|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
5.3.2009 14:54:11   
kayica24
oooo punce,nisem vedla da ste tukaj.....

Na hitro porodna zgodba,dokler je tam v sobici še vse tihouser posted image

V pon. 23.2. sem bila naročena za sprejem v P,da bi mi začeli vstavljat nek gel za mehčanje MV....Ampak,jaz se nisem dala in sem si zabičala,da bom noč pred tem pon. dobila svoje popadke...Zato sva šla z dragim v ned. v pustni šotor,ter plesala kot zmešana...Naredila sem si tudi parno kopel,ter pred spanjem toplo kopel,ter v njej ležala...Seveda se nismo izognili tudi 2x-nemu user posted image ....
Pred spanjem sem popila še žličko ricinusovega olja in....

00:10 so me zbudili popadki..Blagi...Tako da nisem vedela če je to to...In tako sem čakala do 04:30,ko so bili že na 5 min. in manj..Še zmeraj blagi..Zbudim mojega,ki mu ni bilo nič jasno,zato mi je najprej dobre pol ure štopal popadke,da se je prepričal da gre zares...No ob 05:30 sva prispela v P,kjer so me ob 7:30 priklopili na umetne popadke...Do takrat je bilo fajn,vzdržno,celo na hece sem bila..Ampak po umetnih pa je stvar postajala resnejšauser posted image user posted image user posted image

Začelo je bolet ko hudič,ampak...Naša lepotička je bila ob 09:34 že zunaj..Tako da..hiter porod,seveda boleč,ampak taki so vsi..
Bila sem šivana in prve dni sedela na šlaufu,vendar me tudi to ne boli več...So šivi že odpadli...

z malo miškico se lepo dojiva, je pa res, da sem komaj MALO prišla k sebi,ker resnično nisem navajena nespanja...Tako da so PODOČNJAKI ZAKON zadnje časeuser posted image user posted image user posted image

Malo nas dajjo krčki,drugače pa se lepo cartamo,ati naju razvaja...Vse super zaenkrat...

Razen moje utrujenosti...user posted image

Postava že skoraj enaka kot pred nosečnostjo,kg pa tudi...

Slikica bom dala gor kak drug dan,ko jih dam na rač., lahko pa povem,da je Marinela najlepša punčka kr sem jih kdaj vidla...user posted image   (Verjetno vam j ta stavek znan,ne???user posted image )

Hvala za čestitke ob rojstvu,pa se spet javim kaj,ko bo naša miškica tak pridno ajčkala kot zdaj....Le zakaj nima take navade ponoči...user posted image

aja,mimogrede...Majchy ne obupat nad dojenjem,saj je to zaenkrat še najboljša zadeva za vaju...saj moja tudi ne podira kupkov kot bi morala..Pa saj bo tudi to steklo....Je pa res,da nas srček boli,ko gledamo svoje angelčke kako jih zvija,pa jim ne moremo pomagat....

Verjetno pa veš,zakaj hitro podre kupček po umetnem mleku???Ker je umetno...če mene vprašaš...

Lepo se cartajte....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.3.2009 15:01:24   
kayica24
Aja...

Mislim da je Claud spraševala o bolečih dojkah...

Tudi mene močno boli in špika kdaj..Pa mislim da je to normalen pojav pri nastajanju novega mleka...

Kako pa so vaši kg?grejo hitro dol?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.3.2009 15:02:13   
kayica24
Pa še nekaj...

Potim se kot slon ponoči..Zdaj še bolj kot med nosečnostjo...

Še katera?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.3.2009 15:09:07   
Katjusa
kayica lepa zgodba in  takole prebrano lep poroduser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Verjetno pa veš,zakaj hitro podre kupček po umetnem mleku???Ker je umetno...če mene vprašaš...

mi smo samo na AM pa tud mamo včasih teževe s podiranjem kupčkauser posted image kak pa to pol razložišuser posted image user posted image user posted image user posted image

no witto in tamika ste se le mal prikazali.... kako kej?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.3.2009 15:10:03   
Katjusa

Pa še nekaj...

