|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
27.5.2009 22:34:43   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja, tale mi je všeč:
user posted image

Pa tudi cena je solidna - 42 eur. user posted image Bo verjetno treba nabavit... še vedno lahk po koncu uporabe prodam. Pa mogoč bi bila uporabna tudi namesto stajice? Čeprav imajo stajice tiste ročke, da se lahko dojenčki dvigujejo. To verjetno ni švoh, da vadijo ravnotežje, ane?

Se mi pa zdi škoda kupovat eno in drugo, če bi lahko stajico ali posteljico uporabljala tudi kot 2 v 1. Hm... ne vem... prepozna ura za razmišljanje, pa tudi nekaj časa še imam... user posted image user posted image

Jst sem pa gledala levčka...le imamo fantka...čeprav sem ga celo nosečnost klicala metuljček in ga še vedno...kaj pa vem...

Nekateri jih uporabljajo tudi za stajice. Sicer jih bomo pa prišparale še za naslednje otroke, lahko jih pa še vedno prodamo.

Bo treba it do Pikapolonice, ker me zanima kako izgleda v živo in zakaj tako ugodna cena, ker ostale, ki imajo tudi vključeno blazino za spanje se pričnejo nekje pri 85 €...ABC design ...recimo, pa čist brez poslikav in barv...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.5.2009 22:35:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Prenosna posteljica - mi razmišljamo, da bomo šli za par dni na morje, konec junija, k enim frendom v prikolico, pa me zanima katero prenosno posteljico ste kupile in kako ste zadovoljne... sicer ga nimam dat kam spat. V košaro od vozička ga pa ne bi dala spat čez noč...

a ne bo prevelika za prikoloico, ker midva sva povabila kolega, ki imata 1 leto starega fantka, pa ga bi tudi dala v našo prikolico, pa je prevelika za prikolico.Jaz sem tip, ki ima raje šotoruser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.5.2009 22:39:28   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje za tiste, ki dojite:

Koliko časa vam povprečno jejo dojenčki, moja ima tam od 5-10 min????user posted image

moj mali tudi...redkokdaj je več kot 10 minut...ko se carta...včasih tudi samo 3 minute...

Pa te ni strah, da ti bo zarad tega mleka zmanjkal???Ma moja je na 3 ure, pa dober prej sem imela mleka, da sem skoz imela mokre majice, kljub blazinicam, zdej se mi pa zdi, da ga je velik manj.

Ne...sploh ne pomislim na to...tako na veliko pije, da mam potem zizo čist mehko, ko je pa čas za ponovni podoj pa je spet trda. Mi2 se že od začetka dojiva samo na eni zizi, potem pri naslednjem obroku pa začneva z novo. Nikoli mi pa ni teklo mleko iz druge zize, tako da blazinic nisem uporabljala in jih še vedno ne.

Se probam čimmanj spraševat, če je OK al ni, al kako bi že moralo biti prav in je kul. Na začetku, pa se mi je zdel, da je nemogoče, da se tko hitro naje, pa če se bo dovolj zredil, pa če mam dost mleka...zdej pa pač dojim in je to to...lepo napreduje, pridno raste in se redi in to je najpomembneje...a ne...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.5.2009 22:41:25   
Dali*

Prenosna posteljica - mi razmišljamo, da bomo šli za par dni na morje, konec junija, k enim frendom v prikolico, pa me zanima katero prenosno posteljico ste kupile in kako ste zadovoljne... sicer ga nimam dat kam spat. V košaro od vozička ga pa ne bi dala spat čez noč...

a ne bo prevelika za prikoloico, ker midva sva povabila kolega, ki imata 1 leto starega fantka, pa ga bi tudi dala v našo prikolico, pa je prevelika za prikolico.Jaz sem tip, ki ima raje šotoruser posted image

mi bomo itak v predprostoru najverjetneje, ker v prikolici ne bo placa po mojem, ali pa bova nesla s seboj še šotor, kamor nama tudi še lepo paše noter, poleg najine "postelje"...sva že lani, ko sem bila noseče preračunala...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.5.2009 22:49:42   
Dali*
Se bom počasi odpravila spat...

