|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
4.3.2009 15:00:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sam on misli, da je tak zame najboljše, da mi ni treba prat pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa moj pomaga, oziroma jih večinoma on zrihtauser posted image user posted image user posted image  Glih dva dni nazaj sva mela pol k je Neli zaspala skupinsko druženjwe ob banji pri drgnjenju plenicuser posted image user posted image user posted image

tak sta vsaj skupaj in imata čas za kak pogovoruser posted image user posted image user posted image (da ne bo to postala nova predigra)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.3.2009 15:17:51   
claud
Joj sploh ne vem kaj naj nardim-ta naša mala že cel dan spi....pa sm jo mal zbudila, glih tok da sm jo previla pa nahranla...pa sm se pogovarjala z njo pa žgečkala da ja ne bi zaspala, ta pa kr spi-briga jo kaj ji delamuser posted image
Dons se bomo kopal, tko da bo vsaj pol mal zbujena, pa jo bom kr mal dalj časa "mučla"user posted image -no ja  glede na to da ona v tem uživa ne bo lih mučenje no..važn da bo mal budna-da vemo da jo mamo!user posted image

Pa ful jo neki zaprtost daje.....dons je drugi dan ko ni skor nč kakala....sj plenička je vedno mal umazana, ampak to sam tok kar zraven spusti ko ma vetrove....
Sm predvčerajšnjem eno banano pojedla-ne vem a je to vzrok?!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 152
4.3.2009 15:34:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Joj sploh ne vem kaj naj nardim-ta naša mala že cel dan spi....pa sm jo mal zbudila, glih tok da sm jo previla pa nahranla...pa sm se pogovarjala z njo pa žgečkala da ja ne bi zaspala, ta pa kr spi-briga jo kaj ji delamuser posted image
Dons se bomo kopal, tko da bo vsaj pol mal zbujena, pa jo bom kr mal dalj časa "mučla"user posted image -no ja  glede na to da ona v tem uživa ne bo lih mučenje no..važn da bo mal budna-da vemo da jo mamo!user posted image

Pa ful jo neki zaprtost daje.....dons je drugi dan ko ni skor nč kakala....sj plenička je vedno mal umazana, ampak to sam tok kar zraven spusti ko ma vetrove....

Pa jo matra kej ker ne kaka? Ker pri dojenih je normalno če en teden ne kakajo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 153
4.3.2009 15:38:11   
birdy

sam on misli, da je tak zame najboljše, da mi ni treba prat pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa moj pomaga, oziroma jih večinoma on zrihtauser posted image user posted image user posted image  Glih dva dni nazaj sva mela pol k je Neli zaspala skupinsko druženjwe ob banji pri drgnjenju plenicuser posted image user posted image user posted image

tak sta vsaj skupaj in imata čas za kak pogovoruser posted image user posted image user posted image (da ne bo to postala nova predigra)user posted image user posted image user posted image

Se bojim jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogovor je blo pa precej... Predvsem sva se režala najinmu drgnjenjuuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 154
4.3.2009 15:43:35   
simonakr
Men je patronažna rekla da je cca 8 ur od takrat ko kaj poješ pa do takrat ko kaj pride v mleko tko da se po tem lako ugotavlajo greške.

Če jo nič ne matra, potem še ni panike, eni otroci pa zelo dobro prebavijo hrano in ni skoraj nič odpadka...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
4.3.2009 16:14:08   
No na hitro vas mal prečekiram velik si tk ne zapomnem ker kr bolj površno berem sej veste ni cajtauser posted image user posted image

Pr nas nč novega tk sem user posted image  ko še mlekca vedno ni dovolj nimam pojma kaj naj nardim da ga bo dovolj a mogoče katera ve kaj naj jem kaj naj pijem???Drugače je pr nas včasih čez dan zaspat nekako takole misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image ampak sej je fajn sedaj ko že več bedi in ko tko opazuje s tistimi svojimi lepimi očkami...prava mala princeska je sem res srečna da jo imam...

