|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
4.3.2009 19:37:26   
piskot
cer.

tako, otroka spita. zaenkrat user posted image

mihalo kaksen temnolasec user posted image

deja po mojih izkusnjah naj bi tvoje dojenje v parih dneh pripeljalo do povecanja kolicine mleka in bo otrok manjkrat jedel. lahko pa poskusis s kaksno dudo mogoce.

tanci a ti bos imela ves cas oba doma? kapo dol user posted image

zwer moj nasvet ... naspi se dokler se se lahko user posted image .

claud ja pri dojenih menda ni problem ce ne kakajo. ceprav meni je patronazna pri tavelikemu rekla, da naj mu zjutraj pred dojenjem dam 0,5 dcl prevrete vode, v katero dam 3 zlicke sladkorja in mu tega dam 3 zlicke. ob 13h se je usral k tavelik user posted image . vsakic. ampak sem vedno pocakala kaksne 3-4 dni, potem pa to dala ce ga je res ful napenjalo.

katjusa nasvet iz izkusenj: niti pod razno se ne smete vsi 4-je vsest na to posteljo. mi imamo podobno, samo nizko. smo se vsi trije gor vsedli in padli skoz user posted image . potem smo jo dali mizarju popravit in bo zdaj skoraj cela nova.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.3.2009 19:39:55   
Čebel@
katjuša.....super posteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sem se odločila da bo hana dobila toliko mojega mleka kot ga imam(za ponoči si ga bom izčrpala,ker jeva eno uro)razliko pa dodatek in če se patronažna da na pol.....je pa full zoperna ženskauser posted image -še mojmu ki je večina ljudi ok
tanci.....si super mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa prehlajena tko da si grem dele čaj kuhat pa pol bom za ponoči vzela en lekadol.....mojedva sončka spita(vsak v svoji postelji).....me je kar malo strah kako bova drug teden ko gre ati delat in mi ne bo mogu ponoči pomagat ker mora biti naspan(je voznik)user posted image se malo tolažim s tem da jo bo potem zrak in kopanje zmatralo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.3.2009 19:45:42   
piskot
jah majci me je spomnila. nas ati gre pa jutri delat user posted image .

ampak bomo sineta dali v varstvo k babici. tako da bova z mlado damo sami dopoldan in upam da bova uzivali.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.3.2009 19:45:48   
tanci29
piškot-erik je dopoldne v varstvu...samo naš fotrček je kr naprej v službiuser posted image ...a to je pr vs že spanje to taglavno...ste pa kar zgodni...mi gremo tam okol devetih do poldesetih...mislm tamejčkani

majchy-čimprej se pozdravi, da boš potem pri močeh ko boš sama s Hano doma

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.3.2009 19:51:59   
Čebel@
piškot.....ja madoniš dober da si se spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super vama bo šlouser posted image user posted image
tanci......delam na tem,samo prav ne morem spati čez dan-no mora biti res kriza da me zmanjka za kakšno urco

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.3.2009 19:58:03   
piskot
tanci ah ne, Martin gre spat enkrat med 7 in 8. no saj prejle je prisel sem, se ne spi. Ana ima pa samo pocitek pred spancem user posted image . do zdaj je hodila spat ob polnoci, do takrat jo je imel ati, da sem se jaz malo naspala. danes bova pa tam okoli 22h odrinili spat, ker ima ati zjutraj sluzbo in se mora tudi naspat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.3.2009 20:04:39   
sunny24
Čer! Mam malo cajta da malo počekiram rr...user posted image  
Naša pupa je bla prej popoldne fajn sitkana, neki jo je matralo v bušiju, pol se je hotla crtat in na koncu vsa zmučena zapančala in spi še zdej...že ene 3 ure. Ampak jo bo treba počasi budit za papat.
Je pa moj danes nabavu drugo mlekece-novalac proti krčem in napenjanju, tko da upam, da se bo kaj manj matrala. Je pa prej popoldne spila ene 40 ml čajčka...Dokler ni ugotovila, da ni mlekece je lepo cuzala, pol ji je pa usta zvilo...Prov smešna je bla! user posted image
Kolko vam traja ena škatla mleka?