Še katera?

ka mate zdej bolj toplo not?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.3.2009 15:11:14   
Čebel@
DAN!
kayica........pri meni ne poje toliko zraka in zato ne podre kupčkov

drugače sem pa izčrpala mleko da vidim koliko ga je in niti dno flaške ni bilo pokrito.....bom večkrat črpala(na dan)da se mi zaloga malo poveča.....drugače je pa bila nočka uspešna....na 3 ure se zbudi(je točna ko urica),ene pol ure porabiva da poje in podre vse kupčke in takoj zaspi nazaj......mi je pa kul k lahko mojga naštimam da jo on nahrani jaz pa spim naprej.....drugače se pa v meni neki kuha-prehlajena zmeraj bolj in na ustnici se mi je naredil en izpuščaj ki se mi naredi zmeraj ko imam vročino,tko da previjam in hranim s tisto masko ki jo imajo zdravniki-sem pa čist nesrečna ker ne morem/ne smem Hane polupčkatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.3.2009 15:12:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Pa še nekaj...

Še katera?

ka mate zdej bolj toplo not?

mi imamo sedaj ponoči zakurjeno in zato švicamo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.3.2009 15:13:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Brkn kje ste slikali Nika za osebno? mi jo mormo tud dat čim prej delat.....

mi smo slikali Nika kr v City Centru, tam mal naprej od Hervisa proti Direndaju je .............pa smo počakli 15 minut in smo že dobili slike.

Glede rjuh pa je najbolje da greš pogledati v ono trgovino zraven kika -Yjsk (no ne vem če sem prav napisala), vem da so jih imeli ful poceni - 2,50 EUR.

Bomo šli danes pogledat (vsi 4je, komi čakam) najprej za rjuho če je tam ne bodo mel pa bomo šli v Špar, pol pa še za slikanje, če bo mali pri volji da bo gledal k morjo gledat ko se slikajo
Hvala

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.3.2009 15:16:39   
tanci29
witto-no pa si nas našlauser posted image ...kako se rihtate?

kajica-hello...dobr si se odločla tole da greš z svojimi popadki rodituser posted image ...lepa porodna zgodba...super da se tako lepo rihtate...pa user posted image  za kg...jaz sem še vedno na +5kg...sem bla pr eriku hitreje nazaj...sem takle čas že vse svoje cunje gor spravla...zdaj pa mam postavo kar mal drugačno in sploh ne vem če bom kej gor dala od prej...user posted image ...švicanje ja jest tud ponoči ful zahajcam pa nimamo nč bl toplo kot prej...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.3.2009 15:18:29   
MIHAILO
pozdravljene punce...jaz ne uspem pridit na rr ,ker se se nisem znasla v vsem tem pa se obiski so kar zaceli prihajati....tako da...mihailo je priden,se lepo dojiva,zvecer pancka se zbudi samo okrog 2h in potem ob 5h ali 6h in ne spi vec...potem dopoldan se jaz malo spim ,da nadoknadim....zdaj bom napisala se porodno zgodbo upam,da uspem...danes je bila patronazna in smo skopali mihaila,je tako uzival,sploh ni jokal....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.3.2009 15:24:36   
Katjusa
majchy sem ti poslala ZS

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.3.2009 15:25:20   
brkn83

Pa še nekaj...

Še katera?

tudi js se zdej potim ponoči, pa se prej nisem nikoli. Pa imamo sedaj tudi manj stopinj v stanovanju. Prej smo vedno imeli ful vroče, sedaj pa smo zaradi user posted image  mogli to malo zmanjšati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.3.2009 15:26:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

pozdravljene punce...jaz ne uspem pridit na rr ,ker se se nisem znasla v vsem tem pa se obiski so kar zaceli prihajati....tako da...mihailo je priden,se lepo dojiva,zvecer pancka se zbudi samo okrog 2h in potem ob 5h ali 6h in ne spi vec...potem dopoldan se jaz malo spim ,da nadoknadim....zdaj bom napisala se porodno zgodbo upam,da uspem...danes je bila patronazna in smo skopali mihaila,je tako uzival,sploh ni jokal....

user posted image user posted image user posted image user posted image lepo vam greuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa še sploh nismo mel kej obiskov.... no pa jih tud ne pričakujemo. takih k bi ti iskreno želel srečo in ti privoščli veselje je pač malo, tistih k bi hodl pa firbcat pa ne rabimo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.3.2009 15:27:05   
Katjusa

Pa še nekaj...

