|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.4.2009 21:23:32   
Čebel@
zwer.......mislim da jo je imela brkn-upam da nisem kej pomešalauser posted image user posted image user posted image ......hitro se pocajti in se vrni domovuser posted image user posted image user posted image
urša......imamo na isti dan krstuser posted image user posted image user posted image
piškot........upam da je alergija le začasnauser posted image user posted image user posted image user posted image
pupika........res je cortek tale tvoj knedeljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......fajne slikice z izletauser posted image user posted image user posted image se vidi da ste uživali 100 na uro-vsaj florjanuser posted image user posted image user posted image

no midva sva pa za hano kupila igralni center-ima ogromno igrač zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom jutri poslikala,ko ga bo hana testiralauser posted image user posted image user posted image user posted image midve bova pa dele ob pol desetih še jedli,potem pa kopanje in zaspi nekaj čez desetouser posted image user posted image user posted image upam da do jutrauser posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 28.4.2009 21:24:17 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.4.2009 21:25:00   
Pupka
Pr nas je zanimivo to, da sem ga devala spat ob 9 zvečer, tik pred tem se je še najedel. Spal do 6 ali 6.30 zjutraj. Včeraj je zaspal že ob 8 (hranila sva se ob 18.30 in se kasneje ni več zbudil), danes isto. Včeraj je spal do 6 zjutraj tak da mogoče bo tudi danes. Bom vidla. Meni je fajn, da recimo tak okoli 20.00 oba že spita. Da mam pol mir. Sicer se pa to lahko hitro spremeni. Ampak ni mi da bi ga šla budit da bi ob 21.00 še jedel, če spi.

Sem pa neka taka utrujena, al kaj... Spomladanska utrujenost?!?!? user posted image user posted image user posted image

Sem pa rekla mojemu user posted image da bom zdaj začela pit... Tko... birco, al pa terančka... ker kadit se mi nekak ni za navajat nazaj user posted image Sem mu rekla da nimam tko ene stvari zase... Ene moje razvade. No, pa saj se ne bom opijanila vsak dan... Tko pr kosilu recimo. user posted image user posted image Za zdravje user posted image user posted image

Pa šla nisem že kam celo večnost... Zmanjka časa vsakič ko pride user posted image Bo že... sam da se damo skupaj pa bomo že šli kaj pohajat.

Grem jaz proti svoji (še edini) najboljši prjatelci- POSTELJI user posted image user posted image user posted image Prej še mal pod tuš. Lep večer vam želim... In doooolgo noč

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.4.2009 21:25:05   
Onasiss
Pr nas ne glede na to kdaj damo Evi spat, bo vedno spala v prvi rundi 7 ur, potem pa 3-4 ure. Torej, kasnej jo dam, več spanca bom imela jaz. user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
28.4.2009 21:28:49   
Onasiss
Katjusa-kaj pa narediš z mlekom? A ga imaš že pripravljenega ko tkole kam greste, al ga potem sprot pripraviš??? Torej imaš toplo vodo posebej in mleko posebej???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
28.4.2009 21:43:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mihailo urša-mislm da sam me k dojimo vstajamo...vsi ostali zaspančki so na am

naš zaspanček ni na Am

user posted image user posted image user posted image user posted image
tisa

a pančka celo nočko

Tisa spi od 19.00 do 04.00- 04,30, poje in spi do osmih, devetih

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
28.4.2009 21:43:49   
brkn83
katjuša - no js pa imam res ful veselje za rožice, pa vrt in seveda za pečenje sladic. Ampak nimam vedno časa za vse, tk da mal skombiniram. Sej še nisem vsega nasadila, me še kar nekaj čaka, ampak problem je tudi denar, ker rože so namreč ful drage. Danes sem dala 100 evrov pa nismo nič kej veliko kupili.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
28.4.2009 21:44:21   
brkn83
grem zdej hitro Nika zrihtat za spat in se vam mogoče še javim kaj kasneje.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
28.4.2009 21:59:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-kaj pa narediš z mlekom? A ga imaš že pripravljenega ko tkole kam greste, al ga potem sprot pripraviš??? Torej imaš toplo vodo posebej in mleko posebej???

ja mam termovko 0,5l in si not nalijem vroče vode potem vzamem eno flaško mrzle in tisto aventovo posodico sem si kupla k so not trije predeli in je za 3 obrokehttp://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159337.... (mam 2 če gremo ze cel dan), prej sem pa mela take male posodicehttp://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156616 in sem not nadrila merce (ali sem dala prah kr v flaške, ki sem jih seveda do suhega obrisala)... sam to ful več prostora zavzeme in pa polek imam še seveda eno preazno flaško kamer mleko delam in v avtu kako vodo da flaško takoj po obroku splaknem.... na potepu pač ne komliciram s setrilizacijo flašk in umivanjem sam speremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
28.4.2009 22:36:43   
sunny24
Evo mene...Gaja spi, pohajale smo celo popoldne in smo pršle domov šele neki po 20h...Ble pr noni pa pr mojih...Pol sm jo še skopala, dala papcat in zdej panča.