Ampak tole vreme je pa tud kr neki še ven ne moremo ko je dež upam da bo kaj kmalu bolje...
Sunny najbolj sem si zapomnala tole ko si napisala da bo vaši mali miss premajhni pajacki 56 mi jih bomo pa šele začeli nost smo še na 50user posted image user posted image user posted image  ampak oblečemo tud 56 ampak smo kot da imamo plavutke na nogahuser posted image user posted image user posted image mač smo mali pa lepi pravijouser posted image user posted image

Vse ostale mamice lepe otročke imate vsak je tak cotkanuser posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 156
4.3.2009 17:05:09   
MIHAILO
pozdravljne se tukaj...smo nazaj iz bolnisnice...evo slikice
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.3.2009 17:10:57   
simonakr
Kolk sta cort!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.3.2009 17:12:53   
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

pozdravljne se tukaj...smo nazaj iz bolnisnice...evo slikice
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Čestitke še enkrat luštni steuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.3.2009 17:25:04   
tanci29
mihailo-čestitke...lepe slikice

cita mi tudi nosimo št.56..pa sem pa ke tud kakšno 50 gor damo...

no da vam povem kako zgleda met dva...en se hoče po tanovem z vozičkom marelo po stanvanju vozit...ta drug bi pa istočasno mel zizo v ustih...tko da vse to mi uspe z dvema rokama u enem šusu nardituser posted image user posted image ..že mal improviziram ane

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.3.2009 17:33:43   
Deja
Ojla punce!

Evo da se še jaz pofočkam...sem vas komaj najdla...no sej res pa je, da nimam veliko časa, ker bi mali skos mel zizo v ustih. Ponoči spimo cca 3-4ure skup, pol pa si še dopoldne malo privoščimo, da se odpočijemo od noči...user posted image user posted image user posted image
Čez poldne je koliko toliko ok, okoli 15h pa se začne... joka - ga previjem - nahranim - podreva kupček - in hoče še jesti - ga dam nazaj na zizo, in vleče pa drema, pa vleče... čim ga hočem dati stran joka in sesa....tako da popoldne najino dojenje traja cca1,5ure, pol spi 45minut, in potem jovo na novo...

Sploh ne vem več kaj naj nardim. Al naj potrpim in upam da se bo to nehalo, mu naj dam dudo? Do sedaj je namreč še sploh ni imel v ustih. Ker ko ga dam v košaro spi, pa ko ugotovi da ni zize v ustih, se začne jokat...

Res ne vem več... in ker imamo tako maratonsko hranjenje je bajta taka kot da je bomba vrezala...

nasveti so dobrodošli.....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.3.2009 17:42:43   
tanci29
deja-jest bi mu na tvojem mestu dala dudo, ker lačen sigurno ni tolk, očitno se rad carta na zizi...naša je bla ista pa dude ni marala do včerajuser posted image  in je bla mami vesela da se hrani res takrat ko je lačna in ne kar non stop
drugače pa po svoji presoji, niso vsi za dude, ampak jest pravim tako kot andrej šifrer( nobelovo nagrado za tistega ki je izumil dudo)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.3.2009 17:50:06   
zwer
ojla ojla .... prvo NAJLEPŠA HVALA vsezm a spodbudne besede .... nažalost me danes niso notr obdržali tako, da sedaj čakamo na petek in umetno sprožitev ... samo upam da bo čimprej minilo vse ...

Drugače pa, ko vas berem tako kake pripetljaje imaste s svojimi  user posted image , sem vesela za vas in me tolaži hkrati, da bomo tudi mi kmalu priracali do teh dogodkov.

Lepo crkljajte svoje sončke, tiste katerih sončki so še v bolnišnici-upam, da jih boste kmalu mele ob sebi doma, zato user posted image user posted image user posted image za vse.