Meni pa kvazi tašča in sestra od mojga kravžlajo živce...Pridejo gor ob 10 zvečer in so tle do polnoči, pa ta malo hodijo po 5x na dan gledat...Da bi človek meu zvečer rad mir verjetno niti pomislijo ne...Učeri jo je "tašča" pestvala, pa je bil cajt za papcat in mi je kar flašo iz rok vzela in jo nafutrala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej vse lepo in prav, ampak kar je preveč je preveč.
Pa 1. dan ko smo pršli domov iz P so obe pršle gor ob 18h in ble tuki do 24h, ko sm jo šla previjat so obe letele z mano v sobico, se neki silile not, pa vtikale, pa ne tako, pa dej tako...****IS!!!!

OK, malo sm se skašljala...sm se mogla! Hvala k ste poslušale! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.3.2009 20:13:42   
Čebel@
no to še moram napisati.......patronažna je rekla da je boljše dojiti ker je cenejše-da je umetno mleko full drago in je pol ko je šla moj čist ven padu da bo dal tud 300 evrov na mesec za ta mlek samo da otrok ni lačen.....mislim kakšne bolane ima
sunny......moja tašča je vsak dan gor hodila,tudi ko sva midve spale......jaz sem jo vsakič slišala ko je hodila po stanovanju in se mi ni dal kregat in sem jo ignorirala.....no po sem pa enrat govorila po telefonu z mojo mami in sem ji pač rekla kok mi gre ma živce da kar naprej hodi gor in to brez trkanja,in sem jo kar naenkrat zazledala pred sabo......valda ni potrkala in je pomoje slišala ker jo že 2 dni ni na spregled.......veš kaj vsaj ve,jaz imam pa miruser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.3.2009 20:23:42   
sunny24
Majchy, pol mamo pa obe "tečne" tašče...Ma sej ok, naj pride, sam naj mi ne lomi jajc zvečer in po 2 uri skupi tle...
Glede mleka pa itak...naj bo drago kolkr hoče, otrok more bit sit, pa naj za to mleko zapravim tko ku je tvoj reku tudi po 300 evrov...

Nč, grem jst ta malo previt in pol ji dam še za papcat, malo pocrtat in spat! Se tipkamo jutri kej.

Pa lep večer vsem!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.3.2009 20:38:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
katjusa nasvet iz izkusenj: niti pod razno se ne smete vsi 4-je vsest na to posteljo. mi imamo podobno, samo nizko. smo se vsi trije gor vsedli in padli skoz user posted image . potem smo jo dali mizarju popravit in bo zdaj skoraj cela nova.

kje si pa upamouser posted image user posted image user posted image user posted image florjan nebi pustuuser posted image user posted image user posted image .... že ko sem mu doma rekla da gremo v trgovino postelje zanj gledat je reku da bi mel tako z okniuser posted image user posted image user posted image (ko sem bla v P je z dedijem pa babiko po trgovinah s pohištvom hodu) seveda sma mu ugodila ker si jo tok želi in ko smo prišli v trgovino in je ni blo na zalogi je skoraj jokal k smo šli brez domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako lepo ga je videt k je tak srečen....

majchy upam, da bo hana tud tak navdušena nad to posteljo k florjanuser posted image user posted image user posted image a ti maš tud tak fajn taščo? pa kej je ženskam jst sem doma pr moji mami pa ne pride če je ne pokličem.... če pa pride pa vedno potiho in potrka če se ne oglasim se obrne če se oglasim pa pride naprej in me vpraša če ga lahko pocarta....

