|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
29.4.2009 10:25:48   
simonakr
Majchy jest bi jo zbudla, ker bo lahko potem tako lačna da ji ne bo nič dovolj ... Ampak to je samo moje mnenje

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
29.4.2009 10:27:08   
Čebel@
simona.........jaz sem že več kot 1 mesec brez mleka,ampak mi včasih še vedno kakšnja kaplja ven priteče......greva pa v turško savnouser posted image user posted image user posted image ........jaz sem tudi za pijanko-bomo vse pivo pile da bomo joškasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ......bomo namesto trebuškarce,joškarceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
29.4.2009 10:29:50   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona.........jaz sem že več kot 1 mesec brez mleka,ampak mi včasih še vedno kakšnja kaplja ven priteče......greva pa v turško savnouser posted image user posted image user posted image ........jaz sem tudi za pijanko-bomo vse pivo pile da bomo joškasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ......bomo namesto trebuškarce,joškarceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sej jest se nič ne pritožujem (imam dobro številko večjo kot pred nosečnostjouser posted image ) - ko sem mojmu še v porodnišnici pokazala joške, ki so ble vse naprekle in velike se je samo režat začel - pa si lahko predstavljate njegov smeh in njegove misli!user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
29.4.2009 10:50:39   
sunny24
Jutro!
Mi smo že v akciji...Gaja je ustala ob 8h, popapcala, spet malo zapančala v vozičku, zdej se pa pogovarja z medoti na ležalniku...Evo, zdej sm jo pogledala in si je pleničko dala čez obraz, pa sam "U" delala...sm ji jo dol potegnla, pa njej nič jasno, pol pa v smeh...user posted image user posted image user posted image

majchy, a se je Hana zbudila? Jst bi jo tudi zbudila, če tolko cajta ni papcala.
Ooo, pa v savno greste...Jst na žalost ne morem hodit v savne, k me začne full dušit, pa ni važno kira savna je...Sm bla pa enkrat v turški-blo full fajn, ampak full mučno zame.

Kaj kej počnete? Jst čakam mojga, da se zbudi, pol bomo malo pospravli, jst sem že prej eno čistilno akcijo nardila v omari-sm šele na začetku, pol bom šla pa malo spat še...vreme tako.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
29.4.2009 11:09:02   
lilcha
Ojla!
Spet jst po dolgem času. Vas vsak dan berem pa nikol ne pridem do konca da bi se potem vključila v pogovor. Bo že bolš enkrat.
Za seznamček pri 8-ih tednih mere moje MAŠE: 5085g in 57,2 cm.
Zelo pridno je-se dojiva polno, pa tudi ona po parih min. začne jokat in stokat in pol noče več jestuser posted image . Razlaga P. je bila da je to zato, ker preveč golta in s tem dobi zrak notr in pol jo boli. Njen nasvet: gospa vi se probajte umirit ko jo dojite in pol bo boljš. Mislm k da nism umirjena.user posted image
Krčke sva imele- jih še malo imava, včasih hujše včasih lažje, ampak se drgač kr pazim kaj jem. Npr. ne jem jajc, mleka,svinjine in salam, agrumov, jabolk,čokolade, skratka fuuul stvari ne jem pa smo mel vseen štalo s krči. Pol pa bod pameten. Smo bli pa v soboto mal v mestu-šli na kavico ob Ljubljanici, pa se je natakar zmotil in mi prinesel belo kavo s smetano, čeprav je nisem naročila, pa se mi ni dal kregat pa sm jo vseen spila in pol je bla drug dan taka kriza- je tok jokala k da bi jo s kože dajal. Sem bla že čist mokra in živčna, k ni nehala ne glede na to kaj si naredil.user posted image
Midva z user posted image  sva pa oba neko virozo zgleda fasala in naju oba tko boli grlo da komaj požirava, pa še nos mava fuuul zamašen, zdej se pa še to sekiram, da bi tamala kej fasala. Pa ne vem kaj lohk jem oz. ližem proti bolečinam v grlu, pa če lohk pijem čaj z limono. Meda vem da ne smem. Plis pomagite, k sploh ne vem s čim si lahko pomagam.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
29.4.2009 11:13:09   
lilcha

jaz sploh ne vem ali naj Hano zbudim?user posted image ni jedla že več kot 12 uruser posted image user posted image user posted image

Men je rekla P da lahko user posted image  pustim samo enkrat v 24 urah brez hrane 5 ur, drugač pa naj je na 2-3 ure. Sam midve se dojiva tko da ne vem zate, k jo maš na AM.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
29.4.2009 11:14:38   
Ajvy
jutro....končno imamo škorenjčke za po dežeku...Tarja je presrečna....
Tisa je danes rekorde podrla...od pol sedmih do pol šestih....o meri....superca.....

