|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
29.4.2009 16:00:54   
Čebel@
par predlogov kaj bi lahko bile na naslednji temi:

CARJI IN CARICE FEBRUARČIC 2009
- CUKERČKI IN SLADKORČICE FEBRUARČIC 2009
- PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUARČIC 2009
- KNEDELJČKI IN BUHTELJČKI FEBRUARČIC 2009
- ZASPANKE IN POŽERUŠČKI FEBRUARČIC 2009

dejte še kakšen predlog oz. povejte kateremu daste glasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
29.4.2009 16:12:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dejte še kakšen predlog oz. povejte kateremu daste glasuser posted image user posted image user posted image

Jst sm za ptičke in čebelice!!! user posted image user posted image

(Dam dva glasa - mojga in od Matica user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
29.4.2009 16:18:59   
BarbaraGS

jaz sem za knedeljcki in buhteljcki, ker mojo malo klicem buhtelj in mi je to zelo blizu user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
29.4.2009 16:22:23   
simonakr
Midve sva pa za Ptičke in čebelice!

user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
29.4.2009 16:36:12   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si zapisujemuser posted image -drugače je pa tudi moj glas za ptičke in čebelice

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
29.4.2009 18:44:08   
Maksi1
Večer pupike.

Danes je moja malo sitkana in vsakič, ko vas preberem, je jok tako, da ne uspem nič pokomentirat. Moram pa nujno pohvalit vse vaše fotke. Tako so lepi vsi otorčki!

Sunny - hvala za info. Gaja je tačas že zelo zrasla. user posted image

Majchy - meni se tudi ptički in čebelice močno dopade.

Zdej pa čau. Uživajte!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
29.4.2009 18:53:00   
tanci29
hej

mi smo dobili odločbo z vrtca

erik je sprejet, hana pa neuser posted image ..kwa pa zdej...smo na 47. čakalnem mestu
če bo kera pisala pritožbo kako boste tole skp spesnile...kakšna pomoč dobrodošla

meni so všeč cukerčki in sladkorčice ampak tud vse ostalo mi je kul se strinjam z ptički in čebelice

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
29.4.2009 19:00:54   
Ajvy
ptički in čebelice....midve s Tiso sva za tole

lilcha,,,,,krasna je Mašauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
29.4.2009 19:16:45   
Čebel@
tanci......pa sprejemajo v vašem vrtcu januarja?kaj pa če bi ti jo kdo čuvov do septembra,mogoče pa dobiš 2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
29.4.2009 20:28:06   
tanci29

tanci......pa sprejemajo v vašem vrtcu januarja?kaj pa če bi ti jo kdo čuvov do septembra,mogoče pa dobiš 2010

seveda bi mogl sprejemat sej niso vsi septembra rojeni halo...ja zdej nej vozm vsazga na svoj konc al kaj al pa najboljš da jih portiram u australijo k babici in dedku, katera itak še delata

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
29.4.2009 20:43:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

seveda bi mogl sprejemat sej niso vsi septembra rojeni halo...ja zdej nej vozm vsazga na svoj konc al kaj al pa najboljš da jih portiram u australijo k babici in dedku, katera itak še delata
v domžalah v vse vrtce sprejemajo 1.9.-neglede kdaj je rojen......tiste pol leta se bomo pač znajdli.......je pa je.ba če res nimaš nikogar kibi čuvov hano......no jaz bi se na tvojem mestu pritožila in upala da jo sprejmejo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
29.4.2009 20:50:34   
piskot
cer.

berem da smo imeli se ful sreco z vrtcem. martin gre oktobra. ana pa potem k babici po novem letu.

evo, jaz imam degustacijo kozjih izdelkov. sem se danes oborozila pri najboljsem sosedu. ce potegnem crto, je zaenkrat vse kar sem poskusila precej boljse od tistega iz soje. sir sicer precej smrdi, ampak za jest je pa kar dober.

pa kupila sem si en rozicev namaz, ki hoce bit nutela brez mleka in kakava. glede na to, da mu manjkata 2 osnovni sestavini je kar uredu. user posted image

grem se naprej basat user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
29.4.2009 20:52:38   
piskot
ajvi tebi sem dolzna se en odgovor glede vstopnine za zoo. za otroke je manj kot 5 eur, ne vem pa koliko, ker je moz sel kupit vstopnice. za dojencke do enega leta je celo zastonj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
29.4.2009 21:01:51   
tanci29
piškot ajvy- vstopnina za zoo je 6eur za odrale 5 za študente in upokojence do 2let otroci imajo brezplačno