Love Zwer

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.3.2009 17:53:43   
tanci29
zwer tudi tebiuser posted image user posted image user posted image  naj ti čimprej mine do petka

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.3.2009 17:58:38   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

zwer tudi tebiuser posted image user posted image user posted image  naj ti čimprej mine do petka

NAJLEPŠA HVALA   user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil zwer -- 4.3.2009 17:59:06 >

Love Zwer

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.3.2009 18:20:45   

se podpišem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.3.2009 18:22:20   

deja-jest bi mu na tvojem mestu dala dudo, ker lačen sigurno ni tolk, očitno se rad carta na zizi...naša je bla ista pa dude ni marala do včerajuser posted image  in je bla mami vesela da se hrani res takrat ko je lačna in ne kar non stop
drugače pa po svoji presoji, niso vsi za dude, ampak jest pravim tako kot andrej šifrer( nobelovo nagrado za tistega ki je izumil dudo)

se strinjam tudi mi imamo dudo...mi je bilo pa kr hecna lia jo je takoj začela cuazt ko se spomnem na Lauro mi gre pa prav na user posted image user posted image  oan jo še v sutih ni znala držat lahko rečem da imam dve punci ampak si nista popolnoma nč podobni pr ničemer vsaka je pesem zase...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.3.2009 18:23:05   

mihailo-čestitke...lepe slikice

cita mi tudi nosimo št.56..pa sem pa ke tud kakšno 50 gor damo...

no da vam povem kako zgleda met dva...en se hoče po tanovem z vozičkom marelo po stanvanju vozit...ta drug bi pa istočasno mel zizo v ustih...tko da vse to mi uspe z dvema rokama u enem šusu nardituser posted image user posted image ..že mal improviziram ane

vse čestitke Tanciuser posted image user posted image user posted image kdor zna pač znauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.3.2009 18:35:05   
Katjusa
evo obljuba dela dolg.... Florjanova nova postelja
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.3.2009 18:41:02   
claud

Pa jo matra kej ker ne kaka? Ker pri dojenih je normalno če en teden ne kakajo...

A res? To pa nism vedla......
K do zdj mi je vsak dan kakala....
Drugač jo ni kj hudga dajal, sam vsake tok časa se je mal napenjala....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.3.2009 18:53:51   
birdy

A res? To pa nism vedla......
K do zdj mi je vsak dan kakala....
Drugač jo ni kj hudga dajal, sam vsake tok časa se je mal napenjala....

Res, res, tko da nč batuser posted image
Pa tud tko je, jst zdej ful stvari jem pa pijem k zapirajo (naprimer borovničev čaj, bobi palčke,...) pa ni tamala nč zaprta. Jst pa na žalost tud ne, še vedno mam stalne obiske wc-jauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.3.2009 19:02:12   
rebeka84
mihailo dobrodošla med nami! zelo luškan je mali Mihailo! Sem te že kr pogrešala! Uroš pa zdaj poliva na atiju. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.3.2009 19:18:58   
Katjusa
Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj...

cita mi smo dal že 2 pajeceka na stran en je bil 50 (na žalost ful lep topel in čist nov ga je sestrična poslala iz švice ob rojstvu) en pa 56

deja dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image mi tud popoldne bolj pogosto jemo čeprav ima dudo hoče jestuser posted image

zwer nič ne skrbi sej me te še vseeno čakamo.....  če ne prej v petek boš ziher cartala a ne?

kakanje če ne kakajo ni nič narobe pač porabijo kar pojejo tud za nedojene dojenčke je normalno če kak dan ne kakajo tak da nič panike delat vse je OK

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 173
4.3.2009 19:32:13   
tanci29
bolj pomembno je da je plenička polulana...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.3.2009 19:33:17   
tanci29
katjuša-fajn postla je Florjan ful frajer zdej kok se mu pa fajn zdi da ma tako super novo postlo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?