|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
27.5.2009 13:12:27   
katja_p
Sedenje: nč je nism trenirala, kr sama je začela ravnotežje lovit. In zdaj ji že zlo gre. Včasih sm jo naslonla na rob najine postle al pa na sedežno in dala pouštre okol, da se ni prevrnla. Zdaj pa sploh noče več ležat. Jo komi zamotim s kako stvarjo, da se še leže igrava.

Plavanje: ja, mi2 tud nimava obroča. Bi si ga mogle kje sposodit, ker kupovala ga ne bom, se mi zdi mal drag.
Naj bi pa mel glavico pokonc za v obroč - menda. Drgač ga pa mal namakaš v vodi, tk ko v bani.

Bethany: sta zrihtale? kk je blo?

Kam pa bi sploh se šle kopat? Kje je fajn voda?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.5.2009 13:14:11   
katja_p
blue eye: joj, vi že greste? Sm misla, da še dolg do takrat ... Madonca, sej je že junij drug teden! Pa kam gre cajt user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.5.2009 14:13:25   
Bethany
Hojla,

sma že nazaj in naše dete je omagano zaspalo. user posted image

Posvetovalnica: Super sma zrihtale, prvič same brez atija zram, pa mi je kr šlo!! Dobila edini prazni parking pred ZD, bile dokaj hitro na vrsti, Elina dobre volje in razpoloženja, spet so sestre občudovale njeno frizuro (tak kot vedno do sedaj user posted image user posted image ), pri zdravnici je bilo vse tipi top (ok, teža je tik pod mejo, ampak če zdravnica ni težila, se tud js ne bom s tem obremenjevala, sicer pa: toliko kot to dete miga, nič čudnega, da ni debelušna user posted image ), dobile še tretjo dozo cepiva in jo ok prenesla. Aja, pa polulala se je v vrečko oz. mimo po mojih hlačah, ker je bila vrečka hin. Ampak upam, da bo tistih nekaj kapljic, ko se jih je uspelo v vrečki nabrat, dovolj za pregled.

Kopanje: uuuu, vidim, da je nekaj interesantov. To bi se pa res lahk skupaj zmenile, pa gremo z dvema avtoma in štirimi jajčkami. user posted image user posted image

Martka, vidve imata obroč?

Dali, v navodilih tega Fredovga obroča piše, da ga lahko uporabljaš od 3. meseca dalje. Sicer plavalni tečaj so začeli s 4. meseci... Ko je glavica že dost stabilna. Tak da je mogoče za probat?? sicer pa kr namakanje v naročju, toliko da se malo giblje po vodi. Itak je 20 min v vodi čisto dovolj za take male.

Zdej samo katero zdravilišče izbrat? Kar katerega iz okolice? Al kake Zreče, Podčetrtek ali Rogaško? Vsekakor pa med tednom in v dopoldanskem času oz. po dopoldanskem počitku, bi bilo najbolje.

Blue eye: jeeej, kak vam vela, dopust je že skoraj tu!! Sam res, ne! Drug teden je že junij.... JUNIJ!!! user posted image Polovica leta je že za nami, skoraj.... user posted image user posted image Js bi pa še mela ene ribice preden greš na dopust. Se imaš namen pripeljat kaj do Celja v tem tednu? Ko bo malo hladneje, sicer pa razmišljam, da se enkrat pripeljem v vaše konce. Mogoče petek? Bi še katera imela, se zmenimo in več vzamemo, da se splača furat. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.5.2009 14:38:25   
Dali*
Ja ja, pol bom pa še jst vzela ribice...vedno za...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.5.2009 15:11:42   
Dali*
Ja, bravo Elina...taka fejst pridna punca si... Saj si pa že praznovala pol leta...tko da se že lahko govori v letih, ne več samo v mesecih, heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.5.2009 18:38:40   
blue eye
hmm...obisk v celju....sem misnla mal pridet....ker že pošteno pogrešam čveke....sam me je kr groza ker dobivamo zobke in smo tako sitni da z našim otrpkom ni okol za hodit, če bo slabo vreme v petek lahk pa tk nardim ko zadnič da jih kr vsaki dostavim vsaki, lahk pa pridete ve k men če vas mika mal okolico menjat. sporočte mi.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.5.2009 18:41:28   
blue eye
ja tale moj dopust....mam kr nočne more že 5 dni, pa letalo pa čakanje ....joj kr ne vem kok bo to zgledal.user posted image user posted image user posted image user posted image  mate kako spodbudno besedo zameuser posted image user posted image user posted image  pa še dojim ne, pa sej za otročke baje ne komplicirajo glede tekočin, sej mu morš dat za jest.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.5.2009 18:43:24   
blue eye
jst sem rud zmer šla sama na posvetovalnico, nimoj nikol hotu zravn, pol sem p v eni roki malega v drugi vse za njega in hrano, pa ponavadi je zmer dežval al pa snežiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.5.2009 19:39:32   
Lolita23
Živjo!!!