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
29.4.2009 21:25:44   
Onasiss

hej

mi smo dobili odločbo z vrtca

erik je sprejet, hana pa neuser posted image ..kwa pa zdej...smo na 47. čakalnem mestu
če bo kera pisala pritožbo kako boste tole skp spesnile...kakšna pomoč dobrodošla

Tule se zbiramo, ker sem totalno besna...
http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/tm.htm#4112564

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
29.4.2009 21:28:24   
Onasiss

v domžalah v vse vrtce sprejemajo 1.9.-neglede kdaj je rojen......tiste pol leta se bomo pač znajdli.......je pa je.ba če res nimaš nikogar kibi čuvov hano......no jaz bi se na tvojem mestu pritožila in upala da jo sprejmejo

No, tole ne drži najbolj. Sprejemajo skozi vse leto, če so prosta mesta. Ker pa jih ni, imajo prednost tisti otroci, ki 1.9. dosežejo večjo starost (11. mesecev), saj je pogoj za vpis v vrtec 11 mesecev.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
29.4.2009 21:30:21   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ajvi tebi sem dolzna se en odgovor glede vstopnine za zoo. za otroke je manj kot 5 eur, ne vem pa koliko, ker je moz sel kupit vstopnice. za dojencke do enega leta je celo zastonj.

Kot, da imajo kaj od tega. Sej ne, da ne dojemajo ampak, ko smo mi šli v zoo k je bil tok majhen je itak zelo kmalu zaspal.

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
29.4.2009 21:33:24   
Pupka
Čer.

Moj user posted image je jedel ob 18.30, čez slabo uro sem ga šla skopat, pol sem ga porihtala in dala v posteljico in je zaspal- nič sitenuser posted image ker prej je bil pa full. Nekaj mu ni pasalo. Celi dan ni niti spal v miru. Sam je nekaj jamral. Bošček

Sem pa bla danes tudi na davčni sem šla dat ugovor. Bom dobila 1x več vrnjeno kot bi sicer user posted image user posted image

lilcha kaki laski user posted image user posted image luštna pupa

piskot tvoja degustacija pa meni prov nič ne diši user posted image user posted image user posted image kapo dol, da se tko tolažiš z okusi.

IME jaz sem tudi nekak za ptičke in čebelice, čeprav k čebelicam bolj črmlji pašejo user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
29.4.2009 21:36:31   
Onasiss
Men so tud ptički user posted image in čebelice user posted image všeč.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
29.4.2009 21:47:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Men so tud ptički user posted image in čebelice user posted image všeč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem za....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
29.4.2009 22:17:25   
Onasiss
Jutri gremo v Čtež in komaj čakam      user posted image . Moram še spokat, ampak to mam hitr. Sem si šla danes kupit nove kopalke. Pa je moj Onasis reku, da jih itak imam še od lan.......user posted image . Pri ta starih so navadne hlače pri sedanji moji postavi postale tangice.user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
29.4.2009 22:22:53   
tanci29
mlea-uživajte na dopustu v čatežu...super za nove kopalke, sem se še zravemn napisala na seznamčekuser posted image user posted image , keri loleki

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
29.4.2009 22:24:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IME jaz sem tudi nekak za ptičke in čebelice, čeprav k čebelicam bolj črmlji pašejo user posted image user posted image user posted image

jest mojo Hano kličem ČMRLA

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
29.4.2009 22:27:38   
Onasiss

mlea-uživajte na dopustu v čatežu...super za nove kopalke, sem se še zravemn napisala na seznamčekuser posted image user posted image , keri loleki

Ja, sem vidla seznamček.
Bom pa uživala in mislila na vas.

< Sporočilo je popravil mlea -- 29.4.2009 22:28:06 >

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
29.4.2009 22:29:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Jutri gremo v Čtež in komaj čakam      user posted image . Moram še spokat, ampak to mam hitr. Sem si šla danes kupit nove kopalke. Pa je moj Onasis reku, da jih itak imam še od lan.......user posted image . Pri ta starih so navadne hlače pri sedanji moji postavi postale tangice.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte in imejte se skrajno lepo.... pričakujemo kake lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?