, sem šla po sprej. Gor piše Eucasol, je pa to sprej z eteričnimi olji evkaliptusa, bora, rožmarina in smreke. Imam pa še materino dušico, to pa uporabljam, kadar otroci kašljajo. Majhne dojenčke namažeš po podplatih, večje pa po prsih.
Če ne poznaš nobene zastopnice, ti lohk dam jaz cifro od moje.

Najlepša ti hvala! A veš, da bi te res prosila za telefonsko številko tvoje zastopnice. Nisem pri njih naročila še nobenega izdelka.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.3.2009 21:23:33   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

tud mene

sva od p., vemo nič, ali vročinski izpuščaj, viroza, ki ima samo izpuščaj ali alergijauser posted image , opazovati, je pa en drek, jaz sem pa itak spet preč

sigurno te začne zanimat, ko hočeš novega lumpa user posted image   user posted image user posted image user posted image
drugače pa ajetam poskusi kak lubrikant, da bo vse skup čimbolj vlažno, lahko je samo presuho vse skupaj....vseeno ni več tolko časa za predigro, kot nekoč - al pa vsaj miru ni...ponavadi je mir, ko se nam ne slončka, ko pa bi, se pa tamal user posted image zbudi  user posted image user posted image user posted image

afnica - joj, upam, da bo bolje...po mojem ne more kar naenkrat tako burno reagirat, če je že prej jedla enako stvar?? user posted image

ajetam, odkar sem rodila, oz. odkar imamo spolne odnose, se mora moj vedno podmazati z lubrikantom, prav tako se moram jaz malo, če ne me fulll nekak ščipa na levi strani, potem pa začne boleti. Aja, pa težje ga da notri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če se ne podmaževa.

Je moj rekel, uuuuuuuu srček super je, kot da sem devica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . So še bolj ozko luknjico naredili. Kdo bi vedel, da se je morala razpreti na 37,5mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ni opaziti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.3.2009 21:24:29   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Lucka, si dobila lupinico? Je bilo vse OK?

pšemek, ravno zato sem sploh prižgala računalnik, da se ti zahvalim in sporočim, da je bilo vse suuuuper - hvala. user posted image ....ker se mi SMS ne da tipkat, pa sploh ne vem, kje mi leži mobitel....TV se mi ne gleda, brat se mi da še manj....pa zdaj vidim, ko sem že na netu, da bom kar tu ostala user posted image user posted image user posted image

sem nekaj čisto breeeeeezvoljna te dni - je še katera naveličana vsega??? user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem. Mojemu sem že 1x rekla, da bi najraje kar z avtom zapeljala s ceste(sama), pa se ne bi več sekorala zaradi Neli (hrane). No, njemu sem 1 x rekla, mislim pa večkrat na to. Ampak user posted image , saj mora biti enkrat boljš. 4 mesece sam razmišljam kaj in kako ji uturiti hrano. Enostavno sem sesuta. Mi je danes rekel, če želim naj grem na dopust sama, bo on za Neli skrbel- ja, pa se bom ves čas spraševala kolk je Neli pojedla.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.3.2009 21:25:46   
Tejčika29
Jaz sem tudi utrujena in brez volje. Alina je danes spala 1 uro manj popoldan in je bla zdle že kr naspidirana, pa še skopat sem jo mogla. Zdaj spi kot top.

Pa še iz službe so me mal gnjavl dans, ampak ni hude panike.

Moj je pa danes prinesel orhidejo (ki jih mimogrede sploh ne znam lepo vzgojiti, ali po domače vedno mi crknejo, moj pa jih vedno nosi....) za materinski dan.

Pa hrbet me boli, bi masažica pasala, ajej,...

No se bom dol pobrala in vas ne bom več gnjavila. Lep preostanek večera, M.

