|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
4.5.2009 0:13:10   
sahary
katja_p sem ti poslala drugič...ja glede na to da mi nocoj verjetno ne boš več poslala..bom vidla če začnem jutri ali kak dan kasneje
morm spet mal v šoping za cotami pa da čist v depresijo padem pol mam zagon in motivacijo za naprej (kak mazo sem hehe)

ja z mojim sva imela danes pooogovore...pa ne vem no...jutr grem po test to je prvo
pa enga nardim kar takoj, drugega v torek zjutri , ne bom šla nič na wc ponoči da bo jasna črtica.ali pa tudi ne
potem pa...se bom verjetno odločla...čeprav v meni gori želja da se ne bi rabla in da so vse skupaj samo sanje in en lažni alarm...pa mi neki govori da ni tako...bommo vidli

ja verjetno ne bi obdržala
ne zaradi finančne plati, to ne bi bilo vprašanje ampak zaradi mene same, jaz sem rodila 4. in to v 7h letih! sicer načrtovano do meseca in svoje otroke obožujem, jih vzgajam v upam da čudovite ljudi z veliko ljubezni in topline pa tudi kaj znanja hehe

ampak zaradi mene same, zaradi slabega počutja (poporodnega), izčrpanosti, fizične, prav čutim da rabim nekaj časa da pridem k sebi, tudi kilogrami niso moji zavezniki...plus tega mala ne bi bila stara več kot 10m ko bi rodila petega otroka... enostavno menim da je bolje da sem zdrava, vesela mamica štirim kot bolehna in nervozna depresivna za ceno petega kaj pa vem mogoče je neumno od mene da o tem razpravljam tule ampak verjetno se boste strinjale da je včasi nekaj tako težkega zaupat lažje popolnemu neznancu kot najbližjemu....

nočko vsem

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
4.5.2009 7:56:03   
blue eye
[srečanje - midva prideva dans v celje - povejte kdaj vam paše, midva se samo oblečema in skočma v avteka - voziček že pridno čaka v njem za celjski podvig!

Kathy - ja z joškotom hodi , a ne, priden Gal

Monti - a to je že dans, o groza.....jst sem se pa glih včeraj zvečer pregrešila ko sm pico ob 9 zvečer spekla, zdj pa nč več tega .... ja nč pa začnimo....pri meni -6 kg

pr nas bo dans za kosilo goveja juha, solata in govedina, za večerjo pa mlečn bel gres, za zajtrk dve jabke im jogurt....bom vidla kok dolg bom zdržala brez kruha, ker ga pojem na tone

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
4.5.2009 8:05:33   
Dali*
Dobro jutro Montignačke!

Jst sem že pojedla jabolko, pripravila sem si tudi že preostali del zajtrka, zdej pa čakam da mine 20 minut, da lahko jem naprej.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
4.5.2009 8:16:29   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

srečanje - midva prideva dans v celje - povejte kdaj vam paše, midva se samo oblečema in skočma v avteka - voziček že pridno čaka v njem za celjski podvig!

Midva bova šla nekje ob 10.30 - 11.00 od doma. Ti pošljem tš na zs, pa me lahko pokličeš. Mi2 sva na relaciji "za savinjo" danes.

full je lepo vreme, sonček že greje in upam, da bo tako skozi ves dan...nočemo dežja in mraza...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
4.5.2009 8:30:23   
Bethany
Dobro jutro,

Prvi dan Montija... joj pozabila sem stopit na vago... Zdaj pa je v meni že en kivi in čaj, pa seveda vse cote gor... Jah, nič. Bom pa
štartala s težo od sobote, sej bistvene razlike ni... Torej, moja začetna kilaža je 63,7 kg. Cilj pa 57, ali manj. user posted image user posted image

No, pa začnimo. Pojedla sem že kivi, sem si pa pozabila kruh spečt in imam doma samo polbel kruh iz Tuša, seveda ne velja. Bo treba neki drugega nagruntati.

