|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
1.4.2009 20:00:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to je pa naša čvekica (klikni na slikico)
user posted image

full dobra čvekica... kolk je že star?

8. bo 2 meseca

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
1.4.2009 20:03:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image oba spravit skoraj istočasno spat tak, da mam zdej kako urco do 2 počitka odvisno kolk bo benjain spal florjan bo ziher do 15. pol ga morem pa zbudit k gremo v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image , če bo šlo tak naprej bomo kmalu mel ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image mamica pa več prostega časauser posted image user posted image user posted image

ojla...

user posted image user posted image user posted image user posted image

a se dojite? a res celo noč spite, kakšen recept.. :)

ne ne dojimo se... spanje ima pa v genih sem misla, da smo mel pr florjanu srečo ampak očitno je to v genihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.4.2009 20:07:08   
Katjusa
FLORJAN je bil danes v vrtcu spet glavna atrakcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je ona vodja vrtca predstavila in potem se je florjan oglasu k je stal blizu nje "jaz pa sem Florjan in grem v vrtec"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem je one omenla da sprejemajo v vrtec od 11 mesecev naprej pa je florjan izjavu "potem grem pa domov" (to je zgledal tak da ko pridejo 11 mesečni not gre pa on domov)user posted image user posted image user posted image user posted image vs folk se je ful režal itak, da me večina pozna k so to skor vsi eno leto starejši od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

vzgojitlca je rekla pol mojmu možu, da je ful doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.4.2009 21:42:39   
Maksi1
Čeeerrr.
Pohvale Florjanu za namazan jeziček. user posted image

Pa tudi vsem, ki ste danes in včeraj nalepile slikce vaših sončkov, moram povedat, da so fuuuullll cartki.

Prosim za pomoč:
ena od vas je en čas nazaj pisala o sladki vodi oz. sladkih kamilicah - sem vse pozabila, ker se takrat nisem za to zanimala - zdaj pa bi spet rada slišala ta nasvet:
1. kolko vode oz. čaja
2. kolko cukra
3. kolko dat otročku.
Upam, da ne težim preveč. Hvala vnaprej.

Lepo in prespano noč vam želim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.4.2009 22:31:07   
brkn83
dober večer.

Kako ste kaj???? Js sem zdej Nika spravila  spat, zdej pa sem še mal pred računalnik usedla. Imam namreč delo, morn eno seminarsko nalogo narediti, pa se mi zdej ne da kej preveč. Sem sam mal literaturo pregledlaa, ostalo pa bom jutri nadaljevala.

Nič lepo se imejte in lepo prespite noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 22:38:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.4.2009 22:47:34   
brkn83
kolumbo - no lepo, da je tvoj doma. Upam, da se boš res kej več javila. aja jutri pa lepo opravite v posvetovalnici. Mi jo imamo tudi v petek, js komaj čakam da vidim kolk smo zrastli in se zredili.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.4.2009 22:48:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VRATIA SE ŠIMEuser posted image , MOJ JE KOOONČNO PRLEZU DOMOUuser posted image

hvala za slike
mi smo po starem, jutr mamo posvetovalnico za obadva

vas na brzino preberem, bom zdej bl pridna k bo mož domauser posted image

lepe slikce vaših sončkovuser posted image

mal čudno tole, zdej k ni blo moža te skoraj nič ni blouser posted image user posted image user posted image

končno mi je ratalo benjamina uspavat oz. kot je znano jst ga kr budnega položim spat, sam danes ni mogu spat ker smo se kopali in po kopanju je on tok zbujen, da mamo pol prave boje..... no, ko mi je že kipalo sem ga pustla 3 minute jokat nato sem mu dala dudo in zdej je zaspaluser posted image user posted image user posted image fore je v tem, da je zmatran ampak na rokah noče bit se skos joče ga daš v posteljco pa debelo gleda in čez čas začne jokat..... pol mu pa 10x dudo ponudiš pa jo vedno ven plune, ko ga pa 3 min. pustiš in mu pol daš dudo je pa to kot da si odkril amerikouser posted image user posted image user posted image

