|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
4.3.2009 11:40:35   
sunny24
Dan! Kako kaj?
Naša se je malo prej najedla in zdej panča dalje...ob 8h je jedla pol je pa zapančala še do 11h in sm si tudi jst prvoščla...user posted image
Sem ji pa hotla dat čajčka, ampak ga noče oz takoj ko okusi da je čajček, vrže vn cucelj in je konc...Kaka ideja kako jo okoli prenest, da ga bo vsaj neki spila? Ker revica se mi prov smili ko se matra kakat...user posted image

Sem ugotovila, da ji bojo oblekce oz pajaci 56 hmali premajhni, ker naša madam ma full dolge noge in ji komi še gor spravim...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.3.2009 11:51:16   
tanci29
sunny-probaj ji dat po žlički čajčka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.3.2009 11:51:17   
Balonchy
Ojla...

Mi smo trenutno doma...
Na PK Lj smo pa zaradi refluxa in alergije na KM... Zaenkrat je to - čakamo pa na dodatne gastro preiskave, če je vse OK s prebavili!

Se oglasim kasnej k me naš ptiček "kliče"...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.3.2009 11:51:56   
Maksi1
Pupe, pozdravljene na novem forumu.

Sunny - probi ji dat sam vodo. Mogoče ji bo bolj všeč.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.3.2009 11:52:21   
birdy
Aja, pa še to...
Morm priznat da sem ful vesela da sem se odločla za pralne plenice. To ne morš verjet kok to več drži. Sploh to ugotavljam zdej k ma Neli drisko. Čez Pampersko ji vse čez pride in mam pol vse bodije usrane (sem ji ene dvakrat dala k nisva mela prekrivnih hlačk suhih). Pri Racmanji ji pa nč čez ne pride, ma majka. Pa tud rite nima nč vnete k je skoz mela. Zdej ma pa skoz tako lepo ritkouser posted image user posted image  Očitno naša je mal občutljiva na te plenice za enkratno uporabo, ker je pri čist vsakih mela vsaj mal rdečo rit, pri teh pa nič. Tud ko gre v vrtec k majo pamperske vedno dam pride z mal rdečo ritko, pol pa čez vikend to glih čist na lepo "spucamo" pa pride vrtec pa spet. Pa ok, bi mogoče še rekla da je to zato ker ne previjejo prec (pa vem da ni to, ampak rečmo) ampak tud midva nisva glih taka da bi skoz previjala. Ko zavohaš rit pač previješ, pa včas to tud traja. Itak pa naša kaka vsaj trikrat dnevno tko da je sam zarad lulanja ne rabva sploh previjat ker se vmes pokaka. Edi zjutri ni nikol pokakana, pa seveda jo takoj k se zbudi previjeva.
Aja, tole pišem kar se tiče Neli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.3.2009 11:58:24   
tanci29
balonchy-user posted image  da bo čimprej konc tega letanja sm pa ke...pa enga poljubčka tvojmu ptičku

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.3.2009 12:24:08   
Katjusa
birdy sej pomoje je problem rdeče ritke ravno v pampers.... naš je okol 1 leta tud od papmers dobil rdečo ritko in to ful, pa nič ni pomagalo dokler nismo  zamenjal pleničk....

sunny
si poskusla z drugim mlekom.... no ne vem če uporabljaš aptamil zamenjaj za milomil to smo mi pr florjan nardil pa je blo takoj boljše

balonchy držim pesti, da se to hitro uredi in da ugotovijo da ni nič hujšega....

maja tvoja bo pa ornk jedecuser posted image user posted image user posted image user posted image sej fino da dosti je se bo hitreje porihtala in bo kmalu domauser posted image user posted image

urša
mi se ne dojimo sam tud tak zmešano jemo popoldne in zvečer večkrat tud na 1,5-2 uri drgač pa nekje na 3-4 ureuser posted image user posted image user posted image

bad girl katere kapljice pa maš?

simonakr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo taščouser posted image user posted image user posted image menjaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

piskot do pobrtete se vse zrihtauser posted image user posted image user posted image user posted image sam da pol se zamenja zdej otročki ne spijo pol pa me ne bomouser posted image user posted image user posted image

prehrana ko sem nazadnje mela priblisk, da bi vseen še poskusla dojit (par dni nazaj) mi je moj reku ja kaj boš pa jedlauser posted image user posted image user posted image sem namreč ful zbirčna tak, da bi najbrž lahko jedla samo kruh in juho z nudlčkiuser posted image user posted image user posted image

tanci  žal mi je za tvojega sosedauser posted image user posted image user posted image

zdej šibam dat pa florjana ajat.... se mi zdi da še sammo mleko grejem in ajat dajemuser posted image user posted image user posted image user posted image no florjana vsaj ni treba po rokah zibat da zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa kupli smo mu novo posteljo (če bo čas dobite zvečer slikce)user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.3.2009 12:28:14   
tanci29
midva sva pa včeraj nalimala nalepke v Hanino sobico...kwa je fletkana...bom poslikala sam pol mi more moj naložit k sem jest mal lesena za te stvari pa vam pokažem končno naše sobice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.3.2009 12:29:21   
Šaki
katjusa: mam une kapljice iz tržiča.katere maš pa ti?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.3.2009 12:30:36   
tanci29
maksi-luštna pupa je Zarja..