Kaj bomo delal....verjetno počivali....vremenu primerno se bomo obnašali user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
29.4.2009 11:16:53   
lilcha
SImonakr sam tolk za inf. midva sva zrihtala voziček. Sva šla eno soboto v Koper na sedež firme, pa je šef nekak popravu prednje kolo in zdej je kul. Smo pa še združl prijetno s koristnim, pa smo se šli še mal po Piranu šetat.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
29.4.2009 11:18:05   
Balonchy
Daaaaaaaaaaannnn...

Kolumbo - sem naročila aspirator Baby vac...

Zwer - jaz sem imela abrazijo... Brez napotnice - ker je na urgenci ne potrebuješ...
Če si pa napotena (naročena) od svojega G na poseg, potem jo pa potrebuješ...

Mi smo spali od 20h do 21:30 in od 21:40 do 5h in od 5:10 do 9h in od 9:30 dooooooo (še spi)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dans je res zaspan dan, ker drgač naš priček nikol tolk ne spi!!! user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
29.4.2009 11:20:34   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Midva z user posted image  sva pa oba neko virozo zgleda fasala in naju oba tko boli grlo da komaj požirava, pa še nos mava fuuul zamašen, zdej se pa še to sekiram, da bi tamala kej fasala. Pa ne vem kaj lohk jem oz. ližem proti bolečinam v grlu, pa če lohk pijem čaj z limono. Meda vem da ne smem. Plis pomagite, k sploh ne vem s čim si lahko pomagam.

Oj najbolj da v lekarni vprašaš, drugač pa mislim pa lahko Isla mint in moos, pa Granobil, pa probej sladoled - meni pomaga ker hlad ublaži bolečino. Nos pa ful spiraj za blagimi kamilicali al pa fiziološko raztopino. Drugač pa jej vitamine in pij ogromno tekočine - ni treba čaja z limono lahko je voda, juha ...

RDEČI NOSKI

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
29.4.2009 11:22:21   
Čebel@
no Hana se je zbudila ob 10.30-sem jo samo pobožala in je učke odprla......zdele je pa v igralnem centru in se pogovarja z eno ribo in full brca in krili z rokicami......ji zgleda full sede ležat tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
29.4.2009 11:23:41   
simonakr

SImonakr sam tolk za inf. midva sva zrihtala voziček. Sva šla eno soboto v Koper na sedež firme, pa je šef nekak popravu prednje kolo in zdej je kul. Smo pa še združl prijetno s koristnim, pa smo se šli še mal po Piranu šetat.

No fajn da sta zrihtala; ne boš verjela, nama je pa nehalo to dela al pa jest drgač vozim user posted image user posted image .

RDEČI NOSKI

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
29.4.2009 11:34:30   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Oj najbolj da v lekarni vprašaš, drugač pa mislim pa lahko Isla mint in moos, pa Granobil, pa probej sladoled - meni pomaga ker hlad ublaži bolečino. Nos pa ful spiraj za blagimi kamilicali al pa fiziološko raztopino. Drugač pa jej vitamine in pij ogromno tekočine - ni treba čaja z limono lahko je voda, juha ...

Hvala za odg. Sej jst že tko nč druzga ne upam pit kot vodo, tko da sm upala da bi loh mal čaja sam ne vem če je kul z limono.
Bom pa probala zdele mal sladoleda pojest pa da vidmo če bo kej pomagal.
Fajn da se je vama tud voziček zrihtal.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
29.4.2009 11:45:18   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sej jest se nič ne pritožujem (imam dobro številko večjo kot pred nosečnostjouser posted image ) - ko sem mojmu še v porodnišnici pokazala joške, ki so ble vse naprekle in velike se je samo režat začel - pa si lahko predstavljate njegov smeh in njegove misli!user posted image user posted image
jaz in moj mož sva bila tudi navdušena ko so bile polne mleka........potem mi jih je pa hana pojedla tko dajaz bi bolj polneuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
29.4.2009 11:46:32   
Čebel@
danes ne bo nič s savnouser posted image user posted image user posted image baje jutri pride štromar in mora moj še neki poštemat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
29.4.2009 12:08:52   
brkn83
Majchy - dej mi povej kolk pa Hana spije mleka naenkrat. Predvsem zvečer preden zaspi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
29.4.2009 12:09:33   
simonakr

danes ne bo nič s savnouser posted image user posted image user posted image baje jutri pride štromar in mora moj še neki poštemat

user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
29.4.2009 12:10:59   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image
baje greva jutri zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
29.4.2009 12:11:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Majchy - dej mi povej kolk pa Hana spije mleka naenkrat. Predvsem zvečer preden zaspi.
isto kot čez dan-130,140ml

