Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:17:22
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* no jaz sem našemu Tijanu dala prejšnji teden deci kravjega mleka pa ni pokazalo alergije ..... a mislite da je še čas za to upam da ne .... V treh dneh naj bi se pokazala alergija (tako so meni rekli) tako da naj te ne skrbi preveč. Kakšno mleko si mu dala?...alpsko??
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:19:41
|
|
|
|
iraira
|
Nova stran *talcy* a si mu ga z vodo razredčila? Jaz ji še ne upam dati...potem pri šestih m. ko bo začela z jogurti in skutami.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:20:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, če se še me katera spomni. Res preveč pišete jaz sem popolnoma zaposlena ko ne s svojim lumpijem mam pa ostalega dela toliko da se sploh ven ne vidim. Samo toliko da javim da sva bila danes 2-ič cepljena za enkrat je vredu sicer spi ampak pri zdravnici pa se ni niti malo zajokal je eno igračo gledal in sploh ni vedel zgleda kdaj ga je piknila . Midva tako čisto počasi uvajama gosto hrano brez vsak dan nekaj probama tako da kakšno žličko spravi v sebe, malo bolj mu dišijo Hipp-ove kašice, sploh jabolko pa riževa in žitna. Smo pa se ponoči začeli prebujat pa obvezno mora dobit flaško ok. 4ih ker drugače je groza, pa tako lepo je že spal do šestih . Drugače pa nič novega smo pridni in se na veliko smejimo pa igramo, so igrače postale zelo zelo zanimive in seveda zelo dobre - gredo vse direktno v usta. , če bi bile za pojest sploh ne bi bil probelm z gosto hrano
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:24:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, če se še me katera spomni. Res preveč pišete jaz sem popolnoma zaposlena ko ne s svojim lumpijem mam pa ostalega dela toliko da se sploh ven ne vidim. Samo toliko da javim da sva bila danes 2-ič cepljena za enkrat je vredu sicer spi ampak pri zdravnici pa se ni niti malo zajokal je eno igračo gledal in sploh ni vedel zgleda kdaj ga je piknila . Midva tako čisto počasi uvajama gosto hrano brez vsak dan nekaj probama tako da kakšno žličko spravi v sebe, malo bolj mu dišijo Hipp-ove kašice, sploh jabolko pa riževa in žitna. Smo pa se ponoči začeli prebujat pa obvezno mora dobit flaško ok. 4ih ker drugače je groza, pa tako lepo je že spal do šestih . Drugače pa nič novega smo pridni in se na veliko smejimo pa igramo, so igrače postale zelo zelo zanimive in seveda zelo dobre - gredo vse direktno v usta. , če bi bile za pojest sploh ne bi bil probelm z gosto hrano
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:36:15
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, jest sem pa pol ko si šla, hitro skuhala cvetačo, da bo pripravljeno, ko se zbudi. Je spal skupaj 2 uri! (mislim, k bi raje ponoči kej boljš spal ), potem pa sem mu dala. In je jedu Je ful razlika... tistga korenčka in krompirčka ni in ni zagrabil, cvetačo pa skoraj takoj. Potem sem ga pa še dojila, zdaj je pa čist dobre volje A še kar štrajka ponoči Moj pa same cvetače bog ne daj, vse kar mu dam lahko poje brez problema če je notri korenje al pa banana
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:39:05
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu? Mene bolj zanima, kdaj te seks spet začne zanimati
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:55:31
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu? Mene bolj zanima, kdaj te seks spet začne zanimati mene je zdej v zadnjih dneh precej... me vse ščemi. če ne ko se budna pa v spanju (ok ne kr skos seveda) pa res ne vem zakaj tko boli. a ker sem bla šivala al kaj. sam tko je kot da sem čist preoska in pol rinemo na silo skozi in boli upam da se to spremni, ker drugače to res ne more bit užitek...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 13:55:57
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu? Mene bolj zanima, kdaj te seks spet začne zanimati tud mene sva od p., vemo nič, ali vročinski izpuščaj, viroza, ki ima samo izpuščaj ali alergija , opazovati, je pa en drek, jaz sem pa itak spet preč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2009 14:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 15:28:15