Še katera?

tudi js se zdej potim ponoči, pa se prej nisem nikoli. Pa imamo sedaj tudi manj stopinj v stanovanju. Prej smo vedno imeli ful vroče, sedaj pa smo zaradi user posted image  mogli to malo zmanjšati.

ja nova peč deluje da je bolj hladno v bistvu pa hajca do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se hecam mal :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.3.2009 15:29:08   
Katjusa
se vid kak mamo pridneuser posted image nas je polno zdej na forumu pol pa se švaramo, da smo zaspaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morem pa it perilo zložit k se je ravno posušilo, da ga toplega zložim mi ga ni treba pol likatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.3.2009 15:30:10   
brkn83
katjuša - potem boste pa danes uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.3.2009 15:30:46   
witto
Pa evo, mi smo super. Danes smo stari že en mesecuser posted image . Pa tudi kopali smo se, koliko sem se bala, da se bo Matija drl, ker to je delal kadar se ga je previjalo, je bil začuda miren, in zrelaxiranuser posted image , po kopanju mi je potem spal 6 uruser posted image , tako, da ga sedaj kopamo kar pred spanjem. Kasneje še prilepim slike v album. Sedaj pa kadar ga previjam, je tiho in spet opazuje, ker si očitno misli, da se bo kopaluser posted image , in ko ga začnem nazaj oblačit, pa začne tako užaljeno jokat.....ahh moškiuser posted image . V glavnem, včeraj smo bili prvič v posvetovalnici, in je vse ok. Težek je 4460, in dolg 59cmuser posted image , to mi je sicer malo čudno, ker ko se je rodil, je imel 58cm. Res, da smo po moji strani bolj nizke rasti, ampak nismo pa palčkiuser posted image . No ja...... Drugače je Matija ful priden fantič, edino sedaj mi ga sračka ene 3 noči, ko se ob 04.zjutraj zbudi,se nahrani in potem bedi do 6huser posted image , ne more zaspat, in gleda ko sovica okoli, in se čudi(prav našobi usteca),zakaj je tako vse tiho oklo njega, zakaj sveti taka majhna lučka, in zakaj njegov ati tako glasno smrčiuser posted image ?????????? da tudi mami nemore spatuser posted image  ok, sem se malo izkašljalauser posted image . Ve punce, kako ste mi?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.3.2009 15:31:51   
brkn83

Pa še nekaj...

Še katera?

ja nova peč deluje da je bolj hladno v bistvu pa hajca do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se hecam mal :)

katjuša, sam res moramo zdej malo manj kuriti, ker je bilo res prevroče. Sej tk nam je prvič rekla patronaža ko je prišla. Pa vidim, da user posted image  njemu tudi odgovarja, da je bolj hladno. Tk dlje spi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.3.2009 15:31:54   
witto
 A ja , jast tudi kurblam(švicam) ponoči, kot pri norcihuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.3.2009 15:42:28   
MIHAILO
PORODNA ZGODBA