Ja, Dali, jabolko štima pred zajtrkom. Pa potem bojo breskve in marelice, pa jagode... mmmmm!! Za kosilo bi js sicer zraven špagetov imela kej zelenjavnega, ampak ker smo rekle, da bomo manj dosledne, tudi bolognese velja, sej so testenine pz. user posted image Js bom tud malo grešila z rezanci v juhi. Pa za zajtrk bom verjetno fitnes kosmiče z mlekom. Nikjer namreč ne najdem pz kosmičev brez sladkorja. Ampak tile fitnes imajo vsaj najmanj sladkorja notri od vseh ostalih na tržišču.

Sprehod danes: hm, čez kako dobro uro bo Elino že začelo zmanjkovati, ker že zdele zeha in jo bom dala kr doma spat, js pa šibnem neki iskat v hofer in c&a (imam taščo doma, da lahko ahta na spečo Elino) Ko pa bo budna, običajno tam nekje okoli pol dvanajstih do dvanajstih pa se lahko spravima do mesta.

Katja, se čujemo, če se bosta najini puži uskladili s spanjem dopoldan. Upam samo, da ne bo kakih večjih ploh, ker neki napovedujejo dež popoldan. Za vsak slučaj je fajn vzeti zraven dežno pregrinjalo.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
4.5.2009 8:34:52   
Bethany
Blue eye, zjutraj jej kruh, kolikor hočeš, seveda polnozrnatega, potem čez dan pa res ne več... Seveda v kombinaciji brez maščob (maslo torej odpade)

Srečanje: No, upam, da se nam uspe srečat danes. Če se bosta dosti dolgo potepale, da še s Katjo prijadrama do mesta... user posted image user posted image

Aja, je pa težko najdit v trgovini res pravi pz kruh, ker vsepovsod mešajo belo moko notri. Če pa so že pravi pz, so pa dragi ko žafran. user posted image Js že lep čas prakticiram kr peko kruha iz pripravljene mešanice iz Hoferja in Lidla, mešanica za pz kruh nima nič bele moke zraven in je ful dober.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.5.2009 8:37:17   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
ne zaradi finančne plati, to ne bi bilo vprašanje ampak zaradi mene same, jaz sem rodila 4. in to v 7h letih! sicer načrtovano do meseca in svoje otroke obožujem, jih vzgajam v upam da čudovite ljudi z veliko ljubezni in topline pa tudi kaj znanja hehe

ampak zaradi mene same, zaradi slabega počutja (poporodnega), izčrpanosti, fizične, prav čutim da rabim nekaj časa da pridem k sebi, tudi kilogrami niso moji zavezniki...plus tega mala ne bi bila stara več kot 10m ko bi rodila petega otroka... enostavno menim da je bolje da sem zdrava, vesela mamica štirim kot bolehna in nervozna depresivna za ceno petega kaj pa vem mogoče je neumno od mene da o tem razpravljam tule ampak verjetno se boste strinjale da je včasi nekaj tako težkega zaupat lažje popolnemu neznancu kot najbližjemu....

...

Se podpišem... v tvojem primeru bi js tudi dala prednost že rojenim otrokom, čeprav verjamem, da se je za splav zelo težko odločiti... No, upam, da se ti ne bo treba, ker bo test negativen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.5.2009 8:44:28   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Aja, je pa težko najdit v trgovini res pravi pz kruh, ker vsepovsod mešajo belo moko notri. Če pa so že pravi pz, so pa dragi ko žafran. user posted image Js že lep čas prakticiram kr peko kruha iz pripravljene mešanice iz Hoferja in Lidla, mešanica za pz kruh nima nič bele moke zraven in je ful dober.

jst tudi doma pečem kruh s pripravljeno mešanico iz Lidla in je super.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.5.2009 8:46:46   
Dali*

Ja, Dali, jabolko štima pred zajtrkom. Pa potem bojo breskve in marelice, pa jagode... mmmmm!! Za kosilo bi js sicer zraven špagetov imela kej zelenjavnega, ampak ker smo rekle, da bomo manj dosledne, tudi bolognese velja, sej so testenine pz. user posted image Js bom tud malo grešila z rezanci v juhi. Pa za zajtrk bom verjetno fitnes kosmiče z mlekom. Nikjer namreč ne najdem pz kosmičev brez sladkorja. Ampak tile fitnes imajo vsaj najmanj sladkorja notri od vseh ostalih na tržišču.

