|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
1.4.2009 14:09:56   
birdy
evo, čist mal o pnevmokoku: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1399-Pneumoko-7valentnockonjugiranoczacotroke.pdf

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
1.4.2009 14:16:39   
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

evo, čist mal o pnevmokoku: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1399-Pneumoko-7valentnockonjugiranoczacotroke.pdf

hvala bom prebrala...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.4.2009 14:17:09   
brkn83
joj kake čveke ste, midva z Nikom greva za eno urco mal ven, ve pa tolk načvekate da moram potem 20 minut brati.

Katjuša - ja lahk bi se zmenle in bi skupi šle na kremšnite k Balonchy. Sam potem bi pa itak rekla, da je ni doma al pa da nima časa, ker bi jo bilo strah, da bi ji vse pojedle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy - full lepa slikica.

cita - za otroški dodatek sem js oddala samo izpolnjen on obrazec in nič druga.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.4.2009 14:17:32   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ceplenje proti pnevmokoku stane ena doza 66eur, pri nas v medvodah. Ne vem pa kok je doz, v glavi mam da tri.
Morva se še z mojim poment ampak mislm da bom kristi dala prot temu cepit. proti rota pa ne.

Hvala...jaz tud šrudiram da bi jo dala za toke pnevmoko cepit za rota pa ne...joj ko se spomnim mal nazaj pr Lauri nisem nč vedla in nč komplicirala sedaj pa kompliciram 300 na uro moj me bo enkrat nagnal ko tulk kompliciram joj joj kot da sem stara 15 let pa nč ne vemuser posted image user posted image pač starejša sem in me je bolj strah vsega...

Cita, mislm da je tale tvoja raztresenost "sindrom drugega otroka"user posted image  Ga mam tud jst, je izredno redek, običajno je lih kontra.user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja pravijo da pr drugem ne kompliciraš jaz pa glih sedaj se le vidi da sem sedaj 10 let starejša takrat sem bila še vsa mlečnauser posted image user posted image user posted image (pr Lauri)

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.4.2009 14:18:41   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

joj kake čveke ste, midva z Nikom greva za eno urco mal ven, ve pa tolk načvekate da moram potem 20 minut brati.

Katjuša - ja lahk bi se zmenle in bi skupi šle na kremšnite k Balonchy. Sam potem bi pa itak rekla, da je ni doma al pa da nima časa, ker bi jo bilo strah, da bi ji vse pojedle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy - full lepa slikica.

cita - za otroški dodatek sem js oddala samo izpolnjen on obrazec in nič druga.

vem vem da je en obrazek sam ga treba izpolnat z nekimi dohodki bom žeuser posted image user posted image user posted image  hvala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.4.2009 14:20:00   
birdy

Ceplenje proti pnevmokoku stane ena doza 66eur, pri nas v medvodah. Ne vem pa kok je doz, v glavi mam da tri.
Morva se še z mojim poment ampak mislm da bom kristi dala prot temu cepit. proti rota pa ne.

Hvala...jaz tud šrudiram da bi jo dala za toke pnevmoko cepit za rota pa ne...joj ko se spomnim mal nazaj pr Lauri nisem nč vedla in nč komplicirala sedaj pa kompliciram 300 na uro moj me bo enkrat nagnal ko tulk kompliciram joj joj kot da sem stara 15 let pa nč ne vemuser posted image user posted image pač starejša sem in me je bolj strah vsega...

Cita, mislm da je tale tvoja raztresenost "sindrom drugega otroka"user posted image  Ga mam tud jst, je izredno redek, običajno je lih kontra.user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja pravijo da pr drugem ne kompliciraš jaz pa glih sedaj se le vidi da sem sedaj 10 let starejša takrat sem bila še vsa mlečnauser posted image user posted image user posted image (pr Lauri)

user posted image user posted image user posted image
Ti, jst sem pa še zdej mlečna pa vsen kompliciram? Pomoje jst tud rabm kak ceplenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.4.2009 14:21:42   

Ti, jst sem pa še zdej mlečna pa vsen kompliciram? Pomoje jst tud rabm kak ceplenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jz se tud ne bi branla kakega prijetnega cepljenjauser posted image user posted image user posted image user posted image že mam preveč cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.4.2009 14:26:38   
brkn83
nič zdej pa se moram počasi spraviti kosilo delat.