P.s. Jaz pa ne morem reči da mi ne paše user posted image ! Bolečin že dolgo ni več, menstruacija je pošlihtana, vse je tako kot mora biti, samo časa ni ta pravega tako kot včasih, drugače pa....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.3.2009 21:27:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Pšemek ...a veš, da je res ravno danes pevič dobila PRAVO HRANO!!!user posted image user posted image user posted image
Pa da poročam ... do DANES ni dobila NIČ razen mojega mleka in AM ...
Danes sem ji pa najprej dala čajeka iz lončka ...malo se je igrala, malo okušala, je šlo več mimo kot v usta, niti ni dobro nagnila, pa nič zato ...

potem je dobila popoldne okol petih korenček in ni blo slabo za prvič ...ni ga zavračala, je šlo mal ven pa mal notr pa spet mal vn pa tko skoz ...pač ji je blo prvič na žlico ...ene parkrat se ji je zaletelo ...na koncu je celo bruhnila, verjetno ji je kaj v grlu ostalo,ampak ni blo hudga , všeč ji je bla tud vodica v kateri se je kuhal korenček (sem jo dala minimum kolk je blo treba, jo je ful pila ene 50,60, je res bla čist korenčkasta po okusu) :)

no zdej zvečer je pa dobila kašico, k sem jo naredila tri žličke + voda da je bla taka lih prava za na žlico :) je vse pojedla ...tko da za PRVIČ sem danes zadovoljna :) user posted image user posted image user posted image

No, saj sem vedela, da bo nekje podrobno....torej BRAVO PUNCI za prvi dan GH user posted image user posted image user posted image in pa vse naj naj naj Tijani za danes - user posted image in user posted image ....saj veš, nikoli ni prepozno user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.3.2009 21:29:48   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

quote]IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

.100noga  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve poskuse GH in to ravno na obletnico 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lep datum, da boš vedela, kdaj je prvič probal GH. Pri nas smo tudi pri točno 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image dali prvič GH.

Moj OBOŽUJE riževo kašico. Sem se odločila, da bo vedno pred spanjem oz. za večerjo dobil riževo kašico. K mu tak fajn gre v rito, da je odlično ga gledat.

Smo pa bili pri moji mami. Je moj reku da ja bom šla in vnučke pokazala babici, na materinski dan. Da je to najlepše darilo, kar lahko mami daš. DA VIDI, DA SI ZRASTU, IN DA TE JE ODHRANILA V PRIDNEGA, ZDRAVEGA ČLOVEKA, IN DA SI JI DAL POTOMCE. No pa sem morala iti, čeprav mi se ni šlo.

Je pa mama rekla da slučajno nebi nič kupovali (vedno nekaj kupimo, darilo), ker ga nev sprejela. Pa je bojan se spomnil fajn.

Je Bojan pri sosedi ROBUTAL rože.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si jih je trajno sposodil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj so bili sam par zvončkov in ena narcisa. Potem pa sem še jaz nabrala mačice, cel šopek, in smo šli k MOJI MAMI.

Je bila zelo vesela. Je rekla: Evo, to pa je darilo dano s srcem, ne pa komercializirano darilo.

Ok punce, vem da to ne paše sem, sam sem morala dati iz sebe. Morda pa bom ta forum pokazala ji, da mislim nanjo. No vam se bo mogoče zdelo zelo neumestno ker tu pišem ampak veste kaj KAJ ME BRIGA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMI MOJA ZLATA, VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN. ZDAJ, KO IMAM SVOJE OTROKE, VEM SKOZI KAKŠNO PUSTOLOVŠČINO SI HODILA TUDI TI. KAKE OBČUTKE SI IMELA, STRAH, GROZO, SREČO, JOK, BOLEČINO, SMEH IN ZADOVOLJSTVO.

HVALA MAMA, zaradi tebe sem postala ta oseba, ki sem danes. Si lahko ponosna na sebe, kajti zame si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU.  Neizmerno te imam rada.

Aja od Bojana sem pa dobila v steklu vrtnico, ki lahko to steklo obesiš. Zelo zelo lepo. Bom jutri, če se bom spomnila slikala in vam pokazala.