Nočko...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.5.2009 7:46:57   
blue eye
Bethany - super, se že veselim obiska. samo povej kdaj jih boš pekla, da vemo kdaj jih dat ven in v hladilnik.

dali - jst sem si kake 2 mesca nazaj nabavla prenosno LEMI postlco tako črno rdečo, so jo mel glih v sparu znižano iz 70 na 35 evrov z tistimi malimi kupončki, sicer brez jogija, ampak je ma notr še tako 5 cm mehko podlogo kot eno ležišče in sem ful zadovoljna, uporabljam jo tud kot stajco da ga lahko odložim če morm na hitro skočit vrata odpret al pa kej drujga.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.5.2009 8:07:17   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Bethany - super, se že veselim obiska. samo povej kdaj jih boš pekla, da vemo kdaj jih dat ven in v hladilnik.

...

ribice: jutri jih bom pekla, za kosilo. pridem pa okoli 12ih. ok?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.5.2009 8:11:34   
katja_p
Ja, js bom tud rabla prenosno postlco ... ker je nima noben za posodit, na morju jo bom pa rabla.

Včeri sm bla v DM in sk kupla Tjaši nove kašice od Milupe. Sem vzela še en riž (to kar že imava), riž+koruza in riž+banana, pa od Hippa riž+jabolko. Bomo vidli, če ji bo teknlo.

Naša se še kr zbuja ponoč. In sm ugotovila, da če jo dam pred deveto spat, je pokonc že ob 23.30 user posted image  In kr zajoče al pa brca v ograjico in neki čeblja ... user posted image  mal se pocartana zizi, ker lačna itak ni. No, dans ponoč se mi je pa še ful pokakala in sm jo šla kr previt.

Sprehod: js ne morm, ker 1. je vozek ostal v avtu, 2. ker morm do konca prevest dans zadevo in mam sam zdle cajt, ko tamala spi.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.5.2009 8:15:38   
katja_p
user posted image pa še mišak mi je crknuuser posted image  zdej morm pa tega na kompu uporabljat ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.5.2009 8:35:06   
_kathy_
blue eye, kam pa greste na dopust?
Jst sem lani šla u London, Texas in Toronto. Pa sem na letalu imela vse obroke. Kosilo, večerja ... vse. Pa tud kr dobr je blo. Odvisno s kom letiš. Jst sem z Air Canada ter Luft Hansa.user posted image

No, zdej grem pa spokat stvari za na morje. Gremo mal doluser posted image . Me zanima, kak bo Gal kaj spal, ko ne bo njegovega kinderpeta.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.5.2009 8:55:05   
katja_p
kathy: a ti maš prenosno postlco?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.5.2009 9:00:33   
Bethany
Takole: Ravno zajtrkujem, Elina spi drugo rundo, potem pa moram nujno poklicat za masažo. Tak me hrbet boli, da je za znoret. user posted image user posted image Skor nič nism spala ponoč. najprej je Elino neki piknal in se je zbudila ob polnoči in ni nazaj zaspala. Tak da je bilo treba zizo ven dat, pa še potem se je kr neki premetavala po najini postelji, kot da bi bilo že jutro. Sma se šle še previt, če bi jo to slučajno motilo, pa uspavanko in nazaj v njeno posteljo. Neki se je še pogovarjala sama s sabo in zaspala do šestih. Vse lepo in prav, če se js ne bi vsako uro zbujala in brez uspeha iskala položaj, v katerem me ne bi hrbet bolel. Grozaaaa.... že odlašam s to masažo en lep čas, zdaj pa bo res treba neki ukrenat...