Sprehod danes: hm, čez kako dobro uro bo Elino že začelo zmanjkovati, ker že zdele zeha in jo bom dala kr doma spat, js pa šibnem neki iskat v hofer in c&a (imam taščo doma, da lahko ahta na spečo Elino) Ko pa bo budna, običajno tam nekje okoli pol dvanajstih do dvanajstih pa se lahko spravima do mesta.

Si bom pa naredila z bučkami ali pa z brokolijem. Kaj naj pa naredim z bolognese, ki sem jo skuhala. Obstaja kak monti kombinacija?

Če bosta za savinjo pokličita...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.5.2009 8:55:17   
Bethany
Oooo, dali pa ima nov ticker!! user posted image user posted image Zdele sem šele opazla... user posted image user posted image

Z bolognese omakco pa lahko recimo narediš musako z ohrovtom (seveda brez krompirja) ali svežim zeljem, da ga malo pretinstaš, pa imaš pravilno kombinacijo. user posted image user posted image Men osebno je boljši ohrovt v tem primeru.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
4.5.2009 8:57:34   
blue eye
a ma kera kak mobi da ji lahk midva sporočima ko bova za savinjo, računava da boma tam okoli 11 ure

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
4.5.2009 9:01:38   
blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...

...

Se podpišem... v tvojem primeru bi js tudi dala prednost že rojenim otrokom, čeprav verjamem, da se je za splav zelo težko odločiti... No, upam, da se ti ne bo treba, ker bo test negativen... user posted image user posted image user posted image

midva sma se že zud o tem pogavarjala kaj bi nardila, če bi bil pozitiven, pa na srečo ni bil....ja tak se je težk odločit, jst sem bla v dilemi al splav al obdržat ker še ne bi bila sposobna ne psihično in ne fizično ga met, moj bi ga pa kr mel.res pa da mama zdj komi enga in si ne predstavlam da bi jih mela 4 pa še enga na poti.....jst že zmer mislim da so hormoni ali pa stres ker zdej tolk o tem razmišljaš in zanalašč zamuja user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.5.2009 9:04:36   
Bethany
Pa še nekaj predlogov za hrano:

pz ovsene kosmiče imajo zelo poceni v hoferju in so dobri. Js si jih ponavadi kr mal v mleku pokuham, pa dodam čist malo grisa (tega še moram nabavit pz, baje ga imajo v Biosi trgovinci na trgu) in je zajtrk ali večerja pripravljena.

Pol kaki keksi za malico ali lušte: so najbolj primerni od Medexa (pa Mercator ima svojo malo cenejšo znamko), na katerih prav piše, da imajo nizek GI, pa nič dodanih sladkorjev. Ker recimo Leibnitz polnozrnati imajo samo 68% pz moke in na drugem mestu je naveden sladkor. torej NO GO.

Marmelade: imajo v tušu, šparu in mercatorju take s 100% sadnim deležem (okus malina, jagoda, gozdni sadeži in marelica) in so res ful dobre. Firma je menda Menz & Gasser al neki takega... Drugih 100% marmelad še nisem našla.

pz testenine sem zadnjič našla tudi v šparu, poleg barillinih, so še ene dost cenejše, v taki vrečki, ne v škatli, so pa tiste, ko so take navite.

hm, še kaj?? Se še spomnite kake hrane za Montija...

