|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
2.4.2009 19:44:14   
Katjusa
A in J user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka in da se ti posledice CR čim prej porihtajouser posted image user posted image user posted image

punce kje ste dons....?

(odgovor članu A in J)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.4.2009 20:13:21   
Čebel@
katjuša......jaz  pridem vsake toliko prebrat-pa nimam kej bratuser posted image ......midva sva povečerjala,Hana spi-bo ob 21.30 se zbudila za jest in kopanje......midva pa odhajava pod tuš,potem me bo pa možekspet zmasirovuser posted image user posted image user posted image
še vedno pobiram predloge kaj naj mu podarim za prvo obletnico poroke

se tipkamo jutri-nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.4.2009 20:16:02   
timy
Pozdravček,

Pupka in Katjuša, sem prebrala, da sta pisali o pridobivanju teže. Tudi meni je pediatrinja rekla, da če mi spi več kot 4 ure, jo moram nujno zbuditi. Pa jauser posted image  Podnevi mi skoraj nič ne spi, potem pa naj jo še zbujam. Zdaj mi spi od 21ih pa do 5ih, pa potem od 5.30 do 9ih. Čez dan pa bore malo. Pri obroku mi poje do 130 ml.

Drugače pa sem zasledila, da naj bi se dojenčki na teden povprečno zredili od 120 - 200 g, tako da je Katjuša imela prav. Ne vem pa, kaj je tem pediatromuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.4.2009 20:41:44   
MIHAILO
ojla a&j..Lepo ,da si se oglasila...sevedaa,da se te spomnim ,saj smo ble skupaj v bollnici...da povem se puncm kako je to bilo....smo se srecale na wc-ju in se pogovarjale kako smo rodile,kdaj itd...kaj imamo in kako je mojemu fantku ime in ko recem ,da je Mihailo mi a&j rece-A si ti Mihailo s foruma....user posted image user posted image
A & J a se vedno ni kot je treba?Ker v bolnici je zgledalo ,da si ze sla na bolje...Upam,da bos kmalu cisto ok...

Kaj pocnete kaj puncke?Jaz cel dan lenarim z Mihailom...potem se gremo pa kopat...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.4.2009 20:51:17   
A in J
Mi smo se pa že skopal in že lepo spimo... :) Ja pri teh CR je vse skup varljivo pravjo, se kr pocajtaš in pol se pa še kej razboli, če ne počivaš dost in bla bla bla....fasala sem še vnetje, ker sem se prehladila, tko da sem bla še na antibiotikih....dons sm mela pa glih pregled in je vse tko k more bit, tko d upam, da bo tko tut ustal...mal dlje traja vse skp k pri naravnem porodu...ampak glavn d gre na bulš.
Ja točn tko smo se srečale in spoznale, d se ž mal poznamo. :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.4.2009 20:55:16   
MIHAILO
Mihailo pa zdaj hodi okrog 22h spat ,da mamo potem malo bolj mirno noc in se 2x zbudi do jutra tko ,da superuser posted image zato gremo pa pocasi zdaj na kopanje...lahko noc in lepo se imejte

(odgovor članu A in J)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.4.2009 20:59:49   
Katjusa
naš lump noče jest že od 15h ne jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.4.2009 21:11:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naš lump noče jest že od 15h ne jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko je blo pr nas včeraj...

pol je pa ob 22:10 pojedu 170 ml! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.4.2009 21:17:49   
glen
Čir MOJE DRAGE FEBRUARČICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvo naj se vam opravičim, ker se nisem nič oglasila po porodu.
Smo super.
Val je priden,danes je star 7 ted.
Ponoči od 19 pa do cca 7 zjutraji ma nočno spanje, kar pomeni, da se zbudi na cca 3 ure, poje in zaspi(tudi če ga preoblečem se ne zbudi).
Čez dan, če smo odzuni cel cajt spi,doma pa ne glih,tako da zdaj ko je dež je kr pestro.
Imam res zelo malo časa.
Naš dan poteka več al manj takole.
Zjutraj vstanemo in nekje do 9 poštimam oba Vala in Lin (4,5),pol peljem Lin v vrtec, midva pa greva ven na sprehod(+trgovina) do 13 ko greva po Lin .
Pol gremo domov da kej skuham.Ob 15,30 pride mož ,pojemo in gremo spet ven do kakih 18.
Pol sledi kopanje in priprava Vala na spanje,pol je na vrsti še tamala in pol šele jaz.
Še dobro da mi mama lika in tašča kdaj pa kdaj skuha(prvi mes. mi je vsak dan)
Krčev zaenkart nima je pa ful občutljiv tako da jem zelo malo stvari.
Živim na rižu,bučkam korenju,siru,kruhu,.... in kmalu se konča,kar koli probam ma krče.user posted image
Lepo se mejte punce pa nezamert ker se nič neoglasim,lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.4.2009 21:18:26   
Shuka
Dober večer mamice!

kako ste, no verjetno bom morala kar nekaj strani prečesati, da bom prebrala vaše odgovore na moje vprašanje, kako rastejo vaše štručke user posted image

Mi napredujemo ampak počasi, v bolnici smo zdej še rotavirus fasal, včasih gremo korak naprej pa dva nazaj, no ampak nekam bomo pa zagotovo prišli.user posted image

Mislim na vas in objemčke vašim malčkom.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.4.2009 21:38:52   
glen
Schuka
nebom brala za nazaj,ker nimam časa ,tako da ne vem zakaj ste pristali v bolnici .
Vseeno ti želim, da čim prej okrevate, evo te so samo zate,za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.4.2009 21:43:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Schuka
nebom brala za nazaj,ker nimam časa ,tako da ne vem zakaj ste pristali v bolnici .
Vseeno ti želim, da čim prej okrevate, evo te so samo zate,za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem željam .. čimprejšnje okrevanje... ;)

boma2 :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.4.2009 21:46:23   
boma2

dober večer mamice... :)

No da še jaz lahko kej povem jutri imamo z Žigcom pregled pri pediatru.. Upam, da ne bodo jezni, če nima zadosti kilogramov...

