|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
1.4.2009 12:57:21   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

dobro jutro kako ste kaj? no midva sva se že zrihtala, zdej pa imam mal časa za računalnik. potem pa upam, da se bo kaj vreme porihtalo in bova šla mal ven.

1. april - a vas je že danes do kaj nasral oz. ste ve njega. no js še razmišljam kaj bi mojega nasrala, pa mi nič na pamet ne pade.

jz bi tud koga mal nahecala pa nimam ideje ker me že glava boli en tedenuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
1.4.2009 12:59:47   
Čebel@
dejte mi povedat če ve  vsakič ko kopate malčke jim splaknete tudi laske.....moja je imela bolj suho kožo po lasišču,sedaj pa nima več in me zanima če ji nej še vedno vsak dan zmočim laske???

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
1.4.2009 13:00:48   
Juhu prva na straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

A mi katera lepo prosim pove kaj morem oddat za otroške dodatke kaj vse morem imet???vem da un obrazek pa kaj še???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
1.4.2009 13:02:12   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dejte mi povedat če ve  vsakič ko kopate malčke jim splaknete tudi laske.....moja je imela bolj suho kožo po lasišču,sedaj pa nima več in me zanima če ji nej še vedno vsak dan zmočim laske???

jz ji vedno zmočim laske sej ih nima skor nčuser posted image user posted image user posted image pa kulker ma ji zmočim sej ji pol tko namažem z oljem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.4.2009 13:06:12   
Čebel@
a ima temenca?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
1.4.2009 13:07:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Juhu prva na straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

A mi katera lepo prosim pove kaj morem oddat za otroške dodatke kaj vse morem imet???vem da un obrazek pa kaj še???
važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za otroške dodatke sem oddala samo obrazec(a ti boš pa obrazekuser posted image user posted image )

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
1.4.2009 13:07:43   

a ima temenca?

nima sam mi je rekla patronažna da kadar jo skopam jo lahko namažem z oljem in tako sem Lauro tudi ko je bila mala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
1.4.2009 13:08:09   
Urša08
majchy23 jaz Žigu umivam glavico samo en krat na teden

cita upam, da bo s tvojo glavo kej boljše

Dej te mi kak pameten recept za simpl torto, jo morm drug teden narest pa nimam ideje. Piskot kakšna je ta skutina? Kaj pa kaka sadna?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
1.4.2009 13:09:17   

važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za otroške dodatke sem oddala samo obrazec(a ti boš pa obrazekuser posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja jaz bom dala svoj lepi obrazekuser posted image user posted image user posted image user posted image pa neke dohodke morem dat kje kako in kaj???kk nč ne vem za lani morem dat to vem ampak nevem kje pa dobim na firmi al kje???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
1.4.2009 13:09:44   
Balonchy

Balonchy dober zgledajo tile kremšnite...hmm jz bi tud neki pekla ampak kaj ko naša mala potrebuje vso pozornost včas še jest nimam cajta al ap na wc it...sej bo

Sej to sm spackala, ko je mali spal! user posted image

Recept je pa tale:
(testo vedno kupim user posted image , tale krema je pa odlična)

user posted image
Za testo:
500 g moke (odvisno od velikosti kozarca)
1 kozarec sladkorja
1 kozarec mleka
1 kozarec olja
1 jajce
1 pecilni prašek
i vanilijev sladkor
malo soli
rum

Krema:
1,5 l mleka
8 rumenjakov
30 dag sladkorja
25 dag moke
2 vanilijeva sladkorja
olupek limone
rum
8 beljakov

user posted image
Iz sestavin za testo zgnetemo testo in ga razvaljamo na tri enake dele. Vsakega posebej razvaljamo na peki papir v obliki pekača in pečemo na 180 stopinjah približno 10 minut.

Za kremo zmešamo rumenjake, sladkor, moko, vanilijev sladkor, limono in rum z malo mleka. Posebej segrejemo mleko, dodamo pripravljeno maso in na zmernem ognju in ob stalnem mešanju kuhamo 10 minut. Na koncu primešamo sneg beljakov.
V visok pekač položimo prvo testo, premažemo s polovico kreme, pokrijemo z drugim kosom testa, spet premažemoin pokrijemo s testom. Pokrijemo s krpo in pustimo počivati čez noč. Zrežemo v kocke poljubnih oblik.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.4.2009 13:10:23   
Čebel@
meni ni patronažna nič rekla da naj mažem z oljem-edino v pregibih
urša...sem antitalent za peko tko da ti ne morem pomagati-so pa na rr-ju recepti pa poglej če kej pametnega najdeš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.4.2009 13:12:35   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja jaz bom dala svoj lepi obrazekuser posted image user posted image user posted image user posted image pa neke dohodke morem dat kje kako in kaj???kk nč ne vem za lani morem dat to vem ampak nevem kje pa dobim na firmi al kje???
no to pa jaz nimam pojma.user posted image ....magari poklici na socialno in ti bojo povedali-da ne boš brezveze hodila