Aja, js sem si lani kupila še un sadni sladkor - fruktoza od Natrena, če sem mi je že luštalo res kaj konkretno sladkega. Je sicer ful drag, ampak 4x bolj sladek od navadnega sladkorja, tako da ga recimo tudi za peciva porabiš zelo malo (namesto 100 g navadnega sladkorja, samo 25 g te fruktoze. Ali še manj...)

Ok, js sem čist not padla... nej me ena ven potegne... user posted image user posted image dost je bilo teženja o montiju... grem se malo z Elino špilat, bom pol, ko bo spala, še kaj natipkala.

papa

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.5.2009 9:05:58   
Dali*

Oooo, dali pa ima nov ticker!! user posted image user posted image Zdele sem šele opazla... user posted image user posted image

Z bolognese omakco pa lahko recimo narediš musako z ohrovtom (seveda brez krompirja) ali svežim zeljem, da ga malo pretinstaš, pa imaš pravilno kombinacijo. user posted image user posted image Men osebno je boljši ohrovt v tem primeru.

Aha, da si naredim ala lasagna z ohrovtom.

Torej meso je boljš kombinirat z zelenjavo, ja. pa lahko s sirom gratiniram?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.5.2009 9:11:05   
Dali*

Pa še nekaj predlogov za hrano:

pz ovsene kosmiče imajo zelo poceni v hoferju in so dobri. Js si jih ponavadi kr mal v mleku pokuham, pa dodam čist malo grisa (tega še moram nabavit pz, baje ga imajo v Biosi trgovinci na trgu) in je zajtrk ali večerja pripravljena.

Pol kaki keksi za malico ali lušte: so najbolj primerni od Medexa (pa Mercator ima svojo malo cenejšo znamko), na katerih prav piše, da imajo nizek GI, pa nič dodanih sladkorjev. Ker recimo Leibnitz polnozrnati imajo samo 68% pz moke in na drugem mestu je naveden sladkor. torej NO GO.

Marmelade: imajo v tušu, šparu in mercatorju take s 100% sadnim deležem (okus malina, jagoda, gozdni sadeži in marelica) in so res ful dobre. Firma je menda Menz & Gasser al neki takega... Drugih 100% marmelad še nisem našla.

pz testenine sem zadnjič našla tudi v šparu, poleg barillinih, so še ene dost cenejše, v taki vrečki, ne v škatli, so pa tiste, ko so take navite.

hm, še kaj?? Se še spomnite kake hrane za Montija...

Aja, js sem si lani kupila še un sadni sladkor - fruktoza od Natrena, če sem mi je že luštalo res kaj konkretno sladkega. Je sicer ful drag, ampak 4x bolj sladek od navadnega sladkorja, tako da ga recimo tudi za peciva porabiš zelo malo (namesto 100 g navadnega sladkorja, samo 25 g te fruktoze. Ali še manj...)

Ok, js sem čist not padla... nej me ena ven potegne... user posted image user posted image dost je bilo teženja o montiju... grem se malo z Elino špilat, bom pol, ko bo spala, še kaj natipkala.

papa

Ma ti si pravi strokovnjak glede montija. no, pa saj si menda že enkrat posegala po tovrstni prehrani . uspešno menda...dej reč ja, da nam daš malo več začetnega elana.

Midva z Etienom sva pa že naigrala, sedaj je šel pa malce počivat.

Kako je pa s sirčki in pz kruhom. Lahko?

Jah, ti kesksi so mi fini, pa marmelade tudi. torej moje specialne marmelade bodo nekaj časa počakale v shrambi ali pa jih bom potalala. Letos jih kuham brez sladkorja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.5.2009 9:12:17   
Dali*
No, zdej pa pijem bk kavo z mlekom brez sladkorja. Mah, sej se bom navadila na okus. sicer jo pijem z rjavim sladkorjem, ampak ga menda ne smem več uporabljati.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.5.2009 9:32:13   
katja_p
blue eye:
031 265 694 - moja cifra

sahary: ne dobim user posted image  daj mi kr mail pošlji: katja.podjavorsek@gmail.com

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.5.2009 9:41:22   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Aha, da si naredim ala lasagna z ohrovtom.

