|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.4.2009 13:19:52   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Bejbe - kera že ma nosni aspirator z nastavkom za sesalec???
Sem pozabla, drgač bi jo direkt kontaktirala...

A ste zadovoljne???????

Jaz sem z njim ful zadovoljna.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
28.4.2009 13:25:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Bejbe - kera že ma nosni aspirator z nastavkom za sesalec???
Sem pozabla, drgač bi jo direkt kontaktirala...

A ste zadovoljne???????
jaz ga imam in sem zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
28.4.2009 13:41:26   
yania
Ojla punce...nisem se potem javila nič sem kaj....samo da vas pozdravim..drugače sem med marčevkami, sem pa rodila 12.2.2009 Timona, 2260, 46 cm..... na prvi P je imel 3710 in 51 cm (24.3.), naslednji pregled pa imava 12.5. in UZ kolkov 18.5., čeprav so 1A že  s porodnišnice....
Kako ste kaj, so vaši sončki tudi tako pridni, kot je moj. Ma res je zlati, samo aja in je...ga pa matrajo včasih krčki, oz.vem da je to krivec AD3 , ki smo ga odložili do 3 meseca, in pa železo...o tem se moram še pogovoriti s P.....

cvetka 13 imaš ZS

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
28.4.2009 13:56:19   
Urša08
Ojla punce

Se še jaz oglasim po krajšem premoru. V soboto smo šli v živalski vrt in je blo super, nato na kosilo in k mojim na vikend. Tam smo bili do včerej zvečer in mi je tok pasalo k sta mojedva mal otročke počuvala .

Ta teden je z nami, ima dopust tako da uživamo kljub slabemu vremenu.

Tanci in Mihailo tudi pri nam je podoben urnik hranjenja in ponoči vstajam . danes smo podrli rekord in je spal med 20 in 3.30

Punce tiste , ki dojite in vam malčki cele noči prespijo a vas nč bubike ne bolijo, moje so bile dons take k da mi bodo počle, pa čist trde k kamen.

sunny24 kakšno princesko mate   Prvo slikica bi bila za povečat in na steno dat, je tak cukr

mihailo tvoj fant tud pospešeno raste in kako frajersko je oblečen bravo mami

katjuša super izletek

sedaj grem pa kosilo dokončat

se še tipkamo

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
28.4.2009 14:16:50   
tanci29
mihailo urša-mislm da sam me k dojimo vstajamo...vsi ostali zaspančki so na am

no lepo da vse tako uživčkate..naš stari pa še ne ve a si bo v čet uzel frej al ne

kolumbo kaj pa tvoj dela k je skos tok leteč na all around

jest tud kuham kosilčka otročki pančkajo, mami ma malo tišine kwa paše ampak sej sta ful pridkana danes

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
28.4.2009 14:37:47   
Pupka
Danes je očitno neki zaspani dan. Moj user posted image je spal od 9 do 13. 00, pol sem ga previla in nahranila pa se je mal v ležalniku še igral in zdaj spet spi user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
28.4.2009 14:42:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Danes je očitno neki zaspani dan. Moj user posted image je spal od 9 do 13. 00, pol sem ga previla in nahranila pa se je mal v ležalniku še igral in zdaj spet spi user posted image

uau to pa je spanje
naša hana tud zdele v ležalničku uživa...ma še mal force dokler se erik ne zbudi pol jo bo pa dol vrguuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
28.4.2009 15:19:01   
simonakr
Oj! Midve sva šle uspešno na sprehod - še pred nalivom, in v trgovino pa zmenila sem se za frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image - samo še zlikat morm - ko sem se prej hvalila da bom šla delat! user posted image

Urša - jest sm mislila da mi bodo dons ponoč joške popokale; ful so me bolele. Sem bla prov hvaležna da se je končno zbudila.

Zdej greva pa jest smo že tečni

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
28.4.2009 15:24:14   
sunny24
Zgleda, da so naš pikice in pikci vsi eni zaspančki danes...Vreme dela svoje!
Jst sem bla pa s "taščo" v BC-mi je kupla jogi za v postlco in prešito odejo za zdej poleti...user posted image user posted image user posted image , pa šampon za temenca mi je tudi kupla, k so se Gaji malo začela delat...user posted image  Upam, da bo pomagu! Danes gremo v boj proti temencam...user posted image  Gaja se je pa ta cajt pazla pr sestri od mojga.
Zdej bomo pa šibnle h moji noni, da bo vsaj malo na zraku, tudi če je dež...Tuki v stanovanju se mi smili revca, na balkonu pa ni haska...

