|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
5.3.2009 8:53:57   
simonakr
Oj! Mi smo ponoči spali - morebiti še predobro, ker tudi ko se je zbudila je pojedla samo na eni strani potem je pa tudi z podiranjem kupčka nism mogla zbudit, se je pa spet čez 2 ure in spet jovo na novo tko da že od 6h bedimo (vmes smo se še nafutrali in preoblekli) in poskušamo zaspati - pa ne gre glih najbolje.
Glede dude pa naša jo vleče kakor kdaj ali fullll ali jo pa ven plune, tko da če noče jo ne silim.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.3.2009 9:36:14   
Šaki
No kje pa ste vse.......?user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.3.2009 9:39:51   
simonakr
Šle papa...

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.3.2009 9:41:55   
Šaki
madonca men se spet dela bula v joškiuser posted image
eh

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.3.2009 9:44:42   
Katjusa
Jutro, za nami je dobra noč glede na to kak je blo zvečer.... okol pol noči mi ge je končno uspel uspavat in pol je spal do pol 5 zjutri se je najedu in spal naprej skoraj do 8user posted image user posted image user posted image , tak da jst sem se naspala k sem spala od 12 do pol 8 ko me je florjan zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image , moj priden možek se je pa vstal ponoči....

Deja dude ne bo kr tak zamaral moreš mu jo večkrat dat če želiš da jo ma oz. da jo bo sprejel k bo kriza ga moreš nanjo navadit prej.... mi jo uporabljamo že od 2 dneva pa jo zdej šele ene 2-3 dni resnično ornk zagrabi in ga potolaži prej pa tud ni vedu kaj nej z njouser posted image user posted image user posted image ....

bad girl kr pod tuš in s čim bolj vročo vodo masirat pol pa al podojit al pa sčrpat

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.3.2009 9:49:25   
Šaki
oh jz bi jo že dala na joško samo spi.

da bi si pa črpala me je pa že kr brez veze.tko kt je ena napisala je pol še več mleka.
se meni tud tko zdi.nč
grem si ročno črpat ven.ajd

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.3.2009 10:00:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

oh jz bi jo že dala na joško samo spi.

da bi si pa črpala me je pa že kr brez veze.tko kt je ena napisala je pol še več mleka.
se meni tud tko zdi.nč
grem si ročno črpat ven.ajd

če črpaš ni več mleka, jst sem črpala da sem se ga znebila in da ni blo kej narobe.... ampak ne smeš črpat do konca sma tok da napetost popusti.... oz si po tušu ščrpaj tolk da bule ne boš več čutla..... lažje je k ročno al ne?
če pa črpaš do konca je pa normalno da je vedno več mleka k prsa to razumejo kot da se je povraševanje povečalouser posted image
fajn zrihtaj

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.3.2009 10:00:44   
tanci29
dobro jutro

mi smo mel pa danes nočko da te kap...

erik je itak spal celo noč...hana pa spat okol desetih...pa se je hitro prebudila..tko da sem jo mela na rokah in je okol enajstih zaspala oz. obe sva zaspali in se zbudili ob polšestih zjutrejuser posted image ...ne morš verjet...sva pojedli...in pol je zadremuckala nazaj do devetih...k bi blo skos tko je pa že luksus ane

deja-ja na začetku jim ni jasno kaj z dudo počet...naša jo tud cuza al pa plune ven...včasih ji jo rata celo mal dalj časa cuzat...mormo jo skos popravlat...če pa neče pol pa ne silimo...no sej zdej jo je začela ene tri dni da jo mal pocuza

bad girl-a ti si tud mokra...user posted image ...pr nas ko hana je se ji včasih prov zaleti pol pa se odmakne pa mlek kr vn šprica...ti ker pod tuš pa masiraj....ma meni se je tole že kar uredilo...sam mal puščamuser posted image

katjuša-tvoj možek je pa tolk priden ponočiuser posted image user posted image ...pr nas bi mogu bombo vržt da bi kej slišal...sam ga ponavadi kar pustim, ker dela po cele dneve in normalno da ponoči spi k klada...sej če je kriza ustane...kako je florjan prespal nočko na novi postlci

simona-vi ste tudi lepo spali...fajn ane...pa čestitke larisi za dva tedna

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.3.2009 10:06:33   
tanci29
PUNCE KJE JE NAŠA KOMENTATORKA AJVY...JO FUL POGREŠAM...upam da je vse ok in da sam nima cajta pridt pokukat sem

AJVY POZDRAVČKI OD MENEuser posted image

no pa še nekaj, ker sem opazla da nimamo več cajta za user posted image inuser posted image  sem vam hitr eno skuhal pa spekla...dobro ane...paše po dolgem cajtuuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.3.2009 10:06:58   
Katjusa
tanci sej moj tud ful trdno spi sam mi je zvečer reku, da se bo on vstal da ga nej ruknem....
florjan je pa spal v mali posteljci se je večkrat prestavu iz ene v drugo na koncu pa v mali zaspal.... se more mal navadit pomoje ga je malo strah. na srečo ima še vsaj 2-3 mesece da se navadi, trenutno pa ima tako postavitev da kr skače oz plazi iz ene v drugouser posted image user posted image user posted image
user posted image

danes mu morm it eno rjuho kupit za novo posteljo v celi hiši ne premoremo ene rjuhe 90x200user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem kam nej grem to iskatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.3.2009 10:09:17   
tanci29
o fajn da ma še obe postlci da malo menja položajeuser posted image ...rjuho pa doiš vsepovsod...špar, mercator...vse te štacune to prodajajo(ta večje)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.3.2009 10:30:06   
petrap
ojla...
danes smo tud me fajn spale...končno..včeri na pregledu je blo vse okej, mamo 5kg, 54cm tud ostalo je vse okej...tko da user posted image user posted image user posted image Lija...