Kathy, kako je Galova alergija? Uživajte na morju... user posted image

Kašice: od danes pa mislim da do nedelje imajo v Mercatorju na Hipp in Frutek 20 % popusta. Bom šla v nabavo. user posted image

Sprehod: končno je spet malo bolj normalna temp, tak da bo sprehod opoldne možen. Krenema pa proti Eurospinu, po njihovo ricoto, je Božanska!! njam njam! Zadnjič sem iz nje delala skutne palačinke in so bile super.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.5.2009 9:13:44   
Dali*

Takole: Ravno zajtrkujem, Elina spi drugo rundo, potem pa moram nujno poklicat za masažo. Tak me hrbet boli, da je za znoret. user posted image user posted image Skor nič nism spala ponoč. najprej je Elino neki piknal in se je zbudila ob polnoči in ni nazaj zaspala. Tak da je bilo treba zizo ven dat, pa še potem se je kr neki premetavala po najini postelji, kot da bi bilo že jutro. Sma se šle še previt, če bi jo to slučajno motilo, pa uspavanko in nazaj v njeno posteljo. Neki se je še pogovarjala sama s sabo in zaspala do šestih. Vse lepo in prav, če se js ne bi vsako uro zbujala in brez uspeha iskala položaj, v katerem me ne bi hrbet bolel. Grozaaaa.... že odlašam s to masažo en lep čas, zdaj pa bo res treba neki ukrenat...

Kathy, kako je Galova alergija? Uživajte na morju... user posted image

Kašice: od danes pa mislim da do nedelje imajo v Mercatorju na Hipp in Frutek 20 % popusta. Bom šla v nabavo. user posted image

Sprehod: končno je spet malo bolj normalna temp, tak da bo sprehod opoldne možen. Krenema pa proti Eurospinu, po njihovo ricoto, je Božanska!! njam njam! Zadnjič sem iz nje delala skutne palačinke in so bile super.

Jah, z masažo pa ne odlašaj...boš potem spet kot prenovljena. Jaz bi si jo tudi mogla malo privoščiti...

ricotta
- sem ti rekla, da je to ena super zadevica...zdej pa kr ponjo, heh...

Bethany - a prideta kej za Savinjo?...pa vaju potem pospremim nazaj...se moreva mi2 tudi malo sprehoditi...včeraj sva bila cel dan doma...

Jaz sem mu pa kupila igralni center, tega: http://images.baby-center.si/01/0018/0030/imgBigArticle_170187.jpg, ki je sicer 60€ in sedaj full uživa, vriska, čeblja, brca telovadi...Super!!!user posted image   Sem dobila parkrat uporabljenega na bolhi za 20€,

Katja - uživaj v prebiranju in prevajanju...danes lahko to počneš na terasi in zraven srkaš belo kavo...
Lahko pa pristopicava na kratek obisk.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.5.2009 9:15:20   
Dali*
Sprintajte si in imejte v denarnici...

Nevarne sestavine v kremah...

alcohol denat.
aluminijeve sestavine
amonijak
benzoates / benzophenones (Benzoati/benzofenoni)
benzyl alcohol / benzil alkohol
BHA in BHT
coal tar / premogova smola
colorants / barvila dimethicone (in druge methicone sestavine)
DEA (diethanolamine)
sestavine DMAE- Dimethylaminoethanol idebenone
formaldehyde / formaldehid
fragrance / dišave
glycerin / glicerin
glycerol stearate / glicerol stearate
grapefruit seed extract / izvlečki grenivkinih semen
hydroxymethyl glycinate
hydroquinone i
midazalidol urea methylisothiazolinone laureth (sestavine z laureth, laurate ali lauryl)
octyl stearate
paba parabeni (methyl, propyl, butyl, ethyl paraben)
peg sestavine phenonip phenoxyethanol phthalates (npr. dibutyl phthalate - DBP)
propylene glycol PVP stearic / stearinske (kisline, soli in drugo)
talcT
TEA sestavine  