maksi, postlca je bla 80 evrov. Sam je pa full razlika v trdnosti in kvaliteti z uno, k je bla v šparu v akciji. Sm jo hotla tudi jst nabavt, ampak kot praviš, so zmankale. Una se je vsa majala, k sm jo sprovala, ta pa je skor ta prava postla! user posted image  Ta jogi je pa enih 20 evrov se mi zdi...V bistvu je goma piuma, debela enih 5cm in oblečena v bombaž. Pa zložit se da. Tako, da mi smo ready za spanje v Čatežu! user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej počakam še malo, jo preoblečem in pol šibnemo in ob 20h nazaj domov, da še mojga poberemo sproti na šihtu...sm mu pred firmo avto vzela pa da ne bo panike, kje je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
28.4.2009 16:31:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Katjuša
..vav...ste se imeli lepo...superca....user posted image user posted image user posted image
Ta slikca k Florjan na pomolčku sedi, je pa za v okvir....

ja res ta slikice je ful dobrauser posted image user posted image user posted image

Pupka kak skrivnosten nasmešekuser posted image user posted image user posted image

Simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.... mi smo dons potegnal 12 ur od 9:30 zvečer do 9:20 zjutraj, ko ga je mami zbudla je šla gledat kaj dela, k je bil bebefon tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny kak se gaja lepo smejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
tanci sej spanje se bo začelo hitro urejat k bomo lahko zečel kašice zvečer dajatuser posted image user posted image user posted image . naš Florči je tud taka jokica ratuuser posted image user posted image

e nisem prišla do konca morem šibat, ker se je benči zbuduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
28.4.2009 18:37:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

naš zaspanček ni na Am

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
28.4.2009 18:46:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Tako, da mi smo ready za spanje v Čatežu! user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa greste?

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
28.4.2009 18:48:26   
Onasiss
No mi smo danes pokopali dedka.user posted image user posted image  Nas ni bilo veliko, ker je bilo samo v družinskem krogu.

Vikend smo pa drugače, tako kot ostale preživeli bolj vzunaj. V nedeljo smo šli celo na Zbilje in je bilo fenomenalno.

Je alarm, moram šibat.... se tipkamo kasneje....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
28.4.2009 19:06:49   
tanci29

naš zaspanček ni na Am

user posted image user posted image user posted image user posted image
tisa

a pančka celo nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
28.4.2009 19:41:25   
Katjusa

naš zaspanček ni na Am

od mojga prjatla pupa se samo doji in spi 12 ur skupaj brez hranjenja

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
28.4.2009 19:51:58   
brkn83
Pozdravljene.

Mene je pa zdele dež pregnal in sem morala noter. Prej popoldan smo šli skupaj v vrtnarijo in sem seveda nakupla kar nekaj grmičevja in nekaj ostalih trajnic, tk da sem zdele vse lepo nasadila. Zaliti mi pa ni bilo treba, ker je potem začelo deževati.

Nič zdej pa hitro šibam likat, potem pa se mogoče še kaj javim če bo čas.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
28.4.2009 20:11:11   
Pupka
Mi že spimo user posted image user posted image Je jedel ob 18.45... Upam da tudi tokrat do jutra. user posted image

Takole se pa igra v ležalniku... Full se zamoti

user posted image

z medvedkom sta že prava prjatla- ful si mata za povedat user posted image
user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
28.4.2009 20:22:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Mi že spimo user posted image user posted image Je jedel ob 18.45... Upam da tudi tokrat do jutra. user posted image

Takole se pa igra v ležalniku... Full se zamoti

user posted image

z medvedkom sta že prava prjatla- ful si mata za povedat user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst tud razmišljam, da bi ga zečel dajat prej spat pa bi zjutraj prej vstali sam zdej na poletje nam bo tak bolj pasalo zvečer mal dlje bedet tak, da bomo kr pustil na 9 uro zvečer pravzaprav okol pol 10 gre spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
28.4.2009 20:23:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Mene je pa zdele dež pregnal in sem morala noter. Prej popoldan smo šli skupaj v vrtnarijo in sem seveda nakupla kar nekaj grmičevja in nekaj ostalih trajnic, tk da sem zdele vse lepo nasadila. Zaliti mi pa ni bilo treba, ker je potem začelo deževati.

Nič zdej pa hitro šibam likat, potem pa se mogoče še kaj javim če bo čas.

pridna, jst pa nimam te žilce za rožice in te zadeve, pomoje ko moja mami ne bo več bomo mel okol hiše samo travo in travniške rožiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
28.4.2009 20:28:53   
zwer
Čer pupe ... da se malo javim .... mam zadnje čase premalo časa za vse, namreč naš ata dela po cele dneve in pol moram za vse sama skrbet.

kot sm na hitr prebrala mamo iste probleme glede vrtcev ... mi smo tut dobili zavrnjeno ... smo šele 265 na vrsti user posted image tak da ne vem kaj bomo naredil, ker nimamo nobenega za pazit ... mogoče svakinjo za kaki dan, drugače pa ne.