To si pa tako lepo napisala, da sem kar solzne oči dobila. Jaz sem se danes neštetokrat spomnila na mojo pokojno mami in mi je prav hudo, ker ji ne bom mogla nikoli več povedati, kako jo imam rada in kako hvaležna sem ji za vse kar mi je dala in me vzgojila v to kar sem sedaj. Še najbolj pa mi je hudo, ker ne bo nikoli videla vnučka. Ji pa v mislih  pošiljam user posted image user posted image user posted image .

IRMA, vedi, da tvoja mamica že ve, čeprav je v nebesih, da misliš na njo. Vsaj jaz v to verjamem. Pa verjamem, da vaju z Nikom opazuje z nebesne modrine, in je vajin angel čuvaj.

Važna je duša. In v duši vem da pogrešaš svojo mamo. Toda verjamem, da ko pogledaš Nikcu v oči, lahko vidiš, da ti je mama dala največje bogastvo, to, da te je vzgajala v pošteno in lepo žensko. Sedaj imaš zapuščino, da lahko Niku poveš zgodbe o njegovi babici. Čeprav je ni več na tem svetu, je na onem svetu. In vaju opazuje, in verjamem, da je zelo zelo srečna, ko vaju gleda.

Sm skoraj mal zabluzila. Hočem ti povedati, ne glede na to, da mama več ni med živimi, je še vedno živa. In to v tvojem srcu. Z vsakim bitjem tvojega srca, je ona prisotna. Verjamem in verjemi, da tvoja mama čuti, kar čutiš ti.

Oprosti, če sem preveč zabluzila. Ne znam napisati, kar ti mislim povedati.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.3.2009 21:38:37   
irma78
Hvala ti iz vsega srca za te besede - mi je kar toplo postalo pri srcu.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.3.2009 21:38:39   
coccinella

tud mene

mmmmmmm, mene že skos zanima seks, se ni nič spremenilo user posted image user posted image user posted image , ampak kaj ko mojega ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.3.2009 21:39:58   
iraira
Punce ne vem več kaj naj naredim!!!!!! Moj bivši(imam Aljo z njim) me non-stop nadleguje na FB....vsakič pod nekim drugim imenom. Zdaj sem naštimala da mi nihče, ki ni moj prijatelj ne more pošiljati sporočil. Ej grozno pa kar ene grožnje itd.