mlea, mi gremo v Čatež junija, od 19.-25. Nam zrihta mama od mojga preko firme hiško. Pa gremo vsako leto 2x, edino lani smo šli sam 1x, k sm jst bla na bolovanju pol leta. Ma mi je fajn, grejo zmiri še eni frendi z nami, tako, da je kar pestro. Letos bo pač "malo" drugače...user posted image
Pa jst lih tko naštimam mleko kot katjusa...sam jst dam dozice kar v flaške, eno flašo mrzle vode in termovko s toplo vodo in pol delam "cocktaile"...user posted image  Edina razlika, da jst nič ne perem flaš na poti ampak vsakič drugo flašo uporabim.

zwer, smotano, da moreš na abrazijo in to samo zaradi šlamparije dohtarjev! Drži se! user posted image  Pa mislim da je balonchy mela abrazijo po porodu...user posted image  Drugače te pa prov zastopim kako je to, ko si sama in ni cajta hmali niti za wc...

brkn, super za rožice! Pa to je drag špas...

pupka, birca...Matr si me mogla spomnt! Zdej bi res ena pasala...Je nism pila že od lani junja, tako, da po mojem bi bla zdej ena ta majhna že zadosti, da bi bla v rožicah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 22:51:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 23:03:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
29.4.2009 7:57:48   
simonakr
Oh Ne morm verjet ta prva sm!

Jutro punce upam da ste mele dolgo noč! No še eno kavico pa nekaj za zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy - najini punci imata pa enak ritem, user posted image user posted image user posted image user posted image zanju!

Včeraj se je zgodilo - smrk user posted image smrk - da sem mogla zvečer dodati k obroku. Smrk smrk user posted image user posted image . In zadnje čase opažam da imam proti večeru vedno manj mleka (kot da zmanjka rezerv, ki so se nabrale čez noč), recimo zadnje 2 - 3 tedne ( po user posted image user posted image ) pa mala tud noče ne vem kako dolgo vlečt - 3 max 5 minut pol se pa dere in se pomiri samo z dudo aja pa največkrat poje amo eno stran, druge sploh noče; pa je dost za ene 2 ure; pol pa jovo na novo.
Pa ne da mi že res zmankuje mleka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet dež, še dobro da me greje moj sonček; se mi vsako jutro ko ji rečem dobro jutro, tako lepo nasmeje - jo bom slikala pa gor dala.

No zdej grem pa kavico spit. preden se zbudi. Zajtrk bo itak pol na vrsti.

< Sporočilo je popravil simonakr -- 29.4.2009 7:58:27 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
29.4.2009 8:05:45   
Čebel@
dobro jutro!
simona..........hvala za kavico in tortico.........jaz upam da se ti mleko  povrne oz.ga rata dovolj za vse obroke......baje pomaga da user posted image  večkrat pristaviš......glede leve in desne joške:sem enkrat tuki gor brala da nekateri user posted image  nočejo piti iz druge joške(kot na primer iz leve) in imajo mamice posledično zaradi tega eno večjo kot tadrugo.......jaz verjamem da ti bo uspelo,samo vstrajajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz nisem in mi je žaluser posted image )

Hana se poočasi zbuja.......se še v zibki pogovarja z dudouser posted image user posted image user posted image je pa spet tok gnilo vreme da mi prav moriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
29.4.2009 8:08:50   
Urša08
Jutro

Simonakr hvala za kavico in tortico, je prov pasalauser posted image

Simonakr veš tudi midva z Žigom imava podobno situacijo. Bolj se bliža večer bolj pogosto bi on jedel in prideva tudi na dve uri oz. uro in pol. Ampak zanimivo pa je, da bi jedel samo iz ene tak da v bistvu mleko je še v tadrugi. Sem enkrat že mislila da bom mogla dodat ampak mu je manjkala samo duda in ko je dobil dudico je zaspal kot polhek. Če misliš da ti zmnanjkuje mleka zvečer si spumpaj ven in če ga res ni, je potem tukaj vzrok. Časovno se pa tudi midva hraniva med 5 in 7 minut in to samo na eni strani.

