gogabojan
|
.100noga - za prve poskuse GH in to ravno na obletnico 5 mini . Lep datum, da boš vedela, kdaj je prvič probal GH. Pri nas smo tudi pri točno 5 mini dali prvič GH. Moj OBOŽUJE riževo kašico. Sem se odločila, da bo vedno pred spanjem oz. za večerjo dobil riževo kašico. K mu tak fajn gre v rito, da je odlično ga gledat. Smo pa bili pri moji mami. Je moj reku da ja bom šla in vnučke pokazala babici, na materinski dan. Da je to najlepše darilo, kar lahko mami daš. DA VIDI, DA SI ZRASTU, IN DA TE JE ODHRANILA V PRIDNEGA, ZDRAVEGA ČLOVEKA, IN DA SI JI DAL POTOMCE. No pa sem morala iti, čeprav mi se ni šlo. Je pa mama rekla da slučajno nebi nič kupovali (vedno nekaj kupimo, darilo), ker ga nev sprejela. Pa je bojan se spomnil fajn. Je Bojan pri sosedi ROBUTAL rože. . Si jih je trajno sposodil. . Saj so bili sam par zvončkov in ena narcisa. Potem pa sem še jaz nabrala mačice, cel šopek, in smo šli k MOJI MAMI. Je bila zelo vesela. Je rekla: Evo, to pa je darilo dano s srcem, ne pa komercializirano darilo. Ok punce, vem da to ne paše sem, sam sem morala dati iz sebe. Morda pa bom ta forum pokazala ji, da mislim nanjo. No vam se bo mogoče zdelo zelo neumestno ker tu pišem ampak veste kaj KAJ ME BRIGA. MAMI MOJA ZLATA, VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN. ZDAJ, KO IMAM SVOJE OTROKE, VEM SKOZI KAKŠNO PUSTOLOVŠČINO SI HODILA TUDI TI. KAKE OBČUTKE SI IMELA, STRAH, GROZO, SREČO, JOK, BOLEČINO, SMEH IN ZADOVOLJSTVO. HVALA MAMA, zaradi tebe sem postala ta oseba, ki sem danes. Si lahko ponosna na sebe, kajti zame si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU. Neizmerno te imam rada. Aja od Bojana sem pa dobila v steklu vrtnico, ki lahko to steklo obesiš. Zelo zelo lepo. Bom jutri, če se bom spomnila slikala in vam pokazala.
|