< Sporočilo je popravil Dali* -- 28.5.2009 9:19:44 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.5.2009 9:17:20   
Dali*
Snovi, ki se jim pri nakupu kozmetike raje izognite:   alcohol denat. (denaturiran alkohol): je stranski produkt destiliranja nafte. običajno vsebuje tudi benzil alkohol (benzyl alcohol), da postane nepiten. lahko povzroči kontaktni dermatitis in kemično preobčutljivost. uporablja se v parfumih kot topilo.   aluminijeve sestavine: dražijo kožo, obstajajo posredni dokazi, ki aluminij povezujejo z Alzheimerjevo boleznijo in boleznimi pljuč.   amonijak (ammonium): je toksičen in kancerogen.   benzoates / benzophenones (Benzoati/benzofenoni): snovi, ki jih povezujejo s številnimi zdravstvenimi težavami, npr. z rakom na modih in nekaterimi drugimi oblikami raka.   benzyl alcohol / benzil alkohol: je škodljiv, če ga zaužijemo, vdihavamo ali se absorbira skozi kožo. močno draži oči, kožo in dihala.   BHA in BHT: sintetična konzervansa, ki jima nekatere študije pripisujejo kancerogenost, spodbujata razpad vitaminov, na primer vitamina D, lahko povzročita dvig nivoja maščob in holesterola v krvi. lahko povzroči nepravilnosti v delovanju žlez z notranjim izločanjem.   coal tar / premogova smola: je stranski produkt predelave premoga. v kozmetiki premogovo smolo najdemo predvsem v šamponih, milih in kremah. raje izberite izdelke, ki vsebujejo smolo divjega brina ali borovo smolo, saj že majhna izpostavljenost premogovi smoli lahko poveča tveganje rakastih obolenj.   colorants / barvila (fd&c in ostala barvila iz premogove smole): so potencialno kancerogene snovi, ki  dražijo kožo in povzročajo akne. nekatera izmed njih dokazano povzročajo nastanek tumorjev pri poskusih na podganah, že majhno izpostavljanje povezujejo z možnim tveganjem rakavih obolenj.   dimethicone (in druge methicone sestavine): nekatere študije ga povezujejo z rakastimi obolenji, saj je v laboratorijskih poskusih na živalih je povzročil tumorje in mutacije.   DEA (diethanolamine) sestavine (vse sestavine, ki vsebujejo DEA za prvo besedo, na primer cocamide DEA). uporablja se v številnih kozmetičnih izdelkih, obstaja sum povezave z rakastimi obolenji, saj je v poskusih na živalih povzročil tumorje na jetrih in ledvicah.   DMAE- Dimethylaminoethanol: znanost še ni prišla do dokončnih zaključkov glede uporabe te snovi. DMAE označujejo kot »face lift v steklenički«, vendar do takega učinka pride zaradi paralize malih obraznih mišic, kar povzroči, da drobne gube postanejo manj vidne. dolgotrajni rezultati uporabe še niso znani, po raziskavah Centre Hospitalier Universitaire de Quebec pa DMAE spreminja kožne celice, zavira njihovo delitev, zaustavlja izločanje in povzroča odmiranje kožnih celic.   idebenone: sintetičen nadomestek koencima Q10   formaldehyde / formaldehid: je pogosto skrit v drugih sestavinah in potencialno kancerogen, od septembra 2007 je njegova uporaba v EU prepovedana.   fragrance / dišave: so potencialno zelo alergene. proizvajalcem kemičnih formul dišav ni potrebno navajati vseh sestavin, čeprav vsebujejo do 200 spojin, od katerih so nekatere lahko tudi strupene. običajno tudi napis »fragrance free« zavaja, saj lahko pomeni le, da so bile dodane dišave, ki prikrijejo vonj drugih sestavin. nekatere od možnih težav, povezanih z uporabo dišav, so glavoboli, vrtoglavica, izpuščaji, hiperpigmentacija kože, dražeč kašelj, bruhanje, draženje kože.   glycerin / glicerin: vedno iščite rastlinski glicerin. besedica glicerin, brez dodatka »rastlinski«, običajno pomeni, da gre za derivat nafte ali glicerin živalskega izvora. to samo po sebi ni škodljivo, vendar pri derivatih nafte vedno obstaja možnost toksičnih primesi. za živalski glicerin pa verjetno ni treba razlagati, iz česa je narejen   glycerol stearate / glicerol stearate: je povezan z nastankom prostih radikalov in inhibitorjev prostate.   