Danes je pa bolj tak dan, naša je čist zaspana, ko ena cota jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

blue eye
boš vidla, kak ti bo fajn, jaz sem ti kar fauš.user posted image user posted image user posted image jaz imam še slab mesec pa kar odštevam

Moj ima pa jutri zagovor diplome in bo postal univ.....pa ga malo špika, pa kar naj, ko sem jaz me je pa zafrkavaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za tiste, ki dojite:

Koliko časa vam povprečno jejo dojenčki, moja ima tam od 5-10 min????user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.5.2009 19:58:40   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

jst sem rud zmer šla sama na posvetovalnico, nimoj nikol hotu zravn, pol sem p v eni roki malega v drugi vse za njega in hrano, pa ponavadi je zmer dežval al pa snežiluser posted image user posted image user posted image

zakaj pa ni hotel it zram? user posted image no, razen če mu služba ne omogoča, veliko jih ne more kar sredi dela it...

men je pa tak fajn, če grema skupaj. ne samo zaradi lažjega rihtanja, ampak tudi zarad Eline same. Že tak veliko zamudi, ko cele dneve dela... tudi danes bi šel, če ne bi mel gužve v službi. pa veliko je atijev zraven na posvetovalnicah, to se mi tud dopade. user posted image

No, sej danes sem prav fajn sama vse zrihtala, kljub dežju, glih takrat ko sma šle iz avta do ZD, pa tud nazaj grede. Je pa blo mojmu kr malo žal, da je zamudil. Zdaj smo pa do sept. fraj glede obiskov posvetovalnic in tudi cepljenj. Naslednje je šele ob prvem letu.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.5.2009 19:59:14   
katja_p
Moj jutrišnji odhod v mesto je mal vprašljiv. Mam eno goro strokovne literature za prebrat in prevest do jutri zvečer!

Pa me mal panika, ker ni glih ajnfoh. Pa še tamala me dans jezi, ko kr noče spat pa se joka in premetava po postli in brca v ograjico.

Lolita: mi smo tum tam jekje okol 10, včasih celo manj.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.5.2009 20:02:41   
katja_p
user posted image

To je moj nov hladilnik. Ga prpeljejo v petek user posted image   Sicer mal slabši od tega, ki ga mam zdaj, sam ta bi se ziher skoz pokvarjal pa bolš, da vzamem novga.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 27.5.2009 20:03:13 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.5.2009 20:16:37   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image

To je moj nov hladilnik. Ga prpeljejo v petek user posted image   Sicer mal slabši od tega, ki ga mam zdaj, sam ta bi se ziher skoz pokvarjal pa bolš, da vzamem novga.

Uuuauuu! Fensi!! Lep! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.5.2009 20:23:25   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Koliko časa vam povprečno jejo dojenčki, moja ima tam od 5-10 min????user posted image

moj mali tudi...redkokdaj je več kot 10 minut...ko se carta...včasih tudi samo 3 minute...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.5.2009 20:27:06   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

ja tale moj dopust....mam kr nočne more že 5 dni, pa letalo pa čakanje ....joj kr ne vem kok bo to zgledal.user posted image user posted image user posted image user posted image  mate kako spodbudno besedo zameuser posted image user posted image user posted image  pa še dojim ne, pa sej za otročke baje ne komplicirajo glede tekočin, sej mu morš dat za jest.user posted image user posted image user posted image

Blue eye, te čist razumem, da te vse skupaj skrbi. Tudi mene bi. Ampak bo ziher vse ok.

Glede hrane na letalu pa bi se pozanimala kako in kaj. Js se zdele ne spomnem točno kake fore imajo, ampak če samo pomislim, kako so začeli komplicirati s temi tekočinami in hrano v osebni prtljagi, dobim kr kurjo kožo... user posted image user posted image Predlani sem imela polovičko tonika v torbici zraven, ker je bil pred nama 11 urni let, pa sem rabila za osvežitev, pa so mi ga seveda zaplenili in pred očmi vrgli v smeti... še dobro, da ni bil neki ekstra drag. Pol sem pa seveda mogla it na cilju v nabavo novega in dala za tistega 2500 starih tolarjev!!! user posted image user posted image

Aja, pa na poti nazaj: smo dobili za kosilo stekleničko vina, mislim da 2,5 deci in ga nisem popila ampak popakala v torbo in med prestopanjem iz enega letala na drugega, so mi tud vino zaplenili... pa sem rekl unmu uslužbencu, naj si ga kr privošči. user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.5.2009 20:29:37   
Bethany
Glede ribic: ja, js bi se kr pripeljala do tebe, Blue eye, navodila poti tak imam user posted image user posted image V petek tam okol 12ih. Gre še kira zram? user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.5.2009 20:30:00   
Dali*

user posted image

ja super...pol pa si bomo privoščile kak Cuba Libre ali pa Mojito, če imaš ledomat....super!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.5.2009 20:36:59   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

user posted image

ja super...pol pa si bomo privoščile kak Cuba Libre ali pa Mojito, če imaš ledomat....super!