Potem ko pride moj domov gremo pa mal po trgovinah, aja pa še v eno gostilno se gremo zmeniti za krst, v cerkvi pa sem se že zmenila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
1.4.2009 14:30:26   
birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jz se tud ne bi branla kakega prijetnega cepljenjauser posted image user posted image user posted image user posted image že mam preveč cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislm, pokvarjenkauser posted image user posted image user posted image
Jst sem resno misnla ceplenje, tako, z iglo pa touser posted image ... Ja sevedauser posted image user posted image , sam trdečo mam pa tak prijetn ceplenjeni možnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.4.2009 14:36:43   

nič zdej pa se moram počasi spraviti kosilo delat.

Potem ko pride moj domov gremo pa mal po trgovinah, aja pa še v eno gostilno se gremo zmeniti za krst, v cerkvi pa sem se že zmenila.

kosilo pojedlauser posted image user posted image user posted image mojga klical da gre delat šele ob 18 juhuuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.4.2009 14:38:30   
Birdy a ne bom delala kače naprej...jz pa nimam tardečeuser posted image user posted image user posted image pa tud nč ne bouser posted image user posted image zakaj že ne bo ker pride moj vedn tak pozen domov da jaz komaj gledam kaj šele da bi čakala na kakšno cepljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dost zdej se bom pa zresnala...user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.4.2009 14:51:26   
Katjusa

to dela pomoje internet..... preveč se prebere in preveč je možnosti za vprašanja o vsaki podrobnosti.....

benjamin še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image to je en zaspanček, verjetno po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image florjan se je pa že vstal seveda, ker sem mu povedala da gremo pol v vrtec pogledat in je cel navdušenuser posted image user posted image user posted image jst bi ga že zdej dala če bi lahko tak bo mogu pa bošček še do septembra čakat.....

Cita seveda je bil ful vesel.... najprej sem mu dala jajčko čokoladice  mu dajem pa vsak dan enouser posted image user posted image user posted image user posted image pa mu vedno zraven povem, da mu jih je ena teta dala sam ker ni bil priden je ni viduuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.4.2009 14:53:44 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.4.2009 14:53:15   
Katjusa
Punce katere vložke uporabljate običajno, s čim ste najbolj zadovolne, sploh v prvih dneh k je M bolj močna? a si je katera kupla tisto menstrualno skodelico al kaj je že? jst sem si jo misla pol sem pa ravno zanoslauser posted image user posted image user posted image user posted image pa sem pršparala 30€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.4.2009 14:56:11   
Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita-glede polivanja, če teža lepo narašča ni problema, pa če seveda mala lepo je, če se ne zvija in joka pri hranjenju, naša se ne.
polivajo pa zato ker nima še dobro razvito tisto stvar ko zapira požiralnik v trebuščku in se potem gor vrača(al neki tazga ne znam lepo povedat). problem je potem če se to vname al pa jo začne pečt(pomoje tako kot zgaga)...je pa rekla da se to uredi do devetega meseca, ampak ponavadi se takrat ko začneš z gosto hrano.
erik je tudi ful polival pa sem mu pri 4 mesecih začela dodajat mlečno kašico milupino in je nehal, mu je en obrok tega zgleda tako zgostil da ni več ven pljuvaluser posted image

Hvala za razllago...ampak kako pa jaz vem da jo ne peče tako kot pr zgagi??

Če bi jo peklo bi neprestano jokala in ne bi jedla!

Tko je blo z Maticem k nismo vedli, da ima reflux.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.4.2009 14:56:18   
Katjusa

pomoje pa ne ona to tak hitro speče, da če bi mele premalo bi nama še speklauser posted image user posted image user posted image user posted image če bi mi2 resno rekle, da prideme pomoje nebi blo težavuser posted image user posted image user posted image user posted image

si pa pridna, da sta šla ven..... mi smo preleni v tekem smotanem vremenu je pa res, da florjan je pol cel moker in blaten in mam pol tok dela da oba zrihtam, da res nimam volje v takem slabem vremenu jih ven vlačit