grapefruit seed extract / izvlečki grenivkinih semen: vse skupaj zveni zelo naravno, resnica pa je drugačna. običajno so namreč naravnim izvlečkom v kemičnem postopku dodani sintetični kozervansi triclosan, methyl paraben in benzethonium chloride, vendar kozmetičnim podjetjem teh sestavin ni potrebno našteti, če so vsebovane v izvlečkih. švicarski toksikološki center iz Basla svari, da lahko ta sestavina lahko povzroči hude toksične reakcije.    hydroxymethyl glycinate: sprošča formaldehid, ki je kancerogen.   hydroquinone: strupen, draži kožo, v EU je prepovedan, lahko povzroči hiperpigmentacijo.   imidazalidol urea: poleg parabenov najpogosteje uporabljen konzervans, ki potencialno močno draži kožo in sprošča formaldehid, zato EU njegovo vsebnost strogo omejuje.   methylisothiazolinone: uporablja se kot konzervans v šamponih in kozmetiki. v zadnjem času je bilo ugotovljeno, da je nevrotoksičen in lahko poškoduje živčne celice. posledice dolgotrajne uporabe niso raziskane.   laureth (sestavine z laureth, laurate ali lauryl): snov lahko draži kožo in povzroča akne, poleg tega pa se v proizvodnem postopku lahko onesnaži. je potencialno kancerogena.   octyl stearate: lahko povzroči akne, kontaktni dermatitis, alergične reakcije.   paba: gre za paba filtre, namenjene zaščiti pred sončnimi žarki. lahko povzročijo tvorjenje nitrozaminov in foto občutljivost, znanstveniki pa proučujejo povezavo z nastankom rakavih obolenj, saj se ob uporabi paba poviša število mutacij v DNK kožnih celic, zato obstaja povečano tveganje kožnega raka.   parabeni (methyl, propyl, butyl, ethyl paraben): uporabljajo se kot konzervansi, saj zavirajo rast mikroorganizmov in podaljšujejo rok trajanja izdelkov. lahko sprožijo alergične reakcije, izpuščaje in lišaje na koži. raziskave so potrdile, da so šibko estrogenski in se absorbirajo v telo skozi kožo, povezujejo jih z rakom na dojki. se množično uporabljajo v kozmetičnih izdelkih.   peg sestavine: lahko povzročijo akne in kontaktni dermatitis.   phenonip: mešanica konzervansov Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben in Isobutylparaben.   phenoxyethanol: konzervans, ki lahko povzroči kontaktni dermatitis. po mnenju mnogih vodilnih dermatologov so sintetični konzervansi vodilni povzročitelj kontaktnega dermatitisa.   phthalates (npr. dibutyl phthalate - DBP): na nalepki jih ni potrebno omeniti, zato bodite pozorni na to prikladno, stisljivo plastiko in je nikar ne segrevajte. strupi, ki škodujejo rodilom, so kancerogeni in se kopičijo v maščobnih celicah.   propylene glycol: običajno gre za sintetično zmes kemikalij, predelano iz nafte, ki se uporablja kot vlažilec. povzroči lahko alergične reakcije, koprivnico, kontaktni dermatitis in izpuščaje. kadar med sestavinami opazite PEG (polyethilen glycol) ali PPG (polypropylene glycol), bodite pozorni, saj sta sorodni kemikaliji.   PVP: pogosto uporabljen sintetični polimer, domnevno kancerogen.   stearic / stearinske (kisline, soli in drugo): lahko dražijo kožo, komedogeni.   talc: talc (talcum) je soroden azbestu in je potencialno kancerogen, nevarno je predvsem vdihavanje (rak na pljučih) ali uporaba v predelu genitalij (rak na jajčnikih), saj so poskusi na živalih v ZDA dokazali jasno povezavo med talc-em in tumorji. najbolje se je talc-u povsem izogniti, še posebno v izdelkih (pudrih) za novorojenčke.   TEA sestavine (ne čaj, ampak sestavine s kratico TEA v prvi vrsti): močno dražijo kožo, lahko vsebujejo amoniakove soli, dražijo oči.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.5.2009 9:30:11   
katja_p
Dali in Bethany: vidve kr prita! Še vama nardim belo kavo in piškotke.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.5.2009 9:31:28   
Dali*
Sedaj se je pa toliko nabrcal in natelovadil, da je šel kar malo spančkat...potem pa popapcava in greva ven... Oziroma jo bova usekala kar proti Katji na belo kavo...heh user posted image