Pa da vam povem svojo zgodbo z njim, da me boste bolje razumele, mislim da zdaj se pa že toliko poznamo da lahko povemuser posted image
Ko sem zanosila je ratal grozno ljubosumen (prej je bil zlat), popisoval mi je km na števcu v avtu, zasledoval me je itd. itd. Jaz sem bila itak noseča z njim in če sem kam šla je bila to trgovina ali pa služba ali s tamalim na kakšen sprehod.
Ko sem bila noseča 7mesecev je spakiral in odšel domov k svojim staršem. Po treh dneh je z očetom prišel na vrata jokat da naj ga vzamem nazaj. Moja mati me je prepričala (češ otrok mora imeti očeta, kako boš sama z 2otoci in podobne fore) da sem ga sprejela nazaj. Verjetno vam ne rabim posebaj govorit, da mi itak ni bilo več nič do njega, ker se mi je tako zameril, ampak  sem mislila da mogoče s časom bo bolje. Po kakšnem mesecu se je začelo počasi isto sranje kot je bilo.
Prišel je čas da sem šla rodit. V soboto sva prišle z user posted image  domov, v nedeljo je pa on rekel da ga nič ne objemam in ne lupčkam (punce haaallloooo jaz pa vsa šivana pa nonstop tamalo na jošku) in da on tako ne bo živel in da gre nazaj domov. No v sredo je šel s svojimi cunjami, računalnikom (zato takrat po porodu nisem nič pisala, ker sem bila brez rač.), televizijo in tudi mojim avtom (ker je dal zraven denar da sem ga kupila) in potem so se začele grožnje po telefonu : ubil te bom, boš ti že videla kdo sem jaz in še mnogo hujše, ki jih rajši ne napišem.Ko se nisem več oglašala na tel. mi je začel pošiljati sms-e. Rekel je da za tamalo ne bo podpisal očetovstva, ker itak ni njegova itd. No po tej sredi ko je šel je prišla sobota in ob 10ih zjutraj pozvoni na vratih in on ter selitveni servis. Poklicala sem policijo itak (tamala je bila stara 7dni) in začelo se je : vse pohištvo so odmontirali in odpeljali ( ko sva kupovala sva račune naredila na njega) in ostala sem brez vsega...nisem imela postelje da bi lahko se vlegla in šla spat. Hvalabogu sem jaz kupila otroško sobo, da je vsaj tamalemu ostala in posteljico za user posted image  da je mami kupila pa kuhinjo da sem imela že od prej. Uglavnem mama mi je posodila denar da sem lahko kupila kavč in posteljo.Tri tedne pa sem spala na enem starem jogiju na tleh, cunje sem pa imela kar okoli sobe po tleh naložene. To sem preživela ampak grožnje so se še kar nadaljevale. Prišel je 7.januar in bil je grozen dan. Cel dan zopet grožnje.....popoldan sem se oglasila in ga prašala kaj hudiča hoče in je rekel da bo prišel k meni ter da me bo ustrelil še prej pa bo zaklal mojega sina in psa ( user posted image  tudi omenil ni nikoli, ker za njega sploh ne obstaja) in potem sem ga imela zadosti, ker pri otrocih se pa neha in sem mu rekla da naj kar pride, da ga čakam. Takoj sem poklicala policijo in pač povedala kaj je bilo, prišli so pred njim in ga čakali. Bilo je kot v filmu, zunaj polno policije, v stanovanju polno policije....jaz pa sama z user posted image  in starejšim sinom ( da ne govorim kako je bil on prestrašen) In res se je pripeljal pred hišo, ko je videl polno policije je začel bežati....lovili so ga 2uri, dve najhujši uri v mojem življenju.
Imel je sodišče zaradi kaznivega dejanja ogrožanja varnosti, ki mu je dodelilo po nekem novem zakonuuser posted image  plačilo 250€ v dobrodelne namene...to je vse. Jaz sem zamenjala vse telefonske št. (mobi, domačo, sinovo) in zdaj me je našel na FB in začel zopet z grožnjami pod lažnimi imeni....

Kaj naj naredim, jaz tudi na sprehod več ne upam z user posted image , sina ne upam pustiti samega v šolo, mama se je preselila k meni, ker me je tako strah. Klicala sem tudi na policijo pa so rekli dokler ne pride pred hišo oni ne morejo ničuser posted image user posted image  Evo naše varne države.

Punce sorry ker sem vam zamorila ampak danes mi je tako težko da se ne da povedat. Ni treba sploh brati če ne želite. 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.3.2009 21:48:06   
irma78
Jaz nekaj ne razumem, pa kaj on sploh hoče od tebe, s čim si se mu tako zamerila, da ti to počne in ti življenje uničuje, pa svojemu sinu prav tako.

Kaj pa če bi šla v kakšno varno hišo za nekaj časa, pa če bi sina prepisala v drugo šolo (saj bi bilo zelo težko, ampak bolje to, kot pa da se temu norcu res strga (oprosti besedam) in vam res kaj naredi)?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.3.2009 21:51:30   
irma78
Mogoče ti bodo tukaj kaj lahko pomagali http://www.zavod-emma.si/  - meni pred leti so.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.3.2009 21:51:54   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Kje si pa merila? Če si v ritki je vročina šele ko je 38 baje. 

v ušeskuuser posted image

Meni je zdravnik rekel, da tudi če meriš v ušesku je do 38 še vredu, kar je pa več, je pa že vročina.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.3.2009 21:52:35   
iraira
Sin ni njegov, samo user posted image  je njegova. Hoče pa da bi bila jaz spet z njim, mislim po vsem temuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem otroka kar nekam odvlečti, on ima tukaj svoje prijatelje in šolo in vse. Socialna pravi da sinu ne smemo pokazati in povedati da se to še vedno dogaja....Jaz res ne vem več kaj naj 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?