Maksi
preveč natančno sprašuješ, da bi ti znala pomagat, pač skuhaš kamilčke daš not sladkor in ponudiš za pit in čez nekaj časa lahko tud ur bo treba zamenjat pokakano pleničkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.4.2009 22:49:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kolumbo - no lepo, da je tvoj doma. Upam, da se boš res kej več javila. aja jutri pa lepo opravite v posvetovalnici. Mi jo imamo tudi v petek, js komaj čakam da vidim kolk smo zrastli in se zredili.

jst morem it tud pogladat kdaj jo imamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image punce res dobro, da vas mam, da me kej spomnite

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.4.2009 22:51:59   
Katjusa
to bi lahko imele kak seznam kdaj je kaka posvetovalnica (pa še kak se kej naši mucki in mucike redijo in rastejo)a bi s ekateri dal to delatuser posted image , ker jst drgač rada pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej imamo 9.4.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.4.2009 22:52:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-to je cepljenje za oz.proti pnevmokoki bakteriji, največkrat povzroča vnetje ušes ali v najslabšem primeru ampak to je res zelo redko meningitis, glede na to da ga je glih naš erik fasal bom preventivno cepila oba, čeprav je res zelo malo malo možnosti da se kaj takega ponovi, je pa samoplačniško.
prej nisem nikoli razmišljala da bi dala cepit, ampak ko vidiš kako huda in nevarna bolezen je to pa raje ne reskiram več.
sej vas nočem strašit. če je pravočasno odkrit kar ponavadi je ga pozdravijo brez posledic
[/quote

Ej tanci29 vnetje uses je dejansko samo posledica prehlada je pa res, da ga povzročajo mikroorganizmi, ki preidejo v uho. To ša še ne pomeni, da ga povzroča pnevmokok. (ta velik je imel tudi po cepljenju proti pneumokoku vneta ušesa in to 2x!!!)

Ni pa vedno samoplačniško - moj Vito je imel že 3x plučnico in zaradi tega spada v rizično skupino, kar pomeni, da nam stroške cepiva krije zavarovalnica.

Bom pa cepila tudi mojo princesko.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.4.2009 22:57:50   
Onasiss
Mi smo bli pa danes urgentno pri zdravniku, ker je zelo hropla. Sem se ustrašila, da ima kak bronhiolitis, pa je "hvalabogu" samo prehladek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teža 5220g. Pa zrasla je cca 5 cm.

Drugače me je pa kar groza it v zdr. dom, je tok bolanih in tok krehajo, da zihr kej fašeš.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.4.2009 23:00:12   
brkn83
mlea - super, da je vse uredu. Prehlad pa upam, da boste kmalu pozdravili

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.4.2009 23:00:21   
Onasiss
Aja sem zasledila, da imate ene že menstrouser posted image user posted image . Pri meni še nič novega pa upam, da jo dobim čimkasneje, ker sem še od poroda sita uložkovuser posted image user posted image .
Glede uložkov VIR 80, moja si zasluži nežnost in mehkobo.user posted image user posted image user posted image  In ravno zaradi tega razloga se še nekaj časa ne bom usedla na kolo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.4.2009 23:01:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mi smo bli pa danes urgentno pri zdravniku, ker je zelo hropla. Sem se ustrašila, da ima kak bronhiolitis, pa je "hvalabogu" samo prehladek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teža 5220g. Pa zrasla je cca 5 cm.

Drugače me je pa kar groza it v zdr. dom, je tok bolanih in tok krehajo, da zihr kej fašeš.

sam, da ni kej hujšega.... kolk ste pol zdej veliki? a vam je še kej prav?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
1.4.2009 23:02:38   
Katjusa
jst sem tud razmišljala, da bi za ponoč nabavla vir 80 ker drgač mi vse postran tečeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.4.2009 23:02:39   
birdy

Mlea, vi tud al kaj? Naša ma pa RSV, men je ful smešn izraz, to je respiratorni virus a ne? A kej veš za kaj točno se gre, da ni to drug izraz za prehlad?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.4.2009 23:04:09   
Onasiss
brkn83-hvala za lepe želje. Kdaj pa boste dali Nika krstit? U kaj ga boš pa oblekla? Jaz sem se pri ta prvem 3x selila in ko smo se odločili za krst je šel kar  sam do oltarja, pol je pa župnika zagledu in ga pobrisu ven. Tokrat bom dala ta malo prej, sam vedno kej vmes pride, rada pa bi v maju. Bomo verjetno prestavili na naslednje leto.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.4.2009 23:04:33   
brkn83
zdej pa res grem spat, ker mi kr učke skupi vleče.