sunny  ni kej (za poslušanje mislim)user posted image user posted image user posted image .... dej jih pošl nekam.... jst sem tud florjana sem pustila, da so ga vsi hranli pr benjaminu sem se pa odločla, da to počnema samo mi2 z možekom  in čeje sila moja mami... in zadnjič smo bli pr mojmu doma in najprej je rekla kako si ga ne upa prjet, potem k je bil pa mali lačen pa me je vprašala če mu lahko kr ona da in sem kr tak strogo kratko in jedernato rekla "NE" mal je debelo pogledala ampak se je mogla sprjazntuser posted image sej sem pol mojmu rekla, da mi je kr težko šlo iz jezika sam si za svojo dušo nisem pustila, da bi ga ona hranla pa je reku, da sem prav nardila.

Mleko nas je pri florjanu stalo okol 12000 sit zdej bo pa okol 60€ in če bi jst jedla samo kvalitetno hrano (ker vsa hrana prehaja v materino mleko) bi tud tolk zapravla.... in to se ne šteje za strošek otroka k mu je to nujno zlo.... pa če bi jst bla lačna k otrok more dobit....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.3.2009 20:42:29   
Čebel@
sunny.....fajn se poštimejte
katjuša.....ja sem se odločla da bom začela zaklepati vrata-briga mene če je bajta njena,tuki gor sva midva šefa.....sej cartat je ne upa(misle da jo bo zlomila)se pa kar usede zraven mene na kavč ko dojim in mi govori dnevne novice.......no men je pa malo zoperno da tašča gleda moje joškeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.3.2009 20:49:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.....fajn se poštimejte
katjuša.....ja sem se odločla da bom začela zaklepati vrata-briga mene če je bajta njena,tuki gor sva midva šefa.....sej cartat je ne upa(misle da jo bo zlomila)se pa kar usede zraven mene na kavč ko dojim in mi govori dnevne novice.......no men je pa malo zoperno da tašča gleda moje joškeuser posted image user posted image user posted image

ja povej ji da kadar jeste more bit mir in če je memica nervozna se na mleku pozna. ti kr lepo ključ v ključavnico pa nej potrka in če boš lahko nej gre naprej sicer pač te ni....
ja jst sem svoji tašči rekla da dokler ne škriplje je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj se bojijo držat.... sploh naš k glavo sma gor drži (mal je treba pazit sam ne tok k pr nekaterih)... si ne predstavljam kak bi mu dala jest če ga držat ne upa bi ji ga jst mogla na rokah držatuser posted image user posted image user posted image

zdej sem uspela florjana skopat zdej morem pa še benjamina..... kopanju danes ni koncauser posted image user posted image user posted image user posted image .... moj je bil pa zdle službeno odsoten zdej pa inštrukcije tala.... sem ga čakala da boma večerjala pa si je enga za matematiko pripeljal.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.3.2009 20:53:04   
brkn83
Pozdravljene,

kako ste kaj? Mi kr uredu. Danes sva si privoščil en dolg sprehod, pa naju je mal pred domom dež dobil. No potem pa sem js ml pospravljala medtem ko je Nik spal, pa še kosilo sem skuhala. Po kosilo pa smo vsi skupaj šli mal naokoli. Sem oddala vlogo za otroški dodatek in še Niku sem šla dat delati osebno izkaznico, tk da čez en teden bomo že lahko kam šli.

petrap - joj ti si bla pa res zgodnja danes. No js pa res nimam težav s spanjem. Js skor zaspim zraven, medtem ko on je. Js upam, da boš naslednje dni kaj lažje spala.

maja- ful lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

urša - hvala za tvoje spodbudne besede. No sej sem danes mal nadoknadila, ampak me čaka še likanje plenic in ostalih cunj, pa se nekako ne morem zraven spraviti, mogoče jutri popoldan, ko pridem domov iz posvetovalnice.

smonakr - tudi tebi hvala za lepe besede.

balonchy - upam, da boste čimprej ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - upam, da se kmalu pozdraviš. Super možeka imaš, ko takole lepo skrbi za Hano.