Torej meso je boljš kombinirat z zelenjavo, ja. pa lahko s sirom gratiniram?

ja, meso in zelenjava! lahko s sirom gratiniraš.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.5.2009 9:48:37   
Dali*
Super...bom kupila ohrovt in naredila lasagno.

Tko...zdej se je pa vklopil alarm...nekako prehajamo na 3 ure za hranjenje. mi2 popacava, kupčkama , se oblečema in greva pa pa...se vidimo...pokličite...

pa pa

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.5.2009 10:05:30   
_kathy_
Jutro!
Ojoj, ste pa ornk začele. No, jst sem pa stopla na vago in mam 54 kg, 7 kg manj kot pa pred nosečnostjo. Tko da bom kr use papala. Sem zato pojedla sklečko čokolešnika in potem še kos kruha z nutelo.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 4.5.2009 10:06:06 >

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.5.2009 10:10:36   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

...
Ma ti si pravi strokovnjak glede montija. no, pa saj si menda že enkrat posegala po tovrstni prehrani . uspešno menda...dej reč ja, da nam daš malo več začetnega elana.

Midva z Etienom sva pa že naigrala, sedaj je šel pa malce počivat.

Kako je pa s sirčki in pz kruhom. Lahko?

Jah, ti kesksi so mi fini, pa marmelade tudi. torej moje specialne marmelade bodo nekaj časa počakale v shrambi ali pa jih bom potalala. Letos jih kuham brez sladkorja.

hehe, strokovnjak user posted image user posted image user posted image pa ja de... user posted image user posted image user posted image

Ja, lani sem po novem letu se lotila Montija, saj sem imela skoraj 60 kil, pa vse hlače preozke in je bilo treba nekaj drastično spremeniti. In ja, je bilo uspešno!! Pa dokaj enostavno, brez kake krize zaradi odrekanja. Sem imela takrat jekleno voljo. Oba z U. sma jedla tako in oba lepo hujšala. Sem prišla v dveh mesecih na 56 kil, plus seveda redna telovadba, takrat fitnes 3x tedensko. Tretji mesec, torej marca sem pa zanosila, pol sem pa nehala jesti po Montiju, ker nisem imela apetita za nič. Ko se je pa apetit nekje pri 5em mesecu vrnil, pa se mi ni več luštalo kombinacij po Monitju ampak vse ostalo. user posted image user posted image In so šle kile gor.

Aja, siri in kruh - ločeno! Pri beljakovinskem zajtrku lahko ješ sire. Rjavi sladkor tudi odpade, je le sladkor z visokim GI. Sej se hitro navadiš nesladkane kave. Js sladke recimo sploh ne morem več pit, mi je bljak.

Sej nam bo uspelo. Boste vidle! Sicer gre bolj počasi, ampak si nekih drastičnih padcev kilaže ne moremo privoščiti, če hočemo naprej dojiti. Pa niti ni zdravo tako hitro hujšati. user posted image user posted image

Tako, Elinca mi bo zdele menda zaspala (tiho je...), js pa šibnem iskat kake hlače za jutri za razgovor. Se pol slišimo, če se uspemo videti v mestu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
4.5.2009 10:16:14   
katja_p
Bethany, a greta kaj ven? jS te ne uspem doklicat ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.5.2009 10:21:47   
blue eye
midva se oblečema in šibama proti celju

tk da okol 11 bova tam za savinjo, mava pa tak oranžno bež vozek

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.5.2009 10:32:09   
katja_p
mi2 bova tud verjetno kr šle. Bethany, kje si? A gremar brez vaju?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.5.2009 10:51:18   
katja_p
se vidmo v mestu čez dobre pol ure .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.