Že dolgo ni videl nobene punce naš mali...ker namreč zelo lepo in rad govori besedo gej in geji, da tudi množino že zna... da ga ne bo kaj zaneslo... zadnje dni smo se družili s samimi fanti... user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 28.5.2009 9:34:10 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.5.2009 9:35:51   
Bethany
Ja, midve grema tud ven. Zdele še spi, pomoje še kako urco ali manj, potem jema japko in pijema mlekec in grema. Pomoje med pol dvanajsto in dvanajsto.

Dali, če se nama uspe uskladit, se lahk prišetam do Savinje, al pa prideta vidva nasproti do Eurospina, pa grema pol h Katji na kavico. user posted image user posted image Sej mal se pa mora oddahnit od prevajanja...
user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.5.2009 9:37:27   
Bethany

Sedaj se je pa toliko nabrcal in natelovadil, da je šel kar malo spančkat...potem pa popapcava in greva ven... Oziroma jo bova usekala kar proti Katji na belo kavo...heh user posted image

Že dolgo ni videl nobene punce naš mali...ker namreč zelo lepo in rad govori besedo gej in geji, da tudi množino že zna... da ga ne bo kaj zaneslo... zadnje dni smo se družili s samimi fanti... user posted image

heheheheee..... user posted image user posted image Pol pa res, se mora mal z Elino in Tjašo družit, da ga spet mal šarmirata. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.5.2009 9:40:55   
Dali*

Ja, midve grema tud ven. Zdele še spi, pomoje še kako urco ali manj, potem jema japko in pijema mlekec in grema. Pomoje med pol dvanajsto in dvanajsto.

Dali, če se nama uspe uskladit, se lahk prišetam do Savinje, al pa prideta vidva nasproti do Eurospina, pa grema pol h Katji na kavico. user posted image user posted image Sej mal se pa mora oddahnit od prevajanja...

Ti mi javi, ko boš šla proti eurospinu in se tam dobima...potem pa grema proti Katji...jaz bom sedaj še nekaj na pol skuhala, da bo potem hitreje fertik, ko pride ati domov...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.5.2009 9:44:30   
Bethany
Dali, zmenjeno!! Do Eurospina imam js kake pol ure bolj konkretne hoje. Tak da te pokličem, ko boma na poti.

Masaža: sem se naročila kr na dva konca: eno imam jutri popoldan (sem upala na danes, pa je vse zasedeno user posted image ), eno pa drug teden v četrtek.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.5.2009 9:46:55   
Bethany
Jooooj, gledam reklame Top šop, spet neka naprava za hujšanje in oblikovanje telesa... user posted image user posted image in imam vedno ful slabo vest, ko nič kaj ne delam v tej smeri... user posted image Pol me pa na trenutke prime, da bi kr to naročila (dokler ne vidim cene!!), ker potem bo pa volja za migat kr zraven prišla... pa ja de!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.5.2009 9:49:15   
katja_p
Mene pa pokličta, ko bosta šle iz eurispina, da pristavim vodo za kofe!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.5.2009 9:53:30   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image user posted image pa da štrudl narediš! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.5.2009 10:02:00   
katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image user posted image pa da štrudl narediš! user posted image user posted image

Ga ne smemo :) Lahk pa nardim tisto skutno pecivo ... mam vse sestavine ...
Hm ... mogoč pa res to nardim na hitrco!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.