|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
25.3.2009 18:30:25   
*talcy*
ojla ...
kravje mleko sem mu dala prav tisto ko kravo pomolzeš in pol zavreš pa je ... user posted image user posted image user posted image  ... sem redčila z 30% vode ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.3.2009 18:30:30   
Pšemek
Tijana, vse naj naj za petmesečnico, pa eno sladko

user posted image  namesto tortice

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.3.2009 18:31:38   
Pšemek
Lucka, si dobila lupinico? Je bilo vse OK?

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.3.2009 18:32:47   
Pšemek
talcy, kje si se skrivala k te toliko časa ni bilo na RR? Si se nas naveličala user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.3.2009 19:27:49   
mbd0411
MAMICA JE TISTA,KI TRPI,
DA OTROK SE RODI.
MAMICA JE TISTA,KI TREPEČE
IN SKRBI,DA OTROKU NE MANJKA SREČE,
DA SE MU KAJ NE ZGODI.
MAME SMO SITNE,A VEDNO Z RAZLOGOM!
LEP PRAZNIK ŽELIM.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HEJ LEPOTICE,TO JE ZDRAVICA ZA NAS!
ZA MOŠKE,KI NAS IMAJO IN KRETENE,KI
SO NAS IMELI VČASIH.
DAM VAM NA ZNANJE,DA STE LEPE,
ZATO SE POČUTITE LEPE..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.3.2009 19:50:13   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Punce, jaz ne morem verjeti, pri nas sneži user posted image  Nikol konec tega snega user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas tud ma dej kr neki no. Sem sita tega že do amena. HOČEM POLETJE

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.3.2009 19:51:55   
jolly123
mi smo šli v mižule...končno. Smo smrkali in komaj dihali čez dan, upam da noč ne bo teška. Držte pesti, ker se res rabim malo naspat. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.3.2009 19:56:57   
iraira
Evo Jolly naša tudi čist zabasan nosek pa kiha pa smrka revca....je komaj zaspala, upam da ne bo ponoči prehudauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ji pa merila vročino pa ima 37.2user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.3.2009 20:02:56   
Lovely
Čer,

čisto na kratko. Tijana, vse naj naj za 5 mesecev, se vidimo jutri.

Na fitnes včeraj nisem šla, ker je kolega dobil hčerkico in smo šli pit (no, dva kozarca vina in Lovely adijo). Grem v nedeljo.

Do petka sem sama, ful sem utrujena. Samohranilke, kapo vam dol 100/h.

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.3.2009 20:03:44   
jolly123
Kje si pa merila? Če si v ritki je vročina šele ko je 38 baje. 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.3.2009 20:06:03   
laknerš
Ojla!!!

A jutri pol odpade sprehod po medvodah al kako?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.3.2009 20:18:38   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kje si pa merila? Če si v ritki je vročina šele ko je 38 baje. 

v ušeskuuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.3.2009 20:24:44   
PikicaStonoga
Pšemek ...a veš, da je res ravno danes pevič dobila PRAVO HRANO!!!user posted image user posted image user posted image
Pa da poročam ... do DANES ni dobila NIČ razen mojega mleka in AM ...
Danes sem ji pa najprej dala čajeka iz lončka ...malo se je igrala, malo okušala, je šlo več mimo kot v usta, niti ni dobro nagnila, pa nič zato ...

zgledalo je pa takole ... :)

user posted image

potem je dobila popoldne okol petih korenček in ni blo slabo za prvič ...ni ga zavračala, je šlo mal ven pa mal notr pa spet mal vn pa tko skoz ...pač ji je blo prvič na žlico ...ene parkrat se ji je zaletelo ...na koncu je celo bruhnila, verjetno ji je kaj v grlu ostalo,ampak ni blo hudga , všeč ji je bla tud vodica v kateri se je kuhal korenček (sem jo dala minimum kolk je blo treba, jo je ful pila ene 50,60, je res bla čist korenčkasta po okusu) :)

zgledalo je pa takole :)

user posted image

no zdej zvečer je pa dobila kašico, k sem jo naredila tri žličke + voda da je bla taka lih prava za na žlico :) je vse pojedla ...tko da za PRVIČ sem danes zadovoljna :) user posted image user posted image user posted image

no pa še slikca s kašico :)

user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.3.2009 20:26:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ojla!!!

A jutri pol odpade sprehod po medvodah al kako?

jaz grem v LJ na telovadbo, lahko se pa zmenite vseeno z vallo ...al pa se zmenimo za sprehod v petek dopoldne?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.3.2009 20:27:48   
PikicaStonoga
lovely, se vidimo jutri, a ti veš, kje je to? Jaz morm jutri zjutraj malo pogledat na najdi zemljevid!

a je katera kupila (ali pa vsaj v živo videla) tobogan ptiček ,ki je v BC v akciji? a je to ful ini mini zadeva??? se zanimam, bi ga kupila ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.3.2009 20:28:18   
irma78
Čer,

drage mamice oktoberskih lumpijev, malce pozno a iz srca vam želim vse najlepše ob materinskem dnevu in čim več nepozabnih trenutkov z našimi sončki.