Kot sem ze pisala se je v petek zjutraj zacelo s tem,da mi je sel cep in blago me je krcilo...zvecer v petek nisem celo noc spala ,ker me je na 10 minut zvijalo kar mocno...sem sla v p ob 21h,ob4h zjutraj in ob 12h v soboto in so me nazaj posiljali...mene je tako bolelo ctg pa ni zaznal hudih popadkov...poem nisem mogla biti pri miru in sma z mozom sla ven in sem hodila v hrib,po stopnicah samo ,da nisem bila pri miru...sva prisla domov ,sem mislila kosilati in nisem uspela,me je zacelo vse bolj grabiti sem rekla mozu naj poje in greva...ko sem tja prisla ob 16h in,ko je babica prisla sem samo jokala in oddala knjizico...se je zacela smejati in rekla:ja kaj je verica?in potem smo se jaz,moj moz in babica nasmejali....me priklopi na ctg in zaznal je popadke...jaz pa sem vsakokrat rekla,ko sem ga imela,ga ni toliko narisal ,kot je bil mocen...je rekla,no zdaj bos pa ostala tu nic se bat...sem bila kar vesela...moj je sel stvari nest domov babica pa me je pregledala,klistilizirala in potem je ze mehur pocil...jaz sem cel cas hodila in dihala,ko ni bilo popadkov sem telefonirala ,smse pisala,ko je pa prisel popadek sem rekla:cao grem evoga,diham...user posted image ko so prisli drugi mimo med sestre inpd so rekli,poglej kak je dobra kar hodi in se smeji...potem je bila izmena in prisla je babica Martina,ki sem si jo zelela imeti na porodu...me je se ona pregledala in rekla oh tole bo pa hitro,do 21h bomo konec...jaz pa pogledam na uro in ker sem bila lacna in utrujena sem videla ,da je ura 15h in sem si mislila a 6ur je hitro?in sem jo vprasala ,a ura je tri ane....pa je rekla ja...pol je pa rekla :ne,ura je sest ,si se mene zmedla user posted image ..moj je prisel nazaj,ker je slo vse bolj in bolj hitro...ko je prisel nisem vec hodilaampak sem ob postelji stala in dihala,takrat so bili ze res hudi,hudi popadki kar na 2min ,minuto...ko je prisel,sem mu rekla,ne se ustrasit,to more bit tako,pac diham in mam ze hude popadke...je vzel kamero v roke sem rekla,pejt stran s kamero ne snemat-sem bla mal zivcna aneuser posted image ampak on je samo pripravil kamero ,da bo potem snemal mihaila....potem sem rekla da ne morem vec stati ker se mi vrti in da bi lezala...,ko sem se vlegla je bila ura 18:45h in zacela sem potiskati...ko je prisel popadek sem rekla-evo ga,kaj zdaj a lahko potiskam?pa je babica rekla:ja kar potiskaj...mojemu pa je rekla:poglej jo ona bi se govorila med popadkiuser posted image jaz sem pa to sprasevala ,ker je v mš bilo receno in katjusa je rekla ,ce poslusa ,da potem nisi rezan...in jaz sem prvic slabo potisnila ,ker nisem dosti sape vzela ...2,3 in 4 sem zelo fajn in mihailo je ze bil zunaj...jaz sem bila res cisto fertik,vrtelo se mi je,ker sem bila lacna sem samo zajtrkovala to soboto in od petka nisem spala...drugace pa sem se vedno bala ,da ne bom sla lacna roditi in mi je moz v petek ,ko sem ze imela popadke pizzo prinesel ampak sem na koncu vseeno sla lacna rodituser posted image ..men je bil porod SVETOVNI samo popadki so me res mucili 2 dni,porod pa sploh nisem cutila ,kot bi kakala...tudi sivanje nisem nisem cutila in rezanje..drugi dan sem ze sedela 3 sivi so mi 3 dan odpadli imam se samo enega...po porodu se je pa zacelo malo komplicirati...Mihailo je imel zlatenco in infekcijo in je bil pod lucko,inekcije je dobival,infuzijo,jaz sem bila pa cisto na tleh...10 dni sva bila v bolnici,tisti dan ,ko naj bi sla domov jaz dobim temp in leva dojka grozno boleca...sem sla ginekologu na pregled ,ker so se bali,da ni mastits ampak sreca ,da ni bil in ,da so vroci obkladki pomagali ,da se je dojka zmehcala in ,da je mleko steklo...sem mislila zdaj bom pa se zaradi seebe v bolnici...tako,je to bilo...malo na hitro,ce bi imela cas bi se razglabljalauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.3.2009 15:51:39   
Čebel@
katjuša......imaš ZS

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.3.2009 15:51:57   
Katjusa
mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res lepa zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem tud rekla (k sem 1. šla lačna rodit) da v drugo ne bom lačna in sem predno sma šla od doma pojedla eno žemljo in en navadn jogutr.... v P mi je blo žal, da sem jedla ker mi je blo med popadki tako slabouser posted image .... dokler sem ležala na boku, pol je pa babica prišla pogledat kak daleč smo sem se pa obrnala na hrbet in takrat mi ni blo slabo med popadkom pa sem jo vprašala če lahko tako ostanem pa je rekla kakrkoli vam je ljubše.... tak, da sem pol bla kr na hrbtu in je blo boljše

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.3.2009 16:00:00   
rebeka84
Katjuša sem ti pozabila povedat da ko sem bila v P je bila mamica z dvojčki, ime jima je bilo Benjamin in Florjanuser posted image .

Mi pa zdaj podiramo kupčka pa nam nekam ne ratujeuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
5.3.2009 16:04:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Katjuša sem ti pozabila povedat da ko sem bila v P je bila mamica z dvojčki, ime jima je bilo Benjamin in Florjanuser posted image .

Mi pa zdaj podiramo kupčka pa nam nekam ne ratujeuser posted image .

a res al kaj? noro no to žensko bi pa rada spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 274
5.3.2009 16:05:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša......imaš ZS

sem ti že odpisala:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?