Mihailo - ful lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja- ti kr poskusi z dudo, sam verjetn je itak ne bo hotel. js sem Niku jo prvič dala nekje po 14 dnevih pa je sploh ni hotel, je kr ven pljuval. no zdej pa se mal privaja in ...............kakšnih par minutk jo že ima, potem pa ven pljune.

zwer- upam, da kmalu dočakaš petek in da bo hitro minilo vse skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.3.2009 20:56:23   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mleko nas je pri florjanu stalo okol 12000 sit zdej bo pa okol 60€ in če bi jst jedla samo kvalitetno hrano (ker vsa hrana prehaja v materino mleko) bi tud tolk zapravla.... in to se ne šteje za strošek otroka k mu je to nujno zlo.... pa če bi jst bla lačna k otrok more dobit....

Ej sory Katjuša, sam ob to se pa morm spotaknt...
Sicer ne vem kaj drgač ješ, ampak zame morm rečt da ni čist noben več strošek za hrano. Jem kot prej, jogurti, kosilo pač kar je (enkrat meso, krompir, testenine,...), včas kruh, paštete... Praktično zase lohk rečem da dam še manj dnarja k zdej ne morem/smem tok sadja jest (pa ga drgač naenkrat na kile pojem). Mislm da sem že prej jedla dost kvalitetno, tko da zdej ni sprememb.
Se pa strinjam, to da je AM drago je pa res bedn odgovor. Ma tud jst bi stradala sam da dam otroku. GLIH stradam sicer neuser posted image , sam dam pa že zdej za Neli kej k seb nebi prvošla al pa kej jem pa ona hoče pa ji damuser posted image  Kaka čokolada al pa kejuser posted image

Aja, Sunny, ti kr mal meje postav... Jst sem glih dons mal mojmu omenila da mi gre tud na živce k jih mam skoz gor. Pa sej ne dolg, čist na kratk ampak me moti, sploh zato ker nerada dojim pred drugimi (oziroma ne dojim pred drugimi) in pol nikol ne vem kdaj bo kdo gor pršu. Pa sej potrkajo sam se ne sliš k mava še ena vrata vmes. In pol jo mam lih na joški in mi kdo not vleti user posted image  In to vsak user posted image  dan...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.3.2009 20:59:11   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ej sory Katjuša, sam ob to se pa morm spotaknt...
Sicer ne vem kaj drgač ješ, ampak zame morm rečt da ni čist noben več strošek za hrano. Jem kot prej, jogurti, kosilo pač kar je (enkrat meso, krompir, testenine,...), včas kruh, paštete... Praktično zase lohk rečem da dam še manj dnarja k zdej ne morem/smem tok sadja jest (pa ga drgač naenkrat na kile pojem). Mislm da sem že prej jedla dost kvalitetno, tko da zdej ni sprememb.
Se pa strinjam, to da je AM drago je pa res bedn odgovor. Ma tud jst bi stradala sam da dam otroku. GLIH stradam sicer neuser posted image , sam dam pa že zdej za Neli kej k seb nebi prvošla al pa kej jem pa ona hoče pa ji damuser posted image  Kaka čokolada al pa kejuser posted image

Aja, Sunny, ti kr mal meje postav... Jst sem glih dons mal mojmu omenila da mi gre tud na živce k jih mam skoz gor. Pa sej ne dolg, čist na kratk ampak me moti, sploh zato ker nerada dojim pred drugimi (oziroma ne dojim pred drugimi) in pol nikol ne vem kdaj bo kdo gor pršu. Pa sej potrkajo sam se ne sliš k mava še ena vrata vmes. In pol jo mam lih na joški in mi kdo not vleti user posted image  In to vsak user posted image  dan...