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.3.2009 12:32:06   
Šaki
e sm našl en post bom probala še koprom probat se krčev znebit.
upam da prime.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.3.2009 12:36:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdy sej pomoje je problem rdeče ritke ravno v pampers.... naš je okol 1 leta tud od papmers dobil rdečo ritko in to ful, pa nič ni pomagalo dokler nismo  zamenjal pleničk....

Sma hec je pri nas ker sva probala že vse, od Hofer, lidl, merkator,... pa nč ne pomaga. Mislm, pa ne narobe razumet, sej nima ful rdeče ritke, glih tko mal, tok da je... Po Racmankah ma pa res tisto čist ta pravo barvo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.3.2009 12:42:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sma hec je pri nas ker sva probala že vse, od Hofer, lidl, merkator,... pa nč ne pomaga. Mislm, pa ne narobe razumet, sej nima ful rdeče ritke, glih tko mal, tok da je... Po Racmankah ma pa res tisto čist ta pravo barvo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste našli rešitevuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud hotla te pleničke pa je moj protiuser posted image čez moža se pa ne da in zaradi pleničk se ne mislim z njim kregatuser posted image
no nam je pomagalo že ko smo dal papmers stran.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.3.2009 12:47:12   
simonakr
Katjuša - ne nezamenjam svoje tašče!!! Men nč ne najeda - sej mojmu user posted image - pa to nared pa tega ne smeš pa uno pa tretje pa ona more počivat pa ...

Moji svakinji pa glih racmanke nagajajo - je imel mali tako vneto rito da smo jo komi pozdravil. Jest mam trenutno pamperske iz Millerja - baje so bolš kvaliteta. Bomo vidl kako bo dolgoročno.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 139
4.3.2009 12:48:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

mi mamo antiflat, koroške lekarne in gas bimbi.... slednje mislim, da so tiste k so zdej pomagaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 140
4.3.2009 12:55:01   
birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste našli rešitevuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud hotla te pleničke pa je moj protiuser posted image čez moža se pa ne da in zaradi pleničk se ne mislim z njim kregatuser posted image
no nam je pomagalo že ko smo dal papmers stran.....

Da bi ti vidla mojga k sem prvič omenila Racmankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (morte razumet da sem jst tud mal frika na okolje in da mora moj zdej tud ločevat kar oni niso nikol pa take scene, in mene so te plenice že skoz matrale, res se mi ni zdel prov kaj delam okolju)... Sčasoma si je premislu, morm pa rečt da njega je prevsem "bolel" kok sva zagonila za plenice, pol sem mu pa omenila da se bo strošek podojil, je pa popustuuser posted image user posted image  Zdej je pa čist navdušenuser posted image  Sam mene je pa čist medl, vmes sem mela celo prebliske da bi mel še uno staro previjanje, sej veš, tetra pa povijalna... Tist je pa ponoruuser posted image user posted image user posted image
No, sej pri pralnih plenicah je pa začeten strošek user posted image user posted image user posted image  Midva sva vzela kr rabljene in sva dala 200eur za vse skup, ene 25 plenic pa ene 5 al pa 6 prekrivnih hlačk...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.3.2009 12:55:57   
birdy

mi mamo antiflat, koroške lekarne in gas bimbi.... slednje mislim, da so tiste k so zdej pomagaleuser posted image user posted image user posted image

A une k smrdijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.3.2009 13:02:03   
Katjusa

A une k smrdijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ful smrdijo sama jih nebi probala, sam malega pa nič ne moti jih tak z veseljem cuza iz jezička, ko mu jih dam.... pa ful mi je blo čudno kao 1x na dan zvečer da mu daš sem misla ja to bo 2 uri dobro pol pa konc. No pa so držale celo noč in še zdej dopoldne k sma mela vsak dan boje med pol10 in 13 uro zdej skos spi sam jedu je vmes.
ko jih je moj domov prnesu sem rekla pa ne mi rečt... te sem kupla enkrat florjanu pa sem sam odprla povohala in stran vrgla ker sem mnenja, da kar sama nebi tud moj otrok ne bo sam zdej sem si mogla premislt ker je res hudo blouser posted image user posted image user posted image user posted image trkam na les da se ne vrnejo več ti krči oz napenjanje

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.3.2009 13:04:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Moji svakinji pa glih racmanke nagajajo - je imel mali tako vneto rito da smo jo komi pozdravil. Jest mam trenutno pamperske iz Millerja - baje so bolš kvaliteta. Bomo vidl kako bo dolgoročno.