Sedaj še Nejcu naredim zajtrk, se napravimo in šibnemo proti Ljubljani v šoping.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
29.4.2009 8:13:29   
Onasiss
Dobro jutro, hvala za kaffe... Pr ns se je pa zbujaala na 4 ure.user posted image user posted image user posted image  Še odkrivam razlog.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
29.4.2009 8:16:24   
Čebel@
mlea........sem ti hotla napisat da imam doma dnevnik iz dne 17.02.09 in da bom pogledala če piše za rojstva.......samo bom kasneje ko bo Hana sita

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
29.4.2009 8:25:59   
piskot
jutro.

ursa ja po vsej verjetnosti je obuctljivost na KM samo prehodna. bomo videli cez cas.

simonakr poskusi cez dan pocivat, pa pristavi jo vsakokrat ko hoce, saj ves, ce bo vec povprasevanja, se bo ponudba povecala. pa pri 3 mesecih je obicajno kriza dojenja, vsaj tako so nam pred leti v materinski povedali. pa cim manj se sekiraj zarad tega, pa bo tud vec mleka.

< Sporočilo je popravil piskot -- 29.4.2009 8:30:52 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
29.4.2009 9:00:16   
Čebel@
kolumbo........če ni  skrivnost,a lahko poveš za katero trgovsko verigo dela tvoj user posted image ?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
29.4.2009 9:14:23   
Pupka
Dobro jutro babnce. user posted image

Mi smo jedli večer ob 18.30 in danes zjutraj ob 6.30 user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa spet nekaj mantra spančkat.

OPIJANJE user posted image user posted image user posted image Zdaj bi mi res pasal en tak odklop da se obutam... Birca, pa kaj na žaru za obrnit, pa mal muzike, in dobra družba... Sicer rajš, če že, pijem jägermaistra user posted image Sem pa v ponedeljek mla terančka, ko je mel ati RD.
No, zdaj se začnejo motozbori tak da upam da me moj zapelje na kakšnega pogledat. otroke bo pa babi mirkala user posted image

Punce, jaz sem tak neka zmantrana- ko cota. Komaj sem vstala, pa nebi še , če me nebi Gal razjezil, ko je igrce igral na računalniku in cvilil zraven ko baba user posted image user posted image Sem ga poklicala dol 1x, pa še 1x, tretjič pa sem rekla da je to zadnji moj klic in je prišibal... pa preden sem mu kaj rekla mi je rekel : Kako dolgo, mami?
Včeraj je blo isto je moral dol za 10 minut, danes je pa že vedel kaj bo sledilo n je sam vprašal. Danes je dobil 15 kazenskih minut.

user posted image se prebuja, bo najbrž lakota počasi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
29.4.2009 9:25:24   
Čebel@
Hana še vedno spiuser posted image user posted image user posted image tale moja punca je čisto po vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi mogla malo pospravit po stanovanju,pa zaenkrat se mi še ne da.......nas vse daje spomladanska utrujenost?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje bo v petek 23 stopinjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bova z mojim mogla zmenit kam jo bomo pičiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
29.4.2009 9:36:10   
Pupka
moj polhek tudi še spi... se je nekaj glasil, pa sem mu dala dudo in spi naprej.

zdaj me pa tu likalnik osvaja- sam se mu ne dam user posted image user posted image

Moram nujno danes na davčno!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
29.4.2009 9:41:49   
Čebel@
pupka.....Hana danes sploh še ni jedla........je zaspala ob 22.00 in še vedno spi-enkrat vmes sem ji dala dudo,se je malo pogovorila z jo in zaspalla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........ne se pustit likalniku......moj tudi mene kar naprej osvaja,pa mu samo vsake kvatre popustimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva se pa odločila da greva zvečer v savno-nisva bila že 100 letuser posted image .........Hano bo pa tašča pomirkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
29.4.2009 10:04:29   
brkn83
Pozdravljene.

No za nami je lepo prespana noč, je spal od 23.00 pa do 7.00. Zdej pa lepo bedi, js pa sem že cote pospavila, ker sem včeraj vse polikala, pa mal sem že po dnevni pospravila. sedaj pa se odpavljam beliti hodnik.

Sva danes cel dan sama in imam čas. Sicer zunaj ne dežuje, ampak se mi zdi da pa bo vsak čas začelo. Mogoče bo popoldan kaj boljše in bova lahko šla mal ven.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
29.4.2009 10:23:41   
simonakr
Mi imamo danes jokalni dan - če ni v naročju samo cmevka že od kar se je zbudila. Trenutno spi ker sem ji dala mal čajčka in je bolš lahko da jo spet mal zvija.

Majchy savna je zakon - samo ne it v suho - finsko; tam sem imela mlekomet user posted image user posted image user posted image , ampak turška je pa prav pasala

Pupka, Kolumbo - jest se vama bom kar pridružila pri pitju - samo bom na pivu ker po pivu baje joški rastejo user posted image user posted image .

Brkn - dobra si da se ti da - men se ne!

Grem knjigo brat; mi je kolegica posodla Somrak (Twilight za tiste k ste film gledale) in Mlado luno - to je pa nadaljevanje. Baje sta zakon!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 29.4.2009 10:24:44 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
29.4.2009 10:24:19   
Čebel@
jaz sploh ne vem ali naj Hano zbudim?user posted image ni jedla že več kot 12 uruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?