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.4.2009 14:57:42   
Katjusa
Cita kak pa kej laura? ti je kako kartico poslala? telefona vem da ne sme met tak da upam, da ti je kej pisala kako je....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.4.2009 15:12:54   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce katere vložke uporabljate običajno, s čim ste najbolj zadovolne, sploh v prvih dneh k je M bolj močna? a si je katera kupla tisto menstrualno skodelico al kaj je že? jst sem si jo misla pol sem pa ravno zanoslauser posted image user posted image user posted image user posted image pa sem pršparala 30€user posted image user posted image user posted image

Mene tud zanima za vložke... Zdej mam olvejs pa so prov za en **** ratal.
Aja, katjuša, mislm da si včer spraševala če ma še kera čist črno menstro... Jst sem tud mela en dan tako, pol je pa ta obična pršla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.4.2009 15:21:24   
Katjusa

Aja, katjuša, mislm da si včer spraševala če ma še kera čist črno menstro... Jst sem tud mela en dan tako, pol je pa ta obična pršla.

jst mam tud always sam s temi sem še najbolj zadovolna sploh ponoči.... sam me zamina, če je kej boljšega?
men je tud po dobrem dnevu se nehalo črno in prišlo tisto tapravo tak da dons teče rdeče da je kejuser posted image user posted image user posted image user posted image , me pa nič ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image pred 1. porodom sem mele neboleče M potem po porodu boleče kuser posted image no zdej me pa nič ne boli, upam da tako ostane

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.4.2009 17:05:56   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy23 jaz Žigu umivam glavico samo en krat na teden

cita upam, da bo s tvojo glavo kej boljše

Dej te mi kak pameten recept za simpl torto, jo morm drug teden narest pa nimam ideje. Piskot kakšna je ta skutina? Kaj pa kaka sadna?

ta skutina sploh ni ta zaresna torta, ampak tako socno pecivo. a ti moram recept natipkat? je pa simpl ja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.4.2009 17:11:01   
piskot

mislim da so camelia, v mulerju jih imajo, taka bela pakunga z necim rdecim gor narisanim. ful uredu, dihajo, always so res najslabsi. pa kot vem je vir tud zdej ene naravne razvil. sam se nisem sprobala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.4.2009 18:08:07   
boma2

to je pa naša čvekica (klikni na slikico)
user posted image

full dobra čvekica... kolk je že star?

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.4.2009 18:09:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

evo še maje žabice

user posted image

kakšen cuker... :)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.4.2009 18:10:09   
boma2

uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image oba spravit skoraj istočasno spat tak, da mam zdej kako urco do 2 počitka odvisno kolk bo benjain spal florjan bo ziher do 15. pol ga morem pa zbudit k gremo v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image , če bo šlo tak naprej bomo kmalu mel ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image mamica pa več prostega časauser posted image user posted image user posted image

ojla...

user posted image user posted image user posted image user posted image

a se dojite? a res celo noč spite, kakšen recept.. :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.4.2009 18:13:10   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mislim da so camelia, v mulerju jih imajo, taka bela pakunga z necim rdecim gor narisanim. ful uredu, dihajo, always so res najslabsi. pa kot vem je vir tud zdej ene naravne razvil. sam se nisem sprobala.

Vir Natur sej pa jest zdele mela ko je bla čišča pa morm rečt da so ful dobri - dihajo in vse samo navadet se jih morš ker so kar debeli - kot bi mel plenico med nogam user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.4.2009 18:46:45   
Čebel@
ola!
jaz pa čakam da hana zaspi,da bm šla pod tuš.....prejle sem jo dala v ležalnik in se je eno uro pogovarjala z mano in se skos nasmihalauser posted image user posted image user posted image -bog ve kaj mi je razlagalauser posted image user posted image user posted image

kje boste ve imele vaše sončke preden grejo v vrtec?vrtci sprejemajo septembra,me gremo pa januarja v službe.....našo bejbo bo tiste pol leta tašča mirkala,potem pa upam na vrtec ali pa varuško

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kdaj ste rodile prvorojenca
jagodka7

Pri kolikih letih ste rodile prvega otroka?

Pred 20 (7%)

Med 20-25 (27%)

26-29 (31%)

30-35 (26%)

Nad 35 (8%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!