A veš, men je pa to ful čudn. Pa ne da karkol tko mislm, ampak iz enga preprostga razloga... Ker to je čisti bombaž in ne vem, ma ni mi logičen, cunje so tud iz bombaža pa vse vredu... Edin prekrivne hlačke so tiste k so mogoče mal riskantne...
Sej ne vem če razumeš kaj čem povedatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 144
4.3.2009 13:06:46   
birdy

ja ful smrdijo sama jih nebi probala, sam malega pa nič ne moti jih tak z veseljem cuza iz jezička, ko mu jih dam.... pa ful mi je blo čudno kao 1x na dan zvečer da mu daš sem misla ja to bo 2 uri dobro pol pa konc. No pa so držale celo noč in še zdej dopoldne k sma mela vsak dan boje med pol10 in 13 uro zdej skos spi sam jedu je vmes.
ko jih je moj domov prnesu sem rekla pa ne mi rečt... te sem kupla enkrat florjanu pa sem sam odprla povohala in stran vrgla ker sem mnenja, da kar sama nebi tud moj otrok ne bo sam zdej sem si mogla premislt ker je res hudo blouser posted image user posted image user posted image user posted image trkam na les da se ne vrnejo več ti krči oz napenjanje

Jah, važn da pomagauser posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam, kar jst ne bi, tud otroku ne... Edin če je prehudo, pol pa je za probat, in vas se je obrestovalouser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.3.2009 13:09:53   
Katjusa
jst sem se tud dogovarjala za nakup rabljenih, ko je bil moj v službi sme mal po netu brskala in se z enimi k jih pridajajo že vse zmenla, celo na dolgo in široko so mi razložl ve kar se tiče tek pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da je blo 18 kompletov (plenička in nek vložek) za 130€.... sam k je moj prišel domov pa sem mu povedala je bil tok odločen da ne da sma kr končala debato....
sam on misli, da je tak zame najboljše, da mi ni treba prat pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 146
4.3.2009 13:19:36   
birdy

sam on misli, da je tak zame najboljše, da mi ni treba prat pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa moj pomaga, oziroma jih večinoma on zrihtauser posted image user posted image user posted image  Glih dva dni nazaj sva mela pol k je Neli zaspala skupinsko druženjwe ob banji pri drgnjenju plenicuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.3.2009 14:38:20   
Čebel@
dan!
se se pofločkam na tanovi temiuser posted image user posted image user posted image
no včerajšnjo noč sem pregurala s 40 vročine,je možek skrbel za hano...sem bruhala in imela zelo srečo da nisem fasala mastitisa......hane 2 dni nisem dojila,joške imam pa polne mleka tko da jo bom danes spet pristavilauser posted image user posted image je bila patronažna pri nas in sem pač povedala da jo nisem dojila in me je skoraj napizdila da moram dojit,da se otroci po flaški scrklajo ker jim ni treba cuzat,pa sem ji hotla razložit da imam flaško ki je taka da mora vlečt pa me sploh ni hotla poslušatuser posted image user posted image user posted image baje se bomo kopali drug teden-danes ima 2730g.....ja glih pri enmu mesecu bomo šli lahko na prvi sprehoduser posted image user posted image user posted image no drugače je pa danes moj pregorel-je dobil drisko in zjutraj mu je bilo slabo tko da že cel dan spi,meni je pa začelo iz nosa tečt in mi je pa tronažna dala masko da ne bom dihala v hano

mala bi se mogla dele že počas zbudit,samo je prej glih pojedla in zadremala pa jo je patronažna zbudila in hotla videt kako se doji in pol je spet trajal da je zaspala-čist nam je zdrkala ritemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.3.2009 14:55:49   
Katjusa
majchy ka mate to neko čudno patronažno....? sej če mala pridobiva na teži pol se že dobro doji kaj je hotla s tem, da mora videtuser posted image user posted image user posted image ....

ti ga pa malo fiksaš, če si hotla prenehat z dojenjem ne pomeni, da prsa lahko kr primiru pustiš nekaj postov nazaj sem napisala kako sem sama mleko spravla na 0.... no sam, da se je dobro izteklo in da je mimo nevarnost mastritisa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 149
4.3.2009 14:59:49   
Katjusa
ne morem verket, da bi včerajšnih 5 kapljic gas bimbi naredilo tak čudež iz našega kričača je nastal tak angel, k se zbudi za jest in pol spi naprej.... me je kr strah, kaj bo ponoči k že cel dan samo spi in je????? no sej florjan je bil isti sam to je res čudež po 14 dneh nenehnega joka in krika 24 ur na dan mam dons neverjetno veliko časa zase....

ta naš benjamin že zdej mi da mislt.... vam pa ne znam povedat kako sem srečna, ko vidim da ga ne matra in da prda brez joka in pretiranega napenjanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?