Evo pa še ena misel, ki je meni zelo pri srcu in vam jo poklanjam ob tem dnevu:
MAMA JE KOT MOGOČNA GORA,
KI V SONCU SE ZLATI.
TUDI KO OBRAZ POLN JI JE SKRBI,
GA NASMEH KRASI. TO ZMORE LE, MAMA.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
25.3.2009 20:28:41   
PikicaStonoga
Tako, zdaj pa odstopim računalnik možeku, da gre delat internetno stran, jaz grme pa pod tuš, pa mal brat in lenarit ...pa vas preberem preden grem spat ....ziher spet pozno user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.3.2009 20:40:28   
irma78
Sicer je bla pa včerajšnja noč prava katastrofa. Niki je zaspal okrog 20.30, potem se je pa ob 1-ih zbudil in ni zaspal do 6-ih. Očitno se je nekaj prehladil, ima namreč čisto poln nosek in ga je to tako matralo. Sem mu s pumpico čistila nosek, pa mu ni kaj prida pomogalo. Se je videlo, da je zaspan, pa nikakor ni mogel zaspati, meni se je pa tako smili, ker nisem vedela, kako naj mu še pomagam. A ve za polne noske user posted image  uporabljate samo fiziolško in pumpice ali obstaja še kaj, s čimer bi mu lahko olajšala dihanje?

Danes čez dan je bila situacija sicer znosna, je bil kar dobre volje in nič preveč tečkast, tako da sem vseeno imela lep materinski dan. Sedaj pa komaj čakam, da mi reče mama, pa bo moja sreča popolna. Mogoče že na naslednji materinski dan. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes kot zombi, pa še okrog sem letala za kredit za avto, pa še tale mraz mi je šel prav pošteno na živce, pa še z mojim user posted image  sva se nekaj pičla, tako da nisem ravno najboljše volje. Saj se moram le malo naspati, pa bo bolje. Upam, da bo današnja noč kaj bolj mirna.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.3.2009 20:46:10   
gogabojan
.100noga  -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve poskuse GH in to ravno na obletnico 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lep datum, da boš vedela, kdaj je prvič probal GH. Pri nas smo tudi pri točno 5 mini user posted image user posted image user posted image user posted image dali prvič GH.

Moj OBOŽUJE riževo kašico. Sem se odločila, da bo vedno pred spanjem oz. za večerjo dobil riževo kašico. K mu tak fajn gre v rito, da je odlično ga gledat.

Smo pa bili pri moji mami. Je moj reku da ja bom šla in vnučke pokazala babici, na materinski dan. Da je to najlepše darilo, kar lahko mami daš. DA VIDI, DA SI ZRASTU, IN DA TE JE ODHRANILA V PRIDNEGA, ZDRAVEGA ČLOVEKA, IN DA SI JI DAL POTOMCE. No pa sem morala iti, čeprav mi se ni šlo.

Je pa mama rekla da slučajno nebi nič kupovali (vedno nekaj kupimo, darilo), ker ga nev sprejela. Pa je bojan se spomnil fajn.

Je Bojan pri sosedi ROBUTAL rože.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si jih je trajno sposodil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj so bili sam par zvončkov in ena narcisa. Potem pa sem še jaz nabrala mačice, cel šopek, in smo šli k MOJI MAMI.

Je bila zelo vesela. Je rekla: Evo, to pa je darilo dano s srcem, ne pa komercializirano darilo.

Ok punce, vem da to ne paše sem, sam sem morala dati iz sebe. Morda pa bom ta forum pokazala ji, da mislim nanjo. No vam se bo mogoče zdelo zelo neumestno ker tu pišem ampak veste kaj KAJ ME BRIGA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMI MOJA ZLATA, VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN. ZDAJ, KO IMAM SVOJE OTROKE, VEM SKOZI KAKŠNO PUSTOLOVŠČINO SI HODILA TUDI TI. KAKE OBČUTKE SI IMELA, STRAH, GROZO, SREČO, JOK, BOLEČINO, SMEH IN ZADOVOLJSTVO.

HVALA MAMA, zaradi tebe sem postala ta oseba, ki sem danes. Si lahko ponosna na sebe, kajti zame si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU.  Neizmerno te imam rada.

Aja od Bojana sem pa dobila v steklu vrtnico, ki lahko to steklo obesiš. Zelo zelo lepo. Bom jutri, če se bom spomnila slikala in vam pokazala.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.3.2009 20:48:36   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu?

Mene bolj zanima, kdaj te seks spet začne zanimati user posted image

user posted image user posted image user posted image mene je zdej v zadnjih dneh precej... me vse ščemi. če ne ko se budna pa v spanju user posted image (ok ne kr skos seveda)
pa res ne vem zakaj tko boli. a ker sem bla šivala al kaj. sam tko je kot da sem čist preoska in pol rinemo na silo skozi in boli user posted image upam da se to spremni, ker drugače to res ne more bit užitek...

Pri nas je popolnoma isti problem. Sem že razmišljala, da so me mogoče preveč zašili, ker so bolečine res kar hude in potem izgubim vso željo po teh mesenih užitkih. Upam, da se bo to do novega leta uredilo, ker drugače ne vem kako bomo mi delali na novem user posted image .

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.3.2009 20:48:55   
gogabojan
Punce sorite, ker sem se toliko razpisala.

Sem šele zdaj opazila.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 20:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3247
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 20:54:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.3.2009 20:56:19   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

laknerš, kje si bla pa v torek? Smo se spomnile nate, veš.

Ma, mi smo čofali ko taveliki. Je blo super. Hana je bila tolk navdušena da nam je blo kar hudo ko so potekle 4 urce in je bilo treba it domov.

Valla a se pol midve jutri dobiva na enem sprehodu, če nimaš nič v planu?

Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.3.2009 20:58:02   
irma78
.100noga, tebi in pa tvoji dragi Tijani pa vse najboljše za 5. mesec in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvi dan uvajanja GH.

Mi smo pa prvič uvajali GH 14. februarja, tako da se bom tudi za vedno zapomnila. Dobro zame, ker mi že malo spomin peša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?