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
29.4.2009 12:31:22   
tanci29
hej pupike

ste pridne
naša hana je pa danes že ob dveh mela budnico pa ob petih. je tud ful slabo ninkala čez celo nočko. ma sej bo bolje

zvečer sva po dolgem času udarla ene kocke pol sem pa še do enih bulla u tv. pol me je pa itak tamečkana že kmal pokonc vrgla.
zdej pa pričakujemo ene obiske.

majchy-uživčkaj v savni jutriuser posted image user posted image
brkn-da se ne boš zmotila pa še dnevne prebelilauser posted image ...ti si res faca da se vse tole spravš početuser posted image user posted image
ajvy-bravo za super nočkouser posted image user posted image
lilcha-upam da vas krčki kmalu zapustijo
sunny-fajn da takole pohajate...a maste daleč nono al gresta na sprehod do tja
simona-haha zize pa to...moje so tud večje..prej sem mela itak skor nč zdej pa dva user posted image  pa so tud zize dvakrat večjeuser posted image
kolumbo-tvoj pa ve kaj mora za ženkico nardit...štacune gradituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
29.4.2009 12:48:14   
BarbaraGS
Lep pozdravcek :)

Prenosna posteljica: imajo dobre in poceni v Leclerku, se splaca pogledat

Spanje: mi spimo od 22h-4h in potem do 6h in ce srmo secni se do 9h

Pasenje kravic: mi jih pasemo ze od prihoda domov. Zdaj sicer bi se raje kam odplazila kot pasla kravice, am

Kupili smo olevit d3 v avstriji in lekarnicarka nam je rekla, da nikjer vec ne dajejo dojenckom a vitamin, ker je baje bolj skodljiv kot dober.

lilcha: ce nima alergij se ne rabis tako postiti, ker slej ko prej se bo mogel njen zelodcek in crevesje navadit na razlicno hrano. Baje da bolj raznoliko jes, manj problemov imas kasneje z uvajanjem hrane. Se mi kar smilis. Imamo pa mi ene kapljice proti krckom, ki delujejo 100% in jih lahko kupis v Italiji: Alginor (pa ceprav pise 5 kapljic na kg nekajkrat na dan, mi damo najvec 7 kapljic (tudi po 3) na dan ob krckih in deluje. Pa je drugace pred uporabo tega bil jok tudi po 5 ur.

Drugace pa komaj cakam, da tudi mi kam gremo. Za enkrat se se nismo odpravili dlje kot do trgovin in ne uziva kaj prevec.

Tukaj pa se ena slikica moje miske, ki se smeje. Moram se jaz kaj dodati, ce zmeraj gledam vase lepotce in lepoticke.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=132063

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
29.4.2009 13:12:30   
BarbaraGS
Pasenje kravic: mi jih pasemo ze od prihoda domov. Zdaj sicer bi se raje kam odplazila kot pasla kravice, ampak ce dam spredaj kaj zanimivega (ogledalo, igracke), kar vztraja in se obraca.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
29.4.2009 14:46:36   
lilcha
BarbaraGS hvala za nasvet glede kapljic. Bomo probali jih it iskat pa sprobali. Sej jst že imam en sirup proti krčkom od Galenskega laboratorija sam se mi ne zdi da bi kej dost pomagal.
Glede hrane pa ,ki jo jst jem je pa tko, da štekam da se more user posted image  navadit na vse, ampak kaj ko nimam srca, da bi jst kej takega pojedla, ko njej ne bi odgovarjalo, pa bi bla sama nase jezna. Tolk jo težko gledam, ko se joka. No sej dons pa učeri jo morm kar pohvalit, je fuul pridna, pa se kr lepo igrava, brez jokca.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
29.4.2009 15:19:59   
lilcha
Aja, pa končno sem se spravla narest album, tko da lohk pogledate par slikic od moje Maške.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
29.4.2009 15:54:31   
Čebel@
lilcha............maška je pravi cukerčekuser posted image ima tako dudo kot hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?