No v glavnem pri nas se zelo malo spi tudi po noči.. tako da spim skoraj že sede...

Katjuša... držim pesti , da tvoj začne piti...

Majchy23.. .Presenečenje za moža že uredu, ampak kam boš Hano dala? LAhko pa mu privoščiš en vikend paket na morju... Seveda z vama.. :)

No jaz sem tudi v dilemi midva imava meseca maja 5 let poroke.. :) Bo še zanimivo...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.4.2009 21:47:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Pozdravček,

Pupka in Katjuša, sem prebrala, da sta pisali o pridobivanju teže. Tudi meni je pediatrinja rekla, da če mi spi več kot 4 ure, jo moram nujno zbuditi. Pa jauser posted image  Podnevi mi skoraj nič ne spi, potem pa naj jo še zbujam. Zdaj mi spi od 21ih pa do 5ih, pa potem od 5.30 do 9ih. Čez dan pa bore malo. Pri obroku mi poje do 130 ml.

Drugače pa sem zasledila, da naj bi se dojenčki na teden povprečno zredili od 120 - 200 g, tako da je Katjuša imela prav. Ne vem pa, kaj je tem pediatromuser posted image

Men vsi pravijo, da je spanec bolj kot žganc... In to pomeni.... Da če otrok spi, ga je greh zbuditi...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.4.2009 21:59:42   
MIHAILO
SHUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Sem vesela,da si se nam malo javila...drzim pesti,da se cimprej pozdravite,pa pogresam te na forumuuser posted image ampak sam ,da bote zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.4.2009 22:18:09   
BarbaraGS
zivjo punce, koncno se lahko tudi sama malo javim...

V glavnem bili smo pri pediatru, vse je super, zredili smo se 1kg in danes smo stari 1 mesec.
Ceprav je nasa malcica zelo napredna in se ze od drugega tedna smeje, dviga glavo, zanimajo jo igracke,... je toliko bolj zahtevna. To so mi rekli ze v bolnici, pa nisem verjela. Noce spat sama, cim ima morojev refleks z rokicami se zbudi, sredi sanj joce, ima zelo nemoren spanec in mora ves cas cutiti nas... tako, da nam vzame kar vseh 24 ur in jaz se nimam casa niti spociti. Se spim z enim ocesom priprtim. Sploh ne vem kako bo sedaj, ko bom cele dneve sama. Ceprav uzivam z njo, me je kar malo strah, kak bom zdrzala. Je pediatrinja rekla, da je bolj nesigurna in da ima mocan morojev refleks.
Aja, pa se kolike imamo in sedaj smo zaceli si zmisljevati in se buditi in jesti na 2 uri. Prej je imela ritem 3-4 ure, danes pa ne vem kaj jo je prijelo.

Uf sej sploh ne vem kje se me drzi glava. Sam mal sem mogla potozit nekje kjer me razumejo...

Upam, da so to cisto normalne stvariuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.4.2009 22:25:23   
MIHAILO
Kolumbo super za uspesen pregleduser posted image user posted image
Brbara gs saj bo,vsak zacetek je tezek,ne bo tako vecno

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.4.2009 22:26:14   
Ajvy
Zdravo...mal se javim....preden grem spat......
Tarja gre jutri v vrtec...končno....ji bo po mojem the best......men pa tut.....

Tisa je danes cel dan prespala....še vedno jo moram čez dan budit.....da je...ponoči pa ima eno 7,8 urno rundo, potem pa 4,5  urno....priden dojencl je.....
napredujemo lepo......dobila je dve kili gor in sedem centimetrov....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.4.2009 22:30:21   
MIHAILO
ojla Ajvy ,lepo za vrtec in tako pridnega dojencka...moj Mihailo te dneve ni nic spal cez dan,mogoce urco ponoci pa je spal od 22h pa do 1h,pa potem do 5:30 in 8:30h...verjetno bo pa potem tako ,da bo tudi kaj popoldan spal in vseeno zvecer tudi?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.4.2009 22:32:14   
MIHAILO
lahko noc tudi od mene...Mihailo ze pol ure spi tako ,da sibam tut jaz dokler se on spi...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.4.2009 22:34:52   
Katjusa
Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glen vi mate pa pestro cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image

shuka lepo da si se oglasla, sem vesela, da gre na boljše in upam ter držim pesti, da boste kmalu domauser posted image user posted image user posted image user posted image
barbara ta refleks zgine nekje do 4 meseca, če te to kej potolaži. ritem je pač zdej par dni super pa pol kak dan vse narobe pa pol spet OK to je pač tak po nekje 3 mesecu je ful boljše, vsaj pr nas je blo v 1.
boma fajn zrihtajte ju3

Mi2 sma pa zdej debele 2 ure jedla en obrok tok, da se je najedu in zdej je že zaspal..... ne vem kaj mu je dons je neki čuden..... mogoče ga mal vetrovi matrajo k je prej ful prdkaluser posted image user posted image user posted image user posted image tak sonček je, da me čist razneži.....
Mislim pa, da ga že mal nervira ta mala košara za spanje ker se mal popreko postavi in potem upira noge in glavo v roboveuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej se konec aprila seli v florjanovo sobo v kinderpetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:44:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.4.2009 22:49:53   
Katjusa
jst grem počas pod tuš pa v mižule upam na kako akcijo glede na to da je moja M že čist švohuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, če je bil dons bolj slab dan, vas nej potoležim, da je jutri nov dan in bo vse lepše in boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?