Smo pa drugače v polnem zagonu - čebljamo, se smejemo in uživamo v skipnih trenutkih, znamo pa tudi fajn zajokat.

Drugače pa je vse uredu z našo žabico edino uček je še vedno vnet in komaj čakam pregled, da vidimo kaj bo zdravnica rekla.

Jst mam pa jutri nažalost abrazijo in bom spet še en dan v bolnici, kar mi prav nič ni všeč in še to ne po svoji krivdi, tak da upam da bo vse hitro minilo in bomo šlitakoj domov.

Želim vsem bubanim malčkom čimprejšnjo ozdravitev, vam mamicam pa čimveč lepih trenutkov z vašimi malčki ... zdaj pa midve s Tio šibave - se gremo kopat user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
28.4.2009 20:28:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst tud razmišljam, da bi ga zečel dajat prej spat pa bi zjutraj prej vstali sam zdej na poletje nam bo tak bolj pasalo zvečer mal dlje bedet tak, da bomo kr pustil na 9 uro zvečer pravzaprav okol pol 10 gre spatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Mi tud...

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
28.4.2009 20:31:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

Čer pupe ... da se malo javim .... mam zadnje čase premalo časa za vse, namreč naš ata dela po cele dneve in pol moram za vse sama skrbet.

kot sm na hitr prebrala mamo iste probleme glede vrtcev ... mi smo tut dobili zavrnjeno ... smo šele 265 na vrsti user posted image tak da ne vem kaj bomo naredil, ker nimamo nobenega za pazit ... mogoče svakinjo za kaki dan, drugače pa ne.

Smo pa drugače v polnem zagonu - čebljamo, se smejemo in uživamo v skipnih trenutkih, znamo pa tudi fajn zajokat.

Drugače pa je vse uredu z našo žabico edino uček je še vedno vnet in komaj čakam pregled, da vidimo kaj bo zdravnica rekla.

Jst mam pa jutri nažalost abrazijo in bom spet še en dan v bolnici, kar mi prav nič ni všeč in še to ne po svoji krivdi, tak da upam da bo vse hitro minilo in bomo šlitakoj domov.

Želim vsem bubanim malčkom čimprejšnjo ozdravitev, vam mamicam pa čimveč lepih trenutkov z vašimi malčki ... zdaj pa midve s Tio šibave - se gremo kopat user posted image

Drži se in hitro se vrni nazajuser posted image user posted image user posted image . Zakaj pa maš abrazijo?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
28.4.2009 20:32:25   
piskot
cer.

pri nas kar nekaj novega.

oddali smo mucko. sem ful hepi, ker vem da bodo tam lepo skrbeli zanjo.

pa z ano sva sli na bioresonanco zaradi njenih pikic. decva ne prenasa dobro kravjega mleka, kakava, breskev in medu ter svinjskega mesa. pa sem si zrihtala dieto user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
28.4.2009 20:50:05   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: zwer

Drži se in hitro se vrni nazajuser posted image user posted image user posted image . Zakaj pa maš abrazijo?

Ja prejšnji pondelk sem imela pregled ( 6 tednov po porodu ) in sem glih tisti dan začela naenkrat krvavet in mi je G naredila ultrazvok in videla lise v maternici, kar pomeni da me po carskem v P niso dobro spucali in so očitno ostali delčki posteljice ... pa je sem mogla nato na testiranja, da ni slučajno kako vnetje vmes še ... no vnetja ni, mi je pa G naročila, da če v tem tednu ne poneha krvavenje moram na urgenco, da me nato spucajo.

Aja je mogoče katera že morala na abrazijo, me zanima če rabiš imet napotnico in koliko časa se čaka, ker moje G namreč ta teden ni user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
28.4.2009 21:04:28   
Urša08
Ajvy bravo za tvojo pupo, da ti prespi celo noč user posted image user posted image user posted image

Piskot super da ste oddali mačka prijaznim ljudem.  Pa dobro da ste tako zgodaj ugotovili kaj Ani ne pašeuser posted image , a se to lahko še spremeni?

zwer enga objemčka zate user posted image

brkn super da si rožice posadila user posted image

mlea drži se user posted image

pupka kakšenga cortka mate doma user posted image

Moj pikec že od osmih spi. Bomo vidli do kdaj bo pančkal, ponavadi se zbudi okol dveh. Jaz sem se pa danes na cunje vrgla in sem tri stroje oprala in posušila. Potem sem šla še cunce št. 68 in 74 v stroj dat, da bom mela počasi pripravljene tudi poletne cunje. Pa župnika sem dobla tak da mamo 31.5 krst. Sedaj pa na lov za oblačili, pa svečo in prtiček naročit, gostilno rezervirat, pa upam da nisem še kej pozabla.

šibam mal na kavč se k user posted image stisnit.

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?