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla. prej je spala 45 min :) zdele spi še tretjo rundo ..evo čez par minut bo pol ure, bomo vidli, kdaj se zbudi ;) hehe čaj ji ne diši ... ob petih ko pride moj domov, bo pa dobila korenje ...pa da vidimo! ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 15:43:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga valla. prej je spala 45 min :) zdele spi še tretjo rundo ..evo čez par minut bo pol ure, bomo vidli, kdaj se zbudi ;) hehe čaj ji ne diši ... ob petih ko pride moj domov, bo pa dobila korenje ...pa da vidimo! ;) celih 40 min ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 15:47:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Pride ktera na kosilo? ;) Mam 3x preveč zrezkov v omaki in krompija ...sem misla da bodo obiski jedli, pa so šli za materinski dan vn jest ... c c c c c
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:14:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
katere vse firme so mlečne žitne kašice? Da si na netu vnaprej pogledam, kaj bom kupila ... Novalac, Milupa, ... KAJ ŠE?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:18:47
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 A še kar štrajka ponoči Moj pa same cvetače bog ne daj, vse kar mu dam lahko poje brez problema če je notri korenje al pa banana ma ja.. dej no... zadnjič je 3 noči tolk lepo spal.. sva se podojila 2x na noč in je že spal. Zdej pa spet kr neki se zbuja, pa bedi, pa tečnari, pa joka.... Vidiš, kako so okusi različni, sej jest sem se ti že zadnjič čudila, da ti tok rad korenček je Sej jaz sem se tud zadnjič hvalila, da je prespal celo noč, od takrat je pa spet kr neki, bedimo tud po dve ure pa pol, sploh ne nezaj zaspat...kr neki Ja moj ma očitno okuse po meni, jaz sem do ne vem katerega leta jedla samo korenje, paradajz pa kumare...vse ostalo če že je pa moralo biti v nulo spasirano
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:19:18
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga katere vse firme so mlečne žitne kašice? Da si na netu vnaprej pogledam, kaj bom kupila ... Novalac, Milupa, ... KAJ ŠE? Hippove vem, da so še...pol mi pa že zmanka idej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:26:32
|
|
|
|
suzy124
|
Jaz vem še zs Hipp in Bebi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:36:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ja na hipp sems e tud jaz že spomnila, samo ma dosti veš teh pripralvjenih sadno zelenjavnih kašic (kao frutek) kot pa mlečnih kašič ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:39:14
|
|
|
|
jolly123
|
Ma tud mlečne sem lih danes nekaj gledala, neke s keksi, pa rižem, pa banano, pa gute nacht itd.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 16:51:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ja sem si mal pogledla ana netu: Ima Novalac primenro kašico, pa Hipp eneih 5 , pa Milupa ene 4 od .4 meseca dalje (naša je danes šele 5 mesecev) :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 17:07:34
|
|
|
|
iraira
|
Ojjjoooj .100noga sem čisto pozabila na vaš rojstni mesec sorry Vse naj. naj. za Tijanin 5.mesec Pozno ampak iz srca
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 17:13:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ojjjoooj .100noga sem čisto pozabila na vaš rojstni mesec sorry Vse naj. naj. za Tijanin 5.mesec Pozno ampak iz srca HVALA - sej ni nč pozno, ravno danes!!! :) Sicer pa jaz ne polagam kakšne posebne pozornosti na tele mini rojstne dneve hehe ...čas pa leti ...:) a ne ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 17:20:41
|
|
|
|
gogabojan
|
T I J A N A V S E N A J B O L J Š E Z A 5. M E S E C
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 25.3.2009 17:21:29 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 17:25:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Jaz pa zjutraj študirala, kak to, da nihče nikomur ne čestita za mini (kopirala od tebe piki100noga ). Zdaj pa sem posnemala irairo. Aja IRAIRA, danes ko si napisala, da si pozabila pregled kolkov. Si me spomnila, da sem tudi jaz pozabila na nekaj kar imam 31.3. (ker dobim tudi takrat obisk), samo ne vem, kaj. Nekaj imamo tisti dan pa ne vem kaj. Tako da hvala ti iraira. Če pa te še nekaj kopiram, bo tretjič, pa častim kavico.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 17:27:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
GOGABOJAN tudi tebi HVALA!¨!!!!!!!!! kUHAM KORENČEK ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 18:26:47
|
|
|
|
Pšemek
|
Punce, jaz ne morem verjeti, pri nas sneži Nikol konec tega snega
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?