zdaj je zaspala, pa morm it mal zakurit, da nas ne bo zeblo, čeprav mamo tko vroče tle gor...saj se kaj javim...

duda- naša mala tud ni marala dude, pol smo šli pa kupit drugačno, z drugačnim cucljem, jo pa vleče...je pa res treba večkrat probat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.3.2009 11:10:02   
birdy
Hoj
evo naju iz prvega pregleda. Mamo mejčken več k 4 kile. Smo kr mal mal dobile gor, ampak ajde. No sej pol k smo preračunal kok je gor dobila od zadnjega tehtanja sva ble pa pohvaljeneuser posted image user posted image  Je rekla dohtarca da je pol pa sam od začetka mal manj pridobivala. Sem ful navdušena nad dohtarcouser posted image user posted image  Škoda ker ta sam nadomešča do poletja, no sej taprava dohtarca je baje tud fajn. Moram rečt da je tle v Medvodah tok bolj k v Domžalah... Nč ne čakaš, dohtarca si je ful cajt vzela, vse pregledala, ves potek nosečnosti, poroda, vse razložila, ma superuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sestra je pol še hendling pokazalauser posted image  No, z nekaterimi stvarmi se sicer ne strinjam čist... Smo in še hodmo v RA in bom delala kr tko kot so tam rekl. Ampak vseen mi je ful fajn k tok povejouser posted image user posted image  V Domžalah je šlo pa k po tekočem traku, pa sam tist kar je nujno, nobenga hendlinga, nčuser posted image

BARBARAGS nisem sploh še čestitala pomoje... Čestitam pa velik veselja in sreče naj vama prinese vajina mala velika puncauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.3.2009 11:38:26   
Katjusa
kak je fino k moj črviček tak lepo pančauser posted image user posted image user posted image user posted image sem uspela kuhinjo pospravit, 2 stroja oprat zdej grem enga zlagat drugega pa sušit dat.... sem se bala, da pr tem otroku ne bom mogla nič nardit no pa ga le tok krči ne matrajo več upam da tako ostane.

drgač je pa naš tako nenasiten je jedu ob 8 zjutri (90 tolk običajno poje) in pol je kr nekaj iskal pa sem misla da ga zvija k je tok nogice k sebi vlekel.... po eni uri sem pa pomisla mogoče bi pa še jedu pa mu ponudim še in je pojedu še 50user posted image . nato je zaspal in še kr spi k kak anglčekuser posted image

Brkn kje ste slikali Nika za osebno? mi jo mormo tud dat čim prej delat.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.3.2009 11:48:25   
simonakr
Mi smo prešaltal iz 4 ur na 3 ure - dobro zanjo slabo zame user posted image user posted image , in trenutno spančka ko bubica tko da se lahko pohvalim da sem posesala celo stanovanje in pobrisala prah in malo pospravila kuhinjo - dost za danes zdej grem pa še jest pančat al pa se vsaj malo uležt! user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
5.3.2009 12:50:31   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY A KEJ VEŠ ZAKAJ NAŠE DOHTARCE NE BO DO POLETJA....men se že meša, ker jo ni že par mesecev

Ma bolniško menda, ne vem pa zakaj?
A ta k nadomešča ti pa ni vredu? Men je tok všeč, ma jst bi jo kr mela za Kristijino dohtarcouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:51:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 219
5.3.2009 12:58:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SUNNY NE ODPIRAJ VHODNIH VRAT!!!!!!!

HALOOOOO NATERAJ VSE U PM, OZ KER JE TO MAMA OD DRAGEGA NEJ SE KR LEPO Z NJO ZMENI, DA PAČ RABITE MAL MIRU IN DA JIH ZATO NIMATE NIČ MANJ RADI!!!

6 UR OBISKOV SVAKA TI ČAST JST BI UŠLA

Jst tud. Šla bi z tamalo v spalnico in ko vas jebeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:58:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
5.3.2009 13:03:01   
brkn83
Zdravo.

Midva sva zdele od zdravnika. Vse je ok, razen njegova teža. Namreč je velik 54 cm in ima 3930g, pa mi je rekla, da se je bolj malo poredil. No ko sma šla pa iz porodnišnice pa je imel 3080g in 51 cm. A se vam zdi, da mogoče ni dovolj pridobil v enem mesecu.
To me je kr mal šokiralo in sem zdej kr mal slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Js mislim, da imam dovolj mleka in da se on lepo naje, ker drugače bi se pogosteje zbujal oz. sploh ne bi zaspal če ne bi bil sit. Kaj pravite????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 222
5.3.2009 13:07:00   
Deja
bad girl - Ja od mleka je blo mokro... mam po 2 blazinice v modrcu pa vse premoči...

duda - sem ugotovila da ma kr hitro dosti - se hitro potolaži - trikrat potegne in ker nič ne priteče, kr neha... jupi!!! No bomo videli kako bo danes popoldne, ko ma ponavadi "ziza maraton"

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 13:07:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
5.3.2009 13:07:31   
Ajvy
sms od Akvaline..:
Živjo, ti me še ne poznaš, sem LEA, rodila sem se 04.03.2009 ob 20.24..h, velika in težka sem 4000g in 54 cm, in zdaj se že veselo cartam pri mamici, očijuin bratcu Žan-u....

Čestitke družinici za princesko

user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.3.2009 13:16:39 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?