ni problema, sam je treba še recept dobit user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.5.2009 20:39:13   
Dali*
Prenosna posteljica - mi razmišljamo, da bomo šli za par dni na morje, konec junija, k enim frendom v prikolico, pa me zanima katero prenosno posteljico ste kupile in kako ste zadovoljne... sicer ga nimam dat kam spat. V košaro od vozička ga pa ne bi dala spat čez noč...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
27.5.2009 20:58:57   
Bethany

user posted image

Js mam recept za Mojito!! Mnjam, njam!! Se mi ga že ful lušta. Aja, pa meto oz. meliso imamo na vrtu!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
27.5.2009 21:12:12   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

user posted image

Js mam recept za Mojito!! Mnjam, njam!! Se mi ga že ful lušta. Aja, pa meto oz. meliso imamo na vrtu!! user posted image user posted image

Ja zakon! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
27.5.2009 21:16:51   
Bethany

Prenosna posteljica - mi razmišljamo, da bomo šli za par dni na morje, konec junija, k enim frendom v prikolico, pa me zanima katero prenosno posteljico ste kupile in kako ste zadovoljne... sicer ga nimam dat kam spat. V košaro od vozička ga pa ne bi dala spat čez noč...

Hm, js bi na tvojem mestu kar košaro ponucala za spat. Ko smo bili pri Elininih dveh mesecih in pol v Portorožu, je tudi kar v košari spala in je prav fajn spala. No, za poletni dopust pa bo treba najdit prenosno posteljo, ker prvič košare nimam več, drugič je bila že zdavnaj premajhna.

Bo treba neki nabavit, ja, sam še nisem nič gledala... na kaj biti pozoren, koliko dat za njo?? Če jo rabiš sam enkrat ali dvakrat, je nakup smiseln? Ali boljš sposodit...

Kaj pa stajica? Je smiselna, ko se začnejo plaziti? Men se zdi uporabna, da odložiš otroka not in te ne skrbi, da bi se kam odplazil... je pa vprašanje, če se bo strinjal notri bit... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
27.5.2009 21:29:07   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hm, js bi na tvojem mestu kar košaro ponucala za spat. Ko smo bili pri Elininih dveh mesecih in pol v Portorožu, je tudi kar v košari spala in je prav fajn spala. No, za poletni dopust pa bo treba najdit prenosno posteljo, ker prvič košare nimam več, drugič je bila že zdavnaj premajhna.

Bo treba neki nabavit, ja, sam še nisem nič gledala... na kaj biti pozoren, koliko dat za njo?? Če jo rabiš sam enkrat ali dvakrat, je nakup smiseln? Ali boljš sposodit...

Kaj pa stajica? Je smiselna, ko se začnejo plaziti? Men se zdi uporabna, da odložiš otroka not in te ne skrbi, da bi se kam odplazil... je pa vprašanje, če se bo strinjal notri bit... user posted image

Prenosna posteljica - Mah, saj sem gledala na bolhi...moreš biti pozorna, da je tudi ležišče notri, ker sicer stane cca. 35 €...posteljice so pa tudi kr drage.
V BC je sicer ena v akciji, brez ležišča: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193467
v pikapolonici pa ta z ležiščem...
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/otroske-postelje/ap-tranzitna-postelja-lev/542933830032054293

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/otroske-postelje/ap-tranzitna-postelja-metuljCek/542793830032054279

se mi zdi ta v pikapoki kul za to ceno...

Stajico
sem pa jaz dobila Brevi,  zelo malo rabljeno od enih kolegov. Tko da je ne bom kupovala...nevem koliko časa je uporabna. Naši so narazen dobre 3 mesece in ti jo lahko posodim, če se ne bosta križala, alim pa vsaj za nekaj časa...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
27.5.2009 22:09:35   
Bethany
Ja, tale mi je všeč:
user posted image

Pa tudi cena je solidna - 42 eur. user posted image Bo verjetno treba nabavit... še vedno lahk po koncu uporabe prodam. Pa mogoč bi bila uporabna tudi namesto stajice? Čeprav imajo stajice tiste ročke, da se lahko dojenčki dvigujejo. To verjetno ni švoh, da vadijo ravnotežje, ane?

Se mi pa zdi škoda kupovat eno in drugo, če bi lahko stajico ali posteljico uporabljala tudi kot 2 v 1. Hm... ne vem... prepozna ura za razmišljanje, pa tudi nekaj časa še imam... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
27.5.2009 22:32:54   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

moj mali tudi...redkokdaj je več kot 10 minut...ko se carta...včasih tudi samo 3 minute...

Pa te ni strah, da ti bo zarad tega mleka zmanjkal???Ma moja je na 3 ure, pa dober prej sem imela mleka, da sem skoz imela mokre majice, kljub blazinicam, zdej se mi pa zdi, da ga je velik manj.

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.