Sem še enkrat prebrala, pa sem tko napisala k da sem jezna nate Katjuša... Niti slučajno nisemuser posted image  sam hočm rečt da mene to čist nč dodatno ne stane.
Brez zamere noooouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.3.2009 21:05:30   
Balonchy
Punce - hvala za lepe želje!!! user posted image

Upam, da ste vi in vaši sončki OK... Ker ne utegnem prebrat kaj se dogaja - mi lahk kera strnjeno napiše obnovo! user posted image

Shuka - edin zate vem, da neki ni OK - sam ne vem kaj!!! Napište mi oz. me razsvetlite!!!
Pošiljam ti veeeeeliiiiiiiiik user posted image ...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.3.2009 21:05:39   
Čebel@
no jaz odhajam.......grem še neki malega pojest preden se princeska zbudi in me okupira za eno uro........lepo se mejte,mirno nočko in se tipkamo

nočko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.3.2009 21:17:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Upam, da ste vi in vaši sončki OK... Ker ne utegnem prebrat kaj se dogaja - mi lahk kera strnjeno napiše obnovo! user posted image

Shuka - edin zate vem, da neki ni OK - sam ne vem kaj!!! Napište mi oz. me razsvetlite!!!

Shukin dojenči ma spino bifido...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.3.2009 21:29:37   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Shukin dojenči ma spino bifido...

Bogi mali miško... En velik objem obema

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.3.2009 21:33:00   
simonakr
Punce dolžnost kliče ...
Mojo že od 19.00 neki zvija in sploh noče pančat (pa nism nč tazga pojedla), tko da še malo počit pol bo pa spet jovo na novo. Se tipkamo zjutri! Upam da bomo spal...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.3.2009 21:37:04   
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce dolžnost kliče ...
Mojo že od 19.00 neki zvija in sploh noče pančat (pa nism nč tazga pojedla), tko da še malo počit pol bo pa spet jovo na novo. Se tipkamo zjutri! Upam da bomo spal...

Pr nas ista pesem joj se mi sirotka smili zaspi za par minut pol pa fulllll zajokauser posted image user posted image user posted image ...bogica moja mala miška...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.3.2009 23:48:14   
Katjusa
mi še tud bedimo.... zgleda da bo tak k florjan k po kopanju ni in ni mogu spat...

upam, da bomo počas zaspal.... drgač bosta ati pa mami ju3 po podočnjakih hodlauser posted image user posted image user posted image

nočka in lepe sanje

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.3.2009 8:20:50   
Šaki
jutro .ponoči se je mala zbudil le ob treh spat je pa šla okoli 9 ih-
tko da je blo zlo kul,

samo ugibam lahko kaj bo danes-

pa ve?ste spale?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.3.2009 8:23:58   
Deja
Jutro!!!

Najprej vsem hvala za pomoč glede dude. Smo jo včeraj preizkusili. Je bil mali tak posrečen... sem mu jo potisnila v usta, pa mu je kr obračalo - sem mislila da bo bruhal...user posted image , ko pa jo je malo potegnil je bil prav šokiran ker ni nič priteklo... je mel taki presenečen izraz na obrazu..user posted image user posted image user posted image . Tak da dudo smo sprobali, ampak naš je zgleda ne mara...user posted image user posted image
Če bo potreba jo bomo seveda spet sprobali...

Nocoj smo zopet spali kot ubiti. Spat smo šli okoli 23h, s tem da je Žiga tik pred tem še jedel, pa smo spali do 3.30, smo pojedli in podrli kupčka in smo ob 3.50 uri že spali nazaj. Se frajer sploh ni predramil preveč - kljub previjanjuuser posted image . Potem pa smo spali do 7.15, ker sem se zbudila zaradi poplave na levi strani... mokro je bilo preko pižame... do jogija....user posted image
Zdaj pa user posted image spi, ker se je tak napokal da komaj dihauser posted image user posted image .

Lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.3.2009 8:37:25   
Šaki
deja: kaj si mela mokro.a od mleka?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?