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.4.2009 13:17:34   
kayica24
Cita tisti znesek vpiši noter,ki si ga dobla domov za dohodnino lani...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.4.2009 13:27:41   
tanci29
cita-glede polivanja, če teža lepo narašča ni problema, pa če seveda mala lepo je, če se ne zvija in joka pri hranjenju, naša se ne.
polivajo pa zato ker nima še dobro razvito tisto stvar ko zapira požiralnik v trebuščku in se potem gor vrača(al neki tazga ne znam lepo povedat). problem je potem če se to vname al pa jo začne pečt(pomoje tako kot zgaga)...je pa rekla da se to uredi do devetega meseca, ampak ponavadi se takrat ko začneš z gosto hrano.
erik je tudi ful polival pa sem mu pri 4 mesecih začela dodajat mlečno kašico milupino in je nehal, mu je en obrok tega zgleda tako zgostil da ni več ven pljuvaluser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
1.4.2009 13:29:27   
tanci29
majchy-jest ji vsak dan zmočim laske, umivam pa na tri dni z milom.

balonchy-skos berem o telih kremšnitah da si sploh ne upam it pogledat ker bom pomoje mela jezik do taluser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
1.4.2009 13:31:56   
tanci29
urša jest pečem ponavadi torto temni gozdiček(višnje pa čokoladna smetana)simpl pa res dobra sočna in ne sladka, men je ful dobra....a bi biskvit tud sama pekla al boš kupla pa sam filo delala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
1.4.2009 13:35:22   
Urša08
tanci tale temni gozdiček se pa sliši odlično. Je veliko dela? Glede biskvita ne vem, bi ga najrajši kr kupla sam nimam nobenih izkušenj s tem a so dobri? Mi zaupaš recept?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.4.2009 13:35:40   
tanci29
balonchy-tole zgleda pa še bolje kot roggljički ki jih ponavadi postrežeš....o mnjami sej sem vedla da bom zdej sam na tole misnla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.4.2009 13:38:22   
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Cita tisti znesek vpiši noter,ki si ga dobla domov za dohodnino lani...

hvala ampak jaz morem noter vpisat lanske dohodke ker kar je bilo vloženo do 31.03 so veljali za 2007 kar pa je po 01.04 pa za leto 2008 sam kje pa to dobim dohodnine pa še tud nisem dobila unga lista joj joj...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.4.2009 13:43:42   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita-glede polivanja, če teža lepo narašča ni problema, pa če seveda mala lepo je, če se ne zvija in joka pri hranjenju, naša se ne.
polivajo pa zato ker nima še dobro razvito tisto stvar ko zapira požiralnik v trebuščku in se potem gor vrača(al neki tazga ne znam lepo povedat). problem je potem če se to vname al pa jo začne pečt(pomoje tako kot zgaga)...je pa rekla da se to uredi do devetega meseca, ampak ponavadi se takrat ko začneš z gosto hrano.
erik je tudi ful polival pa sem mu pri 4 mesecih začela dodajat mlečno kašico milupino in je nehal, mu je en obrok tega zgleda tako zgostil da ni več ven pljuvaluser posted image

Hvala za razllago...ampak kako pa jaz vem da jo ne peče tako kot pr zgagi??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.4.2009 13:51:48   
Se opravičujem punce če sem že tečna ko kr neki sprašujem ampak res pr Lauri nisem imela nobenih problemov tako kot pr nosečnosti z Laurp nč ker če pogledam pa že celo nosečnost nekaj ni bilo ok pr Lii in sedaj je tudi čist kontra Lauri in ne vem upam da niste jezneuser posted image user posted image ...se odkupim s kako dobro torticouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.4.2009 13:54:54   
birdy
Ceplenje proti pnevmokoku stane ena doza 66eur, pri nas v medvodah. Ne vem pa kok je doz, v glavi mam da tri.
Morva se še z mojim poment ampak mislm da bom kristi dala prot temu cepit. proti rota pa ne.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.4.2009 13:57:46   
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ceplenje proti pnevmokoku stane ena doza 66eur, pri nas v medvodah. Ne vem pa kok je doz, v glavi mam da tri.
Morva se še z mojim poment ampak mislm da bom kristi dala prot temu cepit. proti rota pa ne.

Hvala...jaz tud šrudiram da bi jo dala za toke pnevmoko cepit za rota pa ne...joj ko se spomnim mal nazaj pr Lauri nisem nč vedla in nč komplicirala sedaj pa kompliciram 300 na uro moj me bo enkrat nagnal ko tulk kompliciram joj joj kot da sem stara 15 let pa nč ne vemuser posted image user posted image pač starejša sem in me je bolj strah vsega...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.4.2009 13:59:36   
Pišem pa tud ko kakšna kura napak da za v prvi razred nisemuser posted image user posted image user posted image se vid da hočem vse na hiter pol pa ni vse skup nč od nčuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.4.2009 14:09:12   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hvala...jaz tud šrudiram da bi jo dala za toke pnevmoko cepit za rota pa ne...joj ko se spomnim mal nazaj pr Lauri nisem nč vedla in nč komplicirala sedaj pa kompliciram 300 na uro moj me bo enkrat nagnal ko tulk kompliciram joj joj kot da sem stara 15 let pa nč ne vemuser posted image user posted image pač starejša sem in me je bolj strah vsega...

Cita, mislm da je tale tvoja raztresenost "sindrom drugega otroka"user posted image  Ga mam tud jst, je izredno redek, običajno je lih kontra.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

KAKO SE JE ZAČEL POROD?
MUREN

KAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?

popadki (65%)

odtekla mi je voda (35%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!