Lahko noč

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.4.2009 23:06:45   
brkn83
mlea - mi bomo imeli krst 17. maja. V kaj ga bom pa oblekla pa še ne vem točno, verjetno pa ene hlače, srajca in metuljček ali pa kravata????? ampak še ni to 100%

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
1.4.2009 23:08:02   
birdy
Kolumbo, kdaj pa mate? Midve bi drgač mele jutr (ne vem čist točno) okol desetih. Ker smo pa bolni pa šele ob pol enih pri bolnih.
Dej če se spomniš me poklič in mi povej ker dohtar je. Midva sva zdej že 2x naletela na šolsko k je user posted image
Aja, v Domžalah sem od zdravnice (RA) od neli zvedla da ma ta najina pediatrinja neki probleme z nogam, je mela neko operacijo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.4.2009 23:09:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

zdej pa res grem spat, ker mi kr učke skupi vleče.

Lahko noč

lahko noč, jst tud pičim v deželo sanj in zlatih zakladovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.4.2009 23:14:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mlea, vi tud al kaj? Naša ma pa RSV, men je ful smešn izraz, to je respiratorni virus a ne? A kej veš za kaj točno se gre, da ni to drug izraz za prehlad?

To je neke vrste prehlad, samo ima dodatno še druge simptome kot so kašelj, rdeče žrelo in podobno. To je vnetje spodnjih dihal naša pa ima pljučka ok. (še enkrat HVALABOGU) Pri tem virusu je nevarno samo to, da se lahko hitro razvije v bronhiolitis, kar pa je kar zoprna zadeva. 

Najbolj, da si prebereš tole
http://www.ringaraja.net/respiratorni-sincicijski-virus-in-akutni-bronhiolitis_1185.html .

Je bil moj kake 3 tedne nazaj priča, ko so morali enega 2 mesečnega dojenčka, zaradi bronhiolitisa z rešilcem prepeljati na Vrazov trg- GROZA ubogi malček.

Resnično želim, da bi bili vsi naši februarčki popolnoma zdravi in da bi čimmanj obiskovali zdravnike.

Jaz osebno sem imela že s tavelikim dovolj obiskov po bolnicah in NE hvala več.

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
1.4.2009 23:36:17   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

To je neke vrste prehlad, samo ima dodatno še druge simptome kot so kašelj, rdeče žrelo in podobno. To je vnetje spodnjih dihal naša pa ima pljučka ok. (še enkrat HVALABOGU) Pri tem virusu je nevarno samo to, da se lahko hitro razvije v bronhiolitis, kar pa je kar zoprna zadeva. 

Najbolj, da si prebereš tole
http://www.ringaraja.net/respiratorni-sincicijski-virus-in-akutni-bronhiolitis_1185.html .

Je bil moj kake 3 tedne nazaj priča, ko so morali enega 2 mesečnega dojenčka, zaradi bronhiolitisa z rešilcem prepeljati na Vrazov trg- GROZA ubogi malček.

Resnično želim, da bi bili vsi naši februarčki popolnoma zdravi in da bi čimmanj obiskovali zdravnike.

Jaz osebno sem imela že s tavelikim dovolj obiskov po bolnicah in NE hvala več.

Sem prebrala, hvala za link.
Edin napisala si da je vnetje spodnjih dihal... Kokr sem jst tle prebrala ta virus sicer napada zgornja dihala, če pa otrok nima sreče pa gre še na spodnja dihala. Ker naša ma tud pljučka ok, ma vnetje zgornjih dihal.
Ma jst upam da bomo počas ratal zdravi, sem že prov paničnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
2.4.2009 0:04:58   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VRATIA SE ŠIMEuser posted image , MOJ JE KOOONČNO PRLEZU DOMOUuser posted image

hvala za slike
mi smo po starem, jutr mamo posvetovalnico za obadva

vas na brzino preberem, bom zdej bl pridna k bo mož domauser posted image

lepe slikce vaših sončkovuser posted image

Kolumbo dobro da si se vsaj enkrat na dan javila ker drugače bi lahko bila med pogrešanimi...zdej boš pa pridna ko je možek doma bomo videliuser posted image user posted image user